Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Τεραστια νικη μιας τεραστιας ΟΜΑΔΑΣ με ολα τα γραμματα κεφαλαια.

Το τριποντο του Σπανουλη στη μαπα του Ολεσον ηταν ολα τα λεφτα.

Μια νικη ακομα....

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 24,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• margaritagr

1508

• Cossutius.

1324

• Atallos1

1240

• MiDi_MiLiZ

849

Καλά έτσι λέγαμε και τις 2 προηγούμενες φορές και είδες τι έγινε..

Όταν βρεθείς στο final four έχεις τις πιθανότητες σου.Συνήθως το παίρνει ο καλύτερος αλλά όχι πάντα.

...κάτσε, τις άλλες 2 φορές, υπήρχε μέχρι και Ντούντα στο κόλπο (όχι ότι ο Σφαιρό με χαλάει καθόλου - ΤΟΥΝΑΝΤΙΟΝ), και, κυρίως, υπήρχε Χάινς, σε συνδυασμό με μια χούφτα παικτών που και ξεχωριστό ατομικό ταλέντο μπόλικο είχαν, αλλά και είχαν δέσει πολύ όμορφα μεταξύ τους.

Το λοιπόν, δεν είναι ότι δεν πιστεύω τόσο στα "δυο ματσάκια" του Φ4, όσο ότι δεν βλέπω ούτε σε Ντάρντεν/Λαφαγιέτ/Ντάνστον αυτό που ΥΠΗΡΧΕ σε Παπανικολάου, Λω, Χάινς (ΚΑΙ Άντιτς - μην τον ξεχνάμε ΚΑΘΟΛΟΥ τον Σκοπιανό...). Θα με χαροποιούσε πραγματικά να έπαιρνε Ευρωλίγκα και φέτος ο ΟΣΦΠ, αλλά απλά δεν βλέπω το "πώς", ειδικά μέσα στη Μαδρίτη. Έχει κολλήσει το ένστικτό μου εδώ και καιρό στο ότι θα πάει τελικό, και θα χάσει από Ρεάλ μέσα στο σπίτι της, Έτσι απλά...

Τεραστια νικη μιας τεραστιας ΟΜΑΔΑΣ με ολα τα γραμματα κεφαλαια.

...όκεικ Μάργκυ, δεκτό το ΟΜΑΔΑ με κεφαλαία. Είναι όντως. Τεράστια όμως είναι που δεν είναι...

...κάτσε, τις άλλες 2 φορές, υπήρχε μέχρι και Ντούντα στο κόλπο (όχι ότι ο Σφαιρό με χαλάει καθόλου - ΤΟΥΝΑΝΤΙΟΝ), και, κυρίως, υπήρχε Χάινς, σε συνδυασμό με μια χούφτα παικτών που και ξεχωριστό ατομικό ταλέντο μπόλικο είχαν, αλλά και είχαν δέσει πολύ όμορφα μεταξύ τους.

Το λοιπόν, δεν είναι ότι δεν πιστεύω τόσο στα "δυο ματσάκια" του Φ4, όσο ότι δεν βλέπω ούτε σε Ντάρντεν/Λαφαγιέτ/Ντάνστον αυτό που ΥΠΗΡΧΕ σε Παπανικολάου, Λω, Χάινς (ΚΑΙ Άντιτς - μην τον ξεχνάμε ΚΑΘΟΛΟΥ τον Σκοπιανό...). Θα με χαροποιούσε πραγματικά να έπαιρνε Ευρωλίγκα και φέτος ο ΟΣΦΠ, αλλά απλά δεν βλέπω το "πώς", ειδικά μέσα στη Μαδρίτη. Έχει κολλήσει το ένστικτό μου εδώ και καιρό στο ότι θα πάει τελικό, και θα χάσει από Ρεάλ μέσα στο σπίτι της, Έτσι απλά...

Δε διαφωνώ σε αυτά που λες..Η ομάδα ήταν πιο ποιοτική τότε.

Αλλά λέω οτι σε ένα final four και σε κάθε αγώνα γενικότερα παίζει μεγάλο ρόλο η τύχη.Πως θα κάτσει η ρέντα,πως θα σου βγει η βραδιά αν θα μπουν τα τρίποντα κτλ κτλ..

Είδαμε τι θαύμα έγινε για να γυρίσει το ματς απο το -19 με την τσσκα στην πόλη.Αν η τύχη γούσταρε διαφορετικά θα μπορούσε να λήξει με 30 πόντους το ματς..Η χθες με τη μπαρτσελόνα αν έβαζε στο τέλος το τρίποντο ο αβρίνες θα μιλούσαμε για όλεθρο,τον άχρηστο σφαιρόπουλο που δε μπόρεσε να κρατήσει τη διαφορά στο τέλος και τα γνωστά που ακολουθούν τις ήττες..

Οι διαφορές δεν είναι τόσο μεγάλες ανάμεσα στις ομάδες και όλα μπορούν να γίνουν.

...γιού θινκ; Εγώ πιο πολύ το σημερινό φοβόμουν.

Πλέον η Μπάρτσα είναι εντελώς με τοιχοπλάτη μεν, από την άλλη με 2 σερί νίκες και τον "τελευταίο" στην έδρα του, πιστεύω ότι ο μεν ΟΣΦΠ θα είναι πιο χαλαρός, ακόμη κι αν η Μπάρτσα λυσσάξει.

Φαίνεται ότι ο Πασκουάλ μας έχει διαβάσει καλύτερα και ο Όλεσον θα είναι ακόμα πιο έτοιμος τη Πέμπτη. Έπαιξε και καλή άμυνα στο Σπανούλη. Χρειάζεται από τη μεριά μας να βρούμε μερικές απαντήσεις.

Δεν είναι τεράστια μια ομάδα με 5 συμμετοχές στα τελευταία 7 χρόνια σε Final4, 3 τελικούς και 2 ευρωλίγκες, b2b? Τότε ποιά είναι τεράστια ομάδα? Οτι έχουμε ελλείψεις φέτος, και οτι με τον Μπαρτζώκα η ομάδα είχε γίνει μαλθακή, το λέμε πρώτοι. Παραμένουμε όμως σε elite επίπεδο σε ότι αφορά τη νοοτροπία και βεβαίως ΤΕΡΑΣΤΙΑ ομάδα σε οτι αφορά τα αποτελέσματα.

Επίσης βλέπεις έναν συγκινητικό Σπανούλη, απίστευτο κυριολεκτικά, που με τον Πρίντεζη είναι οι μόνοι που κρατάν επιθετικά την ομάδα και κοντεύουν να την οδηγήσουν ολομόναχοι στη Μαδρίτη και λες μπράβο στον ..Σλούκα για την ασιστ? Πάλι καλά που δεν είπες στον Petway δηλαδη.. Αντιθέτως εγώ θα πω οτι απο τον Σλούκα περιμένουμε όλοι περισσότερα.

Εγκαλείς τους άλλους ("μην αρχίσετε τα οπαδικά σας") και απο την πλευρά σου κάνεις άκρως οπαδικά-εμπαθή ποστς.

Για το ματς, εξαιρετικοί οι Σπανούλης-Πρίντεζης όσο άντεξαν (γιατί μετά η κούραση ήταν εμφανής), άξιος συμπαραστάτης τους ο Μάτζαρης με την πολύ καλή άμυνα στον Ναβάρο, φιλότιμοι οι ψηλοί μας που βελτιώνονται αλλά δε ξέρω πόσο θα αντέξουν. Στο 4 το κενό είναι τεράστιο, ο Πετγουει εχει ηλίθια νοοτροπία, καλύτερα να μην μπαίνει καν στη 12αδα. Ίσως το μεγαλύτερο λάθος του Μπαρτζώκα ήταν η αποπομπή του Σκοπιανού και η απόκτηση του Κιάμου. (μάλιστα σε κάποια φάση που βάζει το 2ο τρίποντο, γυρνάει στον μαρινάκη ο αγγελόπουλος και του δείχνει "2" σαν να μην το πιστεύει ούτε ο ίδιος).

Για το τελευταίο ματς εγώ υποθέτω πως αν εχει βενζίνη το δίδυμο + Μάτζαρη και βοηθήσουν όπως σήμερα οι ψηλοί, θα παλεψουμε το ματς. Πρέπει να βρεθεί όμως και ένας επιπλεον επιθετικός πόλος, εκ των Σλούκα - Λοτζέσκι - Λαφαγιετ.

Υ.Γ. Το μόνο βέβαιο είναι πως κάποιοι παίκτες μας έχουν υπερ-φορμαριστεί τώρα και θα περάσουν ντεφορμάρισμα σε 1μιση μήνα που είναι οι τελικοί του ελλ. πρωταθλήματος. Άν δεν προλάβουν να τραυματιστούν βεβαίως.

• Like 2

Δε διαφωνώ σε αυτά που λες..Η ομάδα ήταν πιο ποιοτική τότε.

Αλλά λέω οτι σε ένα final four και σε κάθε αγώνα γενικότερα παίζει μεγάλο ρόλο η τύχη.Πως θα κάτσει η ρέντα,πως θα σου βγει η βραδιά αν θα μπουν τα τρίποντα κτλ κτλ..

Είδαμε τι θαύμα έγινε για να γυρίσει το ματς απο το -19 με την τσσκα στην πόλη.Αν η τύχη γούσταρε διαφορετικά θα μπορούσε να λήξει με 30 πόντους το ματς..Η χθες με τη μπαρτσελόνα αν έβαζε στο τέλος το τρίποντο ο αβρίνες θα μιλούσαμε για όλεθρο,τον άχρηστο σφαιρόπουλο που δε μπόρεσε να κρατήσει τη διαφορά στο τέλος και τα γνωστά που ακολουθούν τις ήττες..

Οι διαφορές δεν είναι τόσο μεγάλες ανάμεσα στις ομάδες και όλα μπορούν να γίνουν.

...ούτε εγώ διαφωνώ στο ότι "όλα μπορούν να γίνουν". Μια χαρά μπορεί και κούπα να πάρει ο ΟΣΦΠ, όπως μπορεί να χάσει και τα 2 επόμενα με Μπάρτσα. Εκεί που διαφωνώ, είναι όταν το παράδειγμα είναι η αναφορά στο '12-'13. Παιδιά, εκείνη η ομάδα, πάπαλα. Έκανε θαύματα, και δυστυχώς τελείωσε. ΑΝ φέτος κάνει και αυτή θαύματα, τότε θα μιλάμε για άλλη φάση (και για την ακρίβεια, για ΑΚΟΜΗ πιο γαμάτη φάση, καθώς είναι υποδεέστερη. Αλλά για αυτό το τελευταίο ακριβώς, δεν πιστεύω/δεν το βλέπω το "θαύμα". Και τέλος γι' αυτό ακριβώς δεν μπορώ να δεχτώ το "όλα γίνανε κάποτε/άρα όλα γίνονται/όλα μπορούν να ξαναγίνουν". Η τότε ομάδα, είχε ανανεωθεί τον Γενάρη με παίκτες που βγήκαν λαυράκια και ένας-δυο ακόμη καινούριοι δέσανε μαζί τους κλπκλπ και ξαφνικά δείξανε την δυναμική τους. Η παρούσα είναι ένας συνδυασμός περσινών δοκιμασμένων με προσθήκη φετεινών από την αρχή της χρονιάς. Η τότε δεν είχε προλάβει να δείξει το ποτένσιάλ της, και την φάγανε όλοι όλη στη μάπα ξαφνικά με τα πλέι-οφ και την φάγανε ακόμα καλύτερα την επόμενη χρονιά, στο Λονδίνο. Την φετεινή όμως ομάδα, την ξέρουμε ήδη καλά...

Τα μόνα δύο αστάθμιτά της, είναι ο Σφαιρό και ο Κυνηγιάρης, και ίσως ολίγη και από Παπαπέ. Αλλά δεν νομίζω να αρκούν. Α, είπα Παπαπέ, και μόλις θυμήθηκα τη μνεία που όφειλα και δεν έκανα ΚΑΙ στο Περπέ πιο πριν. ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ παίκτης, στον κουπάτο ΟΣΦΠ του '13 (και φυσικά στον αδιάβαστο ΟΣΦΠ του '14). Καμμία σχέση παιδιά οι ομάδες αυτές μεταξύ τους...

Φαίνεται ότι ο Πασκουάλ μας έχει διαβάσει καλύτερα και ο Όλεσον θα είναι ακόμα πιο έτοιμος τη Πέμπτη. Έπαιξε και καλή άμυνα στο Σπανούλη. Χρειάζεται από τη μεριά μας να βρούμε μερικές απαντήσεις.

...εγώ πάλι φίλε Αρίστο σήμερα είδα έναν ΟΣΦΠ, όπως είχα γράψει νωρίτερα ότι τον περίμενα : καλό από την άποψη ότι δεν θα ήταν σαστισμένος, αλλά κουρασμένο και ό,τι ήθελε προκύψει. Δηλαδή δεν είδα μια Μπάρτσα "πιο διαβασμένη". Αν είχε λίγο περισσότερα κουράγια ο ΟΣΦΠ στα τελέ 2-3', δεν θα τέλειωνε στον πόντο αλλά ίσως και πάνω από τους 10.

Και γι' αυτό ακριβώς τον λόγο, από τη στιγμή που είτε έτσι-είτε αλλιώς κατάφεραν και τους πήραν (χωρίς μάλιστα να χρειαστεί να κυνηγήσουν), ΠΙΣΤΕΥΩ ότι την Πέμπτη θα κάνει έως ψιλο-πάρτυ ο ΟΣΦΠ, όντας πιο ξεκούραστος (αφού σήμερα δεν είχε πολλά να δώσει), συν την ψυχολογία ακόμη περισσότερο υπέρ του.

Δεν είναι τεράστια μια ομάδα με 5 συμμετοχές στα τελευταία 7 χρόνια σε Final4, 3 τελικούς και 2 ευρωλίγκες, b2b? Τότε ποιά είναι τεράστια ομάδα? Οτι έχουμε ελλείψεις φέτος, και οτι με τον Μπαρτζώκα η ομάδα είχε γίνει μαλθακή, το λέμε πρώτοι. Παραμένουμε όμως σε elite επίπεδο σε ότι αφορά τη νοοτροπία και βεβαίως ΤΕΡΑΣΤΙΑ ομάδα σε οτι αφορά τα αποτελέσματα.

Επίσης βλέπεις έναν συγκινητικό Σπανούλη, απίστευτο κυριολεκτικά, που με τον Πρίντεζη είναι οι μόνοι που κρατάν επιθετικά την ομάδα και κοντεύουν να την οδηγήσουν ολομόναχοι στη Μαδρίτη και λες μπράβο στον ..Σλούκα για την ασιστ? Πάλι καλά που δεν είπες στον ΔΔ δηλαδη.. Αντιθέτως εγώ θα πω οτι απο τον Σλούκα περιμένουμε όλοι περισσότερα.

Εγκαλείς τους άλλους ("μην αρχίσετε τα οπαδικά σας") και απο την πλευρά σου κάνεις άκρως οπαδικά-εμπαθή ποστς.

Για το ματς, εξαιρετικοί οι Σπανούλης-Πρίντεζης όσο άντεξαν (γιατί μετά η κούραση ήταν εμφανής), άξιος συμπαραστάτης τους ο Μάτζαρης με την πολύ καλή άμυνα στον Ναβάρο, φιλότιμοι οι ψηλοί μας που βελτιώνονται αλλά δε ξέρω πόσο θα αντέξουν. Στο 4 το κενό είναι τεράστιο, ο Πετγουει εχει ηλίθια νοοτροπία, καλύτερα να μην μπαίνει καν στη 12αδα. Ίσως το μεγαλύτερο λάθος του Μπαρτζώκα ήταν η αποπομπή του Σκοπιανού και η απόκτηση του Κιάμου. (μάλιστα σε κάποια φάση που βάζει το 2ο τρίποντο, γυρνάει στον μαρινάκη ο αγγελόπουλος και του δείχνει "2" σαν να μην το πιστεύει ούτε ο ίδιος).

Για το τελευταίο ματς εγώ υποθέτω πως αν εχει βενζίνη το δίδυμο + Μάτζαρη και βοηθήσουν όπως σήμερα οι ψηλοί, θα παλεψουμε το ματς. Πρέπει να βρεθεί όμως και ένας επιπλεον επιθετικός πόλος, εκ των Σλούκα - Λοτζέσκι - Λαφαγιετ.

Υ.Γ. Το μόνο βέβαιο είναι πως κάποιοι παίκτες μας έχουν υπερ-φορμαριστεί τώρα και θα περάσουν ντεφορμάρισμα σε 1μιση μήνα που είναι οι τελικοί του ελλ. πρωταθλήματος. Άν δεν προλάβουν να τραυματιστούν βεβαίως.

...όχι Χρήστο, δεν είναι, διότι εσύ βλέπεις ονόματα συλλόγων, ενώ εγώ βλέπω αυτό που λέει η λέξη : ομάδα. Και η ομάδα του 2015, δεν έχει καμμία σχέση με τα "τελευταία 7 χρόνια" κλπκλπ. Σε φάση, μπορεί να σας λένε το ίδιο, αλλά ούτε εσύ έχεις σχέση με τον Chris_85 των πχ 10 ετών : ΑΛΛΟΣ άνθρωπος, κι ας είναι "ο ίδιος"...

Για το ελίτ επίπεδο, δεν θα διαφωνήσω. Άλλωστε αν πρόσεξες, θεωρώ ταβάνι του φετεινού ΟΣΦΠ τον τελικό και την 2η θέση.

Περί Σπανούλη διαφωνώ με τον όρο "συγκινητικός" (και μ' αρέσει που κατά τ' άλλα τα χώνεις ενίοτε στους δημοσιογράφους που κάνουν ανάλογες καταχρήσεις όρων). Δεν είδα τίποτε το "συγκινητικό". Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν είδα και κάτι ώριμο, σχεδόν όλη τη χρονιά φέτος, κάτι στα όρια του άψογα επαγγελματικού, κάτι που ΦΕΤΟΣ σχεδόν κάθε φορά χαίρεσαι να το βλέπεις, καθώς ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ το έχει κάνει σύστημα να αξιοποιεί και τους υπόλοιπους γύρω του. Και (μιας και προφανώς δεν θυμάσαι) το τονίζω από περίπου τον Νοέμβρη...; Χθες κάτι πόσταρα και για πάρτη του όταν μπουμπούνισε τα κολλητά. Για ψαχ' το...

Περί Πρίντεζη, τα ίδια την Παρασκευή. Ο πρώτος που έγραψε γι' αυτόν, νομίζω, πριν ΚΑΝ αρχίσουν να τον ψέλνουν οι "ΑΡΔ" όπως τους λέτε εδώ μέσα (διότι ήδη τον είχα νιώσει ότι κένταγε και ΘΑ κένταγε όλο το βράδυ).

...οπότε ρε φίλε, ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΟΥ ΛΕΣ........;

Και πιάνεσαι από τον...Σλούκα που έγραψα απόψε (λες και του έχω κάποια ιδιαίτερη εκτίμηση δηλαδή, όπως πχ αυτήν που δεδομένα έχω εκφράσει από παραπρόπερσι για τον Μάντζαρη), επειδή ΕΤΥΧΕ εκείνη την στιγμή που...οσμιζόμουν την ανάγκη να μπει μέσα και (όντας φρέσκος), να τον βάλει ο Σφαιρό, και λίγο μετά να δώσει εκείνη την ασίστ για το κάρφωμα του Γιώργη που έδωσε μεγάλη ανάσα και σκοραριστική αλλά ΚΥΡΙΩΣ ψυχολογίας; (...για την ακρίβεια, ΚΑΚΩΣ για 'μένα τον ε΄βγαλε γρήγορα ο Σφαιρό, ώστε να ξαναπεράσει Σπανούλη); Κι όλ' αυτά για να με...ξαναπείτε "εμπαθή" (είχα καιρό να το δω, είναι αλήθεια...); Επειδή διαβάσατε στραβά, με οπαδικά μάτια, την διαφοροποίηση που έκανα, και νομίσατε ότι πάω να θίξω την ομάδα "σας"; (...εσύ ειδικά, έχω την εντύπωση πως ό,τι και να πω, με έχεις τσουβαλιάσει για βάζελο φορ λάιφ, αν κρίνω από ποστ σου, ακόμη και πιο νωρίς απόψε....Τεσπα όμως).

Λοιπόν, και για όσους δεν κατάλαβαν που λέει και το ανέκδοτο, δεν μίλησα περί "συλλόγων". Περί ΟΜΑΔΑΣ μίλησα, και για την ακρίβεια ΕΣΕΙΣ (οι "οπαδικοί") είστε που χρησιμοποιείτε ΛΑΘΟΣ τους όρους, όταν άλλο εννοείτε, κι άλλο λέτε...Πάμε πάλι : η ΟΜΑΔΑ της ΚΑΕ ΟΣΦΠ για το 2015, για ΕΜΕΝΑ, δεν είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ. Είναι αρκετά αξιόλογη, και ειδικά την Παρασκευή κατουρήθηκα απ' τη χαρά μου (είχα πει μάλιστα να το γράψω, αλλά το άφησα), καθώς ήρθε σε μια μέρα/βδομάδα/περίοδο πολύ δύσκολη (την οποία ήταν ν' ακολουθήσει ένα ακόμη πιο δύσκολο Σάββατο), για το πώς έπαιξε μέσα στην Βαρκελώνη. Όχι που πήρε την νίκη μόνο, αλλά κυρίως για το ΠΩΣ ΕΠΑΙΞΕ. Γιατί αυτό που παρακολούθησα, με γέμισε χαρά. Καθώς όταν κερδίζουν και μάλιστα με τέτοιον τρόπο οι ελληνικές ομάδες, φτιάχνομαι. Χωρίς να είμαι εθνίκι. Προσωπικά χέστηκα για την ιστορία του κάθε ΟΣΦΠ και του κάθε ΠΑΟ και πόσο μεγάλη την έχετε κι εσείς μαζί του, διότι σύλλογος μεγάλος δεν υπάρχει άλλος και είναι στο μυαλό κάτι μαγικό κι όλες αυτές οι ΠΙΠΕΣ με τις οποίες είστε στιγματισμένοι μέσα σας κάποιοι. ΣΕΒΑΣΤΗ η όποια ιστορία, όμως εμένα δεν με φτιάχνουν τα ονόματα και οι φανέλες, αλλά οι ομάδες. Εσείς μπορεί να ήσασταν και ΟΣΦΠ το '11 με Τρελόντοσιτς και Κλαίειζα και Τσιρλίντερς κλπκλπ, εγώ όμως δεν γούσταρα εκείνη την ΟΜΑΔΑ. Καθαρό τώρα τί σημαίνει "ομάδα" για εμένα;

Κάνεις λοιπόν ΑΚΡΙΒΩΣ αυτό που "παρακάλεσα" να μην κάνετε : να μην αρχίσετε τα "οπαδικά σας"....Ο,ΤΙ ΧΡΩΜΑ ΚΙ ΑΝ ΕΧΕΤΕ.

...και μετά που ξεσυγχίστηκα με αυτά που μου έγραψες, να έρθω να συμφωνήσω σε αυτό που είπες περι "λάθους του Μπαρτζώ".

Με την διαφορά, ότι το ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ πιστεύω ότι ήταν ότι ήταν,,,αυτός που είναι (ήταν και θα είναι...) σαν "χαρακτήρας". Ναι ήταν μεγάλο ατόπημα που δεν τα βρήκε με τον Άντιτς (κι ας μην ξέρω καν το γιατί). Διαφωνώ (χοχο) όμως, και πάλι για τον Πετ : ΣΗΜΕΡΑ δηλαδή βρήκες να του την πεις; Σήμερα ΠΡΟΣΕΦΕΡΕ ρε Χρήστο....

(...απροπό, το "2" του Αγγελό, παίζει να μην ήταν οι πόντοι του καλαθιού, αλλά η απάντηση σε πιθανό ερώτημα "για πόσους μήνες θα τον έχεις ακόμα αυτόν;"  :P)

Να συμφωνήσω ΚΑΙ για το ότι ο Λοτζέσκι πρέπει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να είναι "ενεργός" την Πέμπτη, διότι στο σημερινό, δεν...

Όπως και ο Σλούκας. Χωρίς μεγαλύτερο ροτέισιον, σκούρα τα πράμματα. Τον Λαφ δεν τον πολυπιστεύω πια. Δυστυχώς...

Δε σου είπα κάτι για να συγχιστείς ρε.. Απλώς την άποψή μου. 

Συγκινητικός κυριολεκτικά, μετά απο ένα μήνα εκτός λόγω τραυματισμού, να παίζει έτσι.

Και δεν είναι ο παίκτης που θα περιμένει να σου παίξει μια άμυνα ή να πάρει το ελεύθερο σουτ, πρέπει ο ΙΔΙΟΣ να φτιάξει το σουτ του και την επίθεση όλης της ομάδας. Μάντεψε πόσο τον έχουν σταμπάρει οι αντίπαλες ομάδες.

Ο Πετγουει μπαίνει μέσα βάζει 2 τρίποντα κάνει και τις μαλακίες του, κλασσικός πετγουει. Είναι ανεπίτρεπτο όμως να είναι 11 παίκτες που έχουν φάει τη σειρά με το κουτάλι σοβαροί, και με το που κάνει μια καλή φάση ο Κιάμος να αρχίσει να ζητωκραυγάζει να χτυπάει το στήθος του και να τρελαίνεται. Χάλασε τη συγκέντρωση όλης της ομάδας.

Υ.Γ. Αυτό που μου λες για την ΚΑΕ ΟΣΦΠ 2015 θα μπορούσα να το αντιστρέψω και να έλεγα "η ΚΑΕ ΠΑΟ 2011 ήταν τεράστια, αλλά η ΚΑΕ ΠΑΟ 2010 ήταν μικρή, του 09 πάλι απίστευτη, του 08 χάλια" κτλ. Θα έβγαζε νόημα?

Το μπασκετικό τμήμα ίδιο είναι, οι ίδιοι άνθρωποι δουλεύουν (γλυτώσαμε τον Μπαρτζώκα βέβαια), οι ηγέτες ίδιοι είναι, οι προσθαφαιρέσεις του κορμού και οι τραυματισμοί θα καθορίσουν που θα φτάσεις τη συγκεκριμένη χρονιά. Ο τρόπος που δουλεύεις, η νοοτροπ'ια και όλα τα προηγούμενα που ανάφερα (δε μιλάω για ιστορια) καθορίζουν και το μέγεθος σου σαν σύλλογος.

Θυμαμαι τον Σπανουλη και περυσι μεσα στη Μαδριτη να παλευει μονος του, να αρνειται να χασει. Πολυ μεγαλος παιχτης που θαυμαζει και παραδεχεται, ολη η ευρωπη.

Την Πεμπτη θελουμε καλη αμυνα σε ΟΛΟ τον αγωνα, δε πρεπει να χουμε κανενα δεκαλεπτο κενο.

Επισης πρεπει να ανεβει ο λαφαγετ, δε μπορει να τραβαει ολο το βαρος ο Σπαν με μικρες βοηθειες. Πρεπει να κανει καλο ματς ο μαυρουκος. Οπως και τα δυο μας πενταρια.

(Πασκουαλ ευχαριστουμε για την εμμονη στον Ντοελμαν)

Ποιός Λαφαγιέτ ο καλύτερος του ¨Λο?!

Τον Ντοελμαν τον βάζει επειδή έχει καλό σουτ, να δημιουργήσει χώρους κυρίως για τον Ναβάρο και τον Τόμιτς.

To oλο θεμα στη σειρα , ειναι η αμυνα του Ολυμπιακου . Πραγμα που αποδεικνυουν κ τα στατιστικα

Οι 63 ποντοι του δευτερου αγωνα και το 43 στα διποντα ( απο 52 που ειχε μεχρι τωρα ) μιλανε απο μονα τους . Το ιδιο συμβαινει κ με τις ασσιστ που εχουν πεσει σε 14 απο 19 κ με αρνητικο ρεκορ τις 7 του δευτερου αγωνα

Απλα δεν εχουν παιξει ιδιαιτερα κατι Αμπρινες κ κατι τετοιοι κ φοβαμαι οτι δεν γινεται σε μια σειρα να μην πιασουν τα κανονικα τους στανταρ , αν κ η κουραση παιζει μεγαλο ρολο

Τελος κ τα εισιτηρια ξανα για την Πεμπτη

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...