DosCanones Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Διαφωνω, Μαντζαρης και Σλουκας σαφως ηταν καλοι και ειδικα ο Σλουκας ετη ανωτερος απο τον Σπανουλη στο συγκεκριμενο φ4. Τα περι προσαρμοσμενων αμυνων τα ακουω βερεσε πρωτον γιατι ειναι η win-win δικαιολογια για παιχτες που ειναι δεδομενο οτι σε ολα τα ματς θα βρισκουν τετοιες αμυνες και γιατι και στα προηγουμενα φ4 προσαρμοσμενες ηταν οι αμυνες αλλα εβγαινε mvp και ακουγαμε για διεμβολισμους και τορπυλες. Αρα ηταν κακος σε σχεση με τα στανταρς που απαιτουν τετοιοι αγωνες και χειριστος με τα δικα του στανταρς. Δεν ειναι Πριντεζης που ξερουμε οτι εχει τα πανω και τα κατω του, ειναι "ο καλυτερος στην Ευρωπη απο καταβολων καλαθοσφαιρας", ειναι ο "φυση και θεση ο ηγετης" , ειναι αυτος που περιμενεις τουλαχιστον να μην ειναι τοσο αρνητικος σε αυτα τα 2 παιχνιδια. Μιλαμε για 2 40λεπτα που οι ΣλουκοΜαντζαραιοι παλευαν να κρατησουν και να νοικοκυρεψουν-συμαζεψουν ενα παιχνιδι που το εκανε μπαχαλο ο αλλος με τα λαθη του, τις τραβηγμενες προσπαθειες, την αστοχια μεχρι και στις βολες, τις αμυνες με τα ματια και τα νευρα. Ο Σλουκας εχει κανει μεγαλο φ4 φετος και βελτιωνοντας λιγα πραγματα ακομη στο παιχνιδι του θα ειναι συγκρισιμος με Λο. Ειδικη μνεια και στον Παπαπετρου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zus Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Μην τρελαίνεστε με την Βέροια, απο την πειθαρχική επιτροπή της λιγκας αθωώθηκε. Βέβαια χρειάζεται τεράστιο θράσος να αθωώσεις κάποιον για τον οποίο ο ανακριτής θεωρεί πως υπάρχουν επαρκή στοιχεία ενοχής αλλα οκ, ελληνικό ποδόσφαιρο, τιποτα δεν πρεπει να μας κανει εντύπωση. Τέλος πάντων, στα πολιτικά δικαστήρια προχωράει κανονικά η υπόθεση, όποτε, ας μη βιαζόμαστε. Τα επαρκή στοιχεία ενοχής είναι η κατάθεση του Γεωργέα. Μάιστα Εφοσον ξερουν οτι θα πανε 2-3 παιχτες πανω του σε καθε αμυνα , ας βρει ο Σφαιροπουλος συστημα ειτε για να ξεμαρκαρεται ειτε για να βρισκει αλλο ελευθερο παιχτη Βρήκε πολλές φορές τον Μάντζαρη, τον Πρίντεζη και τον Λαφαγιέτ οι οποίοι εντελώς αμαρκάριστοι σημάδευαν σίδερο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vision Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Διαφορετικα αθληματα που δεν συγκρινονται και το ξερεις Δεν έχει να κάνει με το άθλημα. Στο ποδόσφαιρο μπορεί ο προπονητής να μην κάνει αλλαγή τη βεντέτα του που σέρνεται, γιατί περιμένει μια ενέργεια που ΔΕΝ μπορεί να την κάνει άλλος. Αυτό έγινε στον ημιτελικό. Στον τελικό δεν τράβηξε όλη η ομάδα. Το πάλεψε μέχρι ένα σημείο αλλά παίζει κι ο αντίπαλος. Κι αυτή τη φορά ήταν περισσότερο διαβασμένος από άλλους τελικούς. Το budget φέτος ήταν συγκεκριμένο. Πήραμε τη 2η θέση με αυτούς. Τι να πουν άλλοι... Μια χαρά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Βαριεμαι να το αναλυσω atm αλλα σαφως κ εχει διαφορα κ μαλιστα τεραστια Για την αλλαγη που λες κ εκει εχει διαφορα μεταξυ μπασκετ/ποδοσφαιρου , απλα δεν μπαινει συγκριση Στα υπολοιπα συμφωνω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vision Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 κοίταξε μην περιμένουμε πάντα από τον Σπανούλη να βγάζει τα κάστανα από τη φωτιά. Πρέπει όλη η ομάδα να βοηθάει επιθετικά. Έχουν αλλάξει οι καιροί που έβαζε ο Γκάλης και οι υπόλοιποι έπαιζαν άμυνα. Πρέπει να βάζουν όλοι πλέον. Η Ρεάλ πήρε παίχτες αμυντικούς. Πρωτοφανές για Ρεάλ! Κατάλαβε όμως πως δεν γίνεται να κερδίσει Ευρωλίγκα χωρίς να δώσει και λίγο ξύλο. Μην τα θέλουμε πάντα όλα δικά μας. Το ρόστερ όπως είναι φέτος και στην έδρα της Ρεάλ, δεν μπορούσε 1η θέση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zus Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Εγώ νομίζω ότι σε ένα ουδέτερο γήπεδο θα μπορούσαμε και αυτή την υπέρβαση πάντως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
harisv Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Η ρεαλ η φετινη ειναι πιο σκληρη σε σχεση με τα 2 προηγουμενα χρονια. Μπορει ο μιροτισ να τους αφησε για nba, αλλα πηρε παικτες αναγνωρισμενης αξιας, οπως νοτσιονι ματσιουλις και τον αγιον. Η αληθεια ειναι οτι οι ελληνικες ομαδες δεν αγοραζουν παικτες αυτης της αξιας, και αναγκαζονται να βρισκουμε παικτες-λαχεια σαν τον γκιστ και τον λοτζεσκι. Απλα αυτοι οι παικτες δεν ειναι ηγετες και παιζουν καλα κυριως λογω διαμαντιδη και σπανουλη . Η ρεαλ και χωρις τον ρουντι θα πηγαινε ψηλα, οι ελληνικες θα ηταν πολυ χειροτερες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vision Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Εγώ νομίζω ότι σε ένα ουδέτερο γήπεδο θα μπορούσαμε και αυτή την υπέρβαση πάντως. στο ΣΕΦ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zus Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 στο ΣΕΦ. Μπα. Σε ένα Βερολίνο ο Κάρολ δεν θα είχε βάλει ποτέ 4 σερί τρίοποντα με παίχτη κρεμασμένο πάνω του. Αγγελόπουλοι "Κάποια στιγμή ήμασταν κοντά στον Κέβιν Γκαρνέτ, αλλά δεν προχώρησε, επί Ίβκοβιτς, στο λοκ άουτ", είπαν οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
harisv Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Μπα. Σε ένα Βερολίνο ο Κάρολ δεν θα είχε βάλει ποτέ 4 σερί τρίοποντα με παίχτη κρεμασμένο πάνω του. Αγγελόπουλοι Φιλε οπως τα εβαζε ο σπανουλης με την τσσκα τα εβαζε και ο caroll. Μιλαμε για εναν απο τους καλυτερους σουτερ στην ευρωπη με σχεδον 50% στα τριποντα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SlimData Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Τα επαρκή στοιχεία ενοχής είναι η κατάθεση του Γεωργέα. Μάιστα Ρε συ ψηλέ, μη μου απαντάς σα τον πασπαρόγατο, δεν είμαι μέσα στο γραφείο του ανακριτή για να ξέρω πως πείστηκε. Αυτό που ξέρω είναι ότι εαν ο ανακριτής προτείνει περιοριστικά μέτρα, το κάνει γιατί έχει βάσιμες υποψίες ενοχής. Αλλιώς δεν επιβάλλονται περιορισμοί. Απλά. Και αυτοί που κάνουνε ρεπορτάζ έπο λέγανε από τις πρώτες μέρες που ακούσαμε για το θέμα ότι δύσκολα ο ανακριτής θα προτείνει περιοριστικά μέτρα βασισμένος στις καταθέσεις γεωργέα και προπονητή. Επίσης μας είπαν ότι αν όντως τους επιβληθούν περιοριστικά θα έχουν οι δικαστικοί κάποιο στοιχείο που δεν το γνωρίζουμε. Φαντάζομαι πως κάτι τέτοιο θα παίζει. Σε κάθε περίπτωση, η κατευθυνόμενη λίγκα εκτίθεται ανεπανόρθωτα για πολλοστή φορά μέσα σε λίγους μήνες. Θα μου πεις, τι έχεις γιάννη, τι είχα πάντα.. Γενικά δεν καταλαβαίνω. Εσένα σε χαλάει να τιμωρηθεί η βέροια αν προσπάθησαν οι παράγοντές της να χειραγωγήσουν αποτέλεσμα; Προς τι η υπεράσπιση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zus Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Εφόσον υπάρχουν στοιχεία να τιμωρηθεί η Βέροια και η κάθε Βέροια. Επειδή όμως πίσω από την ιστορία της Βέροιας κρύβεται ο Μελισσανίδης και εμπλέκει και τον Ολυμπιακό στην υπόθεση, με σούπα, μούπες κατηγορίες, ξέρω πολύ καλά τι συμβαίνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SlimData Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Πιστεύεις πραγματικά ότι υπάρχει περίπτωση να τιμωρηθεί ο μαρινάκης ή ο ολυμπιακός απλά επειδή το θέλει ο μελισσανίδης και χωρίς στοιχεία; Ρε αδερφέ, για τον μαρινάκη μιλάμε. Για τον κάθε πάμπλουτο και πανίσχυρο στην ίδια θέση τέλος πάντων. Όχι για εσένα και εμένα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
krom291 Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Γενικά δεν καταλαβαίνω. Εσένα σε χαλάει να τιμωρηθεί η βέροια αν προσπάθησαν οι παράγοντές της να χειραγωγήσουν αποτέλεσμα; Προς τι η υπεράσπιση; Γιατι και ο ιδιος ξερει πως δεν ειναι μπλεγμενη μονο η Βεροια αλλα και η ομαδα συνωνυμο της διαφθορας... Αστους να σκουζουν πως ελαμψε η δικαιοσυνη μπας και το πιστεψουν και οι ιδιοι.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
harisv Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Ειναι καποιος που πιστευει οτι η βεροια ειναι αθώα ομαδα? Δεν γινεται και καλα να ψαχνουμε στοιχεία για να πεσει η βεροια και ο λεβαδειακος, όλοι γνωριζουμε το πως λειτουργουν.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις