Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έλα stop με τον κάθε πικραμένο.

Έχουμε την τύχη να παρακολουθούμε μια ομάδα που αρνείται να χάσει, μία ομάδα με συνεχείς παρουσίες στο final four, μία ομάδα που παρόλο τις ατυχίες κατά τη διάρκεια της σεζόν έχει αποκλείσει με μειονέκτημα έδρας την Μπαρτσελόνα και την Τσσκα, μία ομάδα που έχει στο ροστερ της τον κορυφαίο Ευρωπαίο παίχτη έχοντας δίπλα του παίχτες με πολλά κιλά@@ και ένα προπονητή που αποπνέει ηρεμία.

Μόνο περηφάνια για αυτήν την ομάδα οποιο και αν είναι το αυριανό αποτέλεσμα.

Και μακάρι η ομάδα αυτή να παίζει μπροστά σε τουλάχιστον 7000 κόσμο σε κάθε αγώνα

• Like 2
  • Απαντ. 24,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• margaritagr

1508

• Cossutius.

1324

• Atallos1

1240

• MiDi_MiLiZ

849

Δημοσ.

Αφού συμμετέχουν εδώ οι περισσότεροι να μου επιτρέψετε να διακόψω προσωρινά τη πολύ διασκεδαστική κουβέντα σας και να γράψω κάτι γενικό για το μπάσκετ.

Η αρχή έγινε με τον Άρη που έγινε θρύλος. Μετά ο ΠΑΟΚ για λίγο, ο Ολυμπιακός για 5 χρόνια, ο Παναθηναικός για 12-13. Εδώ και 3-4 χρόνια ο θρόνος αλλάζει πάλι και κάθεται ο Ολυμπιακός. Είναι μια φυσική ακολουθία από τη στιγμή που ο Γιαννακόπουλος αποφάσισε να περιορίσει τη χρηματοδότισή του χωρίς να έχει φτιάξει ένα δυνατό κορμό και περιμένοντας από έναν 35χρονο κουρασμένο μπασκεμπολίστα να κάνει τη βρωμικη δουλειά.

Το σημαντικότερο όμως ειναι ότι όλα αυτά τα χρόνια ξεχώρισαν δεκάδες Έλληνες μπασκεμπολίστες με τη τελευταία 10ετία να έχουμε 3 απ΄τους καλύτερους στην Ευρώπη. Διαμαντίδης, Σπανούλης, Παπαλουκάς. Οι παίχτες αυτοί είναι θρύλοι. Δε ξέρω πολλούς άλλους μπασκεμπολίστες που παίζουν στην Ευρώπη να μπορουν να πάρουν στις πλάτες τους μια ομάδα.

Πιστεύω λοιπόν οτι η Ελλάδα πρέπει να επενδύσει στο μπάσκετ της. Δε ξέρω τι θα κάνει αύριο ο Ολυμπιακός. Θα ήθελα να κερδίσει. Έχει όμως μεγάλη σημασία αυτή η συνέχεια στις επιτυχίες που υπάρχει εδώ και 25 χρόνια. Και το σημαντικό οτι τις επιτυχίες τις κάνουν πολλές και διαφορετικές ομάδες όπου οι Έλληνες ειναι οι βασικοί συντελεστές.

• Like 1
Δημοσ.

Αυτο που συμβαινει σε αυτες τις ανατροπες του ολυμπιακου ειναι αθλητικα παραδοξο.Εβλεπα τον αγωνα με φιλο μου ολυμπιακο και προσεχαμε τις εκφρασεις του βατουνιν πως τον λενε απο ενα σημειο και μετα.Το νοιωθες οτι θα γυρισει ο αγωνας στο τελος η ψυχολογια και οι παραδοσεις παιζουν τεραστιο ρολο.Ο τεοντοσιτς ηταν ο κλασικος τεοντοσιτς των σημαντικων αγωνων.Πουθενας δηλαδη γεννηθηκε για την καταστροφη αυτο το παιδι πρεπει να χει θεμα ψυχολογικο δεν εξηγειτε αλλοιως γιατι το ταλεντο του στο μπασκετ εινα τρομερο.Δεν θα πω κατι για να ματαιωσω την χτεσινη του νικη θα ημουν ανεγκεφαλος αν το εκανα.Αυτα που γραφει η πρασινη ειναι τραγικα και δειχνει μικροτητα αν δεν θες μην γραφεις τιποτα μην γραφεις ομως αηδιες.Ολοι οι παιχτες σε αυτο το επιπεδο λιγο πολυ τρυπιουνται δεν ανακαλυψαμε την αμερικη ολοι παιρνουν ολες οι ομαδες.Το να βγαινετε να λετε ομως οτι ο παναθηναικος ειναι τελειωμενη ομαδα με δυο νταμπλ σερι(ναι ξερω μας τα χαρισανε οι διαιτητες ειδικα τα σπασιματα εδρας μας τα δωσανε αερα οι γκρι) ειναι υπερβολη και κλασικος οπαδικος φανατισμος και ανοησια.την τελευταια επταετια που λετε(λεω επταετια και δεν το παω απο το 2007 γιατι αγαπατε την επταετια απο οτι εχω προσεξει) εχουμε παρει απο δυο φαιναλ φορ και εχετε συμμετεχει σε τρια παραπανω το 10 το 13 και αυτο αν θυμαμαι καλα.Που ειδατε εσεις οτι εξαφανιστικαμε εμεις δεν ξερω αυτο δνε υπαρχει ισως εχετε αναγκη να το νοιωσετε για τους δικους σας λογους.Εχεις παρει τα σκηπτρα στην ευρωπη και μπραβο σου δεν μπορει κανεις να το αμφισβητησει. Και μετα σου λεει ο αλλος να χαρεις με την νικη του ολυμπιακου ε δεν γινετε ρε φιλε.Το πρωτο που εκανε ο αλλος ειναι να ποσταρει τον τρακη λες και μπαινει και γραφει ο τρακης εδω μεσα.Τραγικα πραγματα.Αντι να μιλατε για την ομαδα σας σας εχουν πονεσει τοσο αυτα που χουν γινει απο το 2000 και μετα που το μυαλο σας ειναι εκει.Και να ξερετε οτι τα ατομα με αυτο το οικονομικο επιπεδο κανουν την πλακα τους με τις ομαδες χεστηκε ο τρακης θα βγει το βραδυ με την παρεα θα παρει πεντε σαμπανιες με πεντε γκομενακια και δεν θα τον ενδιαφερει καν τι συμβαινει στο φαιναλ φορ.Μην μου απαντησει κανας τιγρης7 καμια κομπρα 7 και τσακνορις θυρα7 αν ειναι καποιος με λογικη οχι φανατισμενος ας μου απαντησει.

Δημοσ.

Μην ασχολείστε άλλο με τον ταξιθέτη του Καραϊσκάκης και τον μπαναρισμένο, είμαστε μπροστά σε μία τεράστια πρόκληση για να ασχολούμαστε με άτομα που έχουν φάει και τα νύχια των ποδιών τους από την αγωνία τους, από χθες το βράδυ

Δημοσ.

Φοβαται οτι θα του φανε την πρωτοκαθεδρια στην "ενασχοληση με τον μπαναρισμενο". Διοτι αν ασχοληθηκε καποιος υπερβολικα με permabanned και απων χρηστη απο το φορουμ, αυτος δεν ειναι αλλος απο τον εαυτο του :lol:

Τελικα αποφασισε οτι αποπροσανατολιζεται και δινει προτροπες στους υπολοιπους συναγωνιστας να μην πεσουν θυματα του αντιπερισπασμου απο καποιον που... δεν μπορει καν να logαρει :D

Δημοσ.

Δεν ξερω καν ποιο ειναι το σπορτ dna.Κοιτα ποσα φυλλα πουλανε οι δικες σας και ποσα η δικια μας.

Σου γράφει sdna και του απαντάς σπορτ dna. Εσύ ξέρεις μέχρι και πώς λέγεται ολόκληρο το όνομα του site της προπαγάνδας. Μας δουλεύεις;

Δημοσ.

Θα αρχισω οντως να ανησυχω για το iq σου .Πατησα στο γκουκλ και το ειδα.Το δεν ξερω σημαινει και δεν εχω μπει ποτε τωρα το κοιταξα.Και παλι δεν θελει και πολυ μυαλο να το μαντεψεις τι αλλο να σημαινε αθλητικο σαιτ σουπερdna?Αντε γραψε τωρα τα μπινελικια σου να ξεδωσεις απο 12 και 39 το γραφεις το ρημαδι τι γραφεις ποιηση

Δημοσ.

