Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 24,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• margaritagr

1508

• Cossutius.

1324

• Atallos1

1240

• MiDi_MiLiZ

849

Και τους κανει και χειρονομίες, υπαρχει βίντεο. Δεν ειχε καμια δουλεια να παει εκει, ουτε να ανοίξει διάλογο. Δεν ξερει οτι ειναι ενας και εκει ειναι μια κερκίδα με χούλιγκαν; Γιατι πηγε;

Οτι θελει κανει!! προπονητης ειναι... Αμα κανει χειρονομια (το ελα εδω σε καμια περιπτωση δεν ειναι προσβλητικο) ασε να το κρινει και να το τιμωρησει ο αρμοδιος και οχι οι οπαδοι. Κανενας λογικος δεν πρεπει να υπερασπιζεται τους οπαδους.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Οτι θελει κανει προπονητης ειναι...μάλιστα. Αν εγω παω εξω απο την θ7 και πανηγύρισω το 2-1 δεν θα με πλακώσουν;

Προπονητής που διαλέγει απο ενα αχανές γήπεδο και άδειο να παει εξω απο την θ13 και να κανει χειρονομίες μονο αθώως δεν ειναι μαλλον στημμενος. Καμια δουλεια δεν εχει να παει εκει. Δεν εχει καμια δικαιολογία. Μια απο τα ιδια εκανε και ο Μαρινακης.( τα ιδια ειχε ξανακάνει παλια στο ΟΑΚΑ)

Μετα φταίει η 13 που ξέρουμε οτι ειναι hooligans.

Έγιναν εκτεταμμένα επισόδεια πριν, κατά την διάρκεια και μετά το τέλος του αγώνα κατά τα οποία μάλιστα τραυματίστικαν μέλη της αποστολής του Ολυμπιακού. Αν τηρηθεί ο πειθαρχικός κώδικας της ΕΠΟ θα παίξετε χωρίς οπαδούς με ΠΑΟΚ και πιθανόν με Αστέρα και θα σας αφαιρεθούν 3 βαθμοί.

Με λίγα λόγια ό,τι η ομάδα σας κέρδισε σήμερα δίκαια μέσα στο γήπεδο θα της το πάρουν πίσω οι χουλιγκάνοι της 13. Και εσείς αντί να καταδικάζετε τις πράξεις τους, κάθεστε και τους δικαιολογήτε.

• Like 1

Εγω πιστευω οτι μπορει ο ολυμπιακος να σηκωσει Europa League.H φετινη ομαδα που εχει μπορει να νικησει και την 50-50 διαιτησια στην Ευρωπη.

Too much trolling in dat post!

Ο Κασάμι δεν ξεκίνησε γιατί δέχτηκε φωτοβολίδα, δεν μπορούσε να αγωνιστεί. Ένας παίκτης μας δηλαδή δεν έπαιξε γιατί τραυματίστηκε πριν από τον αγώνα.

Αν αυτός είναι ο λόγος που δεν έπαιξε τότε θα μπορούσαμε να ζητήσουμε να αναβληθεί ο αγώνας..

Πάντως αυτά συμβαίνουν σε όλα τα ελληνικά γήπεδα.Δεν είναι μόνο παναθηναικό το φαινόμενο.

Πολύ χαμηλό το επίπεδο των Ελλήνων.

• Like 1

Εκανα μια βόλτα στα σάιτ.Για γέλια είναι οι κλαίουσες.Δεν μπορούν να χαρούν την νίκη τους.Πίκρα τους έχουμε κεράσει/Πολύ πίκρα.Περαστικά,

Για την ομάδα μας το ματς είναι την Πεμπτη.Με την βοήθεια του κόσμου ελπίζω να τα καταφέρουμε.

Αλλά το καλοκαίρι η ομάδα θέλει χτίσιμο από την αρχή.Εφέτος έχουμε μια από τις χειρότερες ομάδες.Και εκτός από τον προεδρο μας ευθύνες έχει και ο Μίτσελ αλλά και ο Ισα.Μεσσαία γραμμή για τα μπάζα.Ο Τσόρι πια γέρασε.Στην Ουκραμία ήταν πολύ κακός.Οι Αφελάι,Ντοσεβί και Ντουρμαζ σιγά σιγά να ψάχνουν για αλλού να κάνουν τις ανοησίες τους/Νισάφι.Είναι και δανεικός και ακριβός ο Μήτρογλου.Και έναν κεντρικό για να μην πω δυο.Και όχι Αβρααμ.Αν θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί του χρόνου στο Τσάμπιον Λιγκ θα πρέπει να επενδύσει σοβαρά λεφτά ο Βαγγέλης.

Το σημερινό φιλικό με το παράρτημα μας δεν αξίζει να ασχοληθούμε.Νίκησαν και κλαίνε.Μια ζωή στην κλάψα και δούλοι.

Θέλετε να μας πείτε για την χειρονομία που κάνατε;

“Σε οποιοδήποτε γήπεδο δεν έχει το δικαίωμα να μπει και να περπατήσει προς τα δίχτυα. Η κίνηση αυτή έγινε αφού ο μασκαρεμένος είχε μπει μέσα στο γήπεδο και ήθελα να του πω έλα γιατί δεν σε φοβάμαι και ξέρετε γιατί δεν φοβάμαι γιατί είμαι άντρας".

Το παραδέχτηκε και ο ίδιος ότι προκάλεσε πρέπει να έχει πολύ μυαλό στο κεφάλι του ο συγκεκριμένος.

http://www.sport24.gr/football/omades/Olympiakos/pereira-den-eprepe-na-ginei-to-paixnidi.3320748.html

Φαίνεται ξεκάθαρα και στο βίντεο

http://www.gazzetta.gr/football/article/706088/hamos-stin-leoforo-picsvid

Εχει κάνει ποτέ κανείς άλλος προπονητής κάτι αντίστοιχο;

Θα το ξαναπώ η χαζός ή βαλτός διαλέξτε.

Οτι θελει κανει προπονητης ειναι...μάλιστα. Αν εγω παω εξω απο την θ7 και πανηγύρισω το 2-1 δεν θα με πλακώσουν; <br>

Προπονητής που διαλέγει απο ενα αχανές γήπεδο και άδειο να παει εξω απο την θ13 και να κανει χειρονομίες μονο αθώως δεν ειναι μαλλον στημμενος. Καμια δουλεια δεν εχει να παει εκει. Δεν εχει καμια δικαιολογία. Μια απο τα ιδια εκανε και ο Μαρινακης.( τα ιδια ειχε ξανακάνει παλια στο ΟΑΚΑ)<br>

Μετα φταίει η 13 που ξέρουμε οτι ειναι hooligans.

Ο προπονητής από τους κανονισμούς μπορεί ν πάει όπου θέλει στο γήπεδο... Συν ότι ο ίδιος το κάνει πριν από κάθε παιχνίδι.

Και φυσικά όχι, κανείς δεν πρέπει να σε πλακώσει αν πανηγυρίσεις μπροστά τους. Στο εξωτερικό πως γίνεται δηλαδή? Με τη λογική σου καλώς οι ολυμπιακοί μπήκαν κ χτυπούσαν τον Σισέ αφού τόλμησε να Πανηγύρισει..

• Like 1

Αυτός δεν μπήκε απλά να κάνει την βόλτα του και να φύγει μπήκε για να προκαλέσει το παραδέχτηκε και ο ίδιος στη συνέντευξη τύπου.

Θυμάσαι να έκανε ποτέ κάτι αντίστοιχο κάποιος άλλος προπονητής;Ο Μίτσελ;O Βαλβέρδε;Ο Λεμονής;

ΟΛΟΙ γνωρίζουν πως αυτά τα παιχνίδια είναι ειδικών συνθηκών και μια σπίθα αρκεί για να προκληθεί ο κόσμος ΟΛΟΙ όμως και τι έκανε για αυτό ο Περέιρα;

Κάλλιστα θα μπορούσε απλά να κάνει την βόλτα του ΝΑ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ με τον χουλιγκαν όπως κάνουν σε όλα τα γήπεδα του κόσμου χιλιάδες προπονητές και να φύγει μετά.

Βέβαια επέλεξε να δράσει προβοκατόρικα.

Καλά ρε αντί να τα ρίξουμε στους χούλιγκαν κάθε ομάδας θα τα ρίχνουμε στους προπονητές? Το έλα εδώ άμα το παίρνουν ως ότι προκάλεσε δεν φταει αυτός.. Το παιχνίδι του κάνει κ αυτοί τσίμπησαν.

Ερώτηση: τον Μουρίνιο που επιτέθηκε στον βιλανοβα μέσα στην έδρα της Μπάρτσα τι έπρεπε να τον κάνουν, άμα σημέρα έγιναν ολα αυτά για ένα νεύμα? Να τον σκοτώσουν κ