Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Βρε τι κόλλημα είναι αυτό με τα άδεια καθίσματα;;Άδεια ή όχι,πάλι περισσότερο κόσμο έχω από εσένα,οπότε τι το παιδεύουμε;;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 24,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• margaritagr

1508

• Cossutius.

1324

• Atallos1

1240

• MiDi_MiLiZ

849

Βαρέθηκα να βλέπω πως υπάρχει νέο μήνυμα σε αυτό το τόπικ, να μπαίνω μέσα και τι να βλέπω; Πως τα καθίσματα στο Καραισκάκης δεν ήταν γεμάτα.. Αν είναι Ντιναμό δηλαδή.. Έλεος, φτάνει.

• Like 1

Αν μετρας τους 4000 για 13000 ναι εχεις περισσοτερο κοσμο....

Σε λιγο θα μας πεις οτι οι φιλαθλοι του Παναθηναϊκου ειναι περισσοτεροι απο αυτους του Ολυμπιακου. :P :D

Αρχιζω να πιστευω πως οντως αδυνατουν καποιοι να δουν τα αδεια καθισματα. Η κατασταση ειναι προχωρημενη....

ΥΓ. Αυτο που εγραψα αφορα τον ολυμπιακο. Που να παω να το γραψω? Στο νημα της... ΑΕΚ γιατι μερικοι εδω δεν αντεχουν την αληθεια?

Ρε φιλε ειπαμε ενταξει.Δεν ηταν sold out και λενε ψεμματα καθε αγωνιστικη στην ΠΑΕ. Οκ τωρα? Μην μας τουμπανιαζεις αλλο λεμε! ΕΛΕΟΣ δηλαδη! Ενας mod που να μην εχει παει για μπανιο δεν υπαρχει? Ελεος δλδ,3 σελιδες τωρα μας εχει φλομωσει στο flame με τα ιδια και τα ιδια!

Οταν πουμε κατι ομως εμεις,τσουπ,delete το μηνυμα μας!

• Like 1

Οποιος δεν θελει να συζητα και να μην "τουμπανιαζεται" μπορει πολυ απλα να μην απαντα.

Οταν λεει πως βλεπει sold out θα συνεχιζω να του βαζω εικονες με τις αδειες κερκιδες...

Να μου λεει να σταματησω να απαντω οταν αυτος δεν σταματα ειναι λιγο καπως...

Δεν μιλαω μονος μου τοση ωρα....

400 ευρω προστιμο εφαγε ο Σπανουλης επειδη εδειξε τα αυτια του...

http://www.contra.gr/Basketball/Hellas/A1Basket/panathinaikos/treis-agwnistikes-kai-prostimo-gia-ta-epeisodia-toy-ntermpi.3453048.html

Οπότε αν κάποιος μου πει ποτέ "στα @@ μου" του κάνω μύνηση μπας και κονομίσω τίποτα :P :P

Αστείες καταστάσεις. Μη και στεναχωρήσουν τον κακομαθημένο υιο.

400 ευρω προστιμο εφαγε ο Σπανουλης επειδη εδειξε τα αυτια του...

http://www.contra.gr/Basketball/Hellas/A1Basket/panathinaikos/treis-agwnistikes-kai-prostimo-gia-ta-epeisodia-toy-ntermpi.3453048.html

Χαχαχα ποσο γραφικοι 400 ευρω για πανηγυρισμό και στον βαζελο ποινη χαδι, ο ολυμπικος επειδη απλα μπηκαν φιλαθλοι να πανυγιρισουν εφαγε 90 χιλιαρικα στην Ευρωπη.

Βασικά παίξαμε τέτοια ομαδική άμυνα φέτος που ακόμα και ο Σπανούλης να το έπαιρνε δεν θα μου έκανε εντύπωση. Αλλά μάλλον πάει για MVP αυτός.

Βασικά παίξαμε τέτοια ομαδική άμυνα φέτος που ακόμα και ο Σπανούλης να το έπαιρνε δεν θα μου έκανε εντύπωση. Αλλά μάλλον πάει για MVP αυτός.

Δεν υπάρχει περίπτωση δεν είναι καν MVP του Ολυμπιακού από το τοπ16 και πέρα. Λογικά θα είναι Μπιελιτσα ή Ντε Κολό ενώ αν γίνει έκπληξη Ρουντι.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...