Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι έλεγες kirile για το ασταθές μπακ;

Λέω ότι ανοίγεις τα μάτια σου όταν ακούς το όνομά του και χάνεις όλα αυτά που έχουν προηγηθεί. Έχεις πάρει χαμπάρι τι γίνεται μπροστά του και πόσο εκτεθειμένη αφήνουν την άμυνα; Πάνε οι εποχές που πίσω είχες Αβραάμ και Μελμπεργκ να μαζεύουν τα αμάζευτα.

Αποστολή από το GT-N7100 με τη χρήση Insomnia App

• Απαντ. 24,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• margaritagr

1508

• Cossutius.

1324

• Atallos1

1240

• MiDi_MiLiZ

849

Δημοσ.

@Jordan Σου έχω πει, ευτυχώς δεν έγινες διαιτητής, με τόσο κόμπλεξ μέσα σου, δύσκολα θα έφευγες από γήπεδο όρθιος.

Δημοσ.

Ανεξαρτητα του οτι δεν υπαρχει πεναλτυ χαιρομαι παρα πολυ για το αποτελεσμα.<br><br><br>

Να καταλαβουν τα προβατα που πανε γηπεδο και αποθεωνουν τον χοντρο, που παιρνει μασαδο,φεισα, ανανεωνει χολεμπας και το παιζει προεδρας, ποσο προβατα ειναι

Α και περιμενω απο πρωταθλητη και γαυρο αυριο πρωτοσελιδο για σφαγη και οτι τωρα στρεφουμε την προσοχη στο πρωταθλημα για να εξιλεωθουν

Sent from my iPhone using Insomnia

• Like 1
Δημοσ.

Η αριστερη σας πλευρα στην αμυνα ειναι για τα πανηγυρια εις τον κυβο. Τραγωδια.

Δεν υπάρχει πέναλτι

Θεια δικη το λεω εγω και ολοι οι υπολοιποι εκτός των Ολυμπιακων, και το ευχαριστιεμαι αφανταστα που δινει αμφισβητουμενα και ανυπαρκτα πεναλτυ(το 1ο ειναι ανυπαρκτο το 2ο ισως ηταν εκτός περιοχης) κατα του Ολυμπιακου. Κατα καποιον, ΕΛΑΧΙΣΤΟ βεβαια, τροπο ξεπληρωνονται αυτα που κανει στο Ελληνικο πρωταθλημα ο Ολυμπιακος....

Κόμπλεξ....
  • Like 2
Δημοσ.

Λέω ότι ανοίγεις τα μάτια σου όταν ακούς το όνομά του και χάνεις όλα αυτά που έχουν προηγηθεί. Έχεις πάρει χαμπάρι τι γίνεται μπροστά του και πόσο εκτεθειμένη αφήνουν την άμυνα; Πάνε οι εποχές που πίσω είχες Αβραάμ και Μελμπεργκ να μαζεύουν τα αμάζευτα.

Αποστολή από το GT-N7100 με τη χρήση Insomnia App

Και τα δύο γκολ προέρχονται από δική του αμέλεια. Και τα δύο όμως.

Δεν μιλάμε για αλληλοκάλυψη με βοήθειες και τα σχετικά των επιθετικών, μιλάμε ότι στην πρώτη φάση κοιτάει τον παίχτη, πηγαίνει πάνω του και ο άλλος έχει περάσει από πίσω του, ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΤΟΥ ΡΕ, ο στόκος της ποδοσφαιρικής λογικής και στο δεύτερο πέφτει ετεροχρονισμένα, ενώ έχει χάσει τον παίχτη, ασε δε που σε όλες τις φάσεις είναι ένα κλικ πιο αργός.

Δημοσ.

@Jordan Σου έχω πει, ευτυχώς δεν έγινες διαιτητής, με τόσο κόμπλεξ μέσα σου, δύσκολα θα έφευγες από γήπεδο όρθιος.

Με τη λογικη σου οι Αγανακτησμενοι που διαδηλωναν κατα του Γιωργακη,της Τροικας και κ.τ.λ,δεν επρεπε να λεγονται ετσι,επρεπε να λεγονται Κομπλεξικοι...

Ματια εχουμε και βλεπουμε...

Πρεπει ολοι να μαστε πεταει ο γαιδαρος πεταει;

Δημοσ.

Που παιζεις εσυ ειπαμε?

Ξεχασα , δεν παιζεις

Eγω παντως το ευχαριστιεμαι και θα συνεχισω να το ευχαριστιεμαι αν δωσει και άλλα ανυπαρκτα πεναλτυ κατα σας. Γιατι ετσι ισως καποτε καταλαβεται πως ειναι να αδικεισαι και γιατι φωναζουν και πως νιωθουν ολες οι υπολοιπες ομαδες στην Ελλαδα....

Επισης εγω δεν παιζω πουθενα, η Μπαρτσελονα ομως που υποστηριζω παιζει στην φαση των 16 για το Τσαμπιονς Λιγκ οποτε ειμαι μια χαρα.

Μα εγινα διαιτητης και διαιτητευσα εως και Δ εθνικη. Απλως μετα αποσυρθηκα μονος μου....

Επισης δεν εχω κομπλεξ. Δεν ειναι στραβος ο γιαλος. ΕΣΥ στραβα αρμενιζεις....

Δημοσ.

Eγω παντως το ευχαριστιεμαι και θα συνεχισω να το ευχαριστιεμαι αν δωσει και άλλα ανυπαρκτα πεναλτυ κατα σας. Γιατι ετσι ισως καποτε καταλαβεται πως ειναι να αδικεισαι και γιατι φωναζουν και πως νιωθουν ολες οι υπολοιπες ομαδες στην Ελλαδα....

Επισης εγω δεν παιζω πουθενα, η Μπαρτσελονα ομως που υποστηριζω παιζει στην φαση των 16 για το Τσαμπιονς Λιγκ οποτε ειμαι μια χαρα.

Μα εγινα διαιτητης και διαιτητευσα εως και Δ εθνικη. Απλως μετα αποσυρθηκα μονος μου....

Εγώ πάλι ευχαριστιέμαι που δεν ξέρεις πώς οι λέξεις τονίζονται και ότι το "καταλάβεται" στον Β πληθυντικό γράφεται "καταλάβετε". Ίσως γι' αυτό έφτασες μέχρι Δ εθνική, για παραπάνω χρειαζόταν και γράμματα. 

• Like 2
Δημοσ.

Ε ναι φυσικα οταν δεν παιζεις πουθενα και εισαι ανυπαρκτος εισαι Μπαρτσελονα  , απο μικρο παιδι γιατι εκει στην Βαρκελωνη που γεννηθηκες και επαιζες μπαλιτσα στα στενακια σε κανανε Μπαρτσελονα...

Το κομπλεξ που εχετε μερικοι δεν περιγραφεται..

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...