8elwADSL Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Αναγνωρίζω ότι είναι ο καλύτερος παίχτης στην Ευρώπη αυτή τη στιγμή αλλά σαν άνθρωπος για μένα είναι πολύ μικρός επίσης τότε που τον πήραμε πίσω δεν τον ήθελε κανείς αν δεν βρισκόμασταν εμείς να τον φέρουμε πίσω ούτε Ευρωλίγκα θα είχε παίξει ούτε final4 mvp θα ήταν ούτε το τίτλο θα είχε σηκώσει,θα μπορούσε να είχε εξελιχθεί πολύ διαφορετικά η καριέρα του αν τότε αντί να παίξει σε εμάς είχε πάει σε μια μέτρια ισπανική ομάδα ας πούμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 (...σε στυλ εσπρεσάδιων σάιτ : ποιά γνωστή πρώην εστεμμένη είπε,,,) "-,,,ΔΗΛΑΔΗ ΤΖΑΜΠΑ ΓΑΜΗΘΗΚΑ ΕΓΩ ΦΕΤΟ;! ΑΧΑΪΡΕΥΤΕ!" 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EKTELESTES Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Καλά του είπε του Ματσιούλις, ορίστε και ΓΙΑΤΙ του είπε ό,τι είπε. Θα μας πούνε τώρα για τον Σπανούλη οι Ρουντοματσιούληδες. Καραγκιοζάκια. http://www.sportdog.gr/sports/mpasket/article/288106/kolopaido-matsioylis-foto 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Φιλε μου αν δεν ηταν ο Σπανουλης να κανει τετοιες εμφανισαρες και να βγει mvp και η δικη σου ομαδα μπορει να χε μια ευρωλιγκα λιγοτερη και κανα πρωταθλημα λιγοτερο. Δεν εχουν νοημα τα αν , ο παο βοηθησε τον Σπανουλη να γυρισει ευρωπη και ο Σπανουλης τον Παο να κερδισει τιτλους. Ο Σπανουλης εφυγε απο τον παο και ηρθε σε μια ομαδα που του δινε τη δυνατοτητα να γινει αρχηγος και να δεινει τις ηγετικες του ικανοτητες, και αυτο το καταφερε περιφημα. Σου ειπα για τις σχεσεις σπανουλη-παο κανεις μας δεν ξερει τι εχει γινει, και δε μπορουμε να κρινουμε. Το σημαντικο για σενα πρεπει να ναι οτι ο σπανουλης οσο ηταν στον παο ηταν πολυ ωστος επαγγελματιας και τον βοηθησε. Κι εγω χαλαστηκα που ο χαινς συμφωνησε με την τσκα κατω απ το τραπεζι αλλα εχω να πω οτι οσο ηταν στην ομαδα μου την τιμησε τη φανελα. Οκ μη τον γουσταρεις ειναι δικο σου θεμα! Αλλα μη ψαχνεις παραθυρακια για να τον βγαλεις σκαρτο, αυτο λεω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
8elwADSL Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Το ξεκαθάρισα πιο πάνω τι είναι ο Σπανούλης για μένα,μεγάλος παίχτης μικρός άνθρωπος αυτή είναι η γνώμη μου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zus Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Καλά του είπε του Ματσιούλις, ορίστε και ΓΙΑΤΙ του είπε ό,τι είπε. Θα μας πούνε τώρα για τον Σπανούλη οι Ρουντοματσιούληδες. Καραγκιοζάκια. http://www.sportdog.gr/sports/mpasket/article/288106/kolopaido-matsioylis-foto Δυο φορές ξευτίλα αυτοί που τον στήριξαν εδώ μέσα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
daPro Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Μικρός άνθρωπος λέει.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Οκ. Ματσιουλις ποσο ξεφτιλας. Παει χωνεται, κανει χειρονομιες , παιρνει πολυ σωστη απαντηση και μετα βγαινει και κλαιγεται οτι τον προσβαλαν. Χαχαχα ξεφτιλικια ρε! Καλα χειροτεροι δε οσοι εσπευσαν να ποσταρουν τη δηλωση του. Μακαρι αυριο να μπορω να παω αεροδρομιο για την ομαδα. Ξερουμε τι ωρα ερχονται, διαβασε κανεις; 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Εμένα πάντως άμα μου πέταγε την μπάλα μετά από το τρίποντο, θα έβαζα κι άλλο τρίποντο. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Ο "μικρος σπανουλης": “Πρώτα από όλα, επειδή πάνω από το μπάσκετ είναι η ζωή και το ανθρώπινο στοιχείο, θέλω να πω συλλυπητήρια στον Αντώνη Φώτση για το χαμό της μητέρας του. Του έστειλα και μήνυμα. Εύχομαι να είναι δυνατός και να θυμάται τη μάνα του όπως της πρέπει. Ξέρω από τέτοιες καταστάσεις. Θέλω να πω και περαστικά στο Νίκο Παππά. Πάντα είναι άσχημο να τραυματίζεται ένας συναθλητής σου και να περνάει τόσο δύσκολες καταστάσεις. Κι εμείς στον Ολυμπιακό δεν έχουμε περάσει λίγα όλα αυτά τα χρόνια με τους τραυματισμούς. Εύχομαι στο Παππά να το ξεπεράσει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα και να επιστρέψει γερός στα παιχνίδια και το μπάσκετ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Το ξεκαθάρισα πιο πάνω τι είναι ο Σπανούλης για μένα,μεγάλος παίχτης μικρός άνθρωπος αυτή είναι η γνώμη μου. ...από έναν ουδέτερο, που έχει κριτικάρει (όσο του έπρεπε) τον Σπανούλη : ντροπή γιά όσους έχουν τέτοια γνώμη για τον Σπανούλη. (Ο οποίος δεν είναι ούτε μικρός άνθρωπος, όπως δεν είναι και μεγάλος - ένας απλός επαγγελματίας μπασκετμπωλίστας είναι, που απλά ξεχωρίζει ως παίκτης, όπως ξεχωρίζουν και πολλοί άλλοι). Καθώς δεν ξέρω να έχει κάνει ούτε μισή "μικρή" κίνηση στα χρόνια που τον ξέρω, όπου και αν παίζει - συλλόγους/Εθνική. Πέρα από το ότι τσάντισε κάποτε Γιαννακόπουλους και Ομπραντοβιτσοϊτούδηδες, που φέρθηκαν όπως όταν κάποιοι φέρονται όταν τους αφήνει η γκόμενα... (...το να πιάνει τ' αυτιά του δε, είτε απέναντι σε γαύρους είτε απέναντι σε βάζελους - είτε απέναντι και σε πελαργούς ακόμα, τον κάνει όχι μικρό, αλλά γουστόζικο, ΑΝΤΕ γραφικό στην χειρότερη. Μέχρι εκεί όμως.) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DosCanones Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Σοβαρα επεισοδια στον Πειραια και συνθηματα κατα του ΠΑΟ μετα την ηττα του ΟΣΦΠ στον τελικο Ευρωλιγκας http://news247.gr/eidiseis/koinonia/epeisodia-ston-peiraia-fwties-se-kadoys-kai-synthhmata.3475627.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
harisv Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 (επεξεργασμένο) Ηταν μια κακη στιγμη για τον σπανουλη που ειναι σιγουρος οτι μετανιωσε. Πανω στην ενταση της στιγμης πολλοι εχουν αντιδρασει λαθος. Παντως και προχτες υπηρχε πολυ ενταση στα μαρκαρισματα με τον ντε κολο αν προσεξατε... Το μονο σιγουρο ειναι οτι παραμένει ενας πολυ μεγαλος παικτης. Επεξ/σία 18 Μαΐου 2015 από harisv Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
8elwADSL Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Wash δεν το λέω μόνο για τα αυτάκια μικρό τον λέω έτσι επειδή χρωστάει πολλά στην πρώην του ομάδα όπως και αυτή σε αυτόν και δεν είδα ποτέ του να κάνει μια δήλωση καλή για την ομάδα που τον ανέδειξε,προτίμησε να σβήσει το παρελθόν του λες και δεν έζησε καλές στιγμές εκεί. Εχει δείξει πολλάκις πως δε ξέρει να χάνει μια με δηλώσεις τύπου "δεν μας σέβονται εδώ" και μια σήμερα που μπλέχτηκε σε "καυγα" με 2 παίχτες. Οταν κερδίζει διθυραμβικά σχόλια,πρωτοσέλιδα αφιερωμένα για πάρτι του,εικόνες με παιδιά γυναίκα σαν πρότυπο πατέρα /οικογενειάρχη αντίθετα όταν χάνει κάνει δηλώσεις τύπου "Δεν μας σέβονται εδώ",του φταίει ο Μασιούλις και ο κάθε Μασιούλις απλά δέξου την ήττα ρε φαίνεται ότι δεν έχει μάθει να χάνει. Δεν το συνεχίζω άλλο αυτή είναι η γνώμη μου για αυτόν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Ρε, πότε θα μάθετε ρε, ΜΟΝΟ ΑΕΚ ρε. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις