Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ενταξει αυτος που παιρνει προσπαθειες θα κανει και τις πιο πολλες μαλακιες αυτο ειναι το μονο σιγουρο .Γιατι τετοιος προβληματισμος με τον Σπανουλη δεν μπορω να καταλαβω .Μονος του ειναι στα γκαρντ τι να κανει ρε παιδια ? Αν φυγει ο Σπανουλης θα πρεπει να παρει πολυ μεγαλο παιχτη ο Ολυμπιακος για να στεκεται στην ευρωπη και στα ντερμπι και οχι καποιον τυχαιο τρελοαμερικανο που θα παιζει οποτε του αρεσει .Συμφωνω οτι ορισμενες προσπαθειες του ειναι τραβηγμενες αλλα δεν παιρνει κανεις αλλος την μπαλα οταν καιει.Βλεπω στα κρισιμα σημεια εχει την μπαλα ο Σλουκας και τρεμουν τα ποδαρακια του ...Μην υποτιματε τον Σπανουλη γιατι μπορει να κανετε κωλοτουμπες προς Μαιο μηνα ...Εδω θα ειμαστε.

• Απαντ. 24,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• margaritagr

1508

• Cossutius.

1324

• Atallos1

1240

• MiDi_MiLiZ

849

Δημοσ.

Ε ναι , στο φαιναλ 4 του ΄08 ο ΔΔ ηταν ο ηγετης σας και οχι ο Σπανουλης.. Ο Σπανουλης απο περυσι κολλαει ενσημα.

Στο συλλογισμο αυτο, το λαθος ειναι οτι μπλεκεις το σκοραρισμα με τα ηγετικα χαρακτιριστικα. Και ο Λογκαν φετος στην Μακαμπι βαζει ποντους να φαν και οι κοτες. Ειναι ηγετης θες να πεις?

Κατα τ'αλλα υποθετω οτι αναφερεσαι στο φ4 του 2009 και οχι του 08 και θα σου πω οτι ο Σπανουλης τοτε εκτος απτον Ζοτς και την καλοδουλεμενη ομαδα με τους διακριτους ρολους, ειχε εναν ΔΔ, ενα Σαρας κι εναν Ντρου, αφ'ενος να συμμαζευουν τις μλκιες σε αμυνα και επιθεση του και αφ'εταιρου σκεψου μονο ποσο ευνοικο ηταν το ροτεισον τοτε για αυτον. Ξενοιαστες ανασες, ξεκουραση και αλλοι 4 παιχτες που ξερανε καλα να τον βοηθησουν να εκμεταλευτει την μπουκα του ή να δημιουργησει κανα πικ εν ρολ στον...Πεκοβιτς ή τον Μπατιστ. Ειναι δηλαδη αυτο που ειπα και παραπανω: Οταν η ομαδα παιρνει φορα ο Σπανουλης πεταει σαν αποδοση. Οταν η ομαδα πεφτει παιζεται... Αν κουραστει δε , τοτε ειναι καλυτερα να πιανει παγκο. Στην περσυνη χρονια με μια ομαδα που πεταγε ο Σπανουλης ηταν ο καλυτερος, αλλα ελπιζω να καταλαβαινεις οτι δε φτανει μια τετοια απιστευτη χρονια ολης της ομαδας για να βγαλουμε εναν παιχτη πιο ηγετη απο τον ΔΔ ή τον Παπαλουκα που κανουν καλυτερα και πανω απο 5 χρονια αυτο που εκανε ο Σπανουλης περυσι.

Στην τελικη τι περιμενω απο εναν ηγετη? Να βγαλει ματια με την Μπαμπεργκ? Οχι. Περιμενω σε ματς τιτλου, σε ντερμπι να παρει την ομαδα απτο χερι. Ο ΔΔ στα 2 μεταξυ μας ντερμπι την τελευταια βδομαδα ανταποκριθηκε, παροτι εχει εχθρο το σωμα του πλεον (για να μη συνυπολογισω τα περι Αρτζι, συμπαικτων ανεκδοτων και μηδενικου ροτεισον και ξεκουρασης στα 33 του). Και παροτι ειχα προβλεψει οτι ο Μητσος φετος θα κανει τη χειροτερη σεζον του απο τοτε που ηρθε στον ΠΑΟ (εχοντας αναλυσει το σκεπτικο μου) με διαψευδει γιατι εχει τσαγανο και αντοχες και δεν το βαζει κατω με τιποτα.

Δημοσ.

Δηλαδη θελεις να μου πεις οτι στο Φαναλ φορ του '08-'΄09 ο Σπανουλης βγηκε Mvp επειδη "εβαζε ποντους"? Θες να μου πεις τι εκανε ο ΔΔ στον ημιτελικο?

Εγω το λεω, θα παρουμε τον χ μαυρουλη απ του χρονου στη θεση του Σπανουλη και θα καταλαβουμε για ποιον λογο ειναι ο καλυτερος ευρωπαιος γκαρντ απο περυσι.

• Like 2
Δημοσ.

Σύμφωνα με όσα καταγγέλουν στον Ολυμπιακό, ο ιδιοκτήτης του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Γιαννακόπουλος έβριζε τον Βασίλη Σπανούλη, με τον Δημήτρη Διαμαντίδη να προσπαθεί να τον ηρεμήσει.

Υβριστικές εκφράσεις προς το πρόσωπο του Βασίλη Σπανούλη από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο καταγγέλουν στον Ολυμπιακό. Συγκεκριμένα, οι «ερυθρόλευκοι» λένε πως ο ιδιοκτήτης του Παναθηναϊκού έβριζε συνεχώς τον παίκτη των Πειραιωτών. Μάλιστα, αναφέρουν ότι ο Δημήτρης Διαμαντίδης ήταν αυτός που προσπαθούσε να ηρεμήσει τον πρώην συμπαίκτη του.

http://www.gazzetta.gr/kypello-elladas/article/370506-ebrize-ton-spanoyli-o-giannakopoylos

Δημοσ.

Δηλαδη θελεις να μου πεις οτι στο Φαναλ φορ του '08-'΄09 ο Σπανουλης βγηκε Mvp επειδη "εβαζε ποντους"? Θες να μου πεις τι εκανε ο ΔΔ στον ημιτελικο?

Ακομα δεν εχω καταλαβει το ποιντ σου. Επειδη ο Σπανουλης σε καποιον ημιτελικο καποιου φ4, επαιξε καλυτερα απο τον ΔΔ ειναι και καλυτερος ηγετης? Δεν καταλαβαινω τοση ωρα τι προσπαθεις να πεις. Για καθε τετοιο παιχνιδι εχω αλλα 10 να υποστηριξω το αντιθετο για τον ΔΔ, ειτε ως συμπαικτες, ειτε ως αντιπαλοι, so what?

Εγω το λεω, θα παρουμε τον χ μαυρουλη απ του χρονου στη θεση του Σπανουλη και θα καταλαβουμε για ποιον λογο ειναι ο καλυτερος ευρωπαιος γκαρντ απο περυσι.

Ο Σπανουλης περυσι ηταν ο καλυτερος γκαρντ.

Φετος ειναι λιγο νωρις να κριθει, διοτι αν η Χιμκι σου κανει καμια τρελη πορεια ως το φ4 κι εσυ αποκλειστεις στο τοπ8, ελα μετα να μου αποδειξεις οτι ο Πλανινιτς δεν βγαζει ματια και οτι δεν ειναι μοντερνο Παπαλουκικο γκαρντ, ή οτι ο Ναβαρο σε αντιστοιχη περιπτωση δεν ειναι μεγαλος γκαρντ κλπ. Γενικα απο δω και μπρος θα δουμε ποιος ειναι ο καλυτερος για τη φετινη σεζον. Αν τα καλυτερα γκαρντ βγαινανε βαση ranking απο τον Οκτωβρη ως το Φλεβαρη, τοτε χαιρετισμους στον Παναγιωτη τον Λιαδελη.

edit: Kαι τωρα που το θυμηθηκα (οχι με αφορμη το σημερινο παιχνιδι αλλα ΟΛΑ τα παιχνιδια σας μετα την Μακαμπι). Ο χαζουλης ο Ζοτς που δεν του εκανε ο Σερμαντινι και τον εδιωξε, ετσι? Παραδεχτειτε βαζελοι οτι εκανε λαθη κλπ. Επαιξε ενα παιχνιδι ο Γεωργιανος και βγηκε αμπαλος ο Ομπραντοβιτς (και ο Μπλατ).

Δημοσ.

Tραγικη διαιτησια , τραγικη η ομαδα , τραγικοι οπαδοι , τραγικη διοργανωση και γελοιος προεδρος του Παο...

• Like 2
Δημοσ.

Ενταξει αυτος που παιρνει προσπαθειες θα κανει και τις πιο πολλες μαλακιες αυτο ειναι το μονο σιγουρο .Γιατι τετοιος προβληματισμος με τον Σπανουλη δεν μπορω να καταλαβω .Μονος του ειναι στα γκαρντ τι να κανει ρε παιδια ? Αν φυγει ο Σπανουλης θα πρεπει να παρει πολυ μεγαλο παιχτη ο Ολυμπιακος για να στεκεται στην ευρωπη και στα ντερμπι και οχι καποιον τυχαιο τρελοαμερικανο που θα παιζει οποτε του αρεσει .Συμφωνω οτι ορισμενες προσπαθειες του ειναι τραβηγμενες αλλα δεν παιρνει κανεις αλλος την μπαλα οταν καιει.Βλεπω στα κρισιμα σημεια εχει την μπαλα ο Σλουκας και τρεμουν τα ποδαρακια του ...Μην υποτιματε τον Σπανουλη γιατι μπορει να κανετε κωλοτουμπες προς Μαιο μηνα ...Εδω θα ειμαστε.

Ο ΟΣΦΠ έχει δείξει αρκετές φορές δείγματα ότι "μπορεί και χωρίς τον Σπανούλη". Έλεος δηλαδή, το αυτοννόητο συζητάμε. Τη στιγμή που ΔΕΝ συζητάμε το πόσο κόβονται φτερά από δυνατότητες τόσων άλλων του παικτών, επειδή ο Μίστερ Σπαμ έχει...ηγετική μερίδα στην εκδήλωση των επιθέσεων, στην εκτέλεση, στην κυκλοφορία της μπάλας, στην εκδήλωση συστημάτων. Χριστός κι απόστολος που κρέμεται από τον Σπανούλη.

Επίσης γιατί ντε και καλά να φύγει; ΔΕΝ γίνεται να το γυρίσει σε ένα κανονικό σούτινγκ-γκαρντ (αφού γουστάρει κι όλας), να βγούνε και σχετικά συστηματάκια ανάλογα με την εξέλιξη του κάθε παιχνιδιού, και να παίρνει λογικό(τερο) αριθμό προσπαθειών; Αν δεν κάνει όλα αυτά τα απονενοημένα που κάνει, δεν μπορεί δηλαδή; Κι ακόμη πιο επίσης, δεν γίνεται η "μείωση" του ρόλου του να περιλαμβάνει αύξηση της ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ οργάνωσης του παιχνιδιού; Ο Σπάμμερ αυτή τη στιγμή κάνει επιθέσεις με ΕΝΑ συγκεκριμένο πράγμα στο κεφάλι : γάμησέ τους όλους. Εμ δεν πάει έτσι. "Αν δεν αλλάξει μυαλά", να κάνει τις μπούκες ΟΤΑΝ πρέπει, και όχι "όλη την ώρα", με αποτέλεσμα όντως κάποιες να βγαίνουνε και κάποιες όχι (με τραγικά μάλιστα αποτελέσματα συχνόπυκνα - πχ πού νομίζετε ότι οφείλεται μερικώς η ανυπαρξία των ρημπάουντ; ΜΟΝΟ στο ότι κωλοβαράνε οι ψηλοί; ), να πασάρει συχνότερα και ΜΕΘΟΔΙΚΑ, όχι όποτε στριμώχνεται - γενικώς με τον ρυθμό του να συμπαρασύρει και να ωθεί/καθοδηγεί τους άλλους (=ΑΥΤΟ θα πει "ηγέτης"), και κυρίως όταν βλέπει ότι δεν τραβάει, να κάνει στην άκρη και να δίνει την ευκαιρία σε άλλους δεν τον βλέπω καλά ούτε τον ΟΣΦΠ, ούτε αυτόν. Πέρσι κάποιοι το παίξανε ήρωες, και τους βγήκε το όλο σκκηνικό εκεί στον ΟΣΦΠ. Ε φέτος φαίνεται πως οι ήρωες δεν.

Υπάρχει βέβαια και η λογική που λέει "σιγά μην αλλάξει" - οπότε τότε ναι, ΕΧΕΙ νόημα η αποδέσμευσή του. Και όχι βέβαια για να πάρει κάποιον άλλον καμικάζι (οποιουδήποτε χρώματος) στη θέση του. Γιατί καλά και σώνει να πάρει παρόμοιον; Τάμα το έχουν στον ΟΣΦΠ να δουλεύουν έτσι; Μόνο αυτό κατέχει δηλαδή ο Μπαρτζώκας ας πούμε;

Γενικά πάντως Κωνσταντίνε -και είναι και κουραστικά πολυφορεμένο- το "περισσότερες προσπάθειες=περισσότερες μαλακίες" είναι φάουλ άποψη.

Δημοσ.

Εχω μια απορια. Οταν περυσι ειχαν ριξει πετρες στο πουλμαν του παο, ο αγωνας δεν ειχε γινει. Σημερα που τραυματιστηκε παιχτης μεσα στο παρκε, και πριν την εναρξη, ο αγωνας γιατι αρχισε;;

Δημοσ.

Εχω μια απορια. Οταν περυσι ειχαν ριξει πετρες στο πουλμαν του παο, ο αγωνας δεν ειχε γινει. Σημερα που τραυματιστηκε παιχτης μεσα στο παρκε, και πριν την εναρξη, ο αγωνας γιατι αρχισε;;

Για να κάνουμε ένσταση

Δημοσ.

Ο ΟΣΦΠ έχει δείξει αρκετές φορές δείγματα ότι "μπορεί και χωρίς τον Σπανούλη". Έλεος δηλαδή, το αυτοννόητο συζητάμε. Τη στιγμή που ΔΕΝ συζητάμε το πόσο κόβονται φτερά από δυνατότητες τόσων άλλων του παικτών, επειδή ο Μίστερ Σπαμ έχει...ηγετική μερίδα στην εκδήλωση των επιθέσεων, στην εκτέλεση, στην κυκλοφορία της μπάλας, στην εκδήλωση συστημάτων. Χριστός κι απόστολος που κρέμεται από τον Σπανούλη.

Επίσης γιατί ντε και καλά να φύγει; ΔΕΝ γίνεται να το γυρίσει σε ένα κανονικό σούτινγκ-γκαρντ (αφού γουστάρει κι όλας), να βγούνε και σχετικά συστηματάκια ανάλογα με την εξέλιξη του κάθε παιχνιδιού, και να παίρνει λογικό(τερο) αριθμό προσπαθειών; Αν δεν κάνει όλα αυτά τα απονενοημένα που κάνει, δεν μπορεί δηλαδή; Κι ακόμη πιο επίσης, δεν γίνεται η "μείωση" του ρόλου του να περιλαμβάνει αύξηση της ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ οργάνωσης του παιχνιδιού; Ο Σπάμμερ αυτή τη στιγμή κάνει επιθέσεις με ΕΝΑ συγκεκριμένο πράγμα στο κεφάλι : γάμησέ τους όλους. Εμ δεν πάει έτσι. "Αν δεν αλλάξει μυαλά", να κάνει τις μπούκες ΟΤΑΝ πρέπει, και όχι "όλη την ώρα", με αποτέλεσμα όντως κάποιες να βγαίνουνε και κάποιες όχι (με τραγικά μάλιστα αποτελέσματα συχνόπυκνα - πχ πού νομίζετε ότι οφείλεται μερικώς η ανυπαρξία των ρημπάουντ; ΜΟΝΟ στο ότι κωλοβαράνε οι ψηλοί; ), να πασάρει συχνότερα και ΜΕΘΟΔΙΚΑ, όχι όποτε στριμώχνεται - γενικώς με τον ρυθμό του να συμπαρασύρει και να ωθεί/καθοδηγεί τους άλλους (=ΑΥΤΟ θα πει "ηγέτης"), και κυρίως όταν βλέπει ότι δεν τραβάει, να κάνει στην άκρη και να δίνει την ευκαιρία σε άλλους δεν τον βλέπω καλά ούτε τον ΟΣΦΠ, ούτε αυτόν. Πέρσι κάποιοι το παίξανε ήρωες, και τους βγήκε το όλο σκκηνικό εκεί στον ΟΣΦΠ. Ε φέτος φαίνεται πως οι ήρωες δεν.

Υπάρχει βέβαια και η λογική που λέει "σιγά μην αλλάξει" - οπότε τότε ναι, ΕΧΕΙ νόημα η αποδέσμευσή του. Και όχι βέβαια για να πάρει κάποιον άλλον καμικάζι (οποιουδήποτε χρώματος) στη θέση του. Γιατί καλά και σώνει να πάρει παρόμοιον; Τάμα το έχουν στον ΟΣΦΠ να δουλεύουν έτσι; Μόνο αυτό κατέχει δηλαδή ο Μπαρτζώκας ας πούμε;

Γενικά πάντως Κωνσταντίνε -και είναι και κουραστικά πολυφορεμένο- το "περισσότερες προσπάθειες=περισσότερες μαλακίες" είναι φάουλ άποψη.

Θα σου πω το εξης ,θα βαλεις μεσα και τον παραγοντα κουραση για τον Σπανουλη .Παρατηρησε να δεις ποτε αρχιζει τις χοντρες μαλακιες ,οταν κουραζεται .Λογικο θα μου πεις ναι αλλα οταν επαλαμβανω παιζει με 3 σ.γ ειναι αδυνατον να βγαζει μονος του συστηματα και τι εννοω .Να τρεξει στον αιφνιδιασμο ,να παιξει πικ εντ ρολ, να παιξει αμυνα ,να οργανωσει .Πες μου εσυ σε 40 λεπτα ποιος οργανωνει στην ομαδα ή μαλλον ποιος επιχειρει να οργανωσει να το παρουμε απο εκει .

Φυσικα και δεν ειναι καθολου λαθος αποψη οτι οποιος παιρνει τις προσπαθειες βαζει τα μεγαλα σουτ αλλα κανει και τις μεγαλες μαλακιες που λεμε .Το μπασκετ αποτυπωνεται σε στατιστικη ,ο Σπανουλης τελευταια ειναι ντεφορμε το ξερουν και οι πετρες .Ακομα ομως και τωρα πες μου εσυ ποιος απο τα σ.γ να παρει τον ρολο του Σπανουλη .Πες μου εσυ ,ο Σλουκας ? Το παιδι εχει την μπαλα και απο την ανασφαλεια του μπορει να του την κλεψει στην ντριπλα ο Σοφο ενω η πασα του στο μισο μετρο κοβεται απο τον αντιπαλο που εχει απλωμενα χερια(!) .Θα πεταξει μια στο τοσο ενα τριποντο οκ , το παιδι ξερει μπασκετ αλλα ακομα δεν εχει το σθενος να κουβαλησει μπαλα που λεμε .Επειτα ο Λο ,μια του υψους μια του βαθους .Με Ντουντα ηταν κοντρολαρισμενος με Μπαρτζωκα ειναι τρικυμια .Ο Μαντζαρης τραυματιας οποτε ποιος μενει ? Ο Σπανουλης .Ελα τωρα εσυ πες μου και με βαση αυτα που σου ειπα παραπανω αν δεν περιμενεις οτι και σε μια ντεφορμε περιοδο θα κανει τις μαλακιες που κανει .Ισως καποια σουτ τραβηγμενα απο τα αυτια ναι θα μπορουσε να τα αποφυγει αλλα μεχρι εκει .Σε ολα τα υπολοιπα τον δικαιολογω προς το παρον .Εγω απλα δεν ειμαι της ακραιας κριτικης δηλαδη χανει η ομαδα χαλια ο Σπανουλης και αχρηστος κτλ .Βλεπω εδω βιαζονται πολλοι να τον κατακρινουν ,ενταξει βγαζω καποιους παναθηναικους που απο μια μερια καταλαβαινω την αγωνια τους ,αλλα η χρονια δεν εχει τελειωσει ακομα .Ασε στο τελος να κανουμε τον λογαριασμο να δουμε τι εκανε ο Σπανουλης .Περα απο αυτο εμενα προσωπικα δεν με απασχολουν καθολου οι προσωπικες του επιδοσεις αν η ομαδα δεν κερδιζει .

Δημοσ.

Noμιζω οτι δεν πρεπει να εστιαζουμε στο αν τραυματιστηκε καποιος παιχτης και απο ποια ομαδα, αλλα να δουμε γιατι τραυματιστηκαν. Δηλαδη πρεπει να αλλαξει επιτελους η παρωδια-τελικος με 600 ''καφρους'' απο καθε πλευρα και 1000 αστυνομικους. Στους τελικους στο παιδες εμεις ειχαμε περισσοτερο κοσμο στις κερκιδες απο οτι οι τελικοι στο μπασκετ...

ΥΓ: Ποσο φανατισμενοι ειναι οι φανατικοι? Ειναι δυνατον να φορανε τετοια μπλουζακια οι οπαδοι μας?

Δημοσ.

Δεν το καταλαβαίνω αυτό το πράγμα. Σε κάθε άθλημα έχουμε συνηθίσει να παίζουμε εναντίον 8, στο ποδόσφαιρο εναντίον 14, στο βόλεϊ εναντίον 8, στο μπάσκετ εναντίον 8. Που θα πάει αυτή η κατάσταση; Κάποια στιγμή θα πρέπει να τελειώνει».

Θεος ο τρακης, ρεσιταλ δηλωσεων σε μια βδομαδα

Δημοσ.

Κων/νε, μόνος σου επιβεβαιώνεις αυτά που λέω : όταν κουράζεται λοπόν, ας κόβει τις μαλακισμένες προσπάθειες. Να αλλάξει στυλ. Δεν είναι ανάγκη να είναι σε έναν ρυθμό όλη την ώρα. Σχεδόν ποτέ δεν έχω δει "έξυπνο" παιχνίδι από τον Σπανούλη. Δεν έχει μυαλό; Δεν νομίζω. Απλά είναι μέσα σε χοντρό κεφάλι. Μονοκόματος καμικάζι και πάει και τελείωσε.

Και τί πα' να πει "ποιός να παίξει όταν κουράζεται"; Ο ίδιος να παίξει, συντηρητικά. Τί να το κάνω εγώ να πηγαίνει με τον ίδιο τρόπο ακόμη κι όταν το επιβάλλει ο ρυθμός που πρέπει να έχει κάποιο συγκεκριμένο παιχνίδι, όταν από τις μαλακίες (το μαλακίες δε σημαίνει ΜΟΝΟ χαμένα σουτ, πάσες, κατοχές) γαμιέται ο Δίας και μετά πρέπει να γίνει Πέτροβιτς ο Άντιτς και λάστιχο ο Χάινς για να ξαναπλησιάσουν τον αντίπαλο...;

Τέλος λέμε : ουκ ολίγες φορές παίζει ο Βασίλης λες και είναι "αυτός μόνος εναντίων άλλων πέντε" (και δεν εννοώ απλώς ότι δεν δίνει μπάλα, ΟΛΕΣ του οι κινήσεις και οι "προβλέψεις" που θα έπρεπε να γίνουν, πχ θέσεις των συμπαιχτών για ρημπάουντ είναι λες και έχουν φύγει απ' το παρκέ οι άλλοι τέσσερις, λες και δεν υπάρχουν εκεί πια). Και συνήθως το κάνει ακριβώς όταν δεν πρέπει. Και το θέμα είναι ότι μέσα σε όλο το παιχνίδι, 5-6 τέτοιες φάσεις, ΑΡΚΟΥΝ για να χαθεί αυτό, όταν ο ΟΣΦΠ δεν είναι ομάδα που ξεσκίζει με μεγάλες διαφορές.

Και φυσικά και επιμένω ότι ηνάφ με την καραμέλα. Μια ζωή τον δικιολογείτε έτσι, και παίρνει τα πάνω του και συνεχίζει τις παπαριές. Διότι ναι μεν κανείς όντως δεν είναι λίρα εκατό γαι 40', αλλά η διαφορά των αηδιών του Βασίλη είναι ποιοτική. Καταστρέφει το παιχνίδι της ομάδας του έτσι, και αυτές του οι αηδίες έχουν ειδικό βάρος και δεν αποτυπώνονται σε αριθμούς. Ούτε το "ντεφορμέ" είναι δικιολογία (ότι δεν είναι "εξήγηση", δεν το συζητάμε καν). Κι ο Μήτσος πχ είναι "ντεφορμέ" φέτος, και έχει γαμηθεί και στους τραυματισμούς και τα πάντα όλα είναι μπουρδέλο στην ομάδα που έμαθε αλλιώς, αλλά φροντίζει και επιδεικνύει περισσότερο ΜΥΑΛΟ για να πάει όσο πιο πέρα μπορεί την κατάσταση. Κι ας είναι και 2 χρόνια "γηραιότερος". Είδαμε σήμερα τί έκανε ο ένας και τί ο άλλος. Τί του έλλειπε δηλαδή του Σπανούλη και τα σκάτωσε; Μπάλα έπαιρνε, σουτ έκανε. Όπως πάντα. Να πεις ότι πήγε να βγάλει τις άμυνες του Μάντζαρη και ψόφησε, να το καταλάβω. Αρχίδια όμως. Κι αν δεν είχε τον Σλούκα παρέα του, μια χαρά είχε τον Λω να ξεσκίζεται κι αυτός στα γκαρντ.

Εμένα λοιπόν, με απασχολούν οι προσωπικές του επιδόσεις. Δεν θα ασχολήθώ "αρνητικά" μαζί του, μόνο όταν και αν χάσει ο ΟΣΦΠ, αυτός θα έχει κάνει αυτό που οφείλει και δεν κάνει : να ΕΙΝΑΙ ο πολυλάλητος (και πολυπληρωμένος) "ηγέτης" που τώρα δεν είναι. Διότι δεν θα ζητήσω ρέστα από τον Γκετσεβίτσιους ή και τον Σλούκα ακόμα, από τον...φερόμενο ως ηγέτη θα ζητήσω. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...