Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πιο πολύτιμος ο Μπιέλιτσα ο Ντε Κολό και ο Ρούντι σε 3 ομάδες με 5-6 παιχταράδες εκατομμυρίων; Διαφωνώ.

• Like 1
  • Απαντ. 24,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• margaritagr

1508

• Cossutius.

1324

• Atallos1

1240

• MiDi_MiLiZ

849

Δημοσ.

Δε θα πάει ο Σπανούλης για MVP γι αυτό το δώσαν στον Ντάνστον.

Χωρίς τον Σπανούλη βέβαια, ήμασταν κάτι σαν Εθνικός Πειραιώς..

Όπως διάβαζα και σε ένα ξενόγλωσσο φόρουμ την άποψη ενός συμφορουμίτη για τον τρόπο που μια ομάδα μπορεί να φτάσει μέχρι το Φαιναλ4  "just sign Spanoulis and 11 minions".

• Like 2
Δημοσ.

Κάτι άσχετο τώρα από εμένα...μπορεί να φανεί περίεργο και ηλίθιο σε κάποιος αλλά μου το 'πε ένας βάζελος γνωστός μου...

Μου είπε λοιπόν ότι ο Σπανούλης όσο ήταν στον ΠΑΟ έλεγε "Π##τάνας γιοι Ολυμπιακοί" κτλ κτλ και γενικά ήταν καρά-αντιΟλυμπιακός...

Θυμάται κανείς κάτι τέτοιο;;

Δημοσ.

Καλά τι αρλούμπες πιστεύετε ρε είναι δυνατόν αν είχε γίνει κάτι τέτοιο να είχε βγει προς τα έξω;

• Like 2
Δημοσ.

Δεν είχε εκφραστεί ποτέ θετικά ή αρνητικά για τον ΟΣΦΠ ο Σπανούλης.

Επίσης το "σιριαλ" της μεταγραφής στον ΟΣΦΠ, μόνο τέτοιο δεν ήταν.

Εδώ στη Λάρισα το ξέραμε ένα μηνα πριν γίνει γνωστό απο τις εφημερίδες.

Δημοσ.

Δε θα πάει ο Σπανούλης για MVP γι αυτό το δώσαν στον Ντάνστον.

Χωρίς τον Σπανούλη βέβαια, ήμασταν κάτι σαν Εθνικός Πειραιώς..

Όπως διάβαζα και σε ένα ξενόγλωσσο φόρουμ την άποψη ενός συμφορουμίτη για τον τρόπο που μια ομάδα μπορεί να φτάσει μέχρι το Φαιναλ4  "just sign Spanoulis and 11 minions".

Από το τοπ-16 και μετά έχει αποδειχθεί ότι κάτι τέτοιο πια δεν ισχύει. Με τον καλό Σπανούλη ο Ολυμπιακός από ομάδα τοπ-8 γίνεται ομάδα f4. Μεγάλη διαφορά αλλά όχι στο σημείο που το παρουσιάζεις.

Από εκεί και πέρα αν οι ομάδες αξίζουν εκατομμύρια δεν έχει σχέση με τον τίτλο του MVP. H ατομική απόδοση, αλλά και οι συνεισφορά στις ομαδικές επιτυχίες είναι οι βασικότεροι παράγοντες όχι το πόσο ακριβές είναι οι ομάδες. Διαφορετικά ο Μαριανοβιτς θα ήταν σίγουρα ο επικρατέστερος. Ο Πρίντεζης από το το πρώτο παιχνίδι με ΤΣΣΚΑ του τοπ16 και μετά θα ήταν ένας σοβαρός υποψήφιος να μην πω μεγάλο φαβορί. Για μένα είναι σίγουρα ο 4ος υποψήφιος αν δεχτούμε ότι οι ομάδες του Φ4 έχουν δικαιωματικά 1. Αλλά MVP δεν μπορεί να είναι γιατί έχασε όλη την πρώτη φάση

Δημοσ.

Πιθανότερος mvp, αν όχι ο Μαριανοβιτς ειναι ο Ντε Κολο, από τη 2η φαση και μετά πετάει. Και ο Ροτσεστι τα πηγε εκπληκτικά αλλά επίσης η ομάδα του έμεινε χαμηλά. 

Δημοσ.

Ο Βασιλης Σπανουλης ειναι ο καλυτερος παιχτης της ευρωπης.

Τοσο απλα.

Και μακαρι και φετος να σηκωσει το τροπαιο και να τρελαθουμε

Δημοσ.

παιδια μια ερωτηση για να αγορασω ενα εισητηριο για τον αγωνα στο σεφ πρεπει να ειμαι μελος στον ολυμπιακο η απλα με την ταυτοτητα μου.?

Δημοσ.

Απ ότι διαβάζω μονότερμα την έπαιζε η Ναπολι και αυτό το επιβεβαιώνουν και τα στατιστικά του αγώνα άσε που η Ννιπρο ισοφάρισε με γκολ καθαρό οφσαιντ.

Πολύ τυχερή ομάδα ως τώρα την γλύτωσε μια με τον Αγιαξ που ήταν πολύ καλύτερος ειδικά στη ρεβανς της Ολλανδίας,πέρασε τη Μπριζ και τώρα έχει καλό αποτέλεσμα στα χέρια της με τη Ναπολι.

Δεν αποκλειστήκατε από καμιά υπερομάδα καφενείο είναι με 2 αυτογκολ σας πέρασε.

• Like 1
Δημοσ.

Απ ότι διαβάζω μονότερμα την έπαιζε η Ναπολι και αυτό το επιβεβαιώνουν και τα στατιστικά του αγώνα άσε που η Ννιπρο ισοφάρισε με γκολ καθαρό οφσαιντ.

Πολύ τυχερή ομάδα ως τώρα την γλύτωσε μια με τον Αγιαξ που ήταν πολύ καλύτερος ειδικά στη ρεβανς της Ολλανδίας,πέρασε τη Μπριζ και τώρα έχει καλό αποτέλεσμα στα χέρια της με τη Ναπολι.

Δεν αποκλειστήκατε από καμιά υπερομάδα καφενείο είναι με 2 αυτογκολ σας πέρασε.

Δεν ειπε κανεις το αντιθετο.Αλλα τετοιες ομαδες,σαφως και μια στο τοσο θα κανουν τετοιες πορειες αφου χρειαζεται και τυχη.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...