Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλά ναι ο Ιτούδης φταίει τους είδα και με το Μεσίνα τι έκαναν αυτοί και το Ποποβιτς να φέρουν με το κόμπλεξ που έχουν όταν βλέπουν τον ΟΣΦΠ πάλι θα χάσουν.

• Like 1
  • Απαντ. 24,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• margaritagr

1508

• Cossutius.

1324

• Atallos1

1240

• MiDi_MiLiZ

849

Δημοσ.

Οι ρώσοι περνάνε γενεές 14 τον ιτούδη, και με το δίκιο τους.

Μεταξύ άλλων...

Για την επιμονή στον τεόντοσιτς αντί του τζάκσον.

Για το ότι "ξέχασε" στον πάγκο τον κιριλένκο.

Για το ότι ανέθεσε στον ντε κολό την τελευταία άμυνα στον σπανούλη αντί για κάποιον ψηλότερο με πιο γρήγορα πόδια...

Νομίζω με αυτή την ήττα ο ιτούδης πήγε την καριέρα του 2-3 χρόνια πίσω, τουλάχιστον.

Και σκέφτομαι τώρα και απορώ.

Τα παναθηναικός-ολυμπιακός φαντάζομαι τα βλέπουν οι ευρωπαίοι. Και αν όχι οι οπαδοί, σίγουρα τα βλέπουν οι προπονητές και τα σταφ τους.

Πως και δεν παίζει κανείς τον σπανούλη άμυνα πεδουλάκη...; Το έκανε λίγο η τσσκα χθες με τον γουιμς αλλά εκ του αποτελέσματος, πιο πολύ μου φαίνεται ότι έπεφτε πάνω του λόγω θέσης παρά από εντολή να τον αναλάβει αυτός...

Τέλος πάντονε

Εγώ πιστεύω ότι ο Τζάκσον έπρεπε να μαρκάρει τον Σπανούλη στην τελευταία επίθεση. Θα του έκλεινε σίγουρα την διείσδυση λόγω ταχύτητας, αλλά το ύψος του ίσως να μην τον βοηθούσε σε ενδεχόμενο τρίπόντο.

Ο Ντέ Κολό είχε χεστεί στα πόδια του στην κυριολεξία.

Δημοσ.

[.............]

Για το ότι ανέθεσε στον ντε κολό την τελευταία άμυνα στον σπανούλη αντί για κάποιον ψηλότερο με πιο γρήγορα πόδια...

Νομίζω με αυτή την ήττα ο ιτούδης πήγε την καριέρα του 2-3 χρόνια πίσω, τουλάχιστον.

Η δική μου γνώμη είναι ότι δεν φταίει ο Ιτούδης, όπως δεν έφταιγαν και οι Καζλάουσκας και Μεσίνα. Καθαρά οι παίχτες το έχασαν ( πχ Σισκάουσκας, αν θες).

Το ψηλότερος και ταυτόχρονα με πιο γρήγορα πόδια...με ποια λογική; Εντελώς οξύμωρο.

Επίσης, τι ψάχνουμε να βρούμε τώρα; Πχ, ο Τζάκσον έκανε φοβερό 2ο δεκάλεπτο και αυτό ήταν. Ο Κιριλένκο εξαφανισμένος. Με τα "αν" τα "ίσως" και τα "θα" κανείς δεν έπαιξε μπάσκετ. Για παράδειγμα αν έλεγε κάποιος πριν το παιχνίδι ότι ο Παπαπέτρου θα έσβηνε τον Κιριλένκο θα γέλαγαν και οι πέτρες. Έλα όμως που...τσάκισε το παλικάρι.

Δημοσ.

Εγώ έχω ένσταση στο θέμα της ΤΣΣΚΑ και στη front line. Είναι ο Καούν το 5άρι φόβητρο που σκεπάζει τα καλάθια?

Είναι ο Βοροντσέβιτς τεσσάρι που μπορεί να παλέψει τον Πρίντεζη, ο οποίος τον είχε κάνει άλογο?

Αν υπήρχε σοβαρή front line, όταν ο Σφαιρόπουλος έβαλε 5άρι τον Πέτγουει, θα έπρεπε να φάμε 20 στο κεφάλι.

Δημοσ.

[.............]

Η δική μου γνώμη είναι ότι δεν φταίει ο Ιτούδης, όπως δεν έφταιγαν και οι Καζλάουσκας και Μεσίνα. Καθαρά οι παίχτες το έχασαν ( πχ Σισκάουσκας, αν θες).

Το ψηλότερος και ταυτόχρονα με πιο γρήγορα πόδια...με ποια λογική; Εντελώς οξύμωρο.

Επίσης, τι ψάχνουμε να βρούμε τώρα; Πχ, ο Τζάκσον έκανε φοβερό 2ο δεκάλεπτο και αυτό ήταν. Ο Κιριλένκο εξαφανισμένος. Με τα "αν" τα "ίσως" και τα "θα" κανείς δεν έπαιξε μπάσκετ. Για παράδειγμα αν έλεγε κάποιος πριν το παιχνίδι ότι ο Παπαπέτρου θα έσβηνε τον Κιριλένκο θα γέλαγαν και οι πέτρες. Έλα όμως που...τσάκισε το παλικάρι.

Ψηλότερο και με πιο γρήγορα πόδια απο τον ντε κολό εννοείται..Παράδειγμα αυτό που είπα και νωρίτερα, μια αμυνα σε στυλ γκιστ.Είτε θελήσει να κάνει προσποίηση-βήμα πίσω και σουτ (όπως και έκανε) να μπορεί να τον ενόχλησεε με το ύψος του, είτε παει σε διείσδυση να εχει πιθανότητες να τον ακολουθήσει στα πόδια.Ο ντε κολό δε μπορούσε ούτε το ενα ούτε το άλλο.Ίσως μπορούσε ο γουιμς. Σίγουρα καλύτερα απο τον Γάλλο μπορούσε ο τζακσον όπως είπε και ο ζους.Δεν διαφωνώ για το κόμπλεξ των παικτών. Το είπαμε όλοι αυτό, το είπα κι εγω.Απ´την άλλη, δε μπορώ να κλείσω τα ματια στα λάθη του. Όπως πχ το σημαντικότερο, η ελάχιστη χρησιμοποίηση Χάινς. Ξέρεις ότι έχεις μια ομάδα με ψυχολογικό ντεζαβαντάζ. Απο όλους αυτούς και πέραν του κιριλενκο, ποιος εχει αποδείξει ότι εχει την ψυχή να δώσει το παραπάνω σε τέτοιο επίπεδο; Ο Χάινς! Και που ήταν σε όλο τον αγώνα; Έβλεπε τον καούν να περιφέρεται χωρίς ουσία στο γήπεδο.Ε, κι αυτη ειναι επιλογή του Ιτούδη, δεν φταίω ούτε εγω ούτε ο βατουτιν ούτε ο σισκαουσκας.Εγω τον Ιτούδη τον πάω με χίλια, ειναι αυτονόητο. Τι να κανω να κλείσω τα μάτια;
Δημοσ.

Για να μου ρήξεις φάπες οπως έγραψες πρεπει να με κερδίσεις. Οσο δεν με κερδίζεις ουτε στο κύπελλο ασετις φάπες. Στο ποδοσφαιρο μια χαρα σας κέρδισε και ο ΠΑΟΚ και ο παναθηναικος με τριάρες έκαστος. Αφηστε το πρωταθλημα και κερδίστε το εφηβικό του Παναθηναϊκού πρωτα στο κυπελλο(αληθεια παλι αδικήθηκατε ; ), και χασε το πρωταθλημα με 3-2 με τον ΕΣΑΚΕ να σας σφάζει,γιατι με το 3-0 δεν σας παιρνει κανεις σοβαρά.

Και σε τελική ανάλυση οταν υποστηρίξεις τον παναθηναικο εστω και στη ενόργανη ελα πέστο μου.

πως δεν σε κερδιζω ρε θα μας τρελανεις? καθε χρονο σε κερδιζω.δες ποσες νικες εχω στο σεφ στα μεταξυ μας ματς και ποσες εχεις εσυ.και απο την αλλη δες ποσες νικες εχω εγω στο ποδοσφαιρο στη λεωφορο και ποσες εχεις εσυ.εχω περισσοτερες νικες μεσα στην εδρα σου στο ποδοσφαιρο απο σενα.αντιθετα στο μπασκετ στην εδρα μου ειναι χαωτικη η διαφορα νικων υπερ μου στην εδρα μου.και οπως ειπα την πλειοψηφια των ολυμπιακων μας ειναι αδιαφορο το στημενο πρωταθλημα του εσακε.οταν με το καλο φυγουν οι υπαλληλοι ο σωληναςκτλ κτλ και μπουν νεα ατομα στο χωρο τοτε θα ασχοληθουμε παλι και θα μιλησουμε σοβαρα για το ελληνικο πρωταθλημα.προς το παρων απολαμβανουμε την ομαδαρα μας μονο στην ευρωπη οπου παρεπιπτοντως στα μεταξυ μας ματς με ευρωπαιους διαιτητες εχουμε διπλασιες νικες.

Δημοσ.

Για τον Χάινς συμφωνώ 100%. Απ' την άλλη, δεν ξέρω αν είναι ο Χάινς που ξέραμε, γιατί όταν επί 2 χρόνια παίζεις λιγότερο, δεν ξέρω σε τι κατάσταση μπορεί να είσαι. Αλλά όπως και να χει, απ' τον ξυλοκόπο Καούν είναι καλύτερος.

Υ.Γ. Και το τρελό είναι ότι λίγο πριν το τέλος είχαμε 10 περισσότερα ριμπάουντ με πολλά επιθετικά ο.Ο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μιας και το conter των μηνυμάτων μου έφτασε τον αριθμό της χρονιάς της γέννησης μου(1983) σήμερα,και συμπλήρωσα και 4 χρόνια στο ινσομνια(Το 4ο final four θα το πάρει ο ολυμπιακός.)

Σημερα πιστέυω θα φέρω γούρι στον Ολυμπιακό και θα το σηκώσει και το 4ο ευρωπαικό...

Καλή τύχη Γαύροι μου !

Απο έναν ΑΕΚτζή.

Ιάσων

Επεξ/σία από BLuE_PaNtHeR
  • Like 2
Δημοσ.

Ο άλλος ευχήθηκε να περάσει η τσσκ..κ τώρα μπαίνει χειρουργείο...

Περαστικά του εύχομαι.σιδερένιος.

Δημοσ.

Μεταξύ άλλων...

Και σκέφτομαι τώρα και απορώ.

Τα παναθηναικός-ολυμπιακός φαντάζομαι τα βλέπουν οι ευρωπαίοι. Και αν όχι οι οπαδοί, σίγουρα τα βλέπουν οι προπονητές και τα σταφ τους.

Πως και δεν παίζει κανείς τον σπανούλη άμυνα πεδουλάκη...; Το έκανε λίγο η τσσκα χθες με τον γουιμς αλλά εκ του αποτελέσματος, πιο πολύ μου φαίνεται ότι έπεφτε πάνω του λόγω θέσης παρά από εντολή να τον αναλάβει αυτός...

Τέλος πάντονε

Σιγουρα ο ιτουδης εκανε λαθη αλλα ο ντε κολο νομιζω ειναι ο υπαιτιος για αυτη την ηττα.

Να σε διορθωσω σε 2θεματα. Ο ιτουδης όπως και καθε προπονητης η θα ειχε μεσα τον τεοντοσιτσ, οσο κακος και να ειναι ο ηγετης της ομαδας πρεπει να ειναι μεσα στο κρισιμα λεπτα, οπως το ιδιο εγινε με τον σπαουλη.

Επισης η αμυνα του γκιστ που λες, δεν ειναι για ολς τις ομαδες. Ειναι μια αμυνα που δημιουργει μισσ ματσ. Πχ παει ο κιριλενκο στον σπανουλη, ο ντε κολο μετα πρεπει να μαρκαρει τον παπαπετρου...

Οι ελληνες προπονητες για μενα ειναι οι καλυτεροι σε θεματα τακτικης,αλλα το μπασκετ ειναι ενα αθλημα που παιρνουν πολλες αποφασεις και λογικο να γινονται και λαθη.

Υγ. Και οπως λενε η ιστορια γραφεται απο τους νικητες,αν ειχε νικησει η τσσκα θα μιλαγαμε για τον μαεστρο ιτουδη και οτι αργησε να ξυπνησει ο σπανουλης...

• Like 1
Δημοσ.

Αντε να δουμε σημερα. Στα 2 προηγουμενα που πηρατε(και στο 3ο εκεινο με Ιβκοβιτς, Ριβερς κλπ) ημουν μαζι σας και ειδικα με ΤΣΣΚΑ πανηγυρισα το τελικο επικο φιναλε με Πριντεζη οσο και καθε Ολυμπιακος. Σε αυτο το final-4 ημουν με ΤΣΣΚΑ επειδη ηθελα ο Ιτουδης και ο Κιριλενκο να το παρουν.

Αλλά αφου περασατε(εγω σαν εδινα 5% το πολυ να το κανετε) πλεον ειμαι με Ολυμπιακο αλλά την φοβαμαι αυτη την Ρεαλ Μ. που πλεον δεν δειχνει να ειναι τοσο "ανωριμη" οσο τοτε. Την τελευταια φορα που το πηρατε παντως νομιζω οτι συνολικα ηταν καλυτερη σαν ομαδα, απλως τωρα ειναι πιο συγκροτημενη.

Θα ειναι μεγαλο κριμα να το παρουν οι κακομαθημενοι και μεγαλη ευχαριστηση να τους το παρετε εκει μεσα!!

Μεταξύ άλλων...

Ο Ιτουδης ενω ολη την χρονια την διαχειριστηκε αψογα και επιπλεον ως κοουτς μεσα στο γηπεδο ηταν αρκετα καλος, αλλά στο παιχνιδι με τον Ολυμπιακο τα θαλασσωσε. Προσωπικη γνωμη παντα, αν και περιττο να το εω αφου ουτως ή αλλως ο καθενας με την προσωπικη κριση του κρινει.

Ειχε λοιπον ενα πολυ ασχημο κοουτσαρισμα με λαθος αλλαγες, με καθυστερημενες αλλαγες, με πολλες μη αναγκαιες αλλαγες, με κολληματα, σαν να εδειχνε οτι δεν εχει ενα συγκεκριμενο πλανο αλλά οτι το πλανο του: παιζουμε καλη αμυνα στον Σπανουλη, κανουμε ενα συνεχες rotation να κρατησουμε φρεσκους τους παικτες ενω ο Ολυμπιακος με το μικροτερο βαθος θα κουραστει, οποτε θα νικησουμε ευκολα ή δυσκολα. Κατι τετοιο μου εδειξε.

Επιθετικα η ΤΣΣΚΑ ηταν καλουτσικη γενικα, αλλά ειχε κολληματα που δεν επιτρεπονται για τετοια ομαδα και ειδικα σε κρισιμες στιγμες ειχε τεραστια μπλακ-αουτ επιθετικα οποτε αποτυχια πληρης. Και νομιζω ενας λογος για αυτο ηταν οι συνεχεις αλλαγες ολη την ωρα αφου ποτέ δεν βρηκαν καποιον προσανατολισμο, καποιες "σταθερες" επιθεσης μεσα στο παιχνιδι.

Απο την αλλη στον αμυντικο τομεα της ΤΣΣΚΑ, νομιζω οτι το βασικο σχεδιο του Ιτουδη ηταν σωστο, να μην αφησει τον Σπανουλη να κανει τιποτα και αν μπορουν οι αλλοι ας νικησουν, αλλά το παραπλευρο σχεδιο του με τις βοηθειες και τις συνεχεις παγιδες και ειδικα ψηλα(που ουτως ή αλλως ετσι παιζει η ΤΣΣΚΑ συνηθως αλλά το final-4 απεαντι σε κατωτερο ροστερ δεν ειναι και το πιο λογικο σχεδιο), κατεστρεψε την ΤΣΣΚΑ καθως ο Ολυμπιακος αποδειχτηκε εξαιρετικα επαρκης στο να βρισκει το ελευθερο σουτ(πχ μόνο στο 1ο ημιχρονο εβαλε 3 τριποντα στο τελευταιο δευτερολεπτο μετα απο προσπαθειες για παγιδα σε παικτη, και αυτα ειναι πολυ κρισιμοι ποντοι) και καπου επρεπε να συμμαζεψει την κατασταση και να παιξει απλο man to man χωρις αυτες τις βοηθειες για προσπαθεια για κλεψιμο.

Επισης καπου με τον Ντε Κολο και τον Τεοντοσιτς τα θαλασσωσε στην διαχειριση του χρονου τους. Και τον Τζακσον που φανηκε σε μεγαλα κεφια και οταν πηρε μπρος σε καποιο σημειο, μετα τον εβγαλε και γενικα δεν τον χειριστηκε και αυτον σωστα.

Ειναι η καταρα βεβαια του να εχεις τετοιο μεγαλο και καλο ροστερ, οτι μπορεις να κανεις "απειρα" πραγματα και νομιζω ο Ιτουδης καπου χαθηκε.

