margaritagr Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Δυστυχως ειναι τραυματιας ναι. Κι αυτος κι ο Πινο θα μας λειψουν πολυ
LRoi Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Χολέμπας, καλοφάγωτο. Κακό πράγμα το δημοσιουπαλληλίκι.
kirileman Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Η επόμενη φάση που θα κάνουμε θα είναι στο 1ο 10 λεπτο του β ημιχρόνου. Έχουμε τελειώσει ως ομάδα. Αποστολή από το GT-N7100 με τη χρήση Insomnia App
LRoi Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Βρήκαμε τον Βύντρα μας από αριστερά πάντως
kirileman Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Βρήκαμε τον Βύντρα μας από αριστερά πάντως Δε με απασχολεί αυτό. Τα χαφ τα βλέπεις; Έχω δακρύσει! Αποστολή από το GT-N7100 με τη χρήση Insomnia App
LRoi Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Τι δεν σε απασχολεί αυτό ρε συ; Ο άνθρωπος είναι ο ορισμός της τρύπας, όποιος τον πετυχαίνει τον κάνει τανα. Εδώ τον έκανε τάνα ο Μαυρίας και ο Δημούτσος, οι Λεβαντίνοι θα κώλωναν; Δες πως επιτίθενται συνέχεια όλοι από αριστερά. Και τα χαφ για κλάματα, αλλά πρώτη φάση γκολ; Ήμαρτον
kirileman Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Ειλικρινά, το μικρότερό σου πρόβλημα είναι ένα ασταθές μπακ που έτσι και αλλιώς, θέλει άλλο σύστημα για να αναδειχθεί (πχ 5-3-2). Ας χορτάσουμε τώρα μπαλίτσα με τον κάθε ανύπαρκτο που έχουμε μαζέψει. Ούτε στο προ δε στήνεις έτσι ομάδα με τέτοιο υλικό! Αποστολή από το GT-N7100 με τη χρήση Insomnia App
kirileman Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Το βλέπετε; Δεν ανεβαίνει κανείς να βοηθήσει τον Τσιμπουρ. Τον αφήνουν μόνο του και κοιτάνε. Αποστολή από το GT-N7100 με τη χρήση Insomnia App
margaritagr Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Ενταξει σημερα πρεπει να μας βγαλουν τον καρκινο. Εκτος περιοχης δεν ηταν? ο,τι να ναι ειλικρινα. Κριμα που καθισα να το δω
daPro Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 ούτε μια φάση για γκολ σε 45 λεπτά...αίσχος
MJBulls23 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Η αριστερη σας πλευρα στην αμυνα ειναι για τα πανηγυρια εις τον κυβο. Τραγωδια. Δεν υπάρχει πέναλτι Θεια δικη το λεω εγω και ολοι οι υπολοιποι εκτός των Ολυμπιακων, και το ευχαριστιεμαι αφανταστα που δινει αμφισβητουμενα και ανυπαρκτα πεναλτυ(το 1ο ειναι ανυπαρκτο το 2ο ισως ηταν εκτός περιοχης) κατα του Ολυμπιακου. Κατα καποιον, ΕΛΑΧΙΣΤΟ βεβαια, τροπο ξεπληρωνονται αυτα που κανει στο Ελληνικο πρωταθλημα ο Ολυμπιακος.... 1
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΑ! ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΑ! :mad:
Atallos1 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Ο Μανιατης δεν υπαρχει πραγματικα Ο Χολεμπας παιζει αλλο παιχνιδι αλλα στα παπακια του αφου αλλο αριστερο μπακ δεν υπαρχει Μοδεστο/Μασαντο παιζουν?Εγω παντως δεν τους βλεπω Μονο Μανωλας και Τζιμπουρ φαινονται να εχουν λιγη ψυχη μεσα τους και να παιζουν γιατι θελουν Εκτος βεβαια απο τα χαλια μας πεναλτι δεν ειναι κανενα απο τα δυο και ο διαιτητης μοιραζει καρτες σαν να ειναι καραμελες , ωραιο τυπακι φερανε Η αριστερη σας πλευρα στην αμυνα ειναι για τα πανηγυρια εις τον κυβο. Τραγωδια. Θεια δικη το λεω εγω και ολοι οι υπολοιποι εκτός των Ολυμπιακων, και το ευχαριστιεμαι αφανταστα που δινει αμφισβητουμενα και ανυπαρκτα πεναλτυ(το 1ο ειναι ανυπαρκτο το 2ο ισως ηταν εκτός περιοχης) κατα του Ολυμπιακου. Κατα καποιον, ΕΛΑΧΙΣΤΟ βεβαια, τροπο ξεπληρωνονται αυτα που κανει στο Ελληνικο πρωταθλημα ο Ολυμπιακος.... Που παιζεις εσυ ειπαμε? Ξεχασα , δεν παιζεις 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις