Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παραπανω σελιδες ασχολουνται με τον Ζοτς και τον τρακη παρα με την επιτυχια της ομαδας τους, με την οποια ασχολουνται ολοι οι υγιεις φιλαθλοι πλην συγκεκριμενων ταλαιπωρων γαυρων. Παντου μιζερια και Παναθηναικα φαντασματα στο μυαλο τους, μεχρι και στα φ4.
Μιλαμε βεβαια για μια μεριδα φιλαθλων απο αυτους που στον περσινο τελικο καιγαν τα αμαξια των παιχτων εξω απτο ΣΕΦ και στον φετινο προημιτελικο κυπελλου τους βριζαν και τους απειλουσαν και ζητουσαν απο τον Σπανουτλη να σηκωθει να φυγει (ευγενικα το λεω) :lol:

bonus posts, 7 μηνες πριν:

Ε δεν είχε και έναν Σπανούλη να τα ξύνει για ακόμα ένα παιχνίδι εκεί μέσα.

Άστον εκτός αποστολής, αφού έχει κόμπλεξ, μην το πιέζουμε το θέμα

Να αναλάβει ο Σπανούλης και προπονητής που αντί να κάνει το φάουλ χθες καθόταν και έβλεπε τα τραίνα να περνούν.

Περάσοβιτς ή χάος.

Τα μόνα σίγουρα ειναι:
1) Η ομάδα σας έχει προοπτική και ήδη κάνατε την πρώτη σας κωλότούμπα.
2) Η ήττα αυτή είναι το τέλος της ομάδας του όσφπ όπως την ξέρουμε, ίσως και του Σπανουλη. Ήδη γίνονται σχετικές συζητήσεις.

Απελαση στους ξενους , φυλακη στους Ελληνες . Κραταω μονο Ματ που το βλεπει σα βαρελι

Ενσταση; Ριλι;;;;; Ενσταση;;;

Ε αντε γαμηθειτε

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 24,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• margaritagr

1508

• Cossutius.

1324

• Atallos1

1240

• MiDi_MiLiZ

849

Εχεις κουρασει απιστευτα τα ιδια και τα ιδια. Μονιμως χρονια τωρα πας και ψαχνεις και ξεθαβεις ποστς μηνων πριν για να πεις τι; Ειναι προφανες οτι ο καθενας σε καθε περιπτωση, γραφει με βαση τα οσα συμβαινουν ΕΚΕΙΝΗ τη χρονικη περιοδο.

Ημαρτον πια midi δεν εχεις κατι αλλο να κανεις απ το να ψαχνεις παλια ποστς;

Πφφφφ

• Like 6

Το ιδιο πραγμα λεμε. Ορισμενοι -οχι ολοι, το τονιζω αυτο-, δεν ασχολειστε με την ομαδα σας, απλα ειστε παροντες στις επιτυχιες (κι αυτο για να ασχοληθειτε με ΠΑΟ, Ζοτς και τρακηδες κι οχι με την επιτυχια σας αυτη καθ'εαυτη οπως επιβεβαιωνεται κι απο τα χθεσινα σας ποστ) και στις αποτυχιες οχι απλα αποντες, αλλα εχθροι της ομαδας απο τη διοικηση ως τον τελευταιο παιχτη. Περιστασιακοι οπαδοι ή πιο σωστα περιστασιακοι αντιΠαναθηναικοι που ακομα και με τις επιτυχιες τροφοδειτε το αντιπαναθηναικο σας μενος, αντι για την υποστηριξη σας στην ομαδα σας.

Επαναλαμβανω, ορισμενοι, γιατι ο ΟΣΦΠ εχει και φιλαθλους που και στις αποτυχιες βλεπουν αντικειμενικα τα πραγματα και δεν γινονται εχθροι της ομαδας τους.

Σε χαλαει που πχ εσυ τους εβριζες σου και στο χτυπαω ; Εσυ τους εβριζες, οχι εγω, σορρυ.

ΥΓ. DosCanones με λενε.

ΥΓ2. Δεν ανακαλυψα προπερσινα ποστ, αλλα ποστ απο την σεζον που διανυουμε αυτη τη στιγμη και συνεχιζεται ακομη. Κανενας ετεροχρονισμος δεν υπαρχει λοιπον.

• Like 1

Έχει φτάσει το τσούξιμο στα αυτιά από το νέο μέλος. Από χθες το απόγευμα όλη του η ζωή είναι αυτό το νήμα, μην του το στερήσετε

• Like 3

στη φαπα εισαι.οταν εκλεισε η κανουλα και επαψαν οι ομαδες να εχουν 20-30 μυρια μπατζετ δεν εχεις παει ουτε ενα φαιναλ φορ και ο ολυμπιακος εχει παρει 2 ευρωπαικα και ειναι στον τελικο φετος.οπως καταλαβες δηλαδη χωρις υψηλο μπατζετ εχεις γινει σαν την μαλαγα στην ευρωπη ενω εγω συνεχιζω να ειμαι στην ελιτ.το καλυτερο απο ολα ειναι οτι ο κορμος μου εχει μελλον ακομα και προστεθηκαν σταδιακα φετος και 2 20αρηδες ο αγραβανης και ο παπαπετρου.θα συνεχισω δηλαδη να πηγαινω σε φαιναλ φορ οσο εσυ θα διαλυεσαι κιαλλο.

Ποιος σου ειπε οτι δεν βλεπω οτι εχετε καλυτερη ομαδα φέτος; Πέρσι ουτε εσεις f4,χάσατε και το πρωταθλημα. Πρόπερσι σας σκουπίσαμε με 2 πανευρωπαϊκά στις βαλίτσες, και φέτος χάσατε το κύπελλο απο το εφηβικό. Μιλάμε για φάπες οχι αστεία. Alice in wonderland

Τεσπα εγω ηρθα να γράψω ποσο πιο καθαρή ομαδα ειστε απο τη ρεαλ και,οτι ειμαι μαζι σας και πετάχτηκαν καποια τρολ και μου λενε οτι υποφέρω και μας "φαπώνουν". Θα συνεχίσω να υποστηρίζω γαβρο στον τελικο και ας παρει και το 4o αν το αξιζει γιατι οχι.

Η μοναδικη αναφορα της Πρασινης , ειναι περι ρομποτικης εμφανισης κ οτι χρειαζονται ελεγχοι

Απο την ομαδα του Σταυρου Χατζου , λιγο ντροπη

• Like 1

Η μοναδικη αναφορα της Πρασινης , ειναι περι ρομποτικης εμφανισης κ οτι χρειαζονται ελεγχοι

Απο την ομαδα του Σταυρου Χατζου , λιγο ντροπη

Τα λέγαμε, τα γράφαμε, ντοπέ και στημένο.

Και τα λέει αυτά ένας εθισμένος που έμεινε χωρίς τεσσάρι επειδή ο άλλος την έπινε

Να επεμβει ο Κοντονης, ο κ Τσιπρας. ΅Ενας αθλιος ενας τιποτενιος πηγε στη Μαδριτη ως πρεσβευτης του Ελληνικου μπασκετ και σουταρε τριποντο στο τελος και χαλασε μια γιορτη. Ποιος ειναι αυτος δηλαδη;

:lol:

Εχεις κουρασει απιστευτα τα ιδια και τα ιδια. Μονιμως χρονια τωρα πας και ψαχνεις και ξεθαβεις ποστς μηνων πριν για να πεις τι; Ειναι προφανες οτι ο καθενας σε καθε περιπτωση, γραφει με βαση τα οσα συμβαινουν ΕΚΕΙΝΗ τη χρονικη περιοδο.

Ημαρτον πια midi δεν εχεις κατι αλλο να κανεις απ το να ψαχνεις παλια ποστς;

Πφφφφ

Ρε συ Μαργαρίτα δεν είναι ο midi ρε :P .Αφού έκανε και like σε σχόλιο του στυλ καλά να πάθει ο midi δεντονπήγαινατονμπουστη. :D Καλά μερικοί μας περνούν για μλκες τελείως.Τεσπα το χτεσινό έτσουξε πολλούς και το αυριανό ελπίζω ακόμα περισσότερο.Πάντως οι περισότεροι φίλοι του Π.Α.Ο εδώ μέσα εντάξει εξηγήθηκαν τηρουμένων πάντα των αναλογιών.Πάμε γερά για αύριο να το σηκώσουμε.

Ήρθε να μας πεί ο μιντι οτι δε στηρίζουμε σπανούλη. Άντε με το καλό να μας το πεί και ο wash.

Και εσύ τέκνον βρούτε;Αφού είπαμε δεν είναι ο Μύδι που έλεγε και ο cossutius :P

• Like 3

Ποιος σου ειπε οτι δεν βλεπω οτι εχετε καλυτερη ομαδα φέτος; Πέρσι ουτε εσεις f4,χάσατε και το πρωταθλημα. Πρόπερσι σας σκουπίσαμε με 2 πανευρωπαϊκά στις βαλίτσες, και φέτος χάσατε το κύπελλο απο το εφηβικό. Μιλάμε για φάπες οχι αστεία. Alice in wonderland

Τεσπα εγω ηρθα να γράψω ποσο πιο καθαρή ομαδα ειστε απο τη ρεαλ και,οτι ειμαι μαζι σας και πετάχτηκαν καποια τρολ και μου λενε οτι υποφέρω και μας "φαπώνουν". Θα συνεχίσω να υποστηρίζω γαβρο στον τελικο και ας παρει και το 4o αν το αξιζει γιατι οχι.

οταν θα καταλαβεις οτι δεν μας ενδιαφερει τι γινεται στην ελλαδα γιατι ειναι τα παντα στημενα εσακε,κεδ κτλ κτλ τοτε μπορουμε να κανουμε κουβεντα.πως θεωρεις εσυ οτι στο ποδοσφαιρο ειναι στημενα και δεν σε νοιαζει ετσι λοιπον και εμας δεν μας ενδιαφερουν τα εγχωρια και δειχνουμε τι ομαδα εχουμε στην ευρωπη.παρε εσυ νταμπλ απο τον backtoback πρωταθλητη με τον τροπο που το παιρνεις παιζωντας με 8 παιχτες παντα και ασε εμας να νικαμε ομαδουλες σαν την τσσκα και να χερομαστε.εσυ με τον προεδρο σου μπορεις να χαιρεσε το καλπικο νταμπλ

Οσο γελοια ειναι η πρασινη τοσο γελοιος ειναι ο πρωκταθλητης ο γαυρος και το φως η διαφορα ποια ειναι ομως.Ο μεσος παναθηναικος γελαει με την πρασινη ο μεσος ολυμπιακος και πιστευει τα πρωτοσελιδα του δικου του φανατισμενου τυπου και τον εκφραζει.

Σαφως 

Επισης ο μεσος φιλαθλος του Ποα ειναι πυρηνικος φυσικος

Οι του Ολυμπιακου ειναι τυροκομοι με IQ κατω απο 35

Κακο που σας εχει κανει το sdna

• Like 3

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...