optimus_crime Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Παππάς: "Θέλω να το πάρει η ΤΣΣΚΑ και εύκολα" .. Θέλω κάποιος δημοσιογράφος αύριο πρωί να του πάρει 2η συνέντευξη, θα 'ναι με την Ρεάλ στον τελικό; 1
DosCanones Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Λες και ήρθαμε χτες εδώ και δεν ξέρουμε τρόπο που γράφεις ο καθένας και που κολλάει τα emoticon του φανερώνοντας το στυλάκι του το άκρως ειρωνικό.Τεσπα πολύ ασχοληθήκαμε πάμε γερά για την Κυριακή Νέος χρήστης που έχει την ίδια συνήθεια με permanbanned χρήστη να ανατρέχει σε παλιότερα post οκτώ γράμματα...Ποιος να είναι ποιος να είναι...Ρε zus μήπως τον βρήκες;Και από που και ως που απαγορεύεται να είμαι πρώτα από όλα η ομάδα του τόπου μου (Λάρισα) και να υποστηρίζω και τον Ολυμπιακό;Εκτός και αν όλοι οι Ολυμπιακοί υπάρχουν μόνο στα παρακείμενα στενά του Πειραιά..... Νταξει με τις ομαδες το μπαλωσες οσο μπορουσε να μπαλωθει. Προπερσυ δηλωνες ΑΕΛ, περυσι μη οπαδικης προτιμησης και φετος δηλωνεις Λαρισαιος και Ολυμπιακος Τωρα που σε καλοζυγιζω, του χρονου το Μαη σε κοβω για φανατικο υποστηρικτη του τρακη Κατα τ'αλλα ο permabanned-permabanned / εσυ δεν θα ασχοληθεις αλλο μαζι του / αλλα εδω και 2 σελιδες εκθεσεις ιδεων. Σε ποναει ο permabanned λεμε. Ο δυοκανόνας μπάινει δυναμικά και κάνει αποκαλύψεις! Μεγάλε γιατι όλοι ότι σε ξέρουνε; Ο Θωμαιδης είσαι;! Μακαρι να 'ξερα! Ετσι κανουν σε ολα τα νεα μελη του φορουμ εδω μεσα; 1
Basilhs23___ Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Λεοντάρι ο Ολυμπιακός σήμερα! Φοβερή ατμόσφαιρα από το ράδιο που άκουγα τον αγώνα, πολύ καλό κοουτσάρισμα από τον Σφαιρόπουλο.Στο 2ο ημιτελικό τώρα 67-48, μολονότι η 1η περίοδος ήταν με 1 πόντο διαφορά η Ρεάλ κάνει πάρτυ.Πιστεύω ο ολυμπιακός θα το πάρει στον τελικό, αφού νίκησαν ΤΣΣΚΑ δεν τον σταματάει τίποτα.
kirileman Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 ότι άλλο θες σε π.μ Εννοούσα ότι σου λείπει ο Midi. Σε όλους λείπει το παλιοτόμαρο . Τί να σου στείλω σε pm;
xstreamgamer Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Νταξει με τις ομαδες το μπαλωσες οσο μπορουσε να μπαλωθει Προπερσυ δηλωνες ΑΕΛ, περυσι μη οπαδικης προτιμησης και φετος δηλωνεις Λαρισαιος και Ολυμπιακος Κατα τ'αλλα ο permabanned-permabanned / εσυ δεν θα ασχοληθεις αλλο μαζι του / αλλα εδω και 2 σελιδες εκθεσεις ιδεων. Σε ποναει ο permabanned λεμε. Μακαρι να 'ξερα! Ετσι κανουν σε ολα τα νεα μελη του φορουμ εδω μεσα; Πέρυσι πρόπερσι; Μάλλον όντως νέο μέλος είσαι.....Και όχι έτσι κάνουμε μόνο με όσους προσπαθούν να περάσουν για νέα μέλη.Και που στο παρελθόν κορόιδευαν άλλους για αυτόν ακριβώς τον λόγο.Just saing...
SlimData Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Τωρα που λέμε για τον midi, μίλαγε μια φορά απο τις άπειρες με ενα απο τα προφίλ του υπερπίτα. Ο midi έγραφε στο location, "banned" Και του λέει ο υπερπιτας, εσύ γιατι μιλάς έχεις φάει ban!!!!!!!! Μουαααααχαχαχαχαχαχαχαχαααααα 4
kirileman Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Τωρα που λέμε για τον midi, μίλαγε μια φορά απο τις άπειρες με ενα απο τα προφίλ του υπερπίτα. Ο midi έγραφε στο location, "banned" Και του λέει ο υπερπιτας, εσύ γιατι μιλάς έχεις φάει ban!!!!!!!! Μουαααααχαχαχαχαχαχαχαχαααααα Προεδρική χάρη σε όλους ΤΩΡΑ! 2
xstreamgamer Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Εννοούσα ότι σου λείπει ο Midi. Σε όλους λείπει το παλιοτόμαρο . Τί να σου στείλω σε pm; Σιγά μην μου λείπει.Απλά είχα την ελπίδα ότι δεν θα ξανάβλεπα το άκρως ειρωνικό και προσβλητικό γράψιμο του αλλά που...Το π.μ στο είπα για να μην γράφουμε τσάμπα εδώ στο topic.Κακώς που το συνέχισα αλλά πες ρε άνθρωπε είμαι αυτός δεν θα σε δαγκώσει κανένας μην μας δουλεύεις κιόλας..Τεσπα από μένα όντως το θέμα είναι λήξαν
margaritagr Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Εν τω μεταξυ στο ματς πεφτει τρελλη πριονοκορδελλα...
DosCanones Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Τωρα που λέμε για τον midi, μίλαγε μια φορά απο τις άπειρες με ενα απο τα προφίλ του υπερπίτα. Ο midi έγραφε στο location, "banned" Και του λέει ο υπερπιτας, εσύ γιατι μιλάς έχεις φάει ban!!!!!!!! Μουαααααχαχαχαχαχαχαχαχαααααα Δεν ηταν ο σουπερπιτας ωρε. http://www.insomnia.gr/topic/458076-ολυμπιακός/?p=52858280 ΥΓ. Εχω κατενθουσιαστει με τη λειτουργια του search button. Λειτουργει καλυτερα κι απο του google κι ετσι μπαινω μεσα στα πραγματα σιγα-σιγα, ως νεο μελος!
manzah80 Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Οταν ασχολεισαι εσυ με την Ατλετικο Κερατσινιου ειναι καλα ε? Δεν πειραζει,και εμεις σας ξερουμε καλα,και ακομα καλυτερα ξερουμε που θα σας βρουμε. ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ! Εμενα μπορω ακριβως να σου πω που θα με βρεις αν θελεις.Δεν ασχολουμαι με καμια ατλετικο κερατσινιου μην με μπερδευεις με ατομα του περιγυρου σου.
kirileman Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 ΥΓ. Εχω κατενθουσιαστει με τη λειτουργια του search button. Λειτουργει καλυτερα κι απο του google κι ετσι μπαινω μεσα στα πραγματα σιγα-σιγα, ως νεο μελος! Ρίξε, πάντως, μια ματιά και στους κανονισμούς. Η επανάληψη... κλπ.
DosCanones Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Ρίξε, πάντως, μια ματιά και στους κανονισμούς. Η επανάληψη... κλπ.Μητηρ μαθησεως;
kirileman Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Μητηρ μαθησεως; Έτσι λένε, αλλά τελευταίες έρευνες αμφισβητούν τη σημαντικότητά της. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις