cbr750 Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 https://www.youtube.com/watch?v=mubTq_d9dhk&feature=youtu.be&t=1m42s μέχρι και ο πρόεδρος προσκυνούσε το μεγαλείο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Δε σου είπα κάτι για να συγχιστείς ρε.. Απλώς την άποψή μου. Συγκινητικός κυριολεκτικά, μετά απο ένα μήνα εκτός λόγω τραυματισμού, να παίζει έτσι. Και δεν είναι ο παίκτης που θα περιμένει να σου παίξει μια άμυνα ή να πάρει το ελεύθερο σουτ, πρέπει ο ΙΔΙΟΣ να φτιάξει το σουτ του και την επίθεση όλης της ομάδας. Μάντεψε πόσο τον έχουν σταμπάρει οι αντίπαλες ομάδες. Ο Πετγουει μπαίνει μέσα βάζει 2 τρίποντα κάνει και τις μαλακίες του, κλασσικός πετγουει. Είναι ανεπίτρεπτο όμως να είναι 11 παίκτες που έχουν φάει τη σειρά με το κουτάλι σοβαροί, και με το που κάνει μια καλή φάση ο Κιάμος να αρχίσει να ζητωκραυγάζει να χτυπάει το στήθος του και να τρελαίνεται. Χάλασε τη συγκέντρωση όλης της ομάδας. Υ.Γ. Αυτό που μου λες για την ΚΑΕ ΟΣΦΠ 2015 θα μπορούσα να το αντιστρέψω και να έλεγα "η ΚΑΕ ΠΑΟ 2011 ήταν τεράστια, αλλά η ΚΑΕ ΠΑΟ 2010 ήταν μικρή, του 09 πάλι απίστευτη, του 08 χάλια" κτλ. Θα έβγαζε νόημα? Το μπασκετικό τμήμα ίδιο είναι, οι ίδιοι άνθρωποι δουλεύουν (γλυτώσαμε τον Μπαρτζώκα βέβαια), οι ηγέτες ίδιοι είναι, οι προσθαφαιρέσεις του κορμού και οι τραυματισμοί θα καθορίσουν που θα φτάσεις τη συγκεκριμένη χρονιά. Ο τρόπος που δουλεύεις, η νοοτροπ'ια και όλα τα προηγούμενα που ανάφερα (δε μιλάω για ιστορια) καθορίζουν και το μέγεθος σου σαν σύλλογος. ...ε όταν με λες "εμπαθή", και κυρίως για ΛΑΘΟΣ λόγο, να μη συγχιστώ; Δεν είμαι εμπαθής με κανέναν. Ακόμη κι αν κάποιον (παράδείγματα : τράκης, Μπουρούσης) δεν τον γουστάρω, έχω καλό αντικειμενικό λόγο. Όπως πέρσι/πρόπερσι "στόλιζα" τον Σπανούλη, για τις ΜΑΛΑΚΙΕΣ που έκανε (και όχι για την όποια αγωνιστική του αδυναμία, αλλά ξαναλέω, για τις ΜΑΛΑΚΙΕΣ = αποτέλεσμα ΕΠΙΛΟΓΩΝ). Φέτος πώς και γιατί να τον στολίσω; Αφού ούτε ΕΜΠΑΘΗΣ είμαι, ούτε αυτός συνεχίζει τον στραβό δρόμο που είχε πάρει. Κλπκλπ. Απροπό, μπράβο του που έχει (φροντίσει, υποθέτω, γι' αυτό και κολλάει το "μπράβο") που είναι σε επαρκώς καλή κατάσταση, παρά τον προ μηνός τραυματισμό (υπαιτιότητας Καββαδά) και τα δίνει όλα. Αλλά εγώ δεν μπορώ να συγκινηθώ για ΑΥΤΟ. Να πω ότι παίζει κουτσαίνοντας, ναι. Να πω ότι έχει πάρει 10 μακροβούτια (πράγμα που ενίοτε κάνει) στο χθεσινό, πάλι να τον πω. Οπότε νομίζω ότι το "αξιόλογος" μας καλύπτει όλους (και την αλήθεια την ίδια, και εμάς και αυτόν) και οτιδήποτε παραπάνω είναι φανφάρα... (...συγκινητικό να τον έλεγες που μπήκε κι έπαιξε με τη Φενέρ. Ή μετά το Λονδίνο που στα αποδυτήρια ήταν με διπλές παγοσακκούλες στα γόνατα...). Τεσπα, μ' αρέσει η ακρίβεια και η λεπτομέρεια και όχι η υπερβολή. Τί να κάνουμε... (...του Πρίντεζη δηλαδή, πρέπει να πάμε να του πάρουμε καμμιά πίπα ως φόρουμ για το παιχνίδι της Παρασκευής; Αν δηλαδή λέμε τον Σπανούλη "συγκινητικό"...) Περί του αγωνιστικού του στάτους, καμμιά αντίρρηση. Είναι ακριβώς αυτό που είπες, όντως, και για αυτό είναι αξιόλογος και όντως μέσα στα καλύτερα γκαρντ μέσα στην Ευρώπη αυτή την εποχή - και ίσως (μάλλον δηλαδή) το πιο μαχητικό και το πιο ρηφιουζολουζεράδικο. Αναρωτιέμαι γιατί το τονίζεις όμως. Σου έχω δώσει εγώ ΦΕΤΟΣ την εντύπωση ότι λέω κάτι άλλο...; Γι' αυτό κι εννοείται ότι όλοι οι αντίπαλοί του τον έχουν σημαδεμένο, όπως το έθεσες. "Φόβητρο" είπε ο Ζους χθες τον ΟΣΦΠ, και αντέδρασα. Φόβητρο να πει κανείς τον Σπανούλη όμως, ναι, ΑΥΤΟ, ισχύει... ...και από την Παρασκευή, (ξανα)ισχύει ΚΑΙ για τον Πρίντεζη - να τα λέμε ΚΑΙ αυτά... Περί Πετ διαφωνώ ότι το χάλασε για τους άλλους - το 'παμε (ίσα-ίσα, βοήθησε). Μη σου πω και ότι είναι ολίγον "μασκωτοειδής" φάση για την ομάδα. Μια χαρά ήταν χτε, εκτός κι αν έχασα κάποιες φάσεις (διότι είναι αλήθεια ότι δεν το πρόλαβα ΟΛΟ το παιχνίδι, εξ' αρχής). Για ΧΤΕ, ξαναλέω. Για το ότι δεν θα πρέπει να είναι του χρόνου στον ΟΣΦΠ, άλλο καπέλο αυτό. Όχι, δεν θα πρέπει να είναι, αλλά κυρίως για τους τραυματισμούς. Κρίμα και δυστυχώς, αλλά έτσι πάει... Περί νοήματος, πάνω-κάτω αυτό που λες ισχύει για 'μένα. Τί να γίνει ρε Χρήστο; Εγώ τις ομάδες βλέπω, όχι τα ονόματα. Με την διαφοροποίηση ότι για τον ΠΑΟ που λες, δεν ήταν τόσο σαρωτικές οι αλλαγές που είχαν οι ομάδες του από '09 έως '11. Ενώ ο ΟΣΦΠ κάθε χρονιά, ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗ ΟΜΑΔΑ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ρε συ. Τί προπονητές θες, τί βοηθούς, τί βασικούς παίκτες, τί ρολίστες...Ε πώς να το κάνουμε λοιπόν; ΔΕΝ μπορώ (και δεν με αφορά) να βάζω διαφορετικές ομάδες στο ίδιο τσουβάλι για να έχω να λέω. Κυρίως όταν είναι να κρίνω την μία και τις συνθήκες τις σε σχέση με την/της άλλης. Να το κάνω μόνο αν είμαι ΟΠΑΔΟΣ και με νοιάζει να έχω να λέω συγκεντρωτικά πράγματα, κυρίως για να φτιάχνομαι εγώ και να την μπαίνω σε άλλους... ...θα στμφωνήσω μόνο στο επιχείρημά σου ότι "δεν είναι μόνο ένα όνομα, είναι η όλη οργάνωση σαν σύλλογος και η δουλειά που βγάζει μέσα από αυτή". Αλλά, Χρήστο, πχ οι Αγγελόπουλοι κατά βάση λεφτά βάζουν, οι διάφοροι διοικητικοί/οργανωτικοί κλπ ό,τι κάνουν έχει να κάνει με την προώθηση της ΚΑΕ κλπκλπ - και όχι ΤΟΣΟ άμεσα με τις αγωνιστικές προσπάθειες (προφανώς αν ένας σύλλογος είναι μπουρδέλο ή νιουμπάδες ή ψιλικατζήδες, δεν γίνεται η ίδια δουλειά, δες πχ Γαλατά, αλλά όσο κι αν είναι σοβαρό αυτό το κομμάτι, δεν είναι το ουσιωδέστερο : το ουσιωδέστερο είναι οι παίκτες και οι προπονητές. Διαφωνείς; ). Το λοιπόν, ο ΟΣΦΠ έχει αλλάξει δραματικά μέσα στα χρόνια που είπες. Και από παίκτες, και από προπονητές (τημ ολόκληρα, δεν λέω μόνο χεντ κόουτς). Σχεδόν κάθε δίχρονο πλήρης αλλαγή. Και δεν εννοώ "κακή" αλλαγή, αλλά ΑΛΛΑΓΗ σε κάθε περίπτωση. Οι μόνες σταθερές είναι Σπανούλης, Πρίντεζης, Μάντζαρης, Σλούκας - άντε και Τόμιτς (κι αυτοί όχι όλοι μέσα στα χρόνια που είπες, αλλά τα τελευταία 4). Και με βάση αυτό, εγώ βλέπω διαφορετικές ΟΜΑΔΕΣ ρε φίλε, πώς να το κάνουμε. Ψιλοκαίγεται ο ΟΣΦΠ αργά-αργά μέσα σε ορίζοντα 2 ετών και ξαναγεννιέται ΝΕΟΣ μέσα από τις στάχτες του. Μπορεί να είναι ΣΕΒΑΣΤΟ αυτό, για το όνομα του συλλόγου, αλλά δεν παύει να είναι κάτι ΑΛΛΟ. Και για την ακρίβεια, η φετεινή ομάδα του, είναι όπως τόνισα αξιόλογη και την βλέπω μέχρι και φιναλίστ τελικού (πιο δύσκολο μου φαίνεται για την ακρίβεια να περάσει την Μπάρτσα, παρά να χάσει στον ημιτελικό). Έτσι απλά, καθαρά, αντικειμενικά (...όχι όμως ΤΕΡΑΣΤΙΑ). Χωρίς να σημαίνει ότι το βλέπω ψυχρά και δεν το χαίρομαι. Μη σου πω ότι το χαίρομαι πιο αυθεντικά από όσους είναι "χρωματισμένοι". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chris_85 Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Το στυλ του ΟΣΦΠ του '11 (της δευτερης χρονιάς του Ιβκοβιτς), είναι συγκεκριμένο και παραμένει το ίδιο μέχρι σήμερα. Άμυνα, μαχητικότητα, σκληράδα και τα κλειδιά επιθετικά στον Σπανούλη. Με μικρή διαφοροποίηση του Μπαρτζώκα (που προσπάθησε να εισαγάγει και άλλους παίκτες στην επιθετική λειτουργία, ΑΛΛΑ κατέστρεψε την άμυνα), το στυλ αυτο έφερε τα πρωταθλήματα και την αναγνωρισιμότητα στην Ευρώπη. To refuse to lose. Σε μια πρόσφατη συνέντευξη, νομίζω του Hunter, τονίζει ο ίδιος πως οι νέοι παίκτες μπαίνουν στο κλίμα της ομάδας και λειτουργούν αποκλειστικά με (αγωνιστική) ανιδιοτέλεια. Και αλήθεια, βλέπεις τη διάθεση προσφοράς όλων των παικτών, ανεξάρτητα των προηγούμενων αγωνιστικών τους χαρακτηριστικών ή προτιμήσεων. Π.χ. ο Λαφαγιέτ, ο Hunter, και άλλοι κάνουν αυστηρά ότι τους ζητηθεί στην επίθεση και δίνουν το 100% στην άμυνα. Παίκτες που δεν προσαρμόστηκαν σε αυτή τη νοοτροπία, έφυγαν, παρότι ήταν κομμένοι και ραμμένοι στο στυλ που ήθελε να παίξει η ομάδα (π.χ. Ντορσευ). Οι πρωταγωνιστές ήταν και είναι 2, ο Σπανούλης με τον Πρίντεζη. Ο Λο που ήταν ο τρίτος έφυγε λόγω πολλών τραυματισμών, ενώ η φυγή του Χαινς μάλλον ήταν λάθος και της διοίκησης και του ίδιου. Αντιθέτως ήρθαν παίκτες καλύτεροι σε κάποιες θέσεις, π.χ. ο Περπέρογλου στη θέση του Κεσελ, Hunter αντί του Σίμμονς. Οπότε ναι μεν οι παίκτες και οι προπονητές είναι οι πρωταγωνιστές, αλλά όπως βλέπεις και εσύ το αγωνιστικό στυλ και ο χαρακτήρας της ομάδας δεν έχει αλλάξει απο τις αλλαγές που έχουν γίνει. Γιατί? Γιατι πιστεύω πως οι Αγγελόπουλοι έχουν χαρίσει πολύ χρήμα και χρόνο ώστε να μη μάθουν, οι παράγοντες που είναι δίπλα τους γνωρίζουν το πλαίσιο στο οποίο κινείται η ομάδα, και φυσικά έχεις και 2 παίκτες που ο αρχηγός και ο υπαρχηγός έχουν μια νοοτροπία που μεταλαμπαδεύουν στα νέα μέλη της ομάδας. (αν είχαν αλλάξει αυτοί οι 2, τότε σίγουρα τα πράγματα θα ήταν πιο δύσκολα, αν όχι διαφορετικά). Επομένως, ναι συμφωνώ πως οι παίκτες και οι προπονητές είναι πολύ σημαντικό κομμάτι, αλλά η νοοτροπία και ο στόχος που θέτει κάθε ομάδα θεωρώ πως έρχονται απο ψηλότερα. Δες τον Παο, θέλει να βγάλει μικρούς, και κάνει ότι μπορεί για να το πετύχει (ακόμα και με λάθη). Ήθελε παλιότερα να παίρνει τα πάντα, πλήρωνε τον Ομπράντοβιτς και τη μισή μεικτή ευρώπης. Ότι σου λέω πιστεύω φαίνεται και με τη διαφορά της πρώτης χρονιάς του Ιβκοβιτς, στην οποία υπήρχε και ο Σπανούλης, με όλες τις επόμενες. Ίδιος προπονητής, ίδιος πρωταγωνιστής αλλά διαφορετική νοοτροπία, διαφορετικός αγωνιστικός προσανατολισμός, διαφορετικό κοουτσάρισμα, διαφορετικοί ρόλοι μέσα στην ομάδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zerg13 Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Αρκετα επίφοβο θεωρω το ματς του οσφπ-barca, για να σπάσει η έδρα. Εχει ανεβει ψυχολογικά η barca, νομίζει οτι την παιρνει. Προβλέπω....επιστροφή στην Ισπανία. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tilemaxx Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Απο που προκύπτει οτι έχει ανέβει ψυχολογικά η Μπάρτσα; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TAKE5 Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Καμμία ομάδα δεν έχει γυρίσει παιχνίδι στην σειρά αρα ίσως από το ξεκίνημα να κριθούν πολλά. Το παιχνίδι θα κριθεί στις φυσικές δυνάμεις η Μπάρτσα έχει θεωρητικά περισσότερες "ξεκούραστες" εναλλακτικές αλλά ο Ναβάρο και ο Τομιτς είναι σίγουρα κουρασμένοι. Αν δεν κάνει ο Ολυμπιακός κανένα εκρηκτικό ξεκίνημα που το θεωρώ πιθανό θα κριθεί και από την διαιτησία αν σφυρίξουν όλες τις επαφές ο Ολυμπιακός δυσκολα θα αντέξει αν αφήσουν το παιχνίδι να γίνει σχεδόν κατς όπως προχθές έχει σίγουρα τον πρώτο και τελευταίο λογο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Απο που προκύπτει οτι έχει ανέβει ψυχολογικά η Μπάρτσα; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aristomaxos Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 These motherf..kers will fight to the death είπε ένας Ισπανός δημοσιογράφος στον Βάρλα. Γι' αυτό γουστάρουμε ατελείωτα αυτή την ομάδα ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
krom291 Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Κι εγώ μπορώ να θυμηθώ ματς στα οποία σπρώχτηκες και δεν άξιζες ούτε βαθμό, αλλά έχει κουράσει η όλη συζήτηση. Και επειδη ακομα δεν μπορεσες να θυμηθεις ματς στο οποιο σπρωχτηκε ο παναθηναικος ας θυμηθβ εγω μερικα... Παναθηναικος-Λεβαδειακος 2 πεναλτακια πνιχτηκαν με το ενα να ειναι καραμπινατο... Καλλονη-Παναθηναικος Μολις στο 9' απευθειας κοκκινη στον τερματοφυλακα της καλλονης δεν δινεται ουτε φαουλ απο τον υπαλληλο... Ολυμπιακος-Παναθηναικος Ακομα σφυριζει ανυπαρκτα φαουλ υπερ του Ολυμπιακου . Το γκολ προηλθε σε ενα απο αυτα βεβαιως βεβαιως. Σε εκεινο το ματς εβγαλε και τριτο χερι ο Πετριτς προκειμενου να επιτευχθει ο σκοπος... Πανιωνιος-Παναθηναικος Ανυπαρκτο πεναλτυ στον Νιονιο. Τα φαουλ17-6 υπερ του Πανιωνιου σε παιχνιδι που ο Παναθηναικος εχει κατοχη 70% τα λεει ολα!!! Ατρομητος-Παναθηναικος Πεναλτυ φαντασμα σε βαρος του Ταυλαριδη. Αντιαθλητικο τακλιν του Λαζαριδη στον Πετριτς απο πισω δεν δινεται κοκκινη. Πανθρακικος-Παναθηναικος Αναποδες κιτρινες, ανυπαρκτη κοκκινη στον Μπουρμπου και πνιξιμο της αποβολης του Εμποου για την αγκωνια στον Πετρις τα χοντρα... Να αναφερω και ματς που οι διαιτητες προσπαθησαν αλλα δεν τα καταφεραν? Το Παναθηναικος-Βεροια με 5 κομμενα οφσαιντ? Το Παναθηναικος-Λεβαδειακος που δεν δινεται πεντακαθαρο πεναλτυ στον Μπεργκ και καποιοι παιχτες του Λεβαδειακου επρεπε να εχουν μαζεψει... απο 4 καρτες? Το Παναθηναικος-Καλλονη με 3 πεναλτυ που δεν δοθηκαν, με γκολ κανονικο του Μπεργκ που ακυρωθηκε ως οφσαιντ και με φαουλ 16-3 υπερ της Καλλονης η οποια ειχε κατοχη 30% και δεν περασε το κεντρο? Αστερας-Ολυμπιακος Ακομα δινει ανυπαρκτα οφσαιντ στον Αστερα και ανυπαρκτα φαουλ στον Ολυμπιακο... Ολυμπιακος-ΠΑΣ Ανυπαρκτο πεναλτυ στον Ολυμπιακο και ανυπρκτα οφσαιντ στον ΠΑΣ σε ενα απο τα οποια ο παιχτης καλυπτεται 4 μετρα! Ξανθη-Ολυμπιακος Το γνωστο παραμυθι με τα ανυπαρκτα φαουλ σε ενα απο το οποιο προερχεται το γκολ που ανοιγει το σκορ. Για να βοηθησει επιπλεον τον εκτελεστη δεν δισταζει να στησει το τειχος...εξω απο το γηπεδο... Κερκυρα-Ολυμπιακος Οχι πως χρειαζοταν η διαιτησια στο φιλικο αλλα και εδω δεν διστασαν να δωσουν 2 γκολ αβαβα με πεναλτυ μαιμουδισιο και καθαρο οφσαιντ. Δεν αναφερω καθολου τα υπολοιπα φιλικα με Καλλονες, Νιονιους, Κομποτηδες, Πλατανιαδες, Εργοτεληδες και Οφη. Μονη αναφορα αξιζουν οι ''μυθικες'' ανατροπες με Κομποτη και Εργοτελη που μονο λοβοτομημενος πρεπει να τις εχαψε... Α ειχαμε και κατι παιχνιδακια του στυλ Ολυμπιακος-Βεροια με τους στοιχηματικους τζιρους πολλαπλασιους σε σχεση με παιχνιδια οπως Ρεαλ-Μπαρτσελονα, Ρομα-Γιουβεντους κλπ Να αναφερω μετα πως καποιοι παιζουν μεσα σε ομιχλες και παγους με το παιχνιδι να διακοπτεται γυρω στις 5 φορες, ενω καποιοι αλλοι καθοριζουν τα παιχνιδια οπως τους βολευει? Και ειχαμε φετος και την παγκοσμια πρωτοτυπια-σκανδαλο να μην γυρνανε ομαδες μετα απο 24 ωρες προκειμενου να δουν αν μπορει να διεξαχθει ο αγωνας αλλα να τους στελνουν σπιτι να ξεκουραστουν!!!! Να μιλησουμε για τις επιλεκτικες τιμωριες σε καποιους και την ατιμωρισια σε καποιους αλλους? Η συγκριση 2 παιχνιδιων ειναι αμειλικτη... Ολυμπιακος-Παοκ vs Παναθηναικος-Ολυμπιακος Τραυματισμος Γλυκου απο φωτοβολιδα και πλαστικες σφαιρες vs τραυματισμος Κασαμι απο φωτοβολιδα. Ριξη αντικειμενων σε παιχτες του Παοκ vs ριξη αντικειμενων σε παιχτες του Ολυμπιακου. Εισβολη οπαδων του Ολυμπιακου στον αγωνιστικο χωρο ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗ vs εισβολη οπαδων Παναθηναικου στον αγωνιστικο χωρο ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΡΟΚΛΗΣΗ. Επιπλεον στο Παο-Ολυμπιακος εχει σταλει εγγραφο στις αρμοδιες αρχες το οποιο ζηταει ακομα και εκκενωση γηπεδου στην περιπτωση που δεν τηρηθουν τα συμφωνημενα και ενδεδειγμενα μετρα ασφαλειας και ο φαταουλας δεν κατσει στο μπουθ αλλα προκαλεσει θελοντας να καθισει στον παγκο. Τιμωρια για τον Ολυμπιακο στο Ολυμπιακος-Παοκ 7000 ευρω προστιμο. Τιμωρια για Παναθηναικος -3 βαθμοι, προστιμα βαρβατα, αποκλεισμοι εδρας... Αυτα τα ...ολιγα θυμηθηκα εγω και αλλα τοσα που ξεχασα. Τι να πρωτοθυμηθει καποιος αλλωστε σε ενα πρωταθλημα που ζεχνει απο την αρχη μεχρι το τελος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tigris7 Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Και επειδη ακομα δεν μπορεσες να θυμηθεις ματς στο οποιο σπρωχτηκε ο παναθηναικος ας θυμηθβ εγω μερικα... Παναθηναικος-Λεβαδειακος 2 πεναλτακια πνιχτηκαν με το ενα να ειναι καραμπινατο... Καλλονη-Παναθηναικος Μολις στο 9' απευθειας κοκκινη στον τερματοφυλακα της καλλονης δεν δινεται ουτε φαουλ απο τον υπαλληλο... Ολυμπιακος-Παναθηναικος Ακομα σφυριζει ανυπαρκτα φαουλ υπερ του Ολυμπιακου . Το γκολ προηλθε σε ενα απο αυτα βεβαιως βεβαιως. Σε εκεινο το ματς εβγαλε και τριτο χερι ο Πετριτς προκειμενου να επιτευχθει ο σκοπος... Πανιωνιος-Παναθηναικος Ανυπαρκτο πεναλτυ στον Νιονιο. Τα φαουλ17-6 υπερ του Πανιωνιου σε παιχνιδι που ο Παναθηναικος εχει κατοχη 70% τα λεει ολα!!! Ατρομητος-Παναθηναικος Πεναλτυ φαντασμα σε βαρος του Ταυλαριδη. Αντιαθλητικο τακλιν του Λαζαριδη στον Πετριτς απο πισω δεν δινεται κοκκινη. Πανθρακικος-Παναθηναικος Αναποδες κιτρινες, ανυπαρκτη κοκκινη στον Μπουρμπου και πνιξιμο της αποβολης του Εμποου για την αγκωνια στον Πετρις τα χοντρα... Να αναφερω και ματς που οι διαιτητες προσπαθησαν αλλα δεν τα καταφεραν? Το Παναθηναικος-Βεροια με 5 κομμενα οφσαιντ? Το Παναθηναικος-Λεβαδειακος που δεν δινεται πεντακαθαρο πεναλτυ στον Μπεργκ και καποιοι παιχτες του Λεβαδειακου επρεπε να εχουν μαζεψει... απο 4 καρτες? Το Παναθηναικος-Καλλονη με 3 πεναλτυ που δεν δοθηκαν, με γκολ κανονικο του Μπεργκ που ακυρωθηκε ως οφσαιντ και με φαουλ 16-3 υπερ της Καλλονης η οποια ειχε κατοχη 30% και δεν περασε το κεντρο? Αστερας-Ολυμπιακος Ακομα δινει ανυπαρκτα οφσαιντ στον Αστερα και ανυπαρκτα φαουλ στον Ολυμπιακο... Ολυμπιακος-ΠΑΣ Ανυπαρκτο πεναλτυ στον Ολυμπιακο και ανυπρκτα οφσαιντ στον ΠΑΣ σε ενα απο τα οποια ο παιχτης καλυπτεται 4 μετρα! Ξανθη-Ολυμπιακος Το γνωστο παραμυθι με τα ανυπαρκτα φαουλ σε ενα απο το οποιο προερχεται το γκολ που ανοιγει το σκορ. Για να βοηθησει επιπλεον τον εκτελεστη δεν δισταζει να στησει το τειχος...εξω απο το γηπεδο... Κερκυρα-Ολυμπιακος Οχι πως χρειαζοταν η διαιτησια στο φιλικο αλλα και εδω δεν διστασαν να δωσουν 2 γκολ αβαβα με πεναλτυ μαιμουδισιο και καθαρο οφσαιντ. Δεν αναφερω καθολου τα υπολοιπα φιλικα με Καλλονες, Νιονιους, Κομποτηδες, Πλατανιαδες, Εργοτεληδες και Οφη. Μονη αναφορα αξιζουν οι ''μυθικες'' ανατροπες με Κομποτη και Εργοτελη που μονο λοβοτομημενος πρεπει να τις εχαψε... Α ειχαμε και κατι παιχνιδακια του στυλ Ολυμπιακος-Βεροια με τους στοιχηματικους τζιρους πολλαπλασιους σε σχεση με παιχνιδια οπως Ρεαλ-Μπαρτσελονα, Ρομα-Γιουβεντους κλπ Να αναφερω μετα πως καποιοι παιζουν μεσα σε ομιχλες και παγους με το παιχνιδι να διακοπτεται γυρω στις 5 φορες, ενω καποιοι αλλοι καθοριζουν τα παιχνιδια οπως τους βολευει? Και ειχαμε φετος και την παγκοσμια πρωτοτυπια-σκανδαλο να μην γυρνανε ομαδες μετα απο 24 ωρες προκειμενου να δουν αν μπορει να διεξαχθει ο αγωνας αλλα να τους στελνουν σπιτι να ξεκουραστουν!!!! Να μιλησουμε για τις επιλεκτικες τιμωριες σε καποιους και την ατιμωρισια σε καποιους αλλους? Η συγκριση 2 παιχνιδιων ειναι αμειλικτη... Ολυμπιακος-Παοκ vs Παναθηναικος-Ολυμπιακος Τραυματισμος Γλυκου απο φωτοβολιδα και πλαστικες σφαιρες vs τραυματισμος Κασαμι απο φωτοβολιδα. Ριξη αντικειμενων σε παιχτες του Παοκ vs ριξη αντικειμενων σε παιχτες του Ολυμπιακου. Εισβολη οπαδων του Ολυμπιακου στον αγωνιστικο χωρο ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗ vs εισβολη οπαδων Παναθηναικου στον αγωνιστικο χωρο ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΡΟΚΛΗΣΗ. Επιπλεον στο Παο-Ολυμπιακος εχει σταλει εγγραφο στις αρμοδιες αρχες το οποιο ζηταει ακομα και εκκενωση γηπεδου στην περιπτωση που δεν τηρηθουν τα συμφωνημενα και ενδεδειγμενα μετρα ασφαλειας και ο φαταουλας δεν κατσει στο μπουθ αλλα προκαλεσει θελοντας να καθισει στον παγκο. Τιμωρια για τον Ολυμπιακο στο Ολυμπιακος-Παοκ 7000 ευρω προστιμο. Τιμωρια για Παναθηναικος -3 βαθμοι, προστιμα βαρβατα, αποκλεισμοι εδρας... Αυτα τα ολιγα θυμηθηκα εγω και αλλα τοσα που ξεχασα. Τι να πρωτοθυμηθει καποιος αλλωστε σε ενα πρωταθλημα που ζεχνει απο την αρχη μεχρι το τελος... ΑΞΙΟΣ!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
optimus_crime Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 ΑΞΙΟΣ!! Να μην ξεχάσουμε και την Γιουβεντους Πάνω Πύργου και την Ατλέτικο Κερατσίνιου... Ελεος ρε παιδια, ελεος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnbond Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Και εγώ φοβάμαι οτι το ματς είναι πολύ δύσκολο.. Και είναι η πρώτη φορά που έχω αγχωθεί φέτος. Για να δούμε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SlimData Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Αδερφέ λογικό ειναι, αγχώνεσαι όταν έχεις κάτι να χάσεις. Πριν δεν είχες, δεν ήσουν το φαβορί, τωρα εισαι "Ο πριντεζης ειναι υπαρχηγός αλλά αν αν βγάλεις το υπ γίνεται αρχηγός" ρε πούστη μου που ειναι ο καρύδας κι ο Παπαδογιάννης δεν αντέχω αλλο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Ο Πρίντεζης έχει βάλει σκοπό να φτάσει την μπάλα στην οροφή; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Οι κόκκινοι φτύνουν αίμα για ένα καλάθι, και οι κίτρινοι ξεφεύγουν εύκολα στην διαφορά κάθε φορά. Βρώμα η δουλειά. Ο Σπαν απόψε έχει ξαναγίνει Σπαμ. Κρίμα τα πολύ καλά λόγια που είπα χθες (...όχι ότι αλλάζει η ουσία τους, γιατί όντως φέτος έχει παίξει πολύ καλύτερα. Αλλά, ΑΠΟΨΕ βρήκε να το πηδήξει το θέμα...; Τεσπα). Μείον του Σφαιρό που δεν τον έχει τραβήξει έξω να συνέλθει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις