Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παππάς: "Θέλω να το πάρει η ΤΣΣΚΑ και εύκολα" ..
Θέλω κάποιος δημοσιογράφος αύριο πρωί να του πάρει 2η συνέντευξη, θα 'ναι με την Ρεάλ στον τελικό;

Για εκει,να ρωτας μονο τον Krom και την πυραυλοκινητη Ρεαλ! :P

Υ.Γ Οποτε η γυναικα του Σπανουλη ειναι εγγυος,παιζουμε στοιχηματακι για φιναλιστ την ομαδα μας.Σιγουρο κερδος :P

• Like 1
  • Απαντ. 24,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• margaritagr

1508

• Cossutius.

1324

• Atallos1

1240

• MiDi_MiLiZ

849

Δημοσ.

Για μενα επρεπε να αποκλειστουμε και ντροπη μας

Αν προσεξετε στη φαση αυτη υπηρχε μια κενη θεση στην εξεδρα των οπαδων του Ολυμπιακου και του Σπανουλη 

• Like 9
Δημοσ.

Για μενα επρεπε να αποκλειστουμε και ντροπη μας

Αν προσεξετε στη φαση αυτη υπηρχε μια κενη θεση στην εξεδρα των οπαδων του Ολυμπιακου και του Σπανουλη 

100 ευρω προστιμο στον θεατη που λειπει,και 250 ευρω στον Σπανουλη

• Like 3
Δημοσ.

100 ευρω προστιμο στον θεατη που λειπει,και 250 ευρω στον Σπανουλη

και 2 βολες στο διαμαντιδη!  :lol:

• Like 7
Δημοσ.

Αλλοι πήραν προσωρινά πρόκριση σε τοπικό θεσμό και την πανηγύριζαν κιόλας επειδή καθόταν ένα άτομο στην εξέδρα.

Διαμαντίδη βλέπω,Τράκη βλέπω αντί να χαρείτε την αποψινή τεράστια επιτυχία σας βγάζετε κόμπλεξ,έλεος ρε.

Δημοσ.

Ο ομπραντοβιτς αφου καρπαζωθηκε δηλωσε οτι θα υποστηριζει ρεαλ.

Γι αυτο μ ετρωγε το φρυδι μου κ δεν ηξερα τι ηταν. Καθε πικραμενος κ ο πονος του....

Οσο για τον Τρακη σας παρακαλω πολυ μη τον αναφερετε τετοια μερα. Ειναι πολυ μικρος για να μπαινει στις ιδιες σελιδες που μιλαμε γι αυτη την ομαδαρα.

• Like 5
Δημοσ.

Επίσης είναι γνωστό ότι ακόμα και τώρα δεν μπορείτε να καταλάβετε τη διαφορά και το λάθος της πρωτόδικης απόφασης.

Λογικό είναι ο Ζοτς να υποστηρίζει τη Ρεαλ πρώην ομάδα του ήταν που σήκωσε και ένα ευρωπαικό με αυτή για ποιο λόγο να υποστηρίζει ΟΣΦΠ στο τελικό ούτε καν Ελληνας δεν είναι.

Δημοσ.

Για πονεμενο και πικραμενο Ζοτς διαβασα :lol:

Το οτι καποιοι ασχολουνται ακομα μαζι του κατ´αυτον τον τροπο σε τετοια ημερα, μαρτυρα μαντεψτε τι.

• Like 1
Δημοσ.

Επίσης είναι γνωστό ότι ακόμα και τώρα δεν μπορείτε να καταλάβετε τη διαφορά και το λάθος της πρωτόδικης απόφασης.

Λογικό είναι ο Ζοτς να υποστηρίζει τη Ρεαλ πρώην ομάδα του ήταν που σήκωσε και ένα ευρωπαικό με αυτή για ποιο λόγο να υποστηρίζει ΟΣΦΠ στο τελικό ούτε καν Ελληνας δεν είναι.

Φυσικά και είναι λογικό.

Όταν είχε κάνει την ίδια δήλωση ο Παπαλουκάς, οτι θα υποστηρίξει την Τσσκα, πέσατε να τον φάτε.

Επίσης και ο Παππάς, καλά έκανε και δήλωσε την προτίμηση του.

Επαγγελματικός αθλητισμός λέγεται.

Δημοσ.

Ο γαβρος και οι ανατροπες του δεν υπαρχουν. Ομάδα υπερβασεων. 

Στον τελικό χρειαζεται η υπερβαση της υπερβασης....

ΥΓ 1.000 άτομα;;; Που πήγε η και καλα μισή Ελλάδα γαβροι μηπως σε άλλο πλανήτη; Αξίζει κατι καλύτερο η ομάδα

Εγω θα ειμαι μαζι σας στον τελικό. Σίχαμα η μπασκετική ρεαλ. αντιαθλητικοι,θεατρίνοι,αντιπαθεστατοι

Δημοσ.

Τότε κακώς διαμαρτυρόταν σε κάθε φάση για τις διαιτητικές αποφάσεις και άφησε τους παίχτες του να επιδίδονται σε ανελέητο ξύλο στην τελευταία περίοδο.

Όχι ότι δεν το καταχάρηκα, αλλά να ξέρουμε και τι λέμε. Επίσηςθα μπορούσε να μείνει ουδέτερος, αλλά τι να περιμένει κανείς από τον συγκεκριμένο?

Δημοσ.

Ο γαβρος και οι ανατροπες του δεν υπαρχουν. Ομάδα υπερβασεων. 

Στον τελικό χρειαζεται η υπερβαση της υπερβασης....

ΥΓ 1.000 άτομα;;; Που πήγε η και καλα μισή Ελλάδα γαβροι μηπως σε άλλο πλανήτη; Αξίζει κατι καλύτερο η ομάδα

Εγω θα ειμαι μαζι σας στον τελικό. Σίχαμα η μπασκετική ρεαλ. αντιαθλητικοι,θεατρίνοι,αντιπαθεστατοι

τοσα εισιτηρια εδωσαν,τι να κανουμε τωρα? Δν ειμαστε Τρακης να μπαινουμε οποτε γουσταρουμε μεσα στα γηπεδα..

Υ.Γ Ρε,αυτοι αρχισαν να μετρανε καθισματα και στο μπασκετ! Τι τους εχεις κανει ρε ΘΡΥΛΕ!!!

Δημοσ.

Εν τω μεταξύ, είμαι περίεργος να δω αν κατάλαβαν οι Ρώσοι ότι δεν τους φταίνε οι προπονητές για τις 3 σφαλιάρες απο μας (και μία ακόμα λουζερο-επική από Μακάμπι πέρσι), αλλά οι παίχτες.

Καζλάουσκας, Μεσίνα, Ιτούδης, ένα σκασμό λεφτά και αστέρια και κάθε χρόνο γυρίζουν και το άλλο (κ...)μάγουλο.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...