Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 24,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• margaritagr

1508

• Cossutius.

1324

• Atallos1

1240

• MiDi_MiLiZ

849

Εντάξει,τέλος αλλά δεν είμαστε και για να χαιρόμαστε με το φετινό πρωτάθλημα (όπως και γενικά με τα τελευταία πρωταθλήματα).Θέλω δυνατό πρωτάθλημα επιτέλους...Προσωπικά δεν μου αρέσει το πρωτάθλημα χωρίς να υπάρχει Άρης,ΆΕΚ,Ηρακλής και χωρίς δυνατό ΠΑΟ και ΠΑΟΚ...αλλά δεν βλέπω να αλλάζουν σύντομα τα πράματα...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τι +30,τι +12,το παραδάκι του champions league θα πέσει,αυτό μετράει!!

Ας εκανες ομαδα οταν το παραδακι το τσεπωσες εσυ και αν μην κοιτουσαν οι δικοι σου ποιος θα τα βαλει στην τσεπη!

• Like 2

Νταξει μαν πραγματικά πιστεύεις είναι το ίδιο ο χοντρός με τον γραφικό Αλαφούζο;

Η μόνη δύναμη που έχει ο Αλαφ είναι να μπαίνει στο twiter και να γράφει καμιά μλκια για τον ΟΣΦΠ.

Δεν υπάρχουν ούτε ενδείξεις για εμπλοκή του Αλ σε στημένα παιχνίδια.

Πραγματικά πιστεύεις ο Αλαφούζος κινει τα νήματα στο παρασκήνιο;O Αλαφούζος;

Really?

Εδώ εσείς συγκρίνατε τα μπλουζάκια των Αγγελόπουλων με τον Τράκη.. Τι θέλεις να μας πείς?

Ας εκανες ομαδα οταν το παραδακι το τσεπωσες εσυ και αν μην κοιτουσαν οι δικοι σου ποιος θα τα βαλει στην τσεπη!

Αυτό φταίει δυστυχώς,γιατί η διάυγεια και η αξιοκρατία του ελλ.πρωτάθληματος είναι ξακουστή σε όλο τον κόσμο!!

Η κοινη λογικη εχει εγκαταλειψει καποιους στην προσπαθεια να υπερασπιστουν την σαπιλα.

Δεν αναφερεται πουθενα ο Ολυμπιακος λενε!

Να ηταν στημενο π.χ. στο over θα ειχε μια λογικη το επιχειρημα. Εκατσε η Βεροια και μαζεψε γκολακια και βγηκε over.

Εδω μιλαμε για ακριβες σκορ!

Το οτι ηταν στημενο και απο τους 2 φυσικα ειναι το λιγοτερο. Βελονα στα αχυρα σε σχεση με οτι εχουμε δει εδω και 20 χρονια.

Ο βιασμος της νοημοσυνης και της λογικης ειναι το πιο ανησυχητικο...

Εδώ εσείς συγκρίνατε τα μπλουζάκια των Αγγελόπουλων με τον Τράκη.. Τι θέλεις να μας πείς?

Προσωπικά εγώ όχι.

• Like 1

Η κοινη λογικη εχει εγκαταλειψει καποιους στην προσπαθεια να υπερασπιστουν την σαπιλα.

Δεν αναφερεται πουθενα ο Ολυμπιακος λενε!

Να ηταν στημενο π.χ. στο over θα ειχε μια λογικη το επιχειρημα. Εκατσε η Βεροια και μαζεψε γκολακια και βγηκε over.

Εδω μιλαμε για ακριβες σκορ!

Το οτι ηταν στημενο και απο τους 2 φυσικα ειναι το λιγοτερο. Βελονα στα αχυρα σε σχεση με οτι εχουμε δει εδω και 20 χρονια.

Ο βιασμος της νοημοσυνης και της λογικης ειναι το πιο ανησυχητικο...

Και γιατι δεν βγηκε αυτος που λεει οτι ηταν στημενο για 3-0 να το πει πριν γινει ο αγωνας;

Εχουμε βαρεθει τους μετα Χριστον προφητες!

Ειναι σαν να ξερω εγω οτι ο γειτονας μου αυριο Δευτερα θα κανει ληστεια σε τραπεζα και να βγω την Τριτη στα καναλια και να λεω... Να εγω το ηξερα οτι θα κανει ληστεια απο την Κυριακη.

Αρες μαρες κουταμαρες :lol:

• Like 3

Αφού το παιχνίδι πρέπει να γίνει για να δούμε αν θα πάει όντως έτσι.

Που το ξέρουν αυτοί ότι όλα τα εμπλεκόμενα μερή θα λειτουργήσουν όπως είχε συμφωνηθεί πχ μπορεί να του τη βάραγε του διαιτητή για διάφορους λόγους και να μην έδινε το μούφα πέναλντι στο 85 τότε θα χάλαγε όλο το πανηγυράκι και ο Γεωργέας και κάθε Γεωργέας θα έβγαινε εκτεθειμένος.

Εγινε το παιχνίδι

Ηρθε το αποτέλεσμα

Μπήκε στη λίστα με τα ύποπτα και στη συνέχεια ο ανακριτής κάλεσε τους ποδοσφαιριστές για καταθέσεις.

Εσύ ισχυρίζεσαι ότι λέει ψέμματα ο Γεωργέας;

Προσωπικά εγώ όχι.

Ανήκεις στους "εσεις" και για να σε quotaρεί σιγουρα θα το πες. Αλλα και να μην το πες το ειπαν "αυτοι". Αρα τι θες να μας πεις;

Oscar. Award.

Το παράρτημα Βέροια δεν γλιτώνει τον υποβιβασμό.

Αφού το παιχνίδι πρέπει να γίνει για να δούμε αν θα πάει όντως έτσι.

Που το ξέρουν αυτοί ότι όλα τα εμπλεκόμενα μερή θα λειτουργήσουν όπως είχε συμφωνηθεί πχ μπορεί να του τη βάραγε του διαιτητή για διάφορους λόγους και να μην έδινε το μούφα πέναλντι στο 85 τότε θα χάλαγε όλο το πανηγυράκι και ο Γεωργέας και κάθε Γεωργέας θα έβγαινε εκτεθειμένος.

Εγινε το παιχνίδι

Ηρθε το αποτέλεσμα

Μπήκε στη λίστα με τα ύποπτα και στη συνέχεια ο ανακριτής κάλεσε τους ποδοσφαιριστές για καταθέσεις.

Εσύ ισχυρίζεσαι ότι λέει ψέμματα ο Γεωργέας;

Οπως μπορει να βγει εκτεθειμενος ο Γεωργεας και ο καθε Γεωργεας,αλλο τοσο μαγκας μπορει να βγει.

Αν θελουν,μπορουν να βγαλουν εκτεθειμενο τον καθενα..

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...