Zerg13 Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 τοσα εισιτηρια εδωσαν,τι να κανουμε τωρα? Δν ειμαστε Τρακης να μπαινουμε οποτε γουσταρουμε μεσα στα γηπεδα.. Υ.Γ Ρε,αυτοι αρχισαν να μετρανε καθισματα και στο μπασκετ! Τι τους εχεις κανει ρε ΘΡΥΛΕ!!! Αστα αστα...μας έχετε μουρλάνει στην φάπα...ειδικά τους Obradovic- Διαμαντίδη
8elwADSL Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Chris_85 Δε θυμάμαι αν είχε κάνει αντίστοιχη δήλωση ο Παπαλουκάς και αν την είχε κάνει καλώς την είχε κάνει το ίδιο θα έλεγα και για αυτόν καθώς πέρασε κάποια χρόνια της καριέρας του εκεί λογικό είναι να την υποστηρίξει. Zus Λογικό είναι να κάνει τα πάντα για να περάσει η ομάδα του τώρα από εκεί και πέρα τέλειωσε ο αγώνας αποκλείστηκε και είπε ότι θα υποστηρίξει τη πρώην ομάδα του στο τελικό δεν βλέπω κάτι το περίεργο εδώ άλλωστε δεν είχε κάποια σχέση με εσάς στο παρελθόν για να σας υποστηρίξει τώρα ούτε είναι έλληνας να πεις οτι θα υποστηρίξει την ελληνική ομάδα. 1
Zus Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Εγώ δεν θα ήθελα τον προπονητή μου να υποστηρίζει τον οποιονδήποτε στον τελικό πάντως, αν αποκλειόμασταν
8elwADSL Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Δεν είναι ο οποιοσδήποτε είναι η πρώην του ομάδα και από τη στιγμή που δεν τα κατάφερε η νυν υποστηρίζει αυτή,δεν βλέπω κάτι παράλογο. Αν ο Ντούντα μετά από έναν αποκλεισμό της ομάδας του από εσάς έλεγε είμαι με τον Ολυμπιακό δεν θα ήταν λογικό; 2 ευρωκούπες έχει σηκώσει με εσάς.
rainman28 Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Αστα αστα...μας έχετε μουρλάνει στην φάπα...ειδικά τους Obradovic- Διαμαντίδη στη φαπα εισαι.οταν εκλεισε η κανουλα και επαψαν οι ομαδες να εχουν 20-30 μυρια μπατζετ δεν εχεις παει ουτε ενα φαιναλ φορ και ο ολυμπιακος εχει παρει 2 ευρωπαικα και ειναι στον τελικο φετος.οπως καταλαβες δηλαδη χωρις υψηλο μπατζετ εχεις γινει σαν την μαλαγα στην ευρωπη ενω εγω συνεχιζω να ειμαι στην ελιτ.το καλυτερο απο ολα ειναι οτι ο κορμος μου εχει μελλον ακομα και προστεθηκαν σταδιακα φετος και 2 20αρηδες ο αγραβανης και ο παπαπετρου.θα συνεχισω δηλαδη να πηγαινω σε φαιναλ φορ οσο εσυ θα διαλυεσαι κιαλλο. 2
Zus Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Αφού είπε ο Τράκης ότι θα πάρει Ευρωλίγκα με τον Χαραλαμπόπουλο, τι, δεν τον πιστεύεις? 2
8elwADSL Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Η απλά ήρθε η σειρά σας νομοτελειακά κάποια στιγμή τελειώνει μια δυναστεία και αρχίζει κάποια άλλη,10 χρόνια+ στη κορυφή του ευρωπαικού μπάσκετ χορτάσαμε τίτλους και διακρίσεις δεν έχω παράπονο.
vision Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 ο Ομπράντοβιτς αν και προπονητάρα, έπρεπε να κάνει μόκο. Μετά από τόσα χρόνια θυμάται πως κάποτε ήταν προπονητής της Ρεάλ; Δε νομίζω, έχει γίνει οπαδός του παναθηναικού.
harisv Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Ποσο κομπλεξ μαζεμενο??? Εχετε τον μεγαλο σπανουλη, τον πριντεζη που δινει τα παντα στο παρκε και τους υπολοιπους ελληνες και ασχολειστε, με τρακηδες, καθισματα, αγγελοπουλους και τσουκαλαδες. Υγ. Η δημοσιογραφια δεν ξερω αν παει πιο πατω. Το παλικαρι χτες εκανε δυο κακες μεταδοσεις, και μονο για μπασκετ δεν μιλουσε. Και τα σημερινα εξωφυλλα μερικων εφημεριδων ασχολιαστα...
xstreamgamer Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Ποσο κομπλεξ μαζεμενο??? Εχετε τον μεγαλο σπανουλη, τον πριντεζη που δινει τα παντα στο παρκε και τους υπολοιπους ελληνες και ασχολειστε, με τρακηδες, καθισματα, αγγελοπουλους και τσουκαλαδες. Υγ. Η δημοσιογραφια δεν ξερω αν παει πιο πατω. Το παλικαρι χτες εκανε δυο κακες μεταδοσεις, και μονο για μπασκετ δεν μιλουσε. Και τα σημερινα εξωφυλλα μερικων εφημεριδων ασχολιαστα... Ε ναι η "Πράσινη" ήδη υπονόησε ότι είμαστε ντοπαρισμένοι μίλησε για ιπτάμενο Ολυμπιακό και πάλι και επιβεβλημένους ελέγχους στους τελικούς....Ο "Γαύρος" από την άλλη γράφει έτσι πηδάει ο Πειραιάς.Μνημόνια εις την νιοστή και πάλι δεν βλέπω να στρώνουμε...... 3
Tigris7 Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Αστα αστα...μας έχετε μουρλάνει στην φάπα...ειδικά τους Obradovic- Διαμαντίδη Πλεον οι Παναθηναικοι εχετε γινει pastPanathinaikos.
SlimData Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 στη φαπα εισαι.οταν εκλεισε η κανουλα και επαψαν οι ομαδες να εχουν 20-30 μυρια μπατζετ δεν εχεις παει ουτε ενα φαιναλ φορ και ο ολυμπιακος εχει παρει 2 ευρωπαικα και ειναι στον τελικο φετος.οπως καταλαβες δηλαδη χωρις υψηλο μπατζετ εχεις γινει σαν την μαλαγα στην ευρωπη ενω εγω συνεχιζω να ειμαι στην ελιτ.το καλυτερο απο ολα ειναι οτι ο κορμος μου εχει μελλον ακομα και προστεθηκαν σταδιακα φετος και 2 20αρηδες ο αγραβανης και ο παπαπετρου.θα συνεχισω δηλαδη να πηγαινω σε φαιναλ φορ οσο εσυ θα διαλυεσαι κιαλλο. Ρε μπζηλέ έλα λίγο στα συγκαλά σου. Δεν θέλει κανένας να σας χαλάσει την χαρά, μην ασχολείστε και με τον Παναθηναικό συνέχεια. Τη φάπα που την είδες εσύ αφού το σημάδι είναι στο σβέρκο σου; Με τέτοια εμφάνιση που κάνατε χθες, μια τσσκα που θα έκανε τα απολύτως βασικά θα το έπαιρνε με διψήφια διαφορά. Κι όμως δεν μπορούσε. Ξέρεις γιατί; Ψυχολογία λέγεται, πες το και κόμπλεξ. Ακόμα και την ώρα που δε μπορούσαν οι δικοί σας να αλλάξουν δεύτερη πάσα μετά την επαναφορά, αυτοί πίστευαν ότι κάτι θα κάνετε και θα το πάρετε. Για σκέψου με ποια ομάδα παθαίνεις εσύ το ίδιο. Και σκέψου ότι με αυτή την ομάδα έχεις πάρει 1 στα 4. Και στο κάτω, σε λίγες μέρες έρχονται και τελικοί. Εσύ με το σουπερ ροστερ, τον καλύτερο παίκτη στην ευρώπη, τη σουπερ διοίκηση και τα ρέστα. Εγώ με τον άθλιο ιδιοκτήτη, τον παλαίμαχο διαμαντίδη, τα 17χρονα και τον βοηθό προπονητή. Ποιος λες θα το πάρει; Ρε μη μας τρελάνετε τελείως ρε. Φάπα λέει ο περίεργος. Λολ ρε
harisv Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Ε ναι η "Πράσινη" ήδη υπονόησε ότι είμαστε ντοπαρισμένοι μίλησε για ιπτάμενο Ολυμπιακό και πάλι και επιβεβλημένους ελέγχους στους τελικούς....Ο "Γαύρος" από την άλλη γράφει έτσι πηδάει ο Πειραιάς.Μνημόνια εις την νιοστή και πάλι δεν βλέπω να στρώνουμε...... δεν μιλαω για το πρωτοσελιδο του γαυρου αλλα για την αθλητικη δημοσιογραφια γενικα. Δεν γινεται ο χθεσινος να ειναι ο καλυτερος που υπαρχει στην ελλαδ, ουτε να μιλαμε για το πως και πηδαει η καθε πολη. Ο καθε φιλαθλος μπορει να λεει οτι θελει ο δημοσιογραφος δεν μπορει...
icenex Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Ρε μπζηλέ έλα λίγο στα συγκαλά σου. Δεν θέλει κανένας να σας χαλάσει την χαρά, μην ασχολείστε και με τον Παναθηναικό συνέχεια. Τη φάπα που την είδες εσύ αφού το σημάδι είναι στο σβέρκο σου; Με τέτοια εμφάνιση που κάνατε χθες, μια τσσκα που θα έκανε τα απολύτως βασικά θα το έπαιρνε με διψήφια διαφορά. Κι όμως δεν μπορούσε. Ξέρεις γιατί; Ψυχολογία λέγεται, πες το και κόμπλεξ. Ακόμα και την ώρα που δε μπορούσαν οι δικοί σας να αλλάξουν δεύτερη πάσα μετά την επαναφορά, αυτοί πίστευαν ότι κάτι θα κάνετε και θα το πάρετε. Για σκέψου με ποια ομάδα παθαίνεις εσύ το ίδιο. Και σκέψου ότι με αυτή την ομάδα έχεις πάρει 1 στα 4. Και στο κάτω, σε λίγες μέρες έρχονται και τελικοί. Εσύ με το σουπερ ροστερ, τον καλύτερο παίκτη στην ευρώπη, τη σουπερ διοίκηση και τα ρέστα. Εγώ με τον άθλιο ιδιοκτήτη, τον παλαίμαχο διαμαντίδη, τα 17χρονα και τον βοηθό προπονητή. Ποιος λες θα το πάρει; Ρε μη μας τρελάνετε τελείως ρε. Φάπα λέει ο περίεργος. Λολ ρε αμα δεν μας το παρουν ουτε φετος οι γαυροι ειναι αξιοι της μοιρας τους...
manzah80 Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Αφηστε τα παιδια να χαρουνε ρε ειναι και η μονη χαρα στην ζωη τους η ομαδα τους.Αστους να ηδονιζονται οτι σου ριχνουν εικονικες φαπες ο καθενας καπως πρεπει να επιβιωσει ψυχολογικα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις