Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 24,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• margaritagr

1508

• Cossutius.

1324

• Atallos1

1240

• MiDi_MiLiZ

849

...κυνηγάς να με (ξανα)βγάλεις εμπαθή (ο Ζους το 'χει κόψει, ο Φίλιππος απέχει λόγω πατρότητος, και κάτι άλλοι αριστεροδέξιοι έχουν μπει στο χρονοντούλαπο της Ιστορίας) εδώ και μέρες ε (σε σημείο να λέω για Σλούκα και να μου λες "καλά που δεν είπες για Διαμαντίδη"). Γιατί τόση επιμονή, πασά μου; Πού την βλέπεις την εμπάθεια; Εκτός κι αν δεν καταλαβαινόμαστε, καθότι ο εμπαθής είναι ο κακοπροαίρετος/ο αναίτια κολλημένος. Βρε για την ακρίβεια, εσύ είσαι που (μου) φέρεσαι έτσι με το που ξεκίνησαν τα πλέη-οφ, αλλά εγω δεν λέω τίποτα...Όχι δηλαδή, πες άμα λέω.

...όσο για το αποπάνω, μετάφραση : ούτε "εμπάθεια" είναι, ούτε η ειρωνεία που μάλλον ήθελες να πεις. "Συγκαταβατικό" ήταν το ποστ μου, μέσα στην αποψινή χαρά μου, σχετικά με την εμμονή σου (ειδικά όταν αφορά τον Σπανούλη), να γυρνάς τα μέσα έξω στα πράγματα. Το είδα, χαμογέλασα, σκέφτηκα "κοίτα τον πάλι πανάθεμά τον που πάει να κάνει το άσπρο μαύρο για να 'χουμε να λέμε", και σχολίασα αναλόγως.

Διότι, Χρήστο μου, ο Σπανούλης απόψε πλησίασε αρκετά τον περσινό "κακό" Σπανούλη, από επιλογές. Και μαλακισμένες κινήσεις έκανε (από νωρίς μάλιστα), και δεν ήταν τόσο βοηθητικός προς τους συμπαίκτες του, ΟΤΑΝ ΤΟΥ ΤΗΝ ΠΕΦΤΑΝΕ ΔΥΟ ΚΑΙ ΤΡΕΙΣ. Διότι φίλε μου, όταν σου την πέφτουν δύο και τρεις, σημαίνει ότι οι μισοί συμπαίκτες σου είναι αφύλακτοι, και είναι υποχρέωσή σου να του αξιοποιήσεις. Κι όμως δεν το έκανε σε τόσο βαθμό. Γιατί γύρναγε από εδώ, γύρναγε από εκεί, έτρωγε τον χρόνο, και στο τέλος έκανε ηλίθιο σουτ ή και λάθος. Σχεδόν μία απ' τα παλιά δηλαδή. Το έσωσε βέβαια κάπως στο τέλος, αλλά οι ζημιές είχαν ήδη γίνει. Κι ούτε ορίστηκε να βγάλει επιθέσεις με 2-3 κρεμασμένους πάνω τους, να δικιολογήσω αυτό που είπε ο ice. Toν είδες εσύ να κάνει ανάλογες μπούκες; Όχι. Συμπέρασμα, δεν γύρισε ΑΥΤΟΣ τον ρυθμό, δεν έσωσε αυτός το παιχνίδι. Το έσωσε εκεί που έλεγες "δεν βλέπεις άλλο", ο ψυχούλας ο Βαγγελάκης. Χωρίς λάθη, χωρίς βεβιασμένες κινήσεις, δημιουργώντας τουλάχιστον 3-4 δύσκολες για τις συνήθειές του φάσεις, για τον εαυτό του. Όπως και το έσωσε με ψύχραιμα σουτ απ' έξω. Και δεν λέω, δεν είχε τις ίδιες άμυνες πάνω του, αλλά πώς να το κάνουμε, αν δεν ήταν αυτός και ήταν πχ ο Σλούκας ή ο Λαφαγιέτ, ακόμη θα ψάχνανε εισιτήρια για Βαρκελώνη...

Παρομοίως ανάλογο σθένος χωρίς λάθη έδειξε στα κρίσιμα σημεία κι ο Πρίντεζης (που τα είχε σπάσει βέβαια πιο νωρίς, να τα λέμε κι αυτά). Διότι έφερε την ανισσοροπία που χρειαζόταν στους απέναντι, ο Μαντζάρε, με τα "αναπάντεχα" καλάθια του. Και καπάκι χώθηκε κι ο Σπαν, κτλκτλ. Ο οποίος όταν πήρε μπρος έβαλε σουτ μέσα από κλειδαρότρυπες (και κλειτορειδαρότρυπες), όντως. Και χωρίς αυτόν, ματς δεν παιρνότανε. Όπως δεν παιρνότανε και χωρίς τα χορευτικά του Κυνηγιάρη, κτλκτλ.

Απλώς, ο Βαγγελάκης ήταν αυτός που τα ξεκίνησε ΟΛΑ...Και αυτό είπα. Διότι αυτό έγινε. Και μου λες ότι ο άις, "καλά παρατήρησε". Ε έλα που δεν...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

...ωραίο το φωτοσόπ σου - αλλά δεν έχει δράκο... :P

Να κι ο δράκος:

29ay9uv.jpg

Αν και στην άλλη άκρη του κονταριού θα προτιμούσα το κεφάλι του Ναβάρο!

• Like 5

Η διαιτησία σφύριξε καθαρά έδρα με εξαιρεση το τελευταίο λεπτό που έδωσαν όλες τις επαφές

ειναι προφανες οτι υπηρξε αλλοιωση αποτελεσματος και αδικηθηκε καταφωρα η μπαρτσα...............................

ευτυχως που υπαρχουν καποιοι που το βλεπουν αυτο........................

• Like 1

Φυσικα και εσφαξε την Μπαρτσελονα αφου εχει καταθεσει μηνυση και εχει βασικο μαρτυρα τον Αλαφουζο που θα τους πει.....

Εγω κυριε προεδρε τουϊτ τουϊτ τουϊτ σας λεω! Να μπειτε και στο τουϊτερ να το δειτε μονος σας. :P :D :lol:

• Like 1

Τώρα σοβαρά έχει τεθεί θέμα διαιτητικής ανισοροπίας υπερ του Ολυμπιακού χθές; 

Βλέποντας ένα μεγάλο μέρος του αγώνα κατάλαβα πως ο Σπανούλης εχει οριμάσει πάρα πολύ πλέον. Αυτή τη στιγμή, ότι καλύτερο διαθέτει το Ελληνικό μπάσκετ λαμβάνοντας υπόψη τους συμπαίχτες που είχε σε όλες τις επιτυχίες του με τον Ολυμπιακό αλλά και την λογικότατη κάθοδο του Δημήτρη Διαμαντίδη (πόσο να αντέξει και αυτός)

Έχω σταματήσει να στεναχωριέμαι για νίκες δικές σας της αεκ κτλ από πολύ μικρός, συνήθως μου είναι και αδιάφορο.

Θα γελάσω αν χάνετε πχ αλλά και να κερδίσετε δε με επηρεάζει κάπως.

Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι θέλω να λέω και μπράβο.

Δε μου έφυγε σε τέτοιο βαθμό το καφριλίκι :P από μέσα μου

Πάντως χθες ήταν μεγάλη νίκη και ο τρόπος που την πήρατε δημιουργεί τρελή ψυχολογία για να πάτε μαδρίτη.

Η άμυνα σας μου θυμίζει παλιά άμυνα παναθηναικού, ναι αυτή που γκρινιάζατε ότι κάνει φάουλ σε κάθε φάση και παίζει ξύλο, καταλαβαίνω βέβαια ότι όταν είναι η δική μας άμυνα αυτό δε μας χαλάει, ε; εεεε;;;

Επίσης βλέποντας το βράδυ το ματς κάθε φορά που ανέβαινε στο τρίποντο για σκριν ο χάντερ, σκεφτόμουνα τον ερωδιό, αν ήταν ο μπατίστ εκεί θα έλεγε για 15 φάουλ και αλλοίωση αγώνα... Πουτάνες ρόδες ε, γυρίζουν

Μάγκας ο σφαιρόπουλος πάντως. Και εκεί που γεμίζανε τα φάιναλ φορ με σέρβους προπονητές, τώρα δυο έλληνες

Έχω σταματήσει να στεναχωριέμαι για νίκες δικές σας της αεκ κτλ από πολύ μικρός, συνήθως μου είναι και αδιάφορο.

Πάντως χθες ήταν μεγάλη νίκη και ο τρόπος που την πήρατε δημιουργεί τρελή ψυχολογία για να πάτε μαδρίτη.

Η άμυνα σας μου θυμίζει παλιά άμυνα παναθηναικού, ναι αυτή που γκρινιάζατε ότι κάνει φάουλ σε κάθε φάση και παίζει ξύλο, καταλαβαίνω βέβαια ότι όταν είναι η δική μας άμυνα αυτό δε μας χαλάει, ε; εεεε;;;

Επίσης βλέποντας το βράδυ το ματς κάθε φορά που ανέβαινε στο τρίποντο για σκριν ο χάντερ, σκεφτόμουνα τον ερωδιό, αν ήταν ο μπατίστ εκεί θα έλεγε για 15 φάουλ και αλλοίωση αγώνα... Πουτάνες ρόδες ε, γυρίζουν

Μάγκας ο σφαιρόπουλος πάντως. Και εκεί που γεμίζανε τα φάιναλ φορ με σέρβους προπονητές, τώρα δυο έλληνες

Αυτο ειναι το μεγαλο κερδος για το Ελληνικο μπασκετ 2 Ελληνες προπονητες στο F4

Κοίτα, το θα γελάσω αν χάσετε, αλλά klein αν κερδίσετε λέγετε πίκρα μεταξύ μας.

Δεν είναι επί προσωπικού, είναι κάτι που συνδυαστικά λειτουργεί άσχημα στον οπαδό.

Τουτέστιν αν μέναμε έξω κι εμείς δεν θα χτυπούσε τόσο άσχημα η, κατά γενική ομολογία, ντροπιαστική φετινή πορεία της ομάδας σου στην Ευρώπη.

Αυτό δεν συνέβη και ο Τράκης πλέον έχει αρκετά θέματα να λύσει.

Το θέμα με την άμυνα που έπαιζε πάντα ο ΠΑΟ στα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό και κυρίως στο ΟΑΚΑ ήταν η διαφορετική αντιμετώπισή της στις δύο ρακέτες. Όταν από τη μία δεν σφυράς καμία επαφή, ενώ πέφτει το ξύλο της αρκούδας και στην άλλη ρακέτα σφυράς επειδή ο άλλος αγριοκοίταξε τον Διαμαντίδη, εκεί υπάρχει θέμα. Αυτό αρνείστε να δείτε χρόνια οι Παναθηναϊκοί.

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...