• Like 1
Δημοσ.

Ψηλότερο και με πιο γρήγορα πόδια απο τον ντε κολό εννοείται..Παράδειγμα αυτό που είπα και νωρίτερα, μια αμυνα σε στυλ γκιστ.Είτε θελήσει να κάνει προσποίηση-βήμα πίσω και σουτ (όπως και έκανε) να μπορεί να τον ενόχλησεε με το ύψος του, είτε παει σε διείσδυση να εχει πιθανότητες να τον ακολουθήσει στα πόδια.Ο ντε κολό δε μπορούσε ούτε το ενα ούτε το άλλο.Ίσως μπορούσε ο γουιμς. Σίγουρα καλύτερα απο τον Γάλλο μπορούσε ο τζακσον όπως είπε και ο ζους.Δεν διαφωνώ για το κόμπλεξ των παικτών. Το είπαμε όλοι αυτό, το είπα κι εγω.Απ´την άλλη, δε μπορώ να κλείσω τα ματια στα λάθη του. Όπως πχ το σημαντικότερο, η ελάχιστη χρησιμοποίηση Χάινς. Ξέρεις ότι έχεις μια ομάδα με ψυχολογικό ντεζαβαντάζ. Απο όλους αυτούς και πέραν του κιριλενκο, ποιος εχει αποδείξει ότι εχει την ψυχή να δώσει το παραπάνω σε τέτοιο επίπεδο; Ο Χάινς! Και που ήταν σε όλο τον αγώνα; Έβλεπε τον καούν να περιφέρεται χωρίς ουσία στο γήπεδο.Ε, κι αυτη ειναι επιλογή του Ιτούδη, δεν φταίω ούτε εγω ούτε ο βατουτιν ούτε ο σισκαουσκας.Εγω τον Ιτούδη τον πάω με χίλια, ειναι αυτονόητο. Τι να κανω να κλείσω τα μάτια;

Η Τσσκα έπαιξε την τέλεια άμυνα για 37 λεπτά, κλείνοντας τη ρακέτα, σφραγίζοντας τη ρακέτα καλύτερα, και κόβοντας όλες τις passing lanes. Ο Σπανούλης είχε μείνει άποντος για 37 λεπτά, ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ να παίξεις καλύτερη άμυνα πάνω του.

Τα τελευταία σουτ είναι τραβηγμένα απο τα μαλλία, σουτ που ΔΕΝ μπαίνουν και κάθε άμυνα ΘΕΛΕΙ να δώσει στην επίθεση.

Ειδικά δε το τελευταίο, με αντίπαλο τον Ντε Κολό (ο πιο γρήγορος/ψηλός περιφερειακός/καλύτερος αμυντικός της ΤΣΣΚΑ) ήταν ο ορισμός του ΤΕΛΕΙΟΥ σουτ για την άμυνα, με βήμα στα πλάγια, απο τα 8μιση μέτρα και με τον Ντε Κολο να ΑΛΛΑΖΕΙ και χέρι, απο το δεξί στο αριστερό, για να κόψει τελείως τη μπασκέτα απο τον Σπανούλη.

Για τον Χάινς συμφωνώ 100%. Απ' την άλλη, δεν ξέρω αν είναι ο Χάινς που ξέραμε, γιατί όταν επί 2 χρόνια παίζεις λιγότερο, δεν ξέρω σε τι κατάσταση μπορεί να είσαι. Αλλά όπως και να χει, απ' τον ξυλοκόπο Καούν είναι καλύτερος.

Υ.Γ. Και το τρελό είναι ότι λίγο πριν το τέλος είχαμε 10 περισσότερα ριμπάουντ με πολλά επιθετικά ο.Ο

Φυσικά΄και δεν είναι ο Χαινς που ξέραμε γιατί δεν έχει δίπλα του τον Σπανούλη.

Ο καλύτερος σέντερ όταν έπαιζε σε μας, ο σεντερ που έκανε πλάκα με όλη την αφρόκρεμα των αντιπάλων ψηλών, περιφέρεται σα φάντασμα. Καιρός να γυρίσει.

• Like 1
Δημοσ.

καλή επιτυχία σήμερα γαύροι  γιατί εμείς οι παναθηναικοί έχουμε  ποιότητα και ήθος ..

υγ: σας πονάει ο τράκης  αλλά σήμερα θέλω να νικήσετε 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...