Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γενικα ειναι να αναρωτιεσαι αν πρεπει να το γυρισει και ο Ολυμπιακος στην αλητεια προκειμενου να αρχισει να περνει παλι αποτελεσματα εμφατικα στην εδρα του. Περισυ με Παοκ στο κυπελο, φετος με Παο χθες, αφου αυτες οι 2 ομαδες που ειναι οι εξυγιαντες του ποδοσφαιρου εφαρμοζουν τετοιες τακτικες για να παρουν αποτελεσμα, γιατι να μην το κανουμε και εμεις ξανα;

Προσωπικα θα ελεγα το καλυτερο θα ηταν να αλλαξει ο κανονισμος με τις τιμωριες και η ομαδα να τιμωρειται για το αντιστοιχο παιχνιδι του χρονου. Ζουγκλα το ντερμπι, του χρονου χωρις φιλαθλους. Ετσι μονο ισως αλλαξει η αντιμετώπιση που εχουν τα καθε λογης Ορκ για την ομαδα τους. Τωρα θα πουνε "σιγα τα αυγα, μια αγωνιστικη χωρις φιλαθλους με καμμενη ομαδα και μερικα φραγκα προστιμο, αξιζει για την νικη στον γαυρο"...

• Like 1
  • Απαντ. 24,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• margaritagr

1508

• Cossutius.

1324

• Atallos1

1240

• MiDi_MiLiZ

849

Δημοσ.

Γενικα ειναι να αναρωτιεσαι αν πρεπει να το γυρισει και ο Ολυμπιακος στην αλητεια προκειμενου να αρχισει να περνει παλι αποτελεσματα εμφατικα στην εδρα του. Περισυ με Παοκ στο κυπελο, φετος με Παο χθες, αφου αυτες οι 2 ομαδες που ειναι οι εξυγιαντες του ποδοσφαιρου εφαρμοζουν τετοιες τακτικες για να παρουν αποτελεσμα, γιατι να μην το κανουμε και εμεις ξανα;

Προσωπικα θα ελεγα το καλυτερο θα ηταν να αλλαξει ο κανονισμος με τις τιμωριες και η ομαδα να τιμωρειται για το αντιστοιχο παιχνιδι του χρονου. Ζουγκλα το ντερμπι, του χρονου χωρις φιλαθλους. Ετσι μονο ισως αλλαξει η αντιμετώπιση που εχουν τα καθε λογης Ορκ για την ομαδα τους. Τωρα θα πουνε "σιγα τα αυγα, μια αγωνιστικη χωρις φιλαθλους με καμμενη ομαδα και μερικα φραγκα προστιμο, αξιζει για την νικη στον γαυρο"...

Εσείς έχετε το μονοπώλειο στην αλητεία του χαρτιού. Και πολύ καλά κάνετε. Τα media σας δείχνουν ντελικάτους, στας Ευρώπας παρουσιάζεστε ως οι πολιτισμένοι ανάμεσα στους απολίτιστους και επιπλέον γράφει το κοντέρ τίτλους! Θα προτιμούσες δλδ για 1 ώρα τεστοστερόνης να θυσιάσεις ένα κύπελλο;; ΕΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ;;; ΤΟ ΤΖΑΜΠΙΟΝΣΛΙΓΚ;;;; Τζίζας δηλαδήήήή

Δημοσ.

Σε μια ευνομούμενη χώρα ο Παναθηναικός θα πλήρωνε τόσο ακριβά το χθεσινό που δεν θα υπήρχε περίπτωση να το ξανακάνει. Τα προστιμα και οι ποινές στο σωματείο θα ήταν αβάσταχτα, οι προσωπική τιμωρία των μασκοφόρων θα ήταν παραδειγματική και όλοι θα φρόντιζαν να μην ξαναγίνει.

Σε μια ευνομούμενη βέβαια χώρα ο Ολυμπιακός του Φαταούλ θα είχε διαλυθεί-εξαφανισθεί από την δικαιοσύνη

• Like 2
Δημοσ.

Εγώ θα διαφωνήσω πάντως,

Είμαι υπερ της άποψης πως πρέπει να τιμωρηθει ο κάφρος που έκανε την πράξη.

Πέταξε αντικείμενα σε παίχτη ο mxls; Πολύ ωραία. Κάμερες υπάρχουν, εύκολα τον βρίσκουμε. Πρόστιμο χρηματικό βαρβάτο, 2-3 μηνες μέσα να σκεφτει λίγο την πράξη του, και βλέπουμε πόσο μάγκας θα'ναι την επόμενη φορά.

Και στο ματς στην Τούμπα είχαν ανακοινωθει 9 συλλήψεις αν θυμάμαι σωστά, και αφέθηκαν σε λίγες ώρες ελευθεροι.

Ναι αυτα τα ζωάδια θα ξανακάνουν τα ίδια και χειρότερα. Αυτο είναι το αποτέλεσμα της ατιμωρησίας.

Δημοσ.

Εγώ θα διαφωνήσω πάντως,

Είμαι υπερ της άποψης πως πρέπει να τιμωρηθει ο κάφρος που έκανε την πράξη.

Πέταξε αντικείμενα σε παίχτη ο mxls; Πολύ ωραία. Κάμερες υπάρχουν, εύκολα τον βρίσκουμε. Πρόστιμο χρηματικό βαρβάτο, 2-3 μηνες μέσα να σκεφτει λίγο την πράξη του, και βλέπουμε πόσο μάγκας θα'ναι την επόμενη φορά.

Και στο ματς στην Τούμπα είχαν ανακοινωθει 9 συλλήψεις αν θυμάμαι σωστά, και αφέθηκαν σε λίγες ώρες ελευθεροι.

Ναι αυτα τα ζωάδια θα ξανακάνουν τα ίδια και χειρότερα. Αυτο είναι το αποτέλεσμα της ατιμωρησίας.

ΛΕ ΛΕ ΛΕΥΤΕΡΙΑ

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΑΔΕΡΦΙΑΜΑΣ

Δημοσ.

χαχαχαχα :D

Ο ΠΑΟΚ είναι ότι πιο χαρούμενο και ότι πιο λυπηρό μου έχει συμβεί.. Είναι το πιο όμορφο κοινό που έχω με 1000άδες ανθρώπους που σιχαίνομαι..

Σε αυτή την τρέλα, μόνο ο αυτοσαρκασμός σε βοηθάει να επιβιώσεις..

• Like 1
Δημοσ.

Φταίει ο Μίτσελ,φταίει η υποδοχή στην Λεωφόρο,φταίει ο ανάδρομος Ερμής και όχι ότι κατέστρεψε την ομάδα ο χοντρός. Αμπελαλέ λέμε 

Δημοσ.

ακριβως

Δημοσ.

Εσείς έχετε το μονοπώλειο στην αλητεία του χαρτιού. Και πολύ καλά κάνετε. Τα media σας δείχνουν ντελικάτους, στας Ευρώπας παρουσιάζεστε ως οι πολιτισμένοι ανάμεσα στους απολίτιστους και επιπλέον γράφει το κοντέρ τίτλους! Θα προτιμούσες δλδ για 1 ώρα τεστοστερόνης να θυσιάσεις ένα κύπελλο;; ΕΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ;;; ΤΟ ΤΖΑΜΠΙΟΝΣΛΙΓΚ;;;; Τζίζας δηλαδήήήή

Δεν μου αρκει η αλητεια επι χαρτιου, εγω θελω αυτην την πηχτή αλητεια που ειδαμε τουμπα-λεωφορο. Να φευγουν οι αντιπαλοι με σκατο στηκ καλτσα και κομματι μπετο φυτεμενο στην παρεγκεφαλιδα. Αυτο θελει η ομαδα στα ντερμπι και οχι παιχτες και μαλακιες. Φυσικα αν θες κανε και εσυ την αλητεια επι χαρτιου, δεν σου στερω την δυνατοτητα να γινεις ομοιος μου, μην με κατακρινεις ομως αν θελω να γινω σαν και εσενα. Δωστε C20-25 στον λαο του καραισκακι να δεις πως χανει ο Παοκ
Δημοσ.

Η αλητεία που υπάρχει σε Τούμπα, δε δίνει πρωτάθλημα όμως. Το ξέρω γιατί το ζω 30 χρόνια.

Οι μεγάλοι παίχτες δίνουν πρωτάθλημα. Καταστρέψατε την άμυνά σας. Κάκιστες μεταγραφικές επιλογές. Πήγε να τη βγάλει τζάμπα ο χοντρός και φέτος και δε του βγήκε. Θα το χάσετε το πρωτάθλημα και ευθύνη θα έχει μόνο αυτός.

Δε μπορεις να αντικαθιστάς τον Μανωλά με τον Μποτία. Φάνηκε και άτυχος βέβαια σε 2 περιπτωσεις. Αμπιντάλ και Αφελάι δε του βγήκαν.

Δημοσ.

Δεν μου αρκει η αλητεια επι χαρτιου, εγω θελω αυτην την πηχτή αλητεια που ειδαμε τουμπα-λεωφορο. Να φευγουν οι αντιπαλοι με σκατο στηκ καλτσα και κομματι μπετο φυτεμενο στην παρεγκεφαλιδα. Αυτο θελει η ομαδα στα ντερμπι και οχι παιχτες και μαλακιες. Φυσικα αν θες κανε και εσυ την αλητεια επι χαρτιου, δεν σου στερω την δυνατοτητα να γινεις ομοιος μου, μην με κατακρινεις ομως αν θελω να γινω σαν και εσενα. Δωστε C20-25 στον λαο του καραισκακι να δεις πως χανει ο Παοκ

Τι θα έλεγες για no αλητεία at all? Απάντησε έχοντας κατά νου ότι υπάρχει το ενδεχόμενο να μην παίρνεις το τίτλο κάθε χρόνο.

Δημοσ.

Τα πρωταθλήματα τα παίρνει όποιος δίνει τα πιό πολλά λεφτά,απλό είναι...

Που είναι το πρόβλημα;

Οι τρεις καλύτερες ομάδες τις superleague ,και η αεκ,  απ΄του χρόνου έχουν προεδράκους που αντί να "σκάνε" χρήμα για  να πάρουν παίχτες  για να κρατήσουν τον κόσμο στα γήπεδα ,πολύ έξυπνα δημιουργούν κλίμα πόλωσης για να την βγάλουν στο τζάμπα.

Ποιός το πληρώνει; 

Ο απλός φίλαθλος που δεν μπορεί ευχαριστηθεί ένα μεγάλο παιχνίδι.

Από  καρεμπέ,ριβάλντο,σισε πήγαμε σε χάρα και αντζαγκούν.Και το χειρότερο να τσακώνονται προπονητές και πρόεδροι σαν δεκάχρονα για λάθος πλάγια και φάουλ.

Έχω χρόνια να δώ ντέρμπι στο μπάσκετ γιατί σιχάθηκα τους γελοίους και από τις δύο πλευρές.(Και εκεί ομαδάρες σε ευρωπαικό επίπεδο έγιναν ομαδούλες... Μα να πανηγυρίζει  σαν τρελός ο Ολυμπιακός που κέρδισε την κάχα ή ο Παναθηναικός που κέρδισε την αρμάνι; )

Το βλέπω το ίδιο να γίνεται και στο ποδόσφαιρο όπως πάει.

Δημοσ.

κάτσε κάτσε, και διορισμένος και αλήτης? άσε κάτι και σε μας

εντωμεταξύ, την λύση την έχετε στα χερια σας, σταματήστε την σαπίλα, τις παράγκες κλπ και να δεις για ποτε θα σε σεβαστούνε

όσο ευνοείσαι και τιμωρείς που λες κι εσύ για πράγματα που κι εσύ κανεις αλλα μένεις ατιμώρητος... καλά σου κάνουν!

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...