Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 24,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• margaritagr

1508

• Cossutius.

1324

• Atallos1

1240

• MiDi_MiLiZ

849

Οπως φαινεται στο δευτερο βιντεο εδω http://www.contra.gr/Basketball/Europe/Euroleague/telikos/epeisodio-sto-telos-o-spanoulhs-erikse-thn-mpala-ston-rounti-video.3475431.html ο Σπανουλης ριχνει 2 κλωτσιες στα ποδια τον Ρουντι(χωρις να φαινεται ή να υπαρχει κανενα βιντεο που να δειχνει αν εχει κανει κατι ο Ρουντι-πολυ κωλοπαιδο ο Κυριακος ;) ) και μετα παει ο Μασιουλις και κανει μια κινηση με το ποδι του προς τον Σπανουλη κι αυτος μετα κατι του λεει.Στην συνεχεια βαζει το τριποντο ο Σερχιο κι εγινε οτι εγινε.

Ολα ξεκινησαν δηλαδη πριν βαλει ο Σερχιο το τριποντο.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μην κρινετε τους παικτες απο μια κακη στιγμη την ωρα του αγωνα. Πανω στην ενταση πολλα λεγονται και γινονται,θυμηθειτε πως αντιδρασε ο μεγαλος μπομπαν. Απλα τωρα εχει ξεκινησει μια καινουργια κοντρα για το ποιος ειναι πιο κολοπαιδο ο σπανουλης η ο διαμαντιδης.

Παντως να προσθεσω οπως ειπαν και σε προηγουμενο ποστ οτι ο καβγας εχει ξεκινησει πιο νωρις απο το τριποντο και τη χειρονομια του ματσιουλης

Οπως φαινεται στο δευτερο βιντεο εδω http://www.contra.gr/Basketball/Europe/Euroleague/telikos/epeisodio-sto-telos-o-spanoulhs-erikse-thn-mpala-ston-rounti-video.3475431.html ο Σπανουλης ριχνει 2 κλωτσιες στα ποδια τον Ρουντι(χωρις να φαινεται ή να υπαρχει κανενα βιντεο που να δειχνει αν εχει κανει κατι ο Ρουντι-πολυ κωλοπαιδο ο Κυριακος ;) ) και μετα παει ο Μασιουλις και κανει μια κινηση με το ποδι του προς τον Σπανουλη κι αυτος μετα κατι του λεει.Στην συνεχεια βαζει το τριποντο ο Σερχιο κι εγινε οτι εγινε.

Ολα ξεκινησαν δηλαδη πριν βαλει ο Σερχιο το τριποντο.

Αφου πιο πριν του έχει πει 2-3 γαλλικά ο Ρούντι μετά τον πανηγυρισμό του.

Ο Σπανούλης έχει φύγει 5 χρόνια από τον Παναθηναϊκό, καιρός να το ξεπεράσουν οι φίλοι του ΠΑΟ και αφού θέλουν τόσο πολύ να είναι δίκαιοι στην κρίση τους, θα περίμενα από κάποιους να καταδικάσουν τις μπάλες στα μούτρα του Χάντερ από τον Διαμαντίδη πρωτίστως.

Εντάξει, προφανώς και δε θα αλλάξει κανείς γνώμη ή κοσμοθεωρία, αλλά ας πω μερικά πράγματα:

Προφανώς και κρίνουμε τους πάικτες από τη συμπεριφορά τους στο γήπεδο και πέριξ αυτού και λέμε ότι άλλος φέρεται εριστικά, άλλος παίζει βρώμικα, άλλος κάνει θέατρο, άλλος παίζει εγωιστικά κτλ. Παράδειγμα αυτού του τύπου της κριτικής είναι ο washcloud. Έχουμε διαφωνήσει πολλές φορές και κάποια φορά νομίζω ότι τον στενοχώρησα κιόλας γιατί του είπα ότι έχει κόλλημα να υπερβάλλει στην κριτική του για τον Σπανούλη. Μπορεί να έχει δίκιο ή άδικο, δεν έχει σημασία, αλλά, αν προσέξεις τα κείμενά του, μιλάει πάντα για την συμπεριφορά του παίκτη στο γήπεδο.

Αυτό που συμβαίνει με τον Σπανούλη έχει ξεφύγει εδώ και χρόνια από τον παραπάνω φυσιολογικό σχολιασμό της αθλητικής του συμπεριφοράς. Συζητάμε για το αν είναι αχάριστος, αν έκλαιγε στα τηλέφωνα, αν είναι κομπλεξικός, αν είναι φραγκοφονούλης, αν είναι μικρός άνθρωπος κτλ. Αυτό με ενοχλεί για τρεις κυρίους λόγους: πρώτον γιατί δηλητηριάζει όλες τις κουβέντες για μπάσκετ. Δεύτερον, όπως είπα και πριν, ακόμα κι αν δεχτούμε ότι τέτοιες κουβέντες είναι θεμιτές, το δείγμα είναι πάρα πολύ μικρό για να γίνονται τέτοιες κρίσεις, εκτός αν τον ξέρει κανείς προσωπικά. Τρίτον, γιατί 99/100 φορές γίνονται με οπαδικά κριτήρια. Όταν ο Σπανούλης πετάει τη μπάλα στον Ρούντι, είναι επειδή δεν ξέρει να χάνει και έχει κόμπλεξ. Όταν το κάνει ο Διαμαντίδης στον Χάντερ, είναι μέσα στο παιχνίδι. Όταν κάνει χειρονομίες ο Σπαν, δείχνει πόσο μικρός άνθρωπος είναι, ενώ όταν φτύνει/σπρώχνει ο ΔΔ πάντα είναι μια νορμάλ απάντηση σε προκλήσεις αντιπάλων. Όταν ο Σπαν αφήνει τον ΠΑΟ, είναι γιατί είναι αχάριστος και φιλοχρήματος, ενώ όταν ο ΔΔ αφήνει την εθνική για να μπορεί να παίξει περισσότερα χρόνια στον σύλλογο που τον πληρώνει, είναι απλά επαγγελματίας. Όταν ο Σπαν υποστηρίζει τον Μαρινάκη είναι τιποτένιος, ενώ όταν ο ΔΔ αφιερώνει τίτλους στον εφευρέτη της αλητείας δεν τρέχει κάστανο. Φυσικά αυτό δεν είναι προνόμιο των Παναθηναϊκών, έτσι; Όλοι οι τυφλωμένοι οπαδοί τα ίδια λένε εντός και εκτός insomnia και οι ίδιοι που λένε τον ΔΔ αγκωνίδη, αποθέωναν τον Woods όταν έριχνε μπουκέτα.

Βεβαίως, μπορεί να είμαι και άδικος. Ειδικά με τον DosCanones που είναι και ολοκαίνουργιο μέλος και δεν είχε την ευκαιρία να εκφραστεί όταν προέκυψαν αντίστοιχα γεγονότα στο παρελθόν. Μπορεί όντως να θεωρεί μικρούς ανθρώπους και τους εξής:

- τον Μπατίστ, επειδή πάτησε το κεφάλι συναθλητή του

- τον Διαμαντίδη, για τους λόγους που ανέφερα παραπάνω

- τον Ομπράντοβιτς, γιατί έχει φυλακιστεί για ανθρωποκτονία από αμέλεια

- τον Παππά, γιατί πόσταρε "μόνο εμείς" όταν η νεότερη εθνική εφήβων (ή νέων) δεν πήρε μετάλλιο

- τον Φώτση, γιατί έπαιξε μπουνιές που οδήγησαν μάλιστα σε τιμωρία παικτών της εθνικής

- τον Αλβέρτη, γιατί πανηγύριζε στις εξέδρες όταν έχαναν οι -συμπαίκτες του στην εθνική- του Ολυμπιακού σε F4

- τον Μποντίρογκα, γιατί έκανε χειρονομίες στην εξέδρα και είχε εμπλακεί σε τσακωμούς με ξύλο εντός γηπέδου

- τον Ματσιούλις, γιατί έδειχνε τα @@ του σε αντιπάλους πάικτες

- τον Γκάλη, γιατί έκανε σταριλίκια στην εθνική, απαιτούσε να ξεκινάει πάντα βασικός και είχε παίξει μπουνιές με τον Πρέλεβιτς

Σημείωση: εγώ προφανώς δε θα χαρακτήριζα κανέναν από τους παραπάνω έτσι, πιστεύω να είναι κατανοητό αυτό που θέλω να πω.

Γιατρέ, θα ξεκινήσω από το απλό και οπαδικό. Όταν θέλεις τα λόγια σου να έχουν νομιμοποίηση καλό θα είναι να σχολιάζεις και σε αντίστοιχες περιπτώσεις, όχι μόνο τώρα. Και όπως υπερασπίζεσαι τον σπανούλη τώρα, να είχες υπερασπιστεί τον διαμαντίδη πριν. Ο οποίος διαμαντίδης στο κάτω-κάτω της γραφής είχε πάντα την ωριμότητα να μην έρχεται σε αντιπαράθεση με την εξέδρα. Μέσα στο γήπεδο ασφαλώς και μπορεί να τσακωθείς με τον αντίπαλο. Επαγγελματίες σε άθλημα επαφών είναι.

Επίσης, τα παραδείγματα που φέρνεις παραπάνω είναι ατυχή. Αν εξαιρέσω το σκηνικό με τον μπατίστ όπου μπορείς να κάνεις μια αναζήτηση και να διαβάσεις τα αυτονόητα που κανένας δε νομίζω να αρνήθηκε, τα υπόλοιπα παραδείγματα σου είναι ανάξια συζήτησης και το καταλαβαίνεις και ο ίδιος. Και που κολλάει ένα αυτοκινητιστικό δυστύχημα κιόλας...; Μη μου πεις ότι είναι παράδειγμα στο αν είναι καλός άνθρωπος ο ομπράντοβιτς. Γιατί τουλάχιστον για τον ομπράντοβιτς είναι γνωστό σε όσους ήταν κοντά στην ομάδα του παναθηναικού ότι τάιζε και 50 ανθρώπους με προβλήματα ε.. Δεν λέω ότι δεν το κάνουν οι άλλοι. Τέλος πάντων

Πρέπει στην υπόθεση σπανούλη να καταλάβεις δυο πράγματα. Ή, αν δεν τα καταλαβαίνεις να τα αποδεχθείς ως διαφορετικό τρόπο σκέψης.

Προσωπικά θεωρώ πως απέναντι στον σπανούλη έχω κρατήσει πολύ μετριοπαθή στάση και όσοι συμμετέχουν στα αθλητικά νομίζω το ξέρουν. Εννοείται πως με πείραξε πάρα πολύ η απόφαση του αλλά επειδή τον γούσταρα πολύ, δε μπορούσα να αρχίσω να τον βρίζω απ΄τη μια μέρα στην άλλη. Και δεν είναι και ο χαρακτήρας μου. Στο γήπεδο μπορεί να μου κλείνει πάντα η φωνή αλλά δεν θυμάμαι να βρίζω ούτε τον ανατολάκη... Και στο φόρουμ όμως αναγνωρίζω ότι είναι μεγάλος παίκτης και προσπαθώ να μην του επιτίθεμαι καν. Τώρα αν κάνουμε κανένα αστείο, μέχρι εκεί.

Ο σπανούλης όμως απέναντι μου, βγήκε μαλάκας. Πως να το κάνουμε, ο καθένας είναι υπεύθυνος για τις πράξεις του και ο σπανούλης για τις δικές του.

Δε μπορεί ο σπανούλης να βγάζει γλώσσα στην εξέδρα, δε μπορεί να μου κάνει χειρονομίες. Γιατί στην εξέδρα είμαι κι εγώ και πολλοί άλλοι που τον σεβάστηκαμε και δεν τον βρίσαμε ποτέ.

Και επιπλέον είναι ήδη αυτονόητο πως οι παίκτες δεν πρέπει να προκαλούν την εξέδρα. Γιατί εξέδρα σημαίνει όχλος. Έχει δίκιο ο όχλος; Σχεδόν ποτέ. Απ'την άλλη όμως, και με απλή λογική, είναι πιο εύκολο να συγκρατηθεί ο όχλος ή 20 ακριβοπληρωμένοι αθλητές; (μη με ρωτήσεις αν επειδή κάποιος ακριβοπληρώνεται δικαιούνται όλοι να τον βρίζουν, θέλω να πιστεύω ότι καταλαβαίνεις τι εννοώ)

Όταν λοιπόν ο σπανούλης έπαιζε στον παναθηναικό δευτέρα απόγευμα στο οακα με τον μακεδονικό μέσα στους 1000 που πήγαιναν ήμουν κι εγώ. Πλήρωνα και πήγαινα να τους χειροκροτήσω. Σε κάθε αγώνα. Κι όταν ερχόταν να παίξει στο σεφ του πετάγανε κινητά καφέδες και κροτίδες. Εγώ τον στήριζα εκεί τον βρίζανε. Και αφού έφυγε και πήγε εκεί που τον βρίζανε, εμένα που τον έχω στηρίξει πως με σεβάστηκε; Βγάζοντας μου τη γλώσσα; Και γιατί μετά παραπονιέται ότι δεν τον σέβονται;

Καταλαβαίνω από μια μεριά το σκεπτικό σου και είναι αλήθεια ότι η κριτική και η επίθεση στον σπανούλη από αρκετούς ξεπερνάει τα όρια γιατί όντως πλεον είναι λες και κάθε του κίνηση έχει μπει σε μεγενθυντικό φακό και με το που κάνει κάτι το μεγαλοποιούμε. Αν και, δεν είναι κιόλας να τραγικοποιούμε απόψεις σε ένα φόρουμ. Άλλοι είναι οι επικίνδυνοι. Βλέπε γιαννακόπουλο π.χ.

Απ'την άλλη μεριά, θα το έβλεπα με άλλο μάτι αν είχες κάνει αυτή τη συζήτηση για τον διαμαντίδη και την αστεία κατάσταση με κάποιους από τους γαύρους του φόρουμ. Αλλά δεν το έκανες.

• Like 2

Οτι και να λεμε ο σπανουλης χτες εχασε την ψυχραιμια του, και ας μην ψαχνουμε δικαιολογιες τι του ειπε, τι του εκανε και το unfair play που γραφουν μερικοι.

Αφου πιο πριν του έχει πει 2-3 γαλλικά ο Ρούντι μετά τον πανηγυρισμό του.

Ο Σπανούλης έχει φύγει 5 χρόνια από τον Παναθηναϊκό, καιρός να το ξεπεράσουν οι φίλοι του ΠΑΟ και αφού θέλουν τόσο πολύ να είναι δίκαιοι στην κρίση τους, θα περίμενα από κάποιους να καταδικάσουν τις μπάλες στα μούτρα του Χάντερ από τον Διαμαντίδη πρωτίστως.

Για ποιον πανηγυρισμο του Ρουντι αναφερεσαι?

Ανεφερα χωρις να φαινεται ή να υπαρχει κανενα βιντεο που να δειχνει οτι εχει κανει κατι ο Ρουντι.

Σε οτι αφορα το δευτερο απο την στιγμη που δεν γνωριζω για ποιον λογο εφυγε απο τον Παναθηναικο δεν μπορω και να κρινω.Με υποθεσεις δεν μπορω να χαρακτηρισω εναν ανθρωπο σε οτι κι αν υποτιθεται οτι εκανε.Τελος σε οτι αφορα τον Διαμαντιδη δεν εχει καμια σχεση το ενα περιστατικο με το αλλο και δεν μπαινω σε καμια συγκριση αναμεσα στους δυο γενικοτερα για οποιοδηποτε θεμα.

Εγω απλα εβαλα το συγκεκριμενο γιατι ειδα οτι γινεται πολυ κουβεντα για το περιστατικο και αφου ειδα τι εγινε πριν το τριποντο ειπα να το αναφερω.Απο εκει και περα δεν εχω κανενα θεμα με κανεναν Σπανουλη ή Ολυμπιακο.Εγω Παναθηναικος ειμαι αλλα χθες ηθελα να κερδισει ο Ολυμπιακος.

Εχω κανει μεγαλη προσπαθεια γενικοτερα στην ζωη μου σε ολα τα θεματα να ειμαι οσο πιο αντικειμενικος μπορω και να προσπαθω να βλεπω τα πραγματα ετσι οπως ειναι και οχι οπως θα ηθελα να ειναι για να την πω στον οποιονδηποτε.

• Like 1

Ας μιλησουμε και λιγο για μπασκετ λοιπον γιατι για τον τιποτενιο που λεει και ο αλλος δεν θελω ουτε το ονομα του να γραφω.Ο ολυμπιακος ειχε κανει ηδη την υπερβαση του.Για μενα η νικη της χρονιας ηταν οτι πεταξε εξω την μπαρτσελονα.Δεν το περιμενα με τιποτα.Η τσσκα ηταν η κλασικη τσσκα βλεπει τον γαβρο και κομπλαρει.1-2-3 θα εχανε δεν γινοταν εκανε την εκρηξη του στον ημιτελικο.Παρολαυτα ο σλουκας ο πριντεζης και κανα δυο ακομα δειξανε ψυχη και μπραβο τους.Αντε του χρονου να ειμαστε και εμεις ελπιζω.

Για ποιον πανηγυρισμο του Ρουντι αναφερεσαι?

Ανεφερα χωρις να φαινεται ή να υπαρχει κανενα βιντεο που να δειχνει οτι εχει κανει κατι ο Ρουντι.

Σε οτι αφορα το δευτερο απο την στιγμη που δεν γνωριζω για ποιον λογο εφυγε απο τον Παναθηναικο δεν μπορω και να κρινω.Με υποθεσεις δεν μπορω να χαρακτηρισω εναν ανθρωπο σε οτι κι αν υποτιθεται οτι εκανε.Τελος σε οτι αφορα τον Διαμαντιδη δεν εχει καμια σχεση το ενα περιστατικο με το αλλο και δεν μπαινω σε καμια συγκριση αναμεσα στους δυο γενικοτερα για οποιοδηποτε θεμα.

Εγω απλα εβαλα το συγκεκριμενο γιατι ειδα οτι γινεται πολυ κουβεντα για το περιστατικο και αφου ειδα τι εγινε πριν το τριποντο ειπα να το αναφερω.Απο εκει και περα δεν εχω κανενα θεμα με κανεναν Σπανουλη ή Ολυμπιακο.Εγω Παναθηναικος ειμαι αλλα χθες ηθελα να κερδισει ο Ολυμπιακος.

Εχω κανει μεγαλη προσπαθεια γενικοτερα στην ζωη μου σε ολα τα θεματα να ειμαι οσο πιο αντικειμενικος μπορω και να προσπαθω να βλεπω τα πραγματα ετσι οπως ειναι και οχι οπως θα ηθελα να ειναι για να την πω στον οποιονδηποτε.

Δεν το έλεγα για εσένα, έχεις αποδείξει ότι είσαι από τους αντικειμενικότερους εδώ μέσα. ;)

Δε μπορεί ο σπανούλης να βγάζει γλώσσα στην εξέδρα, δε μπορεί να μου κάνει χειρονομίες. Γιατί στην εξέδρα είμαι κι εγώ και πολλοί άλλοι που τον σεβάστηκαμε και δεν τον βρίσαμε ποτέ.

Τη γλώσσα και τα αυτιά τα έβγαλε σε όσους του έβριζαν τη μάνα του επί 40 λεπτά, δεν την έβγαλε σε εσένα.

Είναι αστείο μετά από τελικό Ευρωλίγκας κάποιοι να επιτίθενται στον Σπανούλη και να χασκογελάνε χαιρέκακα όταν ο Ματσιούλις δείχνει τα αποτέτοια του. Να τελειώσει άμεσα αυτή η ιστορία λέω εγώ. Μιλάμε για τη ρεάλ, την πιο κομπλεξική ομαδούλα όλων των εποχών και κάποιοι χαίρονται επειδή μανούριασε ο Σπανούλης με τον φλωροΡούντι.

Να θυμίσω λίγο για ποια Ρεάλ μιλάμε?

Ο Αργεντινός που τόλμησε να σηκώσει και να πετάξει με δύναμη στο παρκέ τον κορυφαίο εν ενεργεία παίκτη της Ευρώπης, δήλωσε αφοπλιστικά στα αποδυτήρια της ομάδας του ότι "αυτά συμβαίνουν στη διάρκεια ενός αγώνα".

Ωστόσο, φαίνεται ότι και οι συμπαίκτες του κινήθηκαν στο ίδιο μήκος κύματος, προκαλώντας την κοινή γνώμη με τη στάση τους. Ο Φελίπε Ρέγιες είπε για το γεγονός: "ξέρουμε ότι ο Διαμαντίδης είναι δυνατός και έχει γερή πλάτη, για αυτό τον σήκωσε (σ.σ. ο Καμπάτσο.)". 

Τη γλώσσα και τα αυτιά τα έβγαλε σε όσους του έβριζαν τη μάνα του επί 40 λεπτά, δεν την έβγαλε σε εσένα.

Να θυμίσω λίγο για ποια Ρεάλ μιλάμε?

Την πρώτη σου άποψη δεν την καταλαβαίνω. Εσύ να τα βάζεις με τον διαμαντίδη που έφτυσε τον ρακοσυλλέκτη ακόμα και που προκλήθηκε, ενώ εγώ να μην αντιδρώ; Την βλέπεις τη διαφορετική αντιμετώπιση;

Από εκεί και πέρα, σε ότι αφορά το χθεσινό, μου ήταν αδιάφορο. Η αντιπάθεια που έχω στη ρεαλ ως σύλλογο από πολύ μικρη ηλικία είναι τεράστια. Αντιπαθούσα τόσο πολύ την ρεάλ λόγω του παρελθόντος της προτού αντιπαθήσω τόσο τον ολυμπιακό. Οπότε μεταξύ των δυο, ένα κενό που λέει κι ο μαζωνάκης.

Δεν θα υποστηρίξω ποτέ τον έναν, δεν θα υποστηρίξω ποτέ τον άλλον.

Η ομαδα ξεκινησε θεοστραβα τη χρονια μ αποκλεισμο στο κυπελο. Ο προπονητης εφυγε και το κλιμα ηταν αρνητικο.

Ο Σφαιροπουλος παρελαβε μια ομαδα με ψυχολογια στο 0 και την εκανε ξανα νικητρια. Δουλεψε πολυ τακτικα και πνευματικα, δε ζητησε προσθηκες στο ροστερ και κερδισε τους παιχτες του.

Η ομαδα ταλαιπωρηθηκε παρα πολυ απο τραυματισμους ολη τη σεζον κι ομως οτι εφτασε και απεκλεισε την Μπαρτσελονα ηταν ενας μεγαλος αθλος!!!! Νομιζω κ εγω οτι εκει ηταν το πικ μας, καναμε εξαιρετικα παιχνιδια και ηταν τρομερη υπερβαση.

Στο φ4 δε παιξαμε καλα αλλα να μη ξεχναμε και ποιους ειχαμε απεναντι μας. Χρειαστηκε πολλη ενεργεια για να πλησιασουμε και να κανουμε την ανατροπη. Κ οπως ηταν λογικο εκει στο τελος οι ρωσοι χεστηκανε πανω τους. Μεγαλο πραγμα η προιστορια..

Ε ενταξει στον τελικο η ρεαλ ειχε παει ξεκουραστα εχει και πολυ ποιοτικοτερες και περισσοτερες λυσεις, ηταν στην εδρα της... Παλι φεραμε τα πανω κατω αλλα ειχε εναν Καρολ να μας τελειωσει.

Παντως θεωρω οτι δυσκολα θα μας αφηναν να κερδισουμε εκει μεσα και στον ποντο να πηγαινε το ματς, οι ισπανοι θα παιρνανε ολα τα σφυριγματα.

Αυτο που πρεπει να γινει ειναι οπωσδηποτ ενα διατηρηθει ο κορμος των ελληνων.

Ο Λαφαγετ καλο παιδι αλλα δεν εχει μυαλο, δεν ειναι γκαρντ τετοιου επιπεδου. Χρειαζεται οπωσδηποτε ενας ΚΑΛΟΣ ξενος γκαρντ.

Κι επισης θα διωχνα τον πετγουει λογω μυαλου και ιατρικου ιστορικου.

• Like 1

Συμφωνω οτι ο ολυμπιακος την υπερβαση την εκανε με μπαρτσελονα, σε σειρα αγωνων ειναι πολυ πιο δύσκολο να περασεις. Ο ολυμπιακος χτεσ δεν επαιξε καλο μπασκετ, οπως και η ρεαλ δεν επαιξε,αλλα η ρεαλ εχει πολυ μεγαλυτερο βαθος σαν ομαδα και εκει κριθηκε για μενα.

Οσο αφορα την διαιτησια που κουβεντιαζουν πολυ, νομιζω δεν ηταν κακη. Ειδικα στον τελικο δεν μασησαν απο την εδρα και σφυριξαν 50-50.

Για το ποια ομάδα να το παρει, αυτη ειναι η τσσκα. Αλλα το μπλακ ουτ η στο πιο κριισμο σημειο της χρονιας της στοιχησε.

Την πρώτη σου άποψη δεν την καταλαβαίνω. Εσύ να τα βάζεις με τον διαμαντίδη που έφτυσε τον ρακοσυλλέκτη ακόμα και που προκλήθηκε, ενώ εγώ να μην αντιδρώ; Την βλέπεις τη διαφορετική αντιμετώπιση;

Μα φυσικά. Ο καθείς μιλάει από τη σκοπιά που το βλέπει. Το πρόβλημα είναι ότι ούτε εσύ έκανες αυτό για το οποίο κατηγορείς τον Φίλιππο όταν έπρεπε.

Πρώτον, δεν τον κατηγορώ. Όπως γράφω κατά γράμμα, θα έβλεπα με άλλο μάτι την άποψή του αν είχε κάνει και αυτό.

Δεύτερον, ο γιατρός μπορεί να διαβάζει συχνά αλλά γράφει σπάνια στα αθλητικά. Και αυτή τη στιγμή δείχνει επιλεκτική ευαισθησία.

Τρίτον, προσωπικά εγώ γράφω πιο συχνά, αν και πολύ λιγότερο από παλιά. Και επειδή όπως το θέλει ο σπανούλης έτσι θέλω κι εγώ να με σέβονται, προσπαθώ να είμαι προσεκτικός σε όσα γράφω και δεν είναι λίγες οι φορές που έχω μιλήσει άσχημα για θέματα, πρόσωπα και οπαδούς της ομάδας μου. Ούτε είναι λίγες οι φορές που έχω διαφωνήσει με άλλους παναθηναικούς του φόρουμ. Μέχρι που έχω υπερασπιστεί τον σπανούλη εδώ μέσα. Φαντάζεσαι να υπερασπιστείς εσύ τον διαμαντίδη; Λολ, ε;

Και όλα αυτά, έχοντας περάσει περίπου 8 χρόνια σε μια δουλειά δίπλα στον παναθηναικο όπου είχα τη δυνατότητα να ξέρω πολύ περισσότερα όχι μόνο από τα παιδιά του φόρουμ αλλά ακόμα και από ρεπόρτερ.

Θα μου πεις, και που ξέρω εγώ αν λες αλήθεια; Ε, δίκιο έχεις. Δεν μπορείς να το ξέρεις

Πρώτον, δεν τον κατηγορώ. Όπως γράφω κατά γράμμα, θα έβλεπα με άλλο μάτι την άποψή του αν είχε κάνει και αυτό.

Δεύτερον, ο γιατρός μπορεί να διαβάζει συχνά αλλά γράφει σπάνια στα αθλητικά. Και αυτή τη στιγμή δείχνει επιλεκτική ευαισθησία.

Τρίτον, προσωπικά εγώ γράφω πιο συχνά, αν και πολύ λιγότερο από παλιά. Και επειδή όπως το θέλει ο σπανούλης έτσι θέλω κι εγώ να με σέβονται, προσπαθώ να είμαι προσεκτικός σε όσα γράφω και δεν είναι λίγες οι φορές που έχω μιλήσει άσχημα για θέματα, πρόσωπα και οπαδούς της ομάδας μου. Ούτε είναι λίγες οι φορές που έχω διαφωνήσει με άλλους παναθηναικούς του φόρουμ. Μέχρι που έχω υπερασπιστεί τον σπανούλη εδώ μέσα. Φαντάζεσαι να υπερασπιστείς εσύ τον διαμαντίδη; Λολ, ε;

Και όλα αυτά, έχοντας περάσει περίπου 8 χρόνια σε μια δουλειά δίπλα στον παναθηναικο όπου είχα τη δυνατότητα να ξέρω πολύ περισσότερα όχι μόνο από τα παιδιά του φόρουμ αλλά ακόμα και από ρεπόρτερ.

Θα μου πεις, και που ξέρω εγώ αν λες αλήθεια; Ε, δίκιο έχεις. Δεν μπορείς να το ξέρεις

Δεν απαντάς στην ερωτησή μου όμως. Όταν ο Διαμαντίδης αδικαιολόγητα έσκαγε μπάλες στα μούτρα του Χάντερ, που ήσουν να τον κράξεις για αυτή του την επιεικώς πανηλίθια συμπεριφορά, σε ένα ματς που κανένας δεν είχε προκαλέσει και ειδικά ο Χάντερ?

Απαιτείς από τον Φίλιππο να κράξει τους οπαδούς του Ολυμπιακού για την αντιπάθεια έως και εμπάθεια προς τον Διαμαντίδη, ενώ εσύ δεν έχεις αναφέρει καν το γεγονός που συζητάμε

Εγώ μπορώ να υπερασπιστώ τους πάντες και μπορώ να προσαρμοστώ σε μία συζήτηση, ανάλογα με τον ομιλητή.

Μου μιλάς για να κάνουμε διάλογο, θα ανταποδώσω, με τρολάρεις, θα ανταποδώσω, έτσι είναι αυτά. ανθρώπινα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...