Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δεν απαντάς στην ερωτησή μου όμως. Όταν ο Διαμαντίδης αδικαιολόγητα έσκαγε μπάλες στα μούτρα του Χάντερ, που ήσουν να τον κράξεις για αυτή του την επιεικώς πανηλίθια συμπεριφορά, σε ένα ματς που κανένας δεν είχε προκαλέσει και ειδικά ο Χάντερ?

Απαιτείς από τον Φίλιππο να κράξει τους οπαδούς του Ολυμπιακού για την αντιπάθεια έως και εμπάθεια προς τον Διαμαντίδη, ενώ εσύ δεν έχεις αναφέρει καν το γεγονός που συζητάμε

Εγώ μπορώ να υπερασπιστώ τους πάντες και μπορώ να προσαρμοστώ σε μία συζήτηση, ανάλογα με τον ομιλητή.

Μου μιλάς για να κάνουμε διάλογο, θα ανταποδώσω, με τρολάρεις, θα ανταποδώσω, έτσι είναι αυτά. ανθρώπινα.

Μαζί μιλάγαμε μετά τον αγώνα και σου έγραφα ότι δεν τον είχα δει, δεν είχα εικόνα. Μου λες ότι το έκανε εν ψυχρώ, κακώς το έκανε!

Και πάλι, για τους αθλητές σε ένα άθλημα επαφών, μέσα σε πλαίσια είναι ανεκτές και οι αψιμαχίες. Όπως και το χθεσινό του σπανούλη.

Η ένσταση μου στο πέταγμα της μπάλας δεν έχει να κάνει με τον σπανούλη. Έχει να κάνει με εσένα. Γιατί ενώ ο άλλος ήταν για λιθοβολισμό, ο σπανούλης δικαιολογείται γιατί τον ειρωνεύτηκε. Μονά-ζυγά δικά μου δηλαδή.

Και ξαναλέω, ούτε κατηγορώ τον γιατρό, ούτε πολύ περισσότερο απαιτώ να κράξει κανέναν.

edit: έψαξα τη συζήτηση και το διορθώνω, με τον chris το συζητούσαμε

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 24,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• margaritagr

1508

• Cossutius.

1324

• Atallos1

1240

• MiDi_MiLiZ

849

Anyway, κάτι τελευταίο θέλω να βάλω για τον μικρό άνθρωπο Σπανούλη:

“Πρώτα από όλα, επειδή πάνω από το μπάσκετ είναι η ζωή και το ανθρώπινο στοιχείο, θέλω να πω συλλυπητήρια στον Αντώνη Φώτση για το χαμό της μητέρας του. Του έστειλα και μήνυμα.

Εύχομαι να είναι δυνατός και να θυμάται τη μάνα του όπως της πρέπει. Ξέρω από τέτοιες καταστάσεις. Θέλω να πω και περαστικά στο Νίκο Παππά. Πάντα είναι άσχημο να τραυματίζεται ένας συναθλητής σου και να περνάει τόσο δύσκολες καταστάσεις.

Κι εμείς στον Ολυμπιακό δεν έχουμε περάσει λίγα όλα αυτά τα χρόνια με τους τραυματισμούς. Εύχομαι στο Παππά να το ξεπεράσει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα και να επιστρέψει γερός στα παιχνίδια και το μπάσκετ.
  • Like 1

Χωρίς να αλλάζει κάτι σε όσα έχω πει εγώ αφού δεν τον χαρακτήρισα για την προσωπική αλλά για την επαγγελματική του ηθική, μπράβο του που θυμήθηκε τους συναδέλφους του. Όπως είπα και πριν, εγώ τον σπανούλη τον είχα γνωρίσει, λίγο αλλά αρκετά για να τον συμπαθήσω, τότε.

edit: το κόβω για να μην το συνεχίσουμε

Αντι να χαιρομαστε που εχουμε αθλητες σαν τον σπανουλη τον φωτση τον ζηση τον διαμαντιδη, καθομαστε και τους θαβουμε....

Χαρη σε αυτους εχουμε πανυγηρισει ευρωπαικα τροπαια και σπουδαιες στιγμες με την εθνικη....

Ξεκολλατε το μυαλο σας απο τις ομαδες σας...

• Like 1

Βαριεσαι μεχρι και το πμ να στειλεις?.Εσυ μπορεις να δεις ποιος ειμαι στις φωτογραφιες εγω οχι.Σε περιμενω και ισχυει εγω εδω θα ειμαι.Δεν ειναι θεμα ομαδας ειναι θεμα ανθρωπου με τον σπανουλη προσωπικα τα εχω.Ωραια κατσε να σου στειλω εγω.Σε εχασα κιολας στα σβησανε

Βαριεσαι μεχρι και το πμ να στειλεις?.Εσυ μπορεις να δεις ποιος ειμαι στις φωτογραφιες εγω οχι.Σε περιμενω και ισχυει εγω εδω θα ειμαι.Δεν ειναι θεμα ομαδας ειναι θεμα ανθρωπου με τον σπανουλη προσωπικα τα εχω.Ωραια κατσε να σου στειλω εγω.Σε εχασα κιολας στα σβησανε

ΚΟΦΤΟ

• Like 1

Γιατρέ, θα ξεκινήσω από το απλό και οπαδικό. Όταν θέλεις τα λόγια σου να έχουν νομιμοποίηση καλό θα είναι να σχολιάζεις και σε αντίστοιχες περιπτώσεις, όχι μόνο τώρα. Και όπως υπερασπίζεσαι τον σπανούλη τώρα, να είχες υπερασπιστεί τον διαμαντίδη πριν. Ο οποίος διαμαντίδης στο κάτω-κάτω της γραφής είχε πάντα την ωριμότητα να μην έρχεται σε αντιπαράθεση με την εξέδρα. Μέσα στο γήπεδο ασφαλώς και μπορεί να τσακωθείς με τον αντίπαλο. Επαγγελματίες σε άθλημα επαφών είναι.

Επίσης, τα παραδείγματα που φέρνεις παραπάνω είναι ατυχή. Αν εξαιρέσω το σκηνικό με τον μπατίστ όπου μπορείς να κάνεις μια αναζήτηση και να διαβάσεις τα αυτονόητα που κανένας δε νομίζω να αρνήθηκε, τα υπόλοιπα παραδείγματα σου είναι ανάξια συζήτησης και το καταλαβαίνεις και ο ίδιος. Και που κολλάει ένα αυτοκινητιστικό δυστύχημα κιόλας...; Μη μου πεις ότι είναι παράδειγμα στο αν είναι καλός άνθρωπος ο ομπράντοβιτς. Γιατί τουλάχιστον για τον ομπράντοβιτς είναι γνωστό σε όσους ήταν κοντά στην ομάδα του παναθηναικού ότι τάιζε και 50 ανθρώπους με προβλήματα ε.. Δεν λέω ότι δεν το κάνουν οι άλλοι. Τέλος πάντων

Η αλήθεια είναι ότι όντως δεν γράφω τόσο συχνά, ειδικά τελευταία. Αλλά αν κάποιος έχει την υπομονή να ψάξει στα μηνύματά μου, θα δει να κράζω τους Αγγελόπουλους που δίνουν εισιτήρια σε κάφρους, τον Τόμιτς που τραγουδούσε υβριστικά συνθήματα, τον Woods που έριχνε μπουκέτα, τα ζώα που βρίζουν και πετάνε αντικείμενα και επίσης θα δει να σχολιάζω πόσο σοβαρός έχει γίνει ο Αλβέρτης, πόσο σπουδαίος είναι ο Διαμαντίδης κτλ. Είμαι βέβαιος ότι κάποτε έχω γράψει και τα αυτονόητα για τα αίσχη που λένε για τον Διαμαντίδη στο ΣΕΦ. Απλώς "Διαμαντιδιάδα" δεν έγινε ποτέ για να γράφουμε σελίδες επί σελίδων, ενώ η "Σπανουλιάδα" παίζεται διαρκώς και μου προκαλεί ιδιαίτερη ενόχληση γιατί ξεφεύγει από τα αθλητικά πλαίσια. Τα Αγκωνίδης και Λαθούλης τα θεωρώ μεν ασέβεια προς αθλητές που είναι κορυφαίοι, αλλά εντάξει, στο πώς παίζουν αναφέρονται. Το να μιλάμε για οικογένειες, ηθική κτλ. με ενοχλεί ειλικρινά, εξ ου και μπαίνω στον κόπο να γράψω.

Ως προς τα παραδείγματα που ανέφερα, δε νομίζω ότι είναι ατυχή. Σκέψου αν όλα αυτά τα έκανε ο Σπανούλης. Κάποια τα έχει κάνει και εκεί βασίζεται η επιχειρηματολογία περί μικρότητας. Ότι κάνει χειρονομίες στην εξέδρα (όπως ο Μποντιρογκα), ότι έχει επεισόδια με παίκτες (πολύ ηπιότερα σε σχέση με ΔΔ, Φώτση ή Μπατίστ) κτλ. Τόνισα ότι εγώ δε θα κρίνω τους αναφερόμενους παίκτες ως ανθρώπους από αυτά, γιατί είναι στιγμές που δεν μπορούν να τους χαρακτηρίσουν, αλλά αν ένας είναι μικρός γιατί τα κάνει αυτά, πρέπει να είναι και οι άλλοι -ξαναλέω, εγώ λέω ότι κανείς δεν είναι. Το περιστατικό με τον Ζοτς προφανώς είναι άλλου τύπου, αλλά αν κάποιος απορρίπτει ως άτομο κάποιον γιατί έδειξε τα αυτιά του, πώς γίνεται να λατρεύει κάποιον που έδειξε αμέλεια και σκότωσε κάποιον;

Τέλος πάντων, στους διάφορους Βλάκες_7 και Τούβλα_13 αποφεύγω να απαντήσω γιατί δεν υπάρχει ελπίδα, όπως φαίνεται κι από κάποια τελευταία μηνύματα. Όσοι έχουν και δυο δράμια μυαλό εδώ μέσα φαίνεται και μόνο με αυτούς έχει κάποιο νόημα ο διάλογος. Σε ευχαριστώ πάντως για την πολύ συγκροτημένη σου απάντηση.

Αν και ο FilipposMD έχει καλύψει σε μεγάλο βαθμό αυτά που θα ήθελα να γράψω για το θέμα θα ήθελα να προσθέσω το εξής.

Πριν πολλά χρόνια, ένας Αμερικάνος παίχτης του Παναθηναϊκού στη πρώτη του χρονιά στην Ελλάδα εγκατέλειψε θύμα στο δρόμο μετά από αυτοκινητιστικό. Το θύμα αργότερα δήλωσε Παναθηναϊκός και δεν μήνυσε τον αθλητή.

Αρκετό καιρό μετά ο ίδιος αθλητής κατά τη διάρκεια αγώνα, πάτησε το κεφάλι συναθλητή του. Από το βίντεο μπορεί κανείς να δει ότι ο παίχτης το έκανε εσκεμένα.

Αυτά τα 2 τραγικά περιστατικά δεν πτόησαν τον μέσο φίλαθλο του Παναθηναϊκού στο να αφιερώσει ένα ανεπανάληπτο standing ovation στον αθλητή αυτό, αναγνωρίζοντας τη μπασκετική του προσφορά. Ποτέ δεν άκουσα κανέναν να λέει ότι ο άνθρωπος αυτός υπήρξε μικρός, κακός κτλ κτλ.

Αντίθετα 5 χρόνια μετά τη φυγή του Σπανούλη απ΄τον Παναθηναϊκό, αχάριστο τον ανεβάζουν, μικρό σαν άνθρωπο τον κατεβάζουν μέρος οπαδών του Παναθηναϊκού. Αναρωτιέμαι τι θα είχε συμβεί αν στη θέση του Μπατιστ ήταν ο Σπανούλης.

Ο καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματά του.

• Like 2

Η αλήθεια είναι ότι όντως δεν γράφω τόσο συχνά, ειδικά τελευταία. Αλλά αν κάποιος έχει την υπομονή να ψάξει στα μηνύματά μου, θα δει να κράζω τους Αγγελόπουλους που δίνουν εισιτήρια σε κάφρους, τον Τόμιτς που τραγουδούσε υβριστικά συνθήματα, τον Woods που έριχνε μπουκέτα, τα ζώα που βρίζουν και πετάνε αντικείμενα και επίσης θα δει να σχολιάζω πόσο σοβαρός έχει γίνει ο Αλβέρτης, πόσο σπουδαίος είναι ο Διαμαντίδης κτλ. Είμαι βέβαιος ότι κάποτε έχω γράψει και τα αυτονόητα για τα αίσχη που λένε για τον Διαμαντίδη στο ΣΕΦ. Απλώς "Διαμαντιδιάδα" δεν έγινε ποτέ για να γράφουμε σελίδες επί σελίδων, ενώ η "Σπανουλιάδα" παίζεται διαρκώς και μου προκαλεί ιδιαίτερη ενόχληση γιατί ξεφεύγει από τα αθλητικά πλαίσια. Τα Αγκωνίδης και Λαθούλης τα θεωρώ μεν ασέβεια προς αθλητές που είναι κορυφαίοι, αλλά εντάξει, στο πώς παίζουν αναφέρονται. Το να μιλάμε για οικογένειες, ηθική κτλ. με ενοχλεί ειλικρινά, εξ ου και μπαίνω στον κόπο να γράψω.

Ως προς τα παραδείγματα που ανέφερα, δε νομίζω ότι είναι ατυχή. Σκέψου αν όλα αυτά τα έκανε ο Σπανούλης. Κάποια τα έχει κάνει και εκεί βασίζεται η επιχειρηματολογία περί μικρότητας. Ότι κάνει χειρονομίες στην εξέδρα (όπως ο Μποντιρογκα), ότι έχει επεισόδια με παίκτες (πολύ ηπιότερα σε σχέση με ΔΔ, Φώτση ή Μπατίστ) κτλ. Τόνισα ότι εγώ δε θα κρίνω τους αναφερόμενους παίκτες ως ανθρώπους από αυτά, γιατί είναι στιγμές που δεν μπορούν να τους χαρακτηρίσουν, αλλά αν ένας είναι μικρός γιατί τα κάνει αυτά, πρέπει να είναι και οι άλλοι -ξαναλέω, εγώ λέω ότι κανείς δεν είναι. Το περιστατικό με τον Ζοτς προφανώς είναι άλλου τύπου, αλλά αν κάποιος απορρίπτει ως άτομο κάποιον γιατί έδειξε τα αυτιά του, πώς γίνεται να λατρεύει κάποιον που έδειξε αμέλεια και σκότωσε κάποιον;

Τέλος πάντων, στους διάφορους Βλάκες_7 και Τούβλα_13 αποφεύγω να απαντήσω γιατί δεν υπάρχει ελπίδα, όπως φαίνεται κι από κάποια τελευταία μηνύματα. Όσοι έχουν και δυο δράμια μυαλό εδώ μέσα φαίνεται και μόνο με αυτούς έχει κάποιο νόημα ο διάλογος. Σε ευχαριστώ πάντως για την πολύ συγκροτημένη σου απάντηση.

Στα περισσότερα που λες συμφωνούμε. 

Εξακολουθώ να διαφωνώ στα παραδείγματά σου γιατί εκτός των δυο που ήδη σου ανέφερα, τα υπόλοιπα είτε είναι αντιδράσεις και όχι δράσεις, είτε ασήμαντα, είτε τέλος πολύ light σε σχέση με άλλα παραδείγματα που μπορώ να σου αναφέρω.

Αλλά δε νομίζω να έχει νόημα μια τέτοια συζήτηση.. Τέλος πάντων όπως είπα γενικά συμφωνούμε οπότε..

Ας ασχοληθουμε πια με τους τελικους που ερχονται αυτη η Σπανουλιαδα δεν αντεχεται αλλο....

Για πες πως το βλεπεις θα μας κερδισετε ευκολα ή θα παει στα 5 ματς?

Αν εμφανιστει ο ιδιος Ολυμπιακος που επαιζε Ευρωλιγκα μεχρι κ στο ματς με την Τσσκα , δεν βλεπω πως μπορει να χασει απο αυτον τον Παο 

Αν τωρα βγει ξανα το κομπλεξ , μπορει καλλιστα να χασει παλι απο τους παιδες 

Με το Σφαιρόπουλο στο πάγκο φαίνεται να το έχετε αποβάλλει αυτό το κομπλεξ και σε συνδυασμό με τις απουσίες Παππά και Γκιστ κατα 80% μη πω και παραπάνω είστε πρωταθλητές.

Τώρα αν καταφέρουμε και πάρουμε πρωτάθλημα με 2 παίχτες μόνο τα γερόντια μας (ΔΔ,Φώτσης) και χωρίς προπονητή πρέπει να σηκώσουμε λάβαρο στο ΟΑΚΑ.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...