washcloud Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Χρήστο, με έχεις δει ΠΟΛΛΕΣ φορές να μεταφέρω "επηρρεασμένες" από δημοσιογράφους (και δη δημοσιοκάφρους), απόψεις; Να δηλώσω λοιπόν πολύ "ξεροκέφαλος", ώστε να ΜΗΝ μου βγαίνει κάτι τέτοιο. Προφανώς λαμβάνω υπ' όψη πράγματα (χωρίς να πολυπαρακολουθώ τί λέγεται), αλλά ΟΛΑ τα περνάω από τα δικά μου φίλτρα. Κοντολογίς, οι απόψεις που εκφράζω, είναι καθαρά δικές μου. Δε χρειαζόταν να μου πουν άλλοι τί καλά θα έφερνε μαζί του ο Ζήσης λοιπόν. Τα περίμενα και τα είδα στην πράξη. (...υπ' όψιν ότι ΚΑΙ αυτός έχει βρεθεί στο ΙΔΑΝΙΚΟ γι' αυτόν περιβάλλον, ε. Το ένα φέρνει τ' άλλο λοιπόν.) Κατά τ' άλλα, άποψή μου είναι ότι δεν έχεις καταλάβει την επιρροή του Ζήση ως παρουσία : δεν είναι τόσο ότι είναι ενεργό στοιχείο, αλλά καταλύτης. Έχει από διάφορες οπτικές, "απελευθερώσει" πολύ κόσμο από τη βάσανο της οργάνωσης (και πάει κι αλυσίδα κι όλας αυτό). Και πρακτικά, αλλά και ψυχολογικά ακόμα. Πες πως η Φενέρ είναι μηχανή, με μερικά καλά πιστόνια μάλιστα. Ε λοιπόν τον Ζήση πρέπει να τον δεις όχι ως ακόμη ένα πιστόνι, αλλά ως το ΛΑΔΙ που τα προφυλάει από το να κολλήσουν. Πράγμα που παθαίνανε σωρηδόν πριν. Καταλαβαίνεις λοιπόν πόσο χρήσιμος ή όχι είναι. Αυτό και τέλος. Όσο για τη Φενέρ, να σου θυμίσω ότι ο πυρήνας της υπήρχε και πέρσι. Και τα είδαμε τα χαΐρια της. Όπως τα είδαμε και μέχρι λίγο την αρχή του Τ16 φέτος. Μην τσμπάς με την "αθλητικότητά της". Εγώ πάντως δεν τσιμπώ. Για το πού θα φτάσει, επειδή όπως ήδη είπα, ΔΕΝ τον κόβω, δεν μπορώ και να πω εκ των υστέρων "στα 'λεγα 'γω", κι ας "ξεφουσκώσει" όπως το περιμένω. Μ' άλλα λόγια, ο καθένας μας εδώ μέσα απλώς εκφράζει το μακρύ και το κοντό του. Απλά το θέμα είναι να μην αγνοούνται κάποια δεδομένα. Όπως το δεδομένο ότι Ερντέν και Σαββάς ΔΕΝ γίνανε παίχτες "στα γεράματα" και "ξαφνικά" επειδή "τους άγγιξε ο Ζοτς". Προφανώς τους έχει αλλάξει την πίστη ώστε να ρολάρουν πιο νορμάλ ΑΠΛΑ πράγματα μέσα στον αγώνα, αλλά θα έρθει η ώρα που θα κάνουν πάλι τα δικά τους - όταν θα πέσουν σε πιο έμπειρους κλπ. Κακώς πιάνω τέτοια ώρα λεπτομέρειες, αλλά ο Μπιέλιτσα το τί παίκτης ήταν φαινόταν κι από πέρσι κι από πάντα. Και είναι φάση ΔΔ, όπου η βελτίωσή του θα είναι συνεχής κτλ. Μόνο που χρειαζόταν και οι λοιποί να είναι προκομμένοι. Τεσπα, για να το καταλήξω και κάπου, τη Φενέρ τη βλέπω Φ4, ναι, αλλά όχι ΣΤΑΝΤΑΡ. Και αν πάει τελικά, της δίνω ένα 50% να καταλήξει 4η. Πήρε φόρα, αλλά θέλει ακόμη να φάνε πολύ ψωμί οι παίκτες της για να γίνει ΟΜΑΔΑ, στο σύνολό της. Και όλο αυτό, είναι απλά η άποψή ΜΟΥ...
Chris_85 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Nαι αλλά αυτοαναιρείσαι. Έστω και 4η να καταλήξει στο Φαιναλ4, δε σημαίνει οτι είναι εξαιρετική ομάδα και κακώς έφαγε τόσο κράξιμο? Υ.Γ. Μπερδεύεις την οργάνωση με αυτό που κάνει ο Ζήσης. Ο Ζήσης, θα κατεβάσει τη μπάλα, θα τη δώσει και θα είναι o 3oς κατά σειρά παίκτης μετά τους Μπιέλιτσα, Πρέζλιτς, που θα πάρει αποφάσεις.
washcloud Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Στάκα, ΕΓΩ δεν έχω να κάνω με τους κραξιματίες της - όπως το έθεσες. Και μόνο λόγω Μπιέλιτσα να πεις, ΕΙΝΑΙ ξεχωριστή. Απλώς εγώ δεν πιστεύω ότι είναι ακόμη σε φάση για να χτυπήσει τίτλο, ότι το πέρασμά της στο Τ8 είναι ένα σκαλί πιο πέρα από πέρσι, οπότε θετικό, κι ότι το να ΠΑΕΙ Φ4 είναι το ταβάνι της. Κι ο λόγος είναι τα άπειρα και μη ποιοτικά, ΤΟΥΡΚΙΚΑ πεντάρια της (ο Βέσελι οκ, άλλη φάση). Αυτά είχα πει ΕΓΩ. Όσο για Ζήση, καταλαβαίνω την άποψή σου, αλλα διαφωνώ και θεωρώ ότι βλέπεις ΜΕΡΟΣ της εικόνας. Εξηγήθηκα με παραδείγματα (που τα έχω δει στην πράξη, με τα μάτια μου, να συμβαίνουν μέσα στο παρκέ) το τί είδους καλό της έχει κάνει η παρουσία του. Όχι μόνο στους αγώνες, αλλά πιστεύω ότι το όλο σκηνικό ξεκινά από τι προπονήσεις : ακόμη και ο Ζοτς είμαι σίγουρος ότι πλέον προσεγγίζει διαφορετικά τους παίκτες του στο σύνολό τους, γι' αυτό και βλέπουμε να έχει ανέβει το ΑΤΟΜΙΚΟ επίπεδο του καθένα, "στα καλά καθούμενα". Όμως Χρήστο (και πέρα από τα πεντάρια), δεν μπορώ να πιστέψω ότι ο Γκούντα θα συνεχίσει ΕΤΣΙ = πυρηνοκίνητος. Σαφώς είναι πολύ ταλαντούχος και συγκεντρωμένος, μπαμ κάνει, αλλά όταν θα έχει την κάμψη του, θα φανεί πολύ αυτό, καθώς δεν θα αρκεί ένας Μπιέλιτσα για να καλύψει τα πάντα, "φοβάμαι" επίσης ότι ο Πρέλτζιτς θα σταθεί αποσταθεροποιητικό στοιχείο, κι όπως είπαμε ήδη έχει μια σημαντική, αμυντική (αλλά και οργανωτική στον αιφνιδιασμό) απώλεια, τον Χίκμαν. Και όλο αυτό εμένα μου κάνει ότι ακόμη δεν έχει σαν ομάδα την εμπειρία και τους αυτοματισμούς που το ταλέντο δεν μπορεί να καλύψει. Αν πχ τελικά παίξει με ΠΑΟ, ενδέχεται να μην καταφέρει καν να περάσει στο Φ4, κι ας είναι σαφώς υποδεέστερη ομάδα ο ΠΑΟ. Που όμως έχει έναν Μήτσο (κυρίως) κι έναν Φώτση, κι έναν Γκιστ επίσης με καντάρια εμπειρίας. Τεσπα, για να το κλείσω εδώ : τα παραπάνω δεν είναι το πώς ΘΕΛΩ να είναι τα πράγματα - είναι το πώς τα βλέπω να ΕΙΝΑΙ, εν μέρει, και εν μέρει το πώς τα προβλέπω να γίνουν (με βάση τα ΥΠΑΡΚΤΑ δεδομένα του τώρα).
tzizzz Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Την ευρύτερη νίκη στην Α1 πόλο γυναικών πέτυχε ξανά ο Ολυμπιακός, νικώντας με το ασύλληπτο 0-46 τον ΝΟΒΑ, λιγότερες από 24 ώρες μετά το 3-43 της Βουλιαγμένης επί του Ηρακλή.
adi32 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 (επεξεργασμένο) Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός 0-3 http://www.contra.gr/Sports/Volleyball/Hellas/VolleyCup/live-panathhnaikos-olympiakos.3384345.html Επεξ/σία 29 Μαρτίου 2015 από adi32 5
~mxls~ Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Δεν αποφεύγουμε Μπαρτσα στους 8. Μας περιμένει μεγάλη πρόκληση. Ελπιζω μόνο να είναι άπαντες χωρίς θέματα τραυματισμών σ'αυτό το διάστημα.
~mxls~ Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Ας είναι και αυτοί μωρέ. Αν είναι ν'αξίζουμε πρόκριση, ας μας βγει το λάδι. Είναι καλύτεροι παντως. Οπότε χρειάζονται υπερβασεις από πολλούς.
Chris_85 Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Mας ταιριαζει η Μπαρτσελόνα. Αρκει να μη χάσει πάλι η Ρεαλ βέβαια.
margaritagr Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Ιδρωνει να σε κερδισει η τσσκα ενω παιζεις χωρις τον ηγετη σου και τοσους παιχτες απο τραυματισμο. Αν δεν ειναι αυτη ομαδαρα τοτε ποια ειναι. Πολλα μπραβο για τηην προσπαθεια 1
optimus_crime Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Site: Ρομπέρτο: "Κανένας λόγος πως δε θα συνεχίσω στον Ολυμπιακό" Εσύ δεν έχεις λόγο, μην έχει ο Μαρινάκης όμως...
Προτεινόμενες αναρτήσεις