kirileman Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 ξερω πολυ καλα τι εστι γαβρος οπαδος Ξέρεις πολύ κόσμο, δηλαδή. Τους χωράει όλους το κινητό σου; 6
pontez2 Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Συγχαρητηρια για τη νικη σας. Να παραδειγματιζόμαστε και οι άλλοι. Δε χρειαζονται πολλά λεφτά για να φτιάξεις ομάδα.Το δυσκολο είναι να φτιάξεις ένα δυνατό κορμό ομάδας. Για τη διαιτησία το περίμενα οτι θα γύρει τη ζυγαριά προς τη ΤΣΣΚΑ αλλά το περάσατε το εμπόδιο. Ευχή μου να το πάρετε. Και μετά το τρόπαιο να πάει κάποια στιγμη στη Θεσσαλονίκη. Μας το χρωστάει απο παλιά ο Θεός. Σημείωση. Χάρηκα πάρα πολύ που νικήσατε. 12
manzah80 Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Δεν χρειαζετε να τους ξερω ολους μια βολτα στα διαφορα σχολια στο ιντερνετ αμεσως ασχοληθηκαν με τον παναθηναικο κοιτα τον απο πανω σου το μυαλο τους εκει ειναι.25 χρονια ασχολουμαι με τα αθλητικα απο τα 10 μου τους ξερω πολυ καλα πιστεψε με
SlimData Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Γίνεσαι γραφικός. Μιλάς για μία φάση σε όλο το παιχνίδι. Για μία, όταν στην αντίπαλη ρακέτα πέφτει το ξύλο της αρκούδας, στην κυριολεξία. Εγώ το ματς το είδα στη Nova, ο Καρύδας και ο Συρίγος έλεγαν τα χειρότερα για τη διαιτησία, τα χειρότερα όμως. Δεν μπορεί όλοι να κάνουν λάθος και οι άλλοι να είστε οι σωστοί. Αν έπαιζε ο ΠΑΟ σήμερα, κάποιοι θα πετούσαν πενηντάρικα στο παρκέ. Στη μια φάση που αναφέρθηκε αναφέρομαι. Και πρέπει κάποια στιγμή να αποδεχτείς κι εσύ πως όταν παίζεις άμυνα στο όριο του φάουλ, θα έχεις παραπάνω φάουλ. Ξεκινώντας το παιχνίδι εκεί που είχατε παραφορτωθεί δείχνει στατιστικά έχετε καμιά δεκαπενταριά τρίποντα εσείς, 5 αυτοί. Όλες οι δικές τους επιθέσεις είναι κάτω από το καλάθι σας και ο σπανούλης σούταρε από τα 8 και 9 μέτρα, πως θα είναι ίσα τα φάουλ; Παρεπιπτόντως, εγώ από την ομάδα σας πιο πολύ γουστάρω σλούκα και μάντζαρη, Δεν ξέρω γιατί, τους πάω. Ε, τον μαντζαράκο σε κάθε παιχνίδι απορώ πως δεν τον βγάζουν με 5 φάουλ σε 5 άμυνες. Τόσο πολύ άμυνα με επαφή δεν έχω δει άλλον να παίζει. Καλώς βέβαια οι διαιτητέ το επιτρέπουν μέχρι ένα σημείο. Αν όμως του τα σφυρίξουν εσύ θα τους κατηγορήσεις. Τέλος πάντων, πάω να δω το άλλο τώρα.
johnbond Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Ας ελπίσουμε να περάσει η φενέρ.. Τη ρεάλ μέσα στο σπίτι της και με τη διαιτησία δύσκολα να την κερδίσεις.
xstreamgamer Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Συγχαρητήρια ομαδάρα κρατάς την Ελλάδα ψηλά. Για να καταφέρουν να μας κερδίσουν οι Ρώσοι πρέπει να μην πάμε να παίξουμε καθόλου.Σπανούλη σύντεκνε έχεις φάει το μπινελίκι του αιώνα από την πάρτη μου μέχρι το 37,5 ερχόμενος στο τέλος να παραληρώ με αυτήν την νεκρανάσταση του τελευταίου τριλέπτου.Πρέπει να έχεις πολύ μεγάλα κοχόνες για να κάνεις τέτοιο comeback σε τέτοιο ματς και σε αυτό το χρονικό σημείο....Απλά respect στο μέταλλο αυτής της ομάδας και τώρα πάμε γερά να το σηκώσουμε.
xstreamgamer Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Aκομα δεν μαθανε μερικοι οτι με το inside game ειναι απολυτα αναμενομενο να κερδισεις πολλαπλασιες βολες αποτι με το να σουταρεις τριποντα απο το γαμο του καραγκιοζη σε ολη τη διαρκεια του παιχνιδιου. Ακομα ερμηνευουν διαιτησιες με βαση την αναλογια βολων, λες και μιλαμε για πεναλτι. Aκομα τους μαθαινουν μπασκετ οι μπαρουφες του Ιωαννου. Επομενο βημα ειναι να βγαλετε τις βολες και σε μπλουζακι. Oh wait Καλώς τον Midi milz.Πού είσαι ρε ψυχή μας έλειψες...Απορία τώρα είναι ορθά τα πολλά account; 1
Kostas93 Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 κάποιος θα βρεθεί να τις παρηγορήσει.Πάντως πόσα κιλά αρχ... πρέπει να έχει κάποιος να πάρει τη τελευταία επίθεση και να ρίξει τρίποντο από εκεί?Τεράστιος ο Σπανούλης για άλλη μία φορά, και ας αργησε να μπει στο παιχνίδι.
margaritagr Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Πάντως πόσα κιλά αρχ... πρέπει να έχει κάποιος να πάρει τη τελευταία επίθεση και να ρίξει τρίποντο από εκεί? Τεράστιος ο Σπανούλης για άλλη μία φορά, και ας αργησε να μπει στο παιχνίδι. Μα γι αυτο ειναι ο κορυφαιος, γι αυτο τον αποθεωνει ολη η ευρωπη, γι αυτο οι αντιπαλοι τον περιμενουν μετα τα ματς για αυτογραφο. Οπως ειπε και ο Σφαιροπουλος τετοιοι παιχτες βγαινουν μια στο τοσο. Ειναι ευλογια να τον εχουμε στην ομαδα, οπως φυσικα ευλογια ειναι που αυτα τα παιδια, αυτη η παρεα Ελληνων εχουν δεσει ετσι, και πλασιωμενοι απο ξενους ρολιστες κανουν ο,τι κανουν. Περηφανεια. 1
kirileman Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Καλώς τον Midi milz.Πού είσαι ρε ψυχή μας έλειψες...Απορία τώρα είναι ορθά τα πολλά account; Ποιά πολλά; Ένα έχει.
xstreamgamer Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Ποιά πολλά; Ένα έχει. Και ένα ακόμα.Πόσα ήθελες δηλαδή να έχει κάποιος που ειρωνευόταν και στηλίτευε άτομα επειδή έκαναν ξανά εγγραφή στο forum..Φυσικά και αν δεν πικάριζε τόσο τους συμφορουμίτες του για αυτόν τον λόγο δεν θα έλεγα τίποτα.Αλλά πάντα σε αυτήν την ζωή ο τροχός γυρίζει για όλους...Τεσπα τέλος το offtopic 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις