Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γνωμη για το iq οπαδων που την ιδια μερα και την επομενη της προκρισης της ομαδας τους στον τελικο , ασχολουνται περισσοτερο με ΠΑΟ, ΠΟΑ, Ζοτς, Διαμαντιδη και τρακη αντι για ΟΣΦΠ-Σπανουλη κι επομενο αντιπαλο, Ρεαλ.

Προσωπικα πριν μπλεξω το IQ στη μεση θα δεχτω οτι ειναι κυριως θεμα κομπλεξ που δεν τους επιτρεπει να χαρουν ουτε τις επιτυχιες τους.

ΚΑΙ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙ ΑΥΤΑ Ο ΤΥΠΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΝΗΜΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ :lol:

• Like 3
  • Απαντ. 24,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• margaritagr

1508

• Cossutius.

1324

• Atallos1

1240

• MiDi_MiLiZ

849

Δημοσ.

Γνωμη για το iq οπαδων που την ιδια μερα και την επομενη της προκρισης της ομαδας τους στον τελικο , ασχολουνται περισσοτερο με ΠΑΟ, ΠΟΑ, Ζοτς, Διαμαντιδη και τρακη αντι για ΟΣΦΠ-Σπανουλη κι επομενο αντιπαλο, Ρεαλ.

Προσωπικα πριν μπλεξω το IQ στη μεση θα δεχτω οτι ειναι κυριως θεμα κομπλεξ που δεν τους επιτρεπει να χαρουν ουτε τις επιτυχιες τους.

Μια νίκη ακόμα και περνάτε στο F4.

Μπουχαχααχαχα :-D 

• Like 1
Δημοσ.

Δηλαδη το κομπλεξ που εχετε ως οπαδοι εδω κ 20 χρονια τι δηλωνει?

Για να ξερουμε κ τι λεμε

Το παράδειγμα σου είναι και άκυρο και αυτογκόλ.

Χρησιμοποιείς σαν δείκτη για να έχεις επιχείρημα την ανταπόκριση ενός μέσου ενημέρωσης σε οπαδούς συγκεκριμένης προέλευσης.

Τι λέω, μόνο αυτογκόλ; Και δυο βολές στον διαμαντίδη που είπε ένας χθες. Και την μπάλα απ'έξω.

Το μόνο μετρήσιμο μέγεθος τέτοιου τύπου στην χώρα μας είναι οι εφημερίδες μας. Και εκεί έχει φανεί εδώ και 20 χρόνια σχεδόν πόσοι παναθηναικοί πόσοι ολυμπιακοί και και και... έχουν iq 35.

Την ξέρουμε όλοι την απάντηση. Και αυτό εννοείται πως δεν χαρακτηρίζει το σύνολο αλλά είναι ένα δείγμα. Και οι δημοσκοπήσεις σε 5000 γίνονται αλλά πέφτουν κοντά.

Τώρα, το να χρησιμοποιείς ένα τέτοιο παράδειγμα για να πικάρεις, που σου γυρίζει μπούμερανγκ, δεν είναι δα και σημάδι αυτογνωσίας, ...ε;

P.S: αυτό το ποα, δείχνει πολύ πόνο, μη το χρησιμοποιείς και καρφώνεσαι.. ειδικά τέτοιες μέρες όπου αν καταφέρεις να ασχολήθείς λίγο με την ομάδα σου θα δεις ότι έχεις κι έναν λόγο να είσαι χαρούμενος αντί για χολωμένος... ε;

Παρακαλώ και χάρηκα που σε βοήθησα :-)

Το ποα δειχνει την αποστροφη  μου προς το συλλογο που υποστηριζεις , τιποτα περισσοτερο

Και καθολου χολωμενος , ισα ισα . Μπροστα σε ολα τα σπορ κατα μιλια . Πονο απο οπαδο ομαδας που ειναι παντου καλυτερος , ειναι παραδοξο

Also , ασχοληθηκα μονο με το πρωτοσελιδο της Πρασινης , οχι με τον παναθηναικο 

Δημοσ.

Ρε μην σκατε για το τι λεει ο καθενας. Υπαρχουν φιλαθλοι που μπορουν να μιλησουν σοβαρα και αλλοι που το μονο που ξερουν ειναι να μετρανε βολες και καρτες και να ειρωνευονται. Για να μην παρεξηγηθω αυτό ισχυει για τους οπαδους ολων των ομαδων

Δημοσ.

Το ποα δειχνει την αποστροφη  μου προς το συλλογο που υποστηριζεις , τιποτα περισσοτερο

Και καθολου χολωμενος , ισα ισα . Μπροστα σε ολα τα σπορ κατα μιλια . Πονο απο οπαδο ομαδας που ειναι παντου καλυτερος , ειναι παραδοξο

Πάσο, με το ζόρι δεν γίνεται!

Δημοσ.

ΚΑΙ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙ ΑΥΤΑ Ο ΤΥΠΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΝΗΜΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ :lol:

Καλως τον "Περασοβιτς ή χαος".

Αctually στο νημα ειμαι γιατι καποιοι με μπερδευουν με αλλον χρηστη, και πρεπει να αποδεικνυω οτι δεν ειμαι ελεφαντας :eek: Διαφορετικα θα ειχα αρκεστει στο ποστ που μιλουσα για το ποσο λαθος ερμηνευουν τις βολες καποιοι και σε αυτο με τα συγχαρητηρια μου και τις ευχες για κατακτηση του τροπαιου B)

Δεν ειμαι Παναθηναικος ρε φιλε, ειμαι ΑΕΛ στην μπαλα, μη οπαδικης προτιμησης στο μπασκετ, Ελλαδα στο βολει γυναικων και Βουλιαγμενη στο πολο ανδρων. Σαν τον χθεσινο συμφορουμιτη

Δηλαδη το κομπλεξ που εχετε ως οπαδοι εδω κ 20 χρονια τι δηλωνει?

Για να ξερουμε κ τι λεμε

Καταρχην δεν ειμαι υπερ των γενικευσεων. Υπαρχουν εκατερωθεν φιλαθλοι που ξερουν τι τους γινεται στο κεφαλι τους. Αντιστοιχα υπαρχουν εκατερωθεν οπαδοι που το κομπλεξ κυριαρχει κι αντι να πουν συγχαρητηρια για τη μεγαλη νικη επι της ΤΣΣΚΑ καθονται και λενε αλλα αντι αλλων. Αντιστοιχα υπαρχουν κι αυτοι που η ενοια τους ειναι να βαλει το τριποντο ο Σπανουλης στο τελευταιο λεπτο για logαρουν στο φορουμ  και να ασχοληθουν με ΠΑΟ, ΠΟΑ, Ζοτς, 2 βολες στο ΔΔ και καποιον permabanned χρηστη του φορουμ. Ειναι φανερο ποιοι και ποσοι ειναι αυτοι και απο τις 2 πλευρες.

Απο εκει και περα, αν το θεμα μας ειναι σε ποια πλευρα υπαρχουν περισσοτεροι τετοιοι, φανταζομαι οτι περα απο τις πωλησεις των αντιστοιχης λογικης φυλλαδων δεν υπαρχει αλλο ενδεικτικο στοιχειο. Ε, εκει υπαρχει πρωταθλητης hands down, εδω και καμποσες δεκαετιες.

Δημοσ.

Κάποιος έχασε εσκεμενα για να σβηστεί η ποινή? Και μετά λέμε για στημενα

Δημοσ.

Αctually στο νημα ειμαι γιατι καποιοι με μπερδευουν με αλλον χρηστη, και πρεπει να αποδεικνυω οτι δεν ειμαι ελεφαντας

6xqkpe.jpg

2exactk.jpg

Εσύ είτε πάσχεις από διπολική διαταραχή, ή πραγματικά νομίζεις ότι απευθύνεσαι σε χαζούς. Δεν το σώζεις πια με αυτό το account, αυτοεξευτελίζεσαι ακόμα και σε ομοϊδεάτες σου. Άσε να περάσει λίγος καιρός, άνοιξε ένα νέο πηγαίνοντάς το πιο λαου-λαου και προσπάθησε να αποφεύγεις σήματα κατατεθέν του alter ego σου.

• Like 5
Δημοσ.

6xqkpe.jpg

2exactk.jpg

Εσύ είτε πάσχεις από διπολική διαταραχή, ή πραγματικά νομίζεις ότι απευθύνεσαι σε χαζούς. Δεν το σώζεις πια με αυτό το account, αυτοεξευτελίζεσαι ακόμα και σε ομοϊδεάτες σου. Άσε να περάσει λίγος καιρός, άνοιξε ένα νέο πηγαίνοντάς το πιο λαου-λαου και προσπάθησε να αποφεύγεις σήματα κατατεθέν του alter ego σου.

Πες μου ότι πιστεύεις πως του ξέφυγε!...
  • Like 9
Δημοσ.

Προφανως και δεν μου ξεφυγε. Μετα απο το ποστ του SlimData http://www.insomnia.gr/topic/458076-ολυμπιακός/?p=54007487 ειχε πλακα η φαση με το location του Midi κι εβαλα κι εγω το ιδιο. Και ηδη ψαρωσε ο πρωτος!

Αλλωστε το location ποτε δεν ηταν unique/user.

Παμε στην επομενη προσπαθεια με screenshots και κοκκινα ορθογωνια περιγραμματα λοιπον :D

• Like 1
Δημοσ.

Πες μου ότι πιστεύεις πως του ξέφυγε!...

Μλκ δεν είναι απίστευτη η συζήτηση?

Παρασκευιάτικο κανονικό! :lol:

Δημοσ.

Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχααααα

Τι εννοεις Παρασκευιατικο, πειτε και σε μενα.

Με την καλή έννοια ε..!

• Like 2
Δημοσ.

Μλκ δεν είναι απίστευτη η συζήτηση?

Παρασκευιάτικο κανονικό! :lol:

Χριστούγεννα και Πάσχα και 15Αύγουστος μαζί! Lol
  • Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...