Θα αρχισω οντως να ανησυχω για το iq σου .Πατησα στο γκουκλ και το ειδα.Το δεν ξερω σημαινει και δεν εχω μπει ποτε τωρα το κοιταξα.Και παλι δεν θελει και πολυ μυαλο να το μαντεψεις τι αλλο να σημαινε αθλητικο σαιτ σουπερdna?Αντε γραψε τωρα τα μπινελικια σου να ξεδωσεις απο 12 και 39 το γραφεις το ρημαδι τι γραφεις ποιηση

Lol τι λες ανθρωπέ μου, έχεις λαλήσει? Τι γράφω από το 12.39? Από το πληκτρολογιό μου κρέμεσαι, να δεις τι θα απαντήσω? :P

Κάποιος έχασε εσκεμενα για να σβηστεί η ποινή? Και μετά λέμε για στημενα

Τι εννοείς? Ποια ποινή απ' όλες?

Δημοσ.

Οχι ρε εβαλα τον δεικτη πανω στο ονομα σου και μου δειξε οτι γραφεις μηνυμα.

Θα έχει κολλήσει από το κινητό. Σε πιστεύω ότι δεν ήξερες για το sdna εφόσον μου το διευκρίνισες πάντως.

Δημοσ.

Οκ και μην περνεις στα σοβαρα τυχων ατακες που πεταω για iq πλακα κανω απλα ειναι γραπτος λογος και δεν ακους πως το ενοω.Εχω περασει την ηλικια που φανατιζομουνα με τις ομαδες.Ενοει οτι χασαμε επιτηδες απο τον κολοσσο για εκτισουμε την ποινη κεκλεισμενων το οποιο ισχυει.

Δημοσ.

Lol τι λες ανθρωπέ μου, έχεις λαλήσει? Τι γράφω από το 12.39? Από το πληκτρολογιό μου κρέμεσαι, να δεις τι θα απαντήσω? :P

Τι εννοείς? Ποια ποινή απ' όλες?

η πρόκριση στα ημιτελικά της Α1 θα κριθεί την προσεχή Τρίτη (19/5) στο ΟΑΚΑ, όπου οι πρωταθλητές θα εκτίσουν τη δεύτερη απ’ τις τρεις αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών.
Δημοσ.

η πρόκριση στα ημιτελικά της Α1 θα κριθεί την προσεχή Τρίτη (19/5) στο ΟΑΚΑ, όπου οι πρωταθλητές θα εκτίσουν τη δεύτερη απ’ τις τρεις αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών.

Ξεφτιλίκια. Μόνο αυτοί και η Ρεάλ χάνουν αγώνες επειδή τους βολεύει

Δημοσ.

Οι ρώσοι περνάνε γενεές 14 τον ιτούδη, και με το δίκιο τους.

Μεταξύ άλλων...

Για την επιμονή στον τεόντοσιτς αντί του τζάκσον.

Για το ότι "ξέχασε" στον πάγκο τον κιριλένκο.

Για το ότι ανέθεσε στον ντε κολό την τελευταία άμυνα στον σπανούλη αντί για κάποιον ψηλότερο με πιο γρήγορα πόδια...

Νομίζω με αυτή την ήττα ο ιτούδης πήγε την καριέρα του 2-3 χρόνια πίσω, τουλάχιστον.

Και σκέφτομαι τώρα και απορώ.

Τα παναθηναικός-ολυμπιακός φαντάζομαι τα βλέπουν οι ευρωπαίοι. Και αν όχι οι οπαδοί, σίγουρα τα βλέπουν οι προπονητές και τα σταφ τους.

Πως και δεν παίζει κανείς τον σπανούλη άμυνα πεδουλάκη...; Το έκανε λίγο η τσσκα χθες με τον γουιμς αλλά εκ του αποτελέσματος, πιο πολύ μου φαίνεται ότι έπεφτε πάνω του λόγω θέσης παρά από εντολή να τον αναλάβει αυτός...

Τέλος πάντονε

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...