Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Να υπενθυμίσω πως την Ντόρτμουντ (πρωταθλήτρια Γερμανίας 2010-2011 & 2011-2012) της έριξες τρία γκολάκια εδώ μέσα και έξω θα μπορούσες άνετα να τσιμπήσεις μία ισοπαλία.

Ίσως λοιπόν να μην είναι και τόσο ανώτερη ομάδα η Σάλκε αλλά να έχεις κατέβει μπόλικα επίπεδα εσύ, ως Ολυμπιακός.

Μας έφαγε η "δήθεν" ελληνοποίηση του χοντρού. Βέβαια αν ο χοντρός ήταν μάγκας και ήθελε ελληνοποίηση ας έσπρωχνε μπόλικα χαρτιά και ας αγόραζε Φορτούνη,Παπασταθόπουλο.

Μα αυτο ειπα και εγω!

Η Σαλκε ειναι πολυ καλη ομαδα σε σχεση με εμας φετος,δεν ειπα κατι το διαφορετικο.

Με τον Φορτουνη εγινε η μαλακια απ εξ αρχης,αυτος επρεπε να ειναι στην ομαδα μας επισης θα επρεπε

ο μαρινακης να τον ειχε παρει απο περυσι που επαιζε στον Αστερα.

• Απαντ. 24,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• margaritagr

1508

• Cossutius.

1324

• Atallos1

1240

• MiDi_MiLiZ

849

Δημοσ.

Ακομα και να ερχοταν ο Φορτουνης εγω πιστευω οτι δε θα ειχε την εξελιξη που περιμεναμε.

Eλλαντα here ...

Δημοσ.

Με τον Φορτουνη εγινε η μαλακια απ εξ αρχης,αυτος επρεπε να ειναι στην ομαδα μας επισης θα επρεπε

ο μαρινακης να τον ειχε παρει απο περυσι που επαιζε στον Αστερα.

Αν τον είχε πάρει από τον αστέρα, τώρα θα τον είχαμε για να κουβαλάει τα νερά στην προπονηση. Ευτυχώς έφυγε από εδώ και γλύτωσε. Να κοιτάξουμε λίγο και τα χάλια μας σαν φίλαθλοι λέω εγώ.

• Like 1
Δημοσ.

Σοβαρα ρε φιλε?Και ο αλλος που εχει πληρωσει τοσα χρηματα για διαρκειας τι θα γινει?

Το να μιλας εκ του ασφαλους επειδη δεν πας στο γηπεδο{η πας μια στις τοσες} δεν παει να πει οτι εχεις και δικιο,υπαρχη κοσμος που ακομα παει για την φανελα και τον δαφνοστεφανομενο αν σου λεει κατι αυτο.

ακριβως επειδη αγαπαω την ομαδα το λεω και δεν θελω να τη δω να κατανταει ΠΑΟ ΑΕΚ και ΠΑΟΚ

οσο λεμε δεν πειραζει στο χοντρο και πηγαινουμε σαν τα προβατα και του τα σκαμε τοσο θα κατεβαινουμε

Υπαρχει καποιος αλλος τροπος να τον πιεσουμε ?

Δημοσ.

Και δηλαδη οταν δεν παμε στο γηπεδο της κανουμε καλο και την προστατεουμε?

Πως εχετε την ιδεα μερικοι οτι τα λεφτα απο τα εισητηρια

πανε στις τσεπες του μαρινακη και οχι στα ταμεια τις ομαδας,δεν μπορω να πιστεψω οτι ο μαρινακης εχει αναγκη

τα 30 ευρω του καθενα την ωρα που η εταιριες του ειναι στο χρηματιστηριο τις ΝΥ.

Δημοσ.

Αν τον είχε πάρει από τον αστέρα, τώρα θα τον είχαμε για να κουβαλάει τα νερά στην προπονηση. Ευτυχώς έφυγε από εδώ και γλύτωσε. Να κοιτάξουμε λίγο και τα χάλια μας σαν φίλαθλοι λέω εγώ.

Μάλλον δεν έγινα αντιληπτός. Ο large πρόεδρος που νοιάζεται για την ελληνοποίηση του ρόστερ ας έσπρωχνε φέτος τα μπόλικα χαρτιά για Φορτούνη Παπασταθόπουλο.

Αλλά να μου πασάρεις ελληνοποίηση για να καλύψεις το "παντελόνιασμα" ε είναι λιγάκι γραφικό.

Δημοσ.

Μάλλον δεν έγινα αντιληπτός. Ο large πρόεδρος που νοιάζεται για την ελληνοποίηση του ρόστερ ας έσπρωχνε φέτος τα μπόλικα χαρτιά για Φορτούνη Παπασταθόπουλο.

Αλλά να μου πασάρεις ελληνοποίηση για να καλύψεις το "παντελόνιασμα" ε είναι λιγάκι γραφικό.

Δεν σχολίασα δικό σου ποστ.

Δημοσ.

και τι να κανουμε ?

να πηγαινουμε να βριζουμε ή να λεμε ζητω στο τραγικο αυτο θεαμα ?

Oxi βρε φιλε,κατσε σπιτι σου καλυτερα.

Μαλλον μερικοι δεν ζησατε τις εποχες των πετρινων χρονων.

Δημοσ.

Aυτοι οι δημοσιαγραφοι της "ΠΡΑΣΙΝΗΣ " μια φορα ετσι να μην βγουν να πουν τιποτα μετα απο ηττα του Ολυμπιακου στο c.l το εχω απωθημενο ,οχι τιποτα αλλο για το γουρι της ομαδας τους βρε αδελφε...Καθε φορα ιδια ιστορια ,πρωτοσελιδο Τριτη-Τεταρτη την Πεμπτη φαπα.

• Like 1
Δημοσ.

http://www.redplanet.gr/basket/anakoinwthhke-o-gewrgakhs.1937036.html

Τον έχει παρακολουθήσει κανείς; Chrisxxx;

Nαι, δεν θα παιξει ποτε μπασκετ σε υψηλο επιπεδο. Δεν μπορω να καταλάβω γιατι τον πηρατε, ουτε καν στην Καβαλα δεν μπορουσε να προσφερει 5 καλα λεπτα και στην εθνικη νεων επαιζε γιατι ετυχε σε γενια που δεν ειχε καλους ψηλους. http://www.esake.gr/main/index.php?pl=12&lng=gr&pfpar=cGxheWVyaWQ9MTkwOQ== θαυμασε στατιστικα και μαλιστα σε ομαδα που του εδωσε καποιες ευκαιριες.. Ειναι και κοντος για σεντερ.. Αυτα.

Δημοσ.

Ναι όντως, σε πολύ ρηχά νερά. 1.1 PPG και ούτε καλά-καλά ένα ρημπάουντ Μ.Ο σε 4.4 λεπτά, με -13 ranking σε 16 παιχνίδια... Τι να πώ, ίσως κάποια στιγμή βελτιωθεί κάπως, έτσι και αλλιώς μόνο για να συμπληρώσει το ρόστερ τον πήραμε. Για εμένα πάντως θα έπρεπε να αποκτηθεί σε αυτή τη θέση ένα αμερικανάκι απο κολλέγιο, αλλά έχω εμπιστοσύνη στο τεχνικό επιτελείο της ΚΑΕ. Μπορεί να έδειξε καλύτερα πράγματα στην δοκιμή που του έκαναν, ποιός ξέρει.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...