Zerg13 Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Καπου στην Ελλάδα δεν έπαιζε ο Petway? φτηνη μεταγραφή είναι. Τα λεφτά του οχι τα έχει βγάλει, τα έχει καραβγάλει. Πρεπει να έχει και μικρό συμβόλαιο. Αν φύγει θα αντικατασταθεί με παίχτη του ίδιου budjet. Την μεγαλη ζημιά σας την έκανε ο Λαφαγιέτ, και ακριβός παίχτης και tiltare όλη την ομάδα με τις χαμενες προσπάθειές του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chris_85 Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Και γω αν πάω με 300 ευρώ το μήνα τα λεφτά μου θα τα έχω βγάλει. Θα κάνω και πιο ωραίες χειρονομίες απο τα τόξα του Κιάμου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zus Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Ο Πέτγουει του μία παίζω, εκατό τραυματίζομαι δεν αξίζει πάντως ούτε αυτά τα λεφτά. Οι άλλοι είχαν τεσσάρια Ρέγες, Νοτσιόνι κι εμείς τον Κιάμο. Ο Άντιτς θα τον είχε κάνει άλογο τον Νοτσιόνι, το δίχως άλλο. Επιπλέον οι Λαφαγέτ και Ντάρντεν πρέπει να φύγουν χθες. Περισσότερο από τον Λαφαγέτ, ο Ντάρντεν που παίρνει 700k για να παίζει 3 λεπτά στην πρώτη περίοδο και άλλα τόσα στο ημίχρονο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chris_85 Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 O Darden δεν παίρνει τόσα, και δεν ήταν ποτέ κακός στην άμυνα. Σωστή μεταγραφή, και δεν έχω κανένα πρόβλημα να μείνει. Αμπαλέξ βέβαια στην επίθεση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DosCanones Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 700κ για τον Νταρντεν ειναι πιο overkill κι απο αυτα στον Μαυροκεφαλιδη. Μονο ενας συμφωνει και με τις 2 περιπτωσεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Δεν συμφωνω κ εγω με την επιλογη Νταρντεν , με τα ιδια λεφτα εβρισκες καλυτερο παιχτη imo με λιγο ψαξιμο Μπορει να υποτιμαω την αμυνα που παιζει Γενικα η ομαδα με 2-3 αλλαγες πιστευω θα ειναι υπερπληρης Ο Σλουκας ακουγεται οτι εχει προταση 1 μυριο απο Τουρκια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
8elwADSL Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 2-3 αλλαγές θέλετε εσείς τι να πούμε και μεις που πρέπει να πάρουμε σκούπα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zus Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 2-3 αλλαγές θέλετε εσείς τι να πούμε και μεις που πρέπει να πάρουμε σκούπα. Εσείς θέλετε και πρόεδρο και προπονητή. Κοινώς μόνο γήπεδο έχετε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Ο Σλουκας ακουγεται οτι εχει προταση 1 μυριο απο Τουρκια Χλωμό, διότι δεν είναι παίκτης του εκατομμυρίου (το ξέρει κι αυτός κι όλος ο κόσμος) - άσε που και οι Τούρκοι έχουν αρχίσει να ψιλομαζεύονται μπατζετικώς. Όχι βέβαια κι απίθανο, αλλά προσωπικά φρονώ πως πέρα από το ότι τόσα λεφτά δε θα είναι εύκολο να τα πάρει από κάπου (οπωσδήποτε όχι από Ελλάδα), δεν είναι καν η ηλικία του (για την παικτική του αξία) τέτοια που να δικαιολογεί τέτοια λεφτά. Συνεπώς, μιας και κάτι μου λέει ότι ενδέχεται να μην μείνει ΟΣΦΠ, το ένστικτό μου μου λέει ότι ΑΝ την κάνει, θα είναι για την ΑΕΚ (αν όντως ο έτερος Αγγελόπουλος πει να ρίξει επαρκές χρήμα για να την στελεχώσει ώστε να γίνει ικανοποιητικώς ανταγωνιστική). Η λογική λέει ότι το μέλλον του Σλούκα δεν είναι ούτε για έξω, ούτε για ΠΑΟ (...ποιός θέλει να γίνει "Σπανούλης στη θέση του Σπανούλη", αναφορικά με το βρίσιμο που θα τρώει από τους κάφρους του ΣΕΦ...), αλλά η προοπτική της ΑΕΚ (και η "μηδενική" του ΟΣΦΠ) να στήσει τρίτο ανταγωνιστικό πόλο μαζεύοντας αξιόλογους και ρολίστες, είναι ίσως ιδανική για παίκτης της ηλικίας και του τύπου του... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
8elwADSL Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Εσείς θέλετε και πρόεδρο και προπονητή. Κοινώς μόνο γήπεδο έχετε Ούτε αυτό είναι δικό μας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zus Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Χλωμό, διότι δεν είναι παίκτης του εκατομμυρίου (το ξέρει κι αυτός κι όλος ο κόσμος) - άσε που και οι Τούρκοι έχουν αρχίσει να ψιλομαζεύονται μπατζετικώς. Όχι βέβαια κι απίθανο, αλλά προσωπικά φρονώ πως πέρα από το ότι τόσα λεφτά δε θα είναι εύκολο να τα πάρει από κάπου (οπωσδήποτε όχι από Ελλάδα), δεν είναι καν η ηλικία του (για την παικτική του αξία) τέτοια που να δικαιολογεί τέτοια λεφτά. Συνεπώς, μιας και κάτι μου λέει ότι ενδέχεται να μην μείνει ΟΣΦΠ, το ένστικτό μου μου λέει ότι ΑΝ την κάνει, θα είναι για την ΑΕΚ (αν όντως ο έτερος Αγγελόπουλος πει να ρίξει επαρκές χρήμα για να την στελεχώσει ώστε να γίνει ικανοποιητικώς ανταγωνιστική). Η λογική λέει ότι το μέλλον του Σλούκα δεν είναι ούτε για έξω, ούτε για ΠΑΟ (...ποιός θέλει να γίνει "Σπανούλης στη θέση του Σπανούλη", αναφορικά με το βρίσιμο που θα τρώει από τους κάφρους του ΣΕΦ...), αλλά η προοπτική της ΑΕΚ (και η "μηδενική" του ΟΣΦΠ) να στήσει τρίτο ανταγωνιστικό πόλο μαζεύοντας αξιόλογους και ρολίστες, είναι ίσως ιδανική για παίκτης της ηλικίας και του τύπου του... Δεν πάει πουθενά ο Σλούκας. Είδε τί έπαθαν οι άλλοι που έφυγαν και τους έφαγε η μαρμάγκα και θα κάτσει στα αυγά του. Ας ρωτήσει τον Πρίντεζη για αρχή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Ο καμπατσο πηγε και ζητησε τη φανελα υπογεγραμμενη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gamanos Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Φιληθηκανε κιόλας; 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ozi Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Οπως εδώ? https://a.disquscdn.com/uploads/mediaembed/images/2060/2666/original.jpg 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tilemaxx Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Και φέτος η πορεία του Ολυμπιακού στην Ευρωλίγκα ήταν ξανα μια ανωμαλία στο Μάτριξ, ήταν εξωπραγματικό αυτό που έγινε με την Μπαρτσελόνα και ίσως αυτό να έκανε την ομάδα να αδειάσει ψυχολογικά. Αλλά και στον ημιτελικό απέναντι σε αυτή την ΤΣΣΚΑ με έναν Ολυμπιακό χειρότερο σε όλες τις στατιστικές κατηγορίες, και με το ένα λάθος πίσω απ' το άλλο, αυτό που έγινε στο τέλος απλά δεν περιγράφεται.Στον τελικό ας μην ξεχνάμε οτι είχαμε μια ομάδα που βρισκόταν για τρίτη σερί φορά σε τελικό Ευρωλίγκας και ήταν όλοι τους αποφασισμένοι και διψασμένοι να σβήσουν τις 2 προηγούμενες οδυνηρές ήττες στους τελικούς. Και αν το θαύμα μπορεί να γίνει μια, δύο φορές, κάποια στιγμή η ομάδα με το καλύτερο ρόστερ σε όλες τις θέσεις νομοτελειακά θα σε κερδίσει (μια Ρεάλ ενισχυμένη με αμυντικογενείς παίκτες όπως Νοτσιόνι-Ματσιούλις-Αγιόν που άλλαξαν όλη την ροή του αγώνα). Όταν μάλιστα ο αρχηγός σου έχει 5 εύστοχα σούτ σε δύο αγώνες Φ4 τότε αντικειμενικά δεν υπήρχε καμία ελπίδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις