Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πλάκα κάνεις...

Καθόλου ως τα τελευταία 2 λεπτά οι 2 ομάδες είχαν περιπου ίδιες βολές και τελείωσαν τον αγώνα με ίδιο αριθμό φάουλ. Στο 3ο δεκάλεπτο που καλύφθηκε η διαφορά ο Ολυμπιακός έκανε 5 φάουλ και η Μπαρτσελόνα με την διαφορά στους 10 πόντους χρεώθηκε 4 επιθετικά και άλλα 4 αμυντικά. Δεν έπαιζαν σίγουρα οι 2 ομάδες το ίδιο πιεστική άμυνα οπότε τα νούμερα δεν δικαιολογούνται. Καταλαβαίνω ότι η όλη συζήτηση γίνεται γιατί για 38 λεπτά (και 40 στο προηγούμενο) αφήνανε την άμυνα με επαφές και σπρωξίματα και στα 2 τελευταία άλλαξαν στυλ και σφύριζαν τα πάντα. Αλλά δεν υπάρχει ούτε ένα φάουλ που να μην είναι καθαρό σε αυτό τελευταίο διλεπτο ακόμα και το τελευταίο στο Ναβάρο. Το έπαιξαν έδρα δεν σημαίνει ότι έκαναν λάθη μονόπατα δεν έχει νόημα να μετρήσει κάποιος 1 προς 1 τα σφυρίγματα αλλά ότι επέτρεψαν το πολύ σκληρό μπάσκετ που σαφώς ευνοούσε τον Ολυμπιακό

• Απαντ. 24,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• margaritagr

1508

• Cossutius.

1324

• Atallos1

1240

• MiDi_MiLiZ

849

Δημοσ.

Βασικά, όχι.

Καταλαβαίνω ότι δεν λειτουργούν όλοι με τον ίδιο τρόπο οπότε είναι κομματάκι δύσκολο να αντιληφθούν μια διαφορετική αντιμετώπιση.

Αλλά πίκρα; Σε καμία περίπτωση. Δεν μιλάω για άλλους, προσωπικά μου είναι αδύνατο να στεναχωρηθώ

Σε ότι αφορά την ομάδα μου, στην ουσία μόνο κακό θα έκανε ένας αποκλεισμός δικός σας.

Θα έλεγε ο γιαννακόπουλος, "να, ταβάνι, οι άλλοι δίνουν πολλά λεφτά αλλά θα προσπαθήσουμε με τον διαμαντάκο να πάρουμε του χρόνου ευρωλίγκα". Τώρα από τα νεύρα του μπορεί να έχει φτάσει περπατώντας στο τουρκμενιστάν και να γλιτώσουμε.

Σε ότι αφορά τα μεταξύ μας, μεγάλη συζήτηση και δεν έχει νόημα αυτή τη στιγμή, σε λίγες εβδομάδες θα τα λέμε.

Εγώ αναφέρθηκα σε κάτι συγκεκριμένο, επειδή είσαι B) πιο νέο μέλος δεν έχεις δει γκρίνια για τα σκριν του μαικ

Δημοσ.

H εμμονή η δική μου να σου απαντώ σε αυτό το θέμα, μάλλον είναι εμμονή δική σου να βρίσκεις / εφευρίσκεις άλλους πρωταγωνιστές πλην του Σπανούλη.

Διάβασε ΟΠΟΙΑ μπασκετική ανάλυση θέλεις απο ΟΠΟΙΟΝ θέλεις. Πουθενά δε θα βρείς πως ο Μάτζαρης ήταν ο βασικός πυλώνας, και ο Σπανούλης είχε συμπληρωματικό ρόλο. 

Ο τελευταίος φίλαθλος του μπάσκετ θα σου πει πως όλη η αμυντική προσαρμογή της Μπαρτσα πάνω στον Σπανούλη, επέτρεψε στους συμπαίκτες του να έχουν χώρο και χρόνο στην επίθεση.

Δημοσ.

Βασικά, όχι.

Καταλαβαίνω ότι δεν λειτουργούν όλοι με τον ίδιο τρόπο οπότε είναι κομματάκι δύσκολο να αντιληφθούν μια διαφορετική αντιμετώπιση.

Αλλά πίκρα; Σε καμία περίπτωση. Δεν μιλάω για άλλους, προσωπικά μου είναι αδύνατο να στεναχωρηθώ

Σε ότι αφορά την ομάδα μου, στην ουσία μόνο κακό θα έκανε ένας αποκλεισμός δικός σας.

Θα έλεγε ο γιαννακόπουλος, "να, ταβάνι, οι άλλοι δίνουν πολλά λεφτά αλλά θα προσπαθήσουμε με τον διαμαντάκο να πάρουμε του χρόνου ευρωλίγκα". Τώρα από τα νεύρα του μπορεί να έχει φτάσει περπατώντας στο τουρκμενιστάν και να γλιτώσουμε.

Σε ότι αφορά τα μεταξύ μας, μεγάλη συζήτηση και δεν έχει νόημα αυτή τη στιγμή, σε λίγες εβδομάδες θα τα λέμε.

Εγώ αναφέρθηκα σε κάτι συγκεκριμένο, επειδή είσαι B) πιο νέο μέλος δεν έχεις δει γκρίνια για τα σκριν του μαικ

Δεν είναι θέμα αντιμετώπισης. Εμένα με ενδιαφέρει η ομάδα μου, δεν έχω καμία ανάγκη να μειώσω τον αντίπαλο για να αισθανθώ όμορφα, όπως έκαναν κάποιοι κατά κόρον εδώ μέσα και γενικότερα, για τα δύο ευρωπαϊκά. Το πρώτο στημένο και το δεύτερο ντοπαρισμένο, σύμφωνα πάντα με τους ίδιους.

Καταλαβαίνω ότι είναι δύσκολο να χωνέψει κάποιος ότι αυτό που θεωρούσε δικό του (ευρωπαϊκή καταξίωση) δεν μονοπωλείται πλέον, αλλά η σιωπή θα ήταν χρυσός σε αυτή την περίπτωση.

Εντούτοις οι περισσότεροι επέλεξαν τη λάσπη και έφτασαν σε σημείο να εξισώνουν τους Αγγελόπουλους (όχι δεν είναι άγιοι, επιχειρηματίες είναι, πώς θα μπορούσαν άλλωστε) με έναν περιθωριακό τύπο από την Ομόνοια.

Για το θέμα της ομάδας σου τώρα, κάπως έτσι το σκέφτεσαι εσύ που έχεις μια άλφα ωριμότητα. Πολλοί οπαδοί της ομάδας σου χθες έπεσαν σε κατάθλιψη, γεγονός που με αφήνει παγερά αδιάφορο (για να μην κατηγορηθώ κιόλας ότι με χαροποιεί).

Τέλος, σε ότι αφορά τα μεταξύ μας, εύχομαι να μην τα λέμε σε λίγες εβδομάδες, παρά μόνο για τα αγωνιστικά, γιατί αν δω κανέναν Μπατίστα να περπατάει σαν τον Ιησού πάνω στο νερό και να μη σφυρίζονται βήματα,ε, θα μπου επιτρέψεις να γκρινιάξω.

Όσο νέο μέλος κι αν είμαι παρακολουθώ παλαιόθεν το νήμα χωρίς να κάνω εγγραφή. B)

• Like 1
Δημοσ.

Να κι ο δράκος:

29ay9uv.jpg

Αν και στην άλλη άκρη του κονταριού θα προτιμούσα το κεφάλι του Ναβάρο!

...ιέφτασιέιιιιιι!

st_george1.jpg

(...δεν διευκρίνησες ΠΟΙΟΝ Ναβάρρο... :P)

...νταξ' μωρέ, πλακίτσα...

Ορίστε αυτό που ζήτησες

st_george2.jpg

...όχι δηλαδή ότι διευκρίνησες σε ΠΟΙΑ άκρη τον θες... :P

...τεσπα, τεσπα, το κόβω  :lol:   

Ουρίστε :

st_george.jpg

B)

• Like 2
Δημοσ.

Την αφήνω τη συζήτηση τώρα να μην σας χαλάω τη στιγμή

Τέλος, σε ότι αφορά τα μεταξύ μας, εύχομαι να μην τα λέμε σε λίγες εβδομάδες, παρά μόνο για τα αγωνιστικά, γιατί αν δω κανέναν Μπατίστα να περπατάει σαν τον Ιησού πάνω στο νερό και να μη σφυρίζονται βήματα,ε, θα μπου επιτρέψεις να γκρινιάξω.

Δε νομίζω να χρειαστεί να παίξει ο μπατίστα, με παπαγιάννη και λούντζη θα το σηκώσουμε εφέτο :lol:

• Like 1
Δημοσ.

Όσο νέο μέλος κι αν είμαι παρακολουθώ παλαιόθεν το νήμα χωρίς να κάνω εγγραφή. B)

...πόσο πάει ρε Zus;   :-D

• Like 1
Δημοσ.

...κυνηγάς να με (ξανα)βγάλεις εμπαθή (ο Ζους το 'χει κόψει, ο Φίλιππος απέχει λόγω πατρότητος, 

Δεν σε έβγαλα εμπαθή, είπα ότι έχεις μια εμπάθεια με τον Σπανούλη. :P

Πάντως αντικειμενικά, χωρίς τον Σπανούλη αυτή η ομάδα είναι επιπέδου Top 8 με ταβάνι μάλιστα.

Αν δεν υπήρχε  ο Σπανούλης για να τραβήξει δύο παίχτες πάνω του και να δημιουργήσει ανισορροπία στην άμυνα του αντιπάλου δεν θα μιλούσαμε για το μπασκετικό θαύμα που μιλάμε σήμερα.

Φιλικά και να ξέρεις ότι σε εκτιμώ. :)

Να χαίρεται και το παιδάκι του ο Φίλιππος ο χαζομπαμπάς.

Δημοσ.

H εμμονή η δική μου να σου απαντώ σε αυτό το θέμα, μάλλον είναι εμμονή δική σου να βρίσκεις / εφευρίσκεις άλλους πρωταγωνιστές πλην του Σπανούλη.

...νταξ' καμάρι μου, νταξ'  :-D

(...για τις αναλύσεις άλλων, τα έχουμε πει. Όχι πες μου δηλαδή αν θυμάσαι ποτέ να έχω πει "ο τάδες είπε το και το για τον δείνα". Όπως και για τις ατάκες τρίτων για δεύτερους κτλκτλ. Δεν λειτουργώ έτσι εγώ ρε Χρήστο. Αν εσύ καλύπτεσαι, κάνε το, τί να σε πω, και άσε να είμαι εγώ πιο μετά κι από τους τελευταίους...Αν και, ΑΝ ΕΙΧΕΣ ΔΕΙ ΧΘΕΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ, θα είχες παρατηρήσει ότι κανείς δεν ήταν ελεύθερος από τους κόκκινους. Διότι οι μπαρσελόνοι τρέχανε χθες. Και κάθε καλάθι έμπαινε με αίμα - προσωπικό αίμα. Χωρίς ΚΑΝΕΝΑΣ να βοηθά κανέναν. Τεσπα όμως, δεν έχει νόημα, ε; Οπότε μην το κουράζουμε άλλο...)

Δεν σε έβγαλα εμπαθή, είπα ότι έχεις μια εμπάθεια με τον Σπανούλη. :P

Φιλικά και να ξέρεις ότι σε εκτιμώ. :)

...προσπερνώ το 1ο :P  και κρατώ το 2ο. Όχι γιατί με φτιάχνει, αλλά γιατί μ' αρέσει να βλέπω κότσια σε "δηλώσεις" (κι ας πρόκειται "απλώς για ένα φόρουμ"...). Συνήθως ο κόσμος, τα κρατάει μέσα του και δεν τα λέει προς τα έξω (και είναι ενοχλητικό).

Για τον Σπαν, καμμία διαφωνία. Όπως έλεγα και προχθές, ειδικά φέτος είναι καμμία σχέση σε σχέση με πέρσι (και όχι μόνο με πέρσι). Ναι, χωρίς αυτόν δεν. Αλλά και χωρίς Μάντζαρη/Πρίντεζη και Σλούκα κι όλας, πάλι δεν θα ήταν ίδιος ο ΟΣΦΠ (αλλά χειρότερος). Προφανώς ο άξονας είναι κατά βάση αυτός, και δικαίως σε μεγάλο βαθμό. Εγώ χθες γκρίνιαξα όχι τόσο για την απόδοσή του (ντάξει, δεν είναι και μηχανή), που ΔΕΝ ήταν όσο καλή απαιτούσε η περίπτωση, αλλά για το σχόλιο ότι "αυτός τραβάει το πιο πολύ κουπί". Μα εκ των πραγμάτων, όταν έχεις 2 και 3 πάνω σου, ΔΕΝ μπορείς να κωπηλατήσεις... :P Σε κλειδώνουν, φαίνεται πόσο σημαντικόν σε θεωρούν, αλλά τελειώνεις τον αγώνα,,,,ξεκούραστος. Τουλάχιστον σε σχέση με άλλα παιχνίδια, που και ο μόνος ήταν που έτρεχε, χωνόταν, μπούκαιρνε, είτε τα έβαζε είτε τα έχανε. Ε χθες μόνο προς το τέλος έκανε 1-2 μπούκες (μία ειδικά, ήταν θεϊκή με οφ μπάλανς τζάμπερ μπροστά σε Πλάις ή κάποιον άλλο, πάντως ψηλό, διότι ήταν και πετυχημένη). Μέχρι εκείνο το σημείο, γύρω-γύρω όλοι και μαλακισμένα τρίποντα...Ε ΔΕΝ το λες και "κουπί" όλο αυτό...(...ΕΧΘΕΣ, ξαναλέω).

Για την ακρίβεια, ούτε ο Μάντζαρης ήταν ο τόσο...."κουπάτος" (όσο κι αν ήταν αυτός που ξεκίνησε την ανάκαμψη). ΧΑΝΤΕΡ κυριοκυρίες μου. ΑΥΤΟΣ κι αν τράβηξε χτες κουπί...Άτεχνος, με λάθη, αλλά χθες άφησε το μαύρο του πετσί στις ρακέτες. Και ρησπέκτ. Του χρόνου ελπίζω να τον έχει ο Σφαιρό, και να σουτάρει τον άλλον τον γαμήκουλα τον Ντάνστον και να πάρει "πραγματικό πεντάρι" (που τέτοιους θέλει κι όλας).

Δημοσ.

Του χρόνου ας ελπίσουμε ότι θα είμαστε με δίδυμο Χάινς, Χάντερ. Θα έχουμε Χα-Χα ρακέτα :P

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...