alexis333 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 <p>Καλα, τα επεισοδια της Κυριακης κανεναν δεν πειραξαν;</p> Δε με νοιάζει για τους αλήτες. Αλήτες υπάρχουν παντού .. Με πειράζει όμως γι αυτους που αυτό το αφήνουν να γίνεται κοιτώντας με σταυρωμένα τα χέρια .. Sent from my iPhone using Insomnia 1
margaritagr Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Ο Τρακης το χει χασει τοσο που χει μπερδεψει τις ημερομηνιες...ουτε ενα σωστο εξωφυλλο .. 13 Μαιου λεει ριξαμε πετρες στο πουλμαν, ναι απο την Πολη!!
sl028 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Ο Χαιντζ παρα τριχα τη γλιτωσε. πιστευω οτι θα χουμε νεκρο φετος σε καποιο ματς
LRoi Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Ο Τρακης το χει χασει τοσο που χει μπερδεψει τις ημερομηνιες...ουτε ενα σωστο εξωφυλλο .. 13 Μαιου λεει ριξαμε πετρες στο πουλμαν, ναι απο την Πολη!! Η κόκα δεν επιτρέπει να θυμάται και ημερομηνίες, μην τον παρεξηγείς.
washcloud Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Ο Τρακης το χει χασει τοσο που χει μπερδεψει τις ημερομηνιες...ουτε ενα σωστο εξωφυλλο .. 13 Μαιου λεει ριξαμε πετρες στο πουλμαν, ναι απο την Πολη!! ...εδώ είπε "σε όλα τα αθλήματα παίζουμε εναντίον 8! Στο μπάσκετ εναντίον 8, στο βόλει εναντίον 8, στο ποδόσφαιρο εναντίον 8..."
Chris_85 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Κων/νε, μόνος σου επιβεβαιώνεις αυτά που λέω : όταν κουράζεται λοπόν, ας κόβει τις μαλακισμένες προσπάθειες. Να αλλάξει στυλ. Δεν είναι ανάγκη να είναι σε έναν ρυθμό όλη την ώρα. Σχεδόν ποτέ δεν έχω δει "έξυπνο" παιχνίδι από τον Σπανούλη. Δεν έχει μυαλό; Δεν νομίζω. Απλά είναι μέσα σε χοντρό κεφάλι. Μονοκόματος καμικάζι και πάει και τελείωσε. Και τί πα' να πει "ποιός να παίξει όταν κουράζεται"; Ο ίδιος να παίξει, συντηρητικά. Τί να το κάνω εγώ να πηγαίνει με τον ίδιο τρόπο ακόμη κι όταν το επιβάλλει ο ρυθμός που πρέπει να έχει κάποιο συγκεκριμένο παιχνίδι, όταν από τις μαλακίες (το μαλακίες δε σημαίνει ΜΟΝΟ χαμένα σουτ, πάσες, κατοχές) γαμιέται ο Δίας και μετά πρέπει να γίνει Πέτροβιτς ο Άντιτς και λάστιχο ο Χάινς για να ξαναπλησιάσουν τον αντίπαλ Oποια δικια ν αν εχεις, γραφοντας τετοια πραγματα τα χανεις. Ελεος, ανοιξε λιγο το μυαλο σου και δες πως το αντιπαλο 4αρι πηγαινε παντα πανω στον σπανουλη και ηταν τακτικη του ΟΣΦΠ να τον στηνει στις 45μοιρες και βγαζει τις ασιστ για 3ποντο στη δυνατη. 40 λεπτα το ιδιο πραγμα γινόταν, γι αυτο και βρηκαμε τοσα ελευθερα σουτ ασχετα που ολοι οι αλλοι πλην αντιτς τα σπασαν. Κ τι συντηρητικα να παιζει, εχεις μπερδεψει μερικα βασικα πραγματα. ο Σπαν ειναι ο κορυφαιος γκαρντ τα τελευταια χρονια στην Ευρωπη στο π&ρ, σε οτι αφορα τη διαρκεια, τι διεισδυση και το σκοραρισμα, χωρις να υστερει σημαντικα στην αμυνα. Γ αυτο ειναι γνωστος, δεν ειναι ΔΔ να παιξει αθορυβα και να βοηθαει σε αλλους τομεις. Το κομματι του παιχνιδιου που τον κανει να ξεχωριζει θελει 100% ενταση. Πραγματικα παντως πιστευω το διδυμο ΔΔ/Σπανουλη ηταν το κορυφαιο που εχει περασει απο την Ευρωπη την τελευταια δεκαετια, ποτε παικτες δεν αλληλοσυμπληρωνονταν τοσο ιδανικα. Μιντι αρχιζω και αλλαζω γνωμη προς τους Αγγελοπουλους. Ειναι εμφανες οτι για καποιο λογο ακολουθουν (προσεχε, δεν ηγουνται) το παιχνιδι του Τρακη, το παιζουν, και δεν κανουν προσπαθειες να ξεχωρισουν απο τα κτακαθια. Ενω εχουν απειρες ευκαιριες.
washcloud Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Χρήστο και μόνο το γεγονός ότι ούτε μια φορά δεν θυμάμαι να σ' έχω πετύχει να σχολιάζεις έστω ΜΙΑ από τις μαλακίες που έχει κατά καιρούς σωρηδόν κάνει ο Σπαμμούλης, μου φτάνει για να μου παγιώσει άποψη πως γράφεις γ' αυτόν λες και είστε τουλάχιστον ξαδέρφια. Όσο για τις μοίρες, δες καλύτερα θα έλεγα αν δεν είχα γράψει την παραπάνω παράγραφο τις κακομοίρες τις πάσες που βγάζει. (...τί να λέμε, εδώ σου φταίνε οι άλλοι που χάνουν τα "μπερεκέτια τρίποντα"...). Και γενικά από όπου και να το πιάσω το ποστ σου -το οποίο αν το πάρει κανείς σοβαρά θα νομίσει ότι ο Σπανούλης είναι ο "παίκτης-οικονομία" της δεκαετίας- δεν θα προλαβαίνω να σχολιάσω (με παραδείγματα) σχετικά... Γι' αυτό απλά θα προτιμήσω να κρατήσω το μυαλό μου...κλειστό και να γράφω γι' αυτό που βλέπω, διότι αν το ανοίξω στο στυλ που επικαλείσαι, μπορεί να καταντήσω να του ζητήσω κι αυτόγραφο. Τέλος, μην ανησυχείς και εγώ δεν μπερδεύω τίποτε. Και κυρίως τον Μήτσο με τον Σπαμ. Ας συνεχίσει όμως έτσι όπως πάει, και να δω ΠΩΣ θα ξεμπερδευτεί η ομάδα ώστε να μπορέσει να φτάσει φάιναλ-φορ Ευρωλίγκας (για να μην πω να φτάσει πλέη-οφ) και να πάρει το ελληνικό πρωτάθλημα.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Χρήστο και μόνο το γεγονός ότι ούτε μια φορά δεν θυμάμαι να σ' έχω πετύχει να σχολιάζεις έστω ΜΙΑ από τις μαλακίες που έχει κατά καιρούς σωρηδόν κάνει ο Σπαμμούλης, μου φτάνει για να μου παγιώσει άποψη πως γράφεις γ' αυτόν λες και είστε τουλάχιστον ξαδέρφια.. Oχι, οχι ξαδερφια δεν ειναι, τσεκαρισμενο απο οταν ο Σπανουλης επαιζε στον ΠΑΟ. Απο εκεινη την περιοδο θα βρεις και τα ποστ που ψαχνεις. Μετα για ευνοητους λογους εγινε Wade Και νταξ, για τον Σπανουλη να πω ΟΚ ειναι ενθουσιασμος, ειναι μαγεια επειδη μπουκαρει, ειναι αδυναμια εστω επειδη περυσι πηρε την ομαδα απτο χερι. Αλλα μιλαμε οτι τα ιδια εχουν δει τα ματακια μας με τον Περπερογλου και τον Σερμαντινι, (Σερμαντινι, Σερμαντινι) ρε φιλε! Προυπηρεσια στον ΠΑΟ δινει αφεση αμαρτιων αυτοματως, κανονας!
Chris_85 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Χρήστο και μόνο το γεγονός ότι ούτε μια φορά δεν θυμάμαι να σ' έχω πετύχει να σχολιάζεις έστω ΜΙΑ από τις μαλακίες που έχει κατά καιρούς σωρηδόν κάνει ο Σπαμμούλης, μου φτάνει για να μου παγιώσει άποψη πως γράφεις γ' αυτόν λες και είστε τουλάχιστον ξαδέρφια. Όσο για τις μοίρες, δες καλύτερα θα έλεγα αν δεν είχα γράψει την παραπάνω παράγραφο τις κακομοίρες τις πάσες που βγάζει. (...τί να λέμε, εδώ σου φταίνε οι άλλοι που χάνουν τα "μπερεκέτια τρίποντα"...). Και γενικά από όπου και να το πιάσω το ποστ σου -το οποίο αν το πάρει κανείς σοβαρά θα νομίσει ότι ο Σπανούλης είναι ο "παίκτης-οικονομία" της δεκαετίας- δεν θα προλαβαίνω να σχολιάσω (με παραδείγματα) σχετικά... Γι' αυτό απλά θα προτιμήσω να κρατήσω το μυαλό μου...κλειστό και να γράφω γι' αυτό που βλέπω, διότι αν το ανοίξω στο στυλ που επικαλείσαι, μπορεί να καταντήσω να του ζητήσω κι αυτόγραφο. Τέλος, μην ανησυχείς και εγώ δεν μπερδεύω τίποτε. Και κυρίως τον Μήτσο με τον Σπαμ. Ας συνεχίσει όμως έτσι όπως πάει, και να δω ΠΩΣ θα ξεμπερδευτεί η ομάδα ώστε να μπορέσει να φτάσει φάιναλ-φορ Ευρωλίγκας (για να μην πω να φτάσει πλέη-οφ) και να πάρει το ελληνικό πρωτάθλημα. Kαι η μπαλα στην εξεδρα για πολλοστη φορα. Ειναι προφανες οτι δεν εχεις τι να γραψεις, εγω μπορει να ειμαι και αδερφος του Σπανουλη, ωστοσο ο τροπος που (δεν) απαντας κανει μπαμ απο μακρια Mπασκετικα σου μιλαω ρε wash. Ξεχνα οτι μιλαμε για τον Σπανουλη. Ειναι ή οχι προφανες οτι "ο αντιτς εγινε πετροβιτς" μεσα απο το συστημα της αλλης ομαδας να αντιμετωπισει αμυντικα τον λαρισαιο? Ειναι προφανες ή οχι οτι το στυλ του ειναι ένα και συγκεκριμενο, και οταν ειναι να μην παιζει 100%, και να κανει οικονομια δυναμεων (σαν σποτ-σουτερ ξερω γω), ειναι καλυτερα το να μην παιζει? Τελος παντων. Μπορει καποιον να τον συμπαθεις ή όχι, αλλα το μπασκετ εχει ενα συγκεκριμενο τροπο σκεψης και αντιδρασης, και στην αμυνα και στην επιθεση. Λοιπον ακου κατι που δεν ξερεις (για ναχεις να κραζεις ) σε λογαριασμο 203 ευρω το καλοκαιρι, για δειπνο με τον αδερφο του και τις γυναικες τους, ο Σπαν εδωσε 205, δηλαδη 2 ευρω πουρμπουαρ..!
alexis333 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Ο Βαλβέρδε χαιρέτησε την αποστολή στο ξενοδοχείο Δειτε πως τον εχει αρπαξει ο Μαρινακης τον Βαλβερδε.. Χαχαχαχα...
washcloud Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Δεν έχω τί να πω εγώ, γι' αυτό μου δίνεις τροφή με το "μπουρμπουαροπαράδειγμα"...; Χαχ. Μη στεναχωριέσαι, δεν μ' ενδιαφέρει το κράξιμό του, όπως θες να το προωθείς. Αν κάτι μ' ενδιαφέρει, είναι το παιχνίδι του σε όποια ομάδα κι αν βρίσκεται, συμπεριλαμβανομένης της Εθνικής. Επίσης αυτό που με ενδιαφέρει είναι όσοι τον καλύπτουν, για τους δικούς τους λόγους. Γιατί είναι σπαστικό να βρέχει, κι αυτοί να λένε "έχει υγρασία". ...αλλά τί να λέμε, εδώ κάθεσαι και προσπαθείς "να μου ανοίξεις τα μπασκετικά μου μάτια", σχολιάζοντας το περί Άντιτς, επειδή το κατάλαβες με τον δικό σου τρόπο...(...όχι φίλος, δεν λέω ότι ο Πέρος "αναγκάζεται" να βγαίνει έξω. Το ξέρω ότι αυτό είναι το παιχνίδι του, και παιχνίδι της ομάδας κι όλας. Αυτό που είπα είναι ότι αν δεν γίνεται Πέτροβιτς, η ομάδα πάει φούντο.. Και το να έχει φτάσει να βασίζεται σε αυτόν η ομάδα, αντί στον φύσει/θέσει/εφημεριδέσει ηγέταρο, για να μην καταποντιστεί, ε είναι θέμα. Τα ίδια και με τον λαστιχωμένο Χάινς : αν δεν ήταν αυτός, καληνύχτα. ΤΩΡΑ με καταλαβαίνεις, έστω; Όταν "δεν υπάρχει Μήτσος", δεν υπάρχει και ΠΑΟ. Πέρσι ο ΟΣΦΠ δεν ήταν σε τέτοια φάση. Φέτος χρειάζεται τέτοιον. Κι ο Σπαμ, ενώ δεν πήγαινε κι α΄σχημα, όσο περνάνε οι βδομάδες, γίνεται όλο και πιο πολύ μαγική εικόνα. Και ο ΟΣΦΠ χρειάζεται έναν ηγέτη, με κεφαλαίο Ήττα, για να μη φάει ήττα. Και όχι ΑΛΛΟΝ, τον Σπανούλη χρειάζεται. Να ΓΙΝΕΙ όμως. Αυτό.) ...Όμως εσύ, απλά μου γράφεις Ειναι προφανες ή οχι οτι το στυλ του ειναι ένα και συγκεκριμενο, και οταν ειναι να μην παιζει 100%, και να κανει οικονομια δυναμεων (σαν σποτ-σουτερ ξερω γω), ειναι καλυτερα το να μην παιζει? ...το οποίο μεταφράζεται ως : "αυτός είναι, σ' αρέσει; Ή θες να μένει 35' στον πάγκο;". Ε για πες, σε τέτοιο "παιδικό" "δίλημμα", τί να πω εγώ; Πώς να...απαντήσω, ώστε να μην...φαίνεται ότι "αποφεύγω"; Μου θυμίζει τα δίλημματα τύπου "ή Ευρωζώνη ή πείνα" , "αν έρθουν οι Τούρκοι να μας φάνε τις γυναίκες και να μας πηδήξουν τις τυρόπιτες, θα κάτσεις έτσι;" κτλ... Πολύ άδικο εκ μέρους σου να λες "δεν απαντάς". Έχω γαμηθεί να γράφω (γενικά, και προς άλλους) καιρό τώρα με συγκεκριμένα παραδείγματα (φάσεις ενδογηπεδικές) για τον Σπάμμερ. Αν κάποιος "αποφεύγει" ("το πάει αλλού" βασικά), είσαι εσύ που μου παραθέτεις, καιρό τώρα, τις (χωρίς αντίκρυσμα) "διακρίσεις" του Μπίλη, quotations από πετυχημένους πάλιουρες, και παέι λέγοντας...Γενικά τουλάχιστον δεν έχεις φτάσει στο σημείο το κύριό σου πόιντ να είναι "παίρνει περισσότερες προσπάθειες-λογικό είναι να μην του βγαίνουν .όλες", όπως πολλοί κι εδώ κι αλλού. Το να μου βάζεις ταμπέλες όμως, τύπου "σου μιλάω μπασκετικά", ε, έχει κι αυτό τα κακά του... Αλλά εδώ δεν έχεις χωνέψει ότι, όπως έχω δηλώσει, ΔΕΝ έχω εμπάθεια απέναντί του. Το ΚΑΛΥΤΕΡΟ του "απαιτώ", που ΔΕΝ το δίνει. Όσο εσύ αυτό το θεωρείς/βαφτίζεις "εμπάθεια", θα μου γράφεις για τα μπουρμπουάρ που δεν αφήνει...
gchris7 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Μέγιερι Μανιάτης Κοντρέρας Μανωλάς Χολέβας Φέισα Μοντέστο Μασάντο Βλαχοδήμος Αμπντούν Τζεμπούρ
Andy Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Ποιος μοντεστο γαμω;;;;; Sent from my iPhone using Insomnia
Cossutius. Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 To πρόβλημα δεν ειναι ο Μοντέστο. Εμπειρία ζητάς εκει. Ο Φέισα με προβληματίζει αρκετά. Είναι ισως η τελευταια του ευκαιρία να δειξει 5 πράγματα.
zeniath Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Γουστάρω βλαχοδήμο από την αρχή. Ο Φουστέρ τραυματίας είναι ακόμα? Μου έλειψε ο καλικάντζαρος 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις