Anubis13 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Ναι, ένας έπαιξε στοίχημα εκείνη τη μέρα, μόνος του... Σκιζεις απο επιχειρηματα. Και αφου δεν επαιξε ενας φανταζομαι στα υπολοιπα ευρωπαικα ματς που δεν τα βλεπει η μιση ευρωπη οπως τα δικα μας ειχανε λιγοτερο τζιρο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tigris7 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Ισχυει και ο λογος ειναι προφανης: Για να σωθει ο Κομποτης. Αν επικυρωνοταν η βαθμολογια κανονικα οπως θα επρεπε να γινει τοτε αμα πεσει η Βεροια ανεβαινει ο 3ος της Β εθνικης. Αν επικυρωθει η βαθμολογια αργοτερα πεφτει η Βεροια και μενει ο Κομποτης..... τα δικα μας παιδια Ακομη και την υστατη στιγμη που βαλλονται απο παντου (υπουργοι, εισαγγελεις) κανουν τα δικα τους μαγειρεματα. Ο ΟΣΦΠ δεν ειχε οφελος απο τον Μαρινακη ολα αυτα τα χρονια. Κανενα οφελος Ωραια τα παρουσιαζετε. Αλλαξε το αβαταρ σου. Βαλε "ηπιαμε" αντι για κατεβασαμε! Υ.Γ Ενημερωθηκες οτι ο Κομποτης τελος απο τον Λεβαδειακο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
8elwADSL Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Η λόγική έχει πάει βόλτα μπροστά στην υπεράσπιση της θρυλάρας 5μυρια τζίρο το ΟΣΦΠ - Βέροια 2μυρια το Ρεαλ - Μπαρτσα και όχι δεν υπάρχει κάτι ύποπτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zus Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Lol. Ναι, επειδή στο Ρεάλ - Μπάρτσα ξέρεις από πριν ποιος θα κερδίσει και πας και χώνεις εκατομμύρια... Όποιος έχει τη στοιχειώδη λογική, δεν ακουμπά στοιχηματικά τέτοια ματς, ήμαρτον δηλαδή... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
8elwADSL Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Ενώ στο ΟΣΦΠ - Βέροια δεν ξέρεις από πριν ποιος θα κερδίσει....η μάλλον ξέρεις κάτι παραπάνω για να ποντάρεις τέτοια ποσά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tigris7 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Η λόγική έχει πάει βόλτα μπροστά στην υπεράσπιση της θρυλάρας 5μυρια τζίρο το ΟΣΦΠ - Βέροια 2μυρια το Ρεαλ - Μπαρτσα και όχι δεν υπάρχει κάτι ύποπτο. Αν εγω ειχα 1εκ ευρω,θα το εριχνα στο στανταρ παιχνιδι Ρεαλ-Μπαρτσα και οχι στο Ρεαλ-Νικη Βολου π.χ Εξαλλου στην ιδια εξισωση μπαινουν τα παιχνιδια Ενώ στο ΟΣΦΠ - Βέροια δεν ξέρεις από πριν ποιος θα κερδίσει....η μάλλον ξέρεις κάτι παραπάνω για να ποντάρεις τέτοια ποσά. Ρε φιλε,πραγματικα τωρα,που θα επαιζες εσυ 10000 ευρω π.χ? Στο Ρεαλ-Βαγιαδολιδ ή στο Ρεαλ-Μπαρτσα? Πλακα μας κανεις τωρα? ιδιο και το αυτο ειναι? Δλδ ελεος 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sl028 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Εδώ το Βέροια - Γιαννενα είχε τζίρο 1 εκατ. Το Παναθηναικος - Γιαννενα 800.000 Καλονή - Πάοκ 2.5 εκατ. Όλες οι ομάδες φαίνεται ότι είχαν ύποπτα παιχνίδια, σύμφωνα με την Ουέφα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tigris7 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 http://www.gazzetta.gr/football/article/744885/alafoyzos-skeftomaste-na-min-katevoyme-sto-protathlima Ουτε φετος θα κατεβουν στο πρωταθλημα αυτοι? Τουλαχιστον ο Εσιεν το εμαθε ωστε να μην ερθει τσαμπα στην Ελλαδα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Καλά θα κάνουν το είπαν και μόνοι τους για να καθαρίσει το ποδόσφαιρο. (από δαυτους) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
icenex Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 http://www.gazzetta.gr/football/article/744885/alafoyzos-skeftomaste-na-min-katevoyme-sto-protathlima Ουτε φετος θα κατεβουν στο πρωταθλημα αυτοι? Τουλαχιστον ο Εσιεν το εμαθε ωστε να μην ερθει τσαμπα στην Ελλαδα? Καθε χρονο την ιδια χαζομαρα πεταει αυτος..Εχει καταντησει γραφικός πλέον για μενα να το κανει κ να τελειωνει το θεμα.Δυστυχως ουτε προεδρος ειμαι της ομαδας ουτε τιποτα απλος φιλαθλος ειμαι αλλα αν ητανε στο χερι μου θα το ειχα κανει ηδη μετα απο ολα αυτα που εχουν γινει... Καλά θα κάνουν το είπαν και μόνοι τους για να καθαρίσει το ποδόσφαιρο. (από δαυτους) Τωρα γινεσαι εσυ γραφικος...Ενα πραγμα δεν εχετε καταλαβει εσεις οι γαυροι κ ειναι μειον σας...αν φυγει ο βαζελος απο το πρωταθλημα δεν ειναι υπερ σας κ οποιαδηποτε μεγαλη ομαδα παοκ αεκ κτλ.Παρε ματι στο μπασκετ τι γινεται μονο κ μονο επειδη ο βαζελος εσπερνε για χρονια πανικο σε ελλαδα κ ευρωπη σας αναγκασε σαν ομαδα να γινεται καλυτερη και να γινεται πιο ανταγωνιστικη ομαδα κ δειτε που φτασατε στο μπασκετ να εχετε μια πολυ καλη ομαδα κ ολα αυτα χαρη στο γεγονος οτι υπαρχει ανταγωνισμος.Αυτο δεν γινεται στο ποδοσφαιρο για αυτο τρωνε 4αρες δεξια αριστερα.Το εχω πει πολλακις αλλα δεν λετε να το καταλαβετε μερικοι εχετε παρωπιδες.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zerg13 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Το τι σκέφτεται να κανει ο Αλαφούζος με τον Παναθηναικο δεν εχει καμια σχεση με το νημα εδω. Για να μην μπουρδουκλώνονται και τα 2 νήματα. 2-3 απο εδω τρολάρουν συστηματικά σε ολα τα αθλητικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tigris7 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Το τι σκέφτεται να κανει ο Αλαφούζος με τον Παναθηναικο δεν εχει καμια σχεση με το νημα εδω. Για να μην μπουρδουκλώνονται και τα 2 νήματα. 2-3 απο εδω τρολάρουν συστηματικά σε ολα τα αθλητικά. Mod? Δικαστης? Μηπως δικαστης του Θωμαϊδη? Who are you? http://www.gazzetta.gr/football/article/744941/o-loynt-dielyse-ton-diadromo Ρε τι αλλο θα ακουσουμε απο δαυτους? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Koutsiaglykoulis Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Πραγματικά είναι θλιβερό και μάλλον παγκόσμιο φαινόμενο σε αθλητικό forum να μην αναφέρεται κάτι αθλητικό εδω και μέρες...... Ευτυχώς που αύριο έχει παιχνίδι και θα ξεχαστούν τα πράγματα για κανα 4ωρο..... By the way όσο μπορώ να θυμηθώ τον εαυτό μου τις ιδιες κουβέντες άκουγα και σε διάφορα πηγαδάκια οταν ήμουν μικρός,τα ίδια ακουω τα τελευταία 15 χρόνια διαδικτυακά..... Τα ονόματα αλλάζουν μόνο.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
krom291 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Η euroleague θα επιστρέψει τρόπαια, η θα δόσει έστω την ηθικη ικανοποιηση σε μεγάλο μέρος οπαδών που ειδαν τις ομάδες τους να χάνουν παιχνιδια όντας καλύτεροι επειδή ο συγκεκριμένος ή ο θείος του έβριζαν θεούς και δαίμονες σε τελικούς ή ματς που δε πήγαιναν όπως περιμεναν; Αυτά τα πράγματα δεν ειναι καινουργια. Η συμπεριφορά του συγκεκριμένου και λιγότερο του θείου του έχει γραφτεί από παλιά. Τώρα βγαίνει στη φόρα όμως. Εγω το δικαιολογώ στην έλλειψη χρημάτων. Πλέον δε τους δίνει κοκό άρα βγάζουν τα πάντα στη φόρα. Ότι ισχύει δηλαδή και στο ποδόσφαιρο. Σε ότι αφορά το σκάνδαλο των στημένων του 2011 πολλοί που αναφέρει η wiki έχουν αθωωθεί απ΄όσο γνωρίζω. Επιστροφη τροπαιων επειδη ας πουμε ο Θανασης εριξε 50αρικα στους διαιτητες μετα την σφαγη του Παναθηναικου με την Τσσκα που παρολιγο να του στοιχησει τον τιτλο ή επειδη ο δημητρης εβρισε τους διαιτητες. Για αυτες τις συμπεριφορες ο Παναθηναικος εχει τιμωρηθει αυστηροτατα ασχετα αν ειχε και δικιο που διαμαρτυροταν καποιες φορες. Η αφαιρεση τιτλων επειδη εβρισε τους διαιτητες και τους πεταξε 50αρικα και καλα επειδη τους θεωρουσε στημενους μονο ως ανεκδοτο ακουγετε. Καινουργιο φρουτο αυτο... Lol. Ναι, επειδή στο Ρεάλ - Μπάρτσα ξέρεις από πριν ποιος θα κερδίσει και πας και χώνεις εκατομμύρια... Όποιος έχει τη στοιχειώδη λογική, δεν ακουμπά στοιχηματικά τέτοια ματς, ήμαρτον δηλαδή... Αν εγω ειχα 1εκ ευρω,θα το εριχνα στο στανταρ παιχνιδι Ρεαλ-Μπαρτσα και οχι στο Ρεαλ-Νικη Βολου π.χ Εξαλλου στην ιδια εξισωση μπαινουν τα παιχνιδια Ρε φιλε,πραγματικα τωρα,που θα επαιζες εσυ 10000 ευρω π.χ? Στο Ρεαλ-Βαγιαδολιδ ή στο Ρεαλ-Μπαρτσα? Πλακα μας κανεις τωρα? ιδιο και το αυτο ειναι? Δλδ ελεος Μιλατε και για στοιχειωδη λογικη... Που, αν ειναι δυνατον, καθεστε και συγκρινετε στοιχηματικους τζιρους παιχνιδιων οπως Ρεαλ-Μπαρτσα με Ρεαλ-Βαγιαδολιδ ή Ολύμπιακος-Βεροια και μας λετε πως ειναι και λογικο να εχουν παραπανω τζιρο τα δευτερα!!! :shock: Οχι στοιχειωδη λογικη, αλλα η λογικη παει περιπατο... Δεν κανετε και τον κοπο να κοιταξετε τους πραγματικους στοιχηματικους τζιρους που παιζονται να δειτε τι μαργαριταρια πετατε... Πραγματικά είναι θλιβερό και μάλλον παγκόσμιο φαινόμενο σε αθλητικό forum να μην αναφέρεται κάτι αθλητικό εδω και μέρες...... Ευτυχώς που αύριο έχει παιχνίδι και θα ξεχαστούν τα πράγματα για κανα 4ωρο..... By the way όσο μπορώ να θυμηθώ τον εαυτό μου τις ιδιες κουβέντες άκουγα και σε διάφορα πηγαδάκια οταν ήμουν μικρός,τα ίδια ακουω τα τελευταία 15 χρόνια διαδικτυακά..... Τα ονόματα αλλάζουν μόνο.... Ειναι οντως θλιβερο να μην εχουμε ενα καθαρο πρωταθλημα και να ασχολουμαστε με το αθλημα. Αλλα ταυτοχρονα και λογικο να μην ασχολουμαστε με το αθλημα, οταν το αθλημα ειναι μεσα στη βρωμια και την σαπιλα. Οσο για τα 15 χρονια φυσιολογικο ειναι να ακους τα ιδια γιατι εδω και καμια 20αρια χρονια η ιδια βρωμικη κατασταση επικρατει.,.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AlienTechGR Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Αμφίβολος ο Λοτζέσκι για αύριο μιας και ταλαιπωρείται από γαστρεντερίτιδα Απλά no comments...πόση γκαντεμιά πια ρε πούστη μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις