liakinen Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Μπράβο γαβρούληδες για την τεράστια νίκη για τον Ελληνικό αθλητισμό. Άντε και στον τελικό με την κούπα. Πότε θα βάλουμε μυαλό αν όχι τώρα οι Έλληνες και να ενωθούμε όλοι μαζί. Στα χρόνια της κρίσης που οι περισσότεροι ξένοι χύνουν χολή για την χώρα μας, έστω και αν είναι ένα κύπελλο στο μπάσκετ, είναι μαγκιά μια Ελληνική ομάδα να τους πηδάει με το ¼ του μπάτζετ. P.S Παναθηναϊκός είμαι για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις. 15
EKTELESTES Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 ...... ........ ....... ....... ........ΞΑΝΑ;;; ΜΑ ΞΑΝΑ;;;;; ΞΑΝΑΑΑΑ;;;;;; 2
Ντε Μπαλζακ Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Ο σλουκας για άλλη μια φορα δεν περνει την αναγνώριση που του αξίζει 1
Atallos1 Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Και ετσι κι αλλιως κ παλι τελικος Πριντεζης , Παπαπετρου , Σλουκας Κερδιζεις την Τσσκα με ενα τεσσαρι , αθλος
kostas_sl Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Ποιο πολυ πονεσε εσας σημερα παρα τους Ρωσους! Δεν πειραζει........... Μπα καθόλου,έχουμε περάσει προ πολλού την τρυφερή ηλικία των 20 χρονών για να πονάμε με κάτι τέτοια ,εξάλλου για ολυμπιακό τα είχα προβλέψει από Γενάρη,όταν εσείς δεν πιστεύατε την ομάδα σας! Πάω να πάρω σουβλάκια τώρα αντί για ξύδι για να απολαύσω το Ρεάλ-Φενέρ
SlimData Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Στους αγώνες φαιναλ φορ με ελληνικό ενδιαφέρον που θυμάμαι, πρέπει να ήταν ο χειρότερος αγώνας που έχουμε δει. Οι ρώσοι παίζανε χωρίς αντίπαλο και δεν μπορούσανε να κερδίσουνε. Εσείς σε κάποιο σημείο στην τρίτη περίοδο ήταν σα να τους δίνετε τη μπάλα επίτηδες. Από τον σφαιρόπουλο δεν είδα κάτι μαγικό, γενικά στο γαύρο δεν βλέπω κάποια διαφορά τα τελευταία χρόνια και αυτό για εμένα είναι σημάδι ότι έχει φτιάξει η ομάδα έναν χαρακτήρα. Τους πέντε "κοντούς" τους έβαζε και ο μπιν Ο ιτούδης απ'την άλλη σαν ερασιτέχνης το έχασε το ματς. Ο μόνος του ψηλός με γρήγορα πόδια που μπορούσε να ακολουθήσει αμυντικά τον πρίντεζη και να του πάρει τα ριμπαουντ είδε τον περισσότερο αγώνα από τον πάγκο. Φυσικά αναφέρομαι στον χάινς. Και επίσης, κρίνεται ματς, που πας με τεόντοσιτς στο δίλεπτο; Σε ότι αφορά τη διαιτησία, νομίζω σας παρέσυρε ο πανμέγιστος παπάρας που μετέδιδε. Κι αν υπήρξαν φαλτσοσφυρίγματα ήταν πολύ λίγα. Ειδικά στη φάση με τον ντανστον και τον καουν που μας το δείξανε και 2-3 ριπλέι, το φάουλ δεν το είδανε μόνο η μαργαρίτα και ο στίβι γουόντερ Τέλος πάντων, εμένα κάτι μου λέει ότι θα πάτε τελικό με τους τούρκους. Έχουν την έδρα οι ισπανοί αλλά βλέπω ότι η ψυχολογία παίζει πολύ μεγάλο ρόλο. Οι τούρκοι έρχονται άνετοι
Linus_Lost Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Aντε γεια κωλοΡωσοι.... Εχουμε γινει ο εφιαλτης τους! Θελω να δω τετοιο παθος και στον τελικο και ας κανουν και τα διπλασια λαθη\!
HERTHAN Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Μάγκες συγχαρητήρια για την μεγάλη νικη σήμερα κι ελπίζω να το ξανασηκώσετε. Μην ασχολείστε με τον Παναθηναϊκό και μην προσπαθείτε να μειώσετε τον Παναθηναϊκό μετά από μια τόσο μεγάλη νικη σήμερα απέναντι στους Ρώσους για άλλη μια φορά σε F4. Έχετε την δικιά σας ιστορία κι έχουμε την δικιά μας ιστορία. Έλληνες είμαστε και πρέπει όταν έχουμε ομάδες σε τέτοιες διοργανώσεις και ειδικά σε τελικούς να υποστηρίζουμε ο ένας τον άλλον οσο δύσκολο κι αν είναι για μερικούς.Όταν παίζουμε μεταξύ ας γίνεται καλαμπούρι και πειράγματα κι ας κερδίζει ο καλύτερος. Δεν χρειάζεται να σκοτωνόμαστε για ένα άθλημα. Καλή επιτυχία στον τελικο και μακάρι το πάρετε. 6
margaritagr Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Το ελπιδοφορο ειναι οτι παλι οι Ελληνες μας κρατησαν και βασικα τεραστιο κερδοσ ο Παπαπετρου και ελπιδοφορος ο Αγραβανης ο οποιος μπηκε και παλεψε οσο μπορουσε. Πετγουει βοηθησε με καμια αμυνα, Ντανστον το ιδιο, οι αλλοι ανυπαρκτοι. Κι ομωσ κερδισαμε!!!! Ο Κιριλενκο θ ακουει Παπ και θα τρεχει. Δε του φτανε απ τον πρωτο, ηθελε και δευτερο. Και φυσικα τα ευσημα στον Σφαιροπουλο. Παρελαβε ομαδα με διαλυμενη ψυχολογια και την ξανακανε νικητρια. 1
manzah80 Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Μπράβο γαβρούληδες για την τεράστια νίκη για τον Ελληνικό αθλητισμό. Άντε και στον τελικό με την κούπα. Πότε θα βάλουμε μυαλό αν όχι τώρα οι Έλληνες και να ενωθούμε όλοι μαζί. Στα χρόνια της κρίσης που οι περισσότεροι ξένοι χύνουν χολή για την χώρα μας, έστω και αν είναι ένα κύπελλο στο μπάσκετ, είναι μαγκιά μια Ελληνική ομάδα να τους πηδάει με το ¼ του μπάτζετ. P.S Παναθηναϊκός είμαι για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις. Πρωτον μην εισαι αγαθος αυτοι που σου κανανε λαικ το πρωτο που κανανε ηταν να πικαρουν εμας τους παναθηναικους.Γιαυτο και δεν επιτρεπω στον εαυτο μου να χαρει ουτε δευτερολεπτο με νικη του ολυμπιακου παροτι το ειδα με φιλο μου ολυμπιακο,ξερω πολυ καλα τι εστι γαβρος οπαδος.Δευτερον αυτα τα περι νικης της ελλαδας τα προφασιζετε ο καθε οπαδος οταν κερδιζει η ομαδα του.Ελλαδα ειναι μονο η εθνικη μην παραμυθιαζεσε αυτα τα γραφικα εχουν τελειωσει εδω και 20 χρονια. 1
margaritagr Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Κι εδω απολαμβανουμε τον κορυφαιο της ευρωπης να τους τελειωνει. http://www.gazzetta.gr/basketball/article/745441/spanoylaros-vids Πρεπει να βρεθει φωτο με το βλεμμα του Βατουτιν οταν μειωθηκε η διαφορα. Το βλεπε να ρχεται, το ξερε. Αντε του χρονου με τον Λεμπρον οπως ειπε να τον περασουμε κ αυτον ενα χερακι.
8elwADSL Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Εχετε φτιάξει ομάδα με μέταλλο νικητή σε αντίθεση με τους losers της ΤΣΣΚΑ που όταν σας συναντάνε τα κάνουν πάνω τους,στο χειρότερο σας παιχνίδι που μπορώ να θυμηθώ σε final4 και παρόλα αυτά δεν σας νίκησαν. Αφού δεν κατάφεραν να νικήσουν και αυτή τη φορά δεν τους βλέπω να παίρνουν ποτέ το τίτλο μόνο αν δεν περάσετε final4 έχουν ελπίδες. Καρυδάτη νίκη,μπράβο. *Μου ήρθε να ξεράσω με αυτό το γραφικό που περιέγραφε πρέπει κάτι να γίνει με τους σχολιαστές στο μπάσκετ. *Μια χαρά ήταν η διαιτησία σε γενικές γραμμές κάτι ψιλά έχασε.
Zus Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Σε ότι αφορά τη διαιτησία, νομίζω σας παρέσυρε ο πανμέγιστος παπάρας που μετέδιδε. Κι αν υπήρξαν φαλτσοσφυρίγματα ήταν πολύ λίγα. Ειδικά στη φάση με τον ντανστον και τον καουν που μας το δείξανε και 2-3 ριπλέι, το φάουλ δεν το είδανε μόνο η μαργαρίτα και ο στίβι γουόντερ Γίνεσαι γραφικός. Μιλάς για μία φάση σε όλο το παιχνίδι. Για μία, όταν στην αντίπαλη ρακέτα πέφτει το ξύλο της αρκούδας, στην κυριολεξία. Εγώ το ματς το είδα στη Nova, ο Καρύδας και ο Συρίγος έλεγαν τα χειρότερα για τη διαιτησία, τα χειρότερα όμως. Δεν μπορεί όλοι να κάνουν λάθος και οι άλλοι να είστε οι σωστοί. Αν έπαιζε ο ΠΑΟ σήμερα, κάποιοι θα πετούσαν πενηντάρικα στο παρκέ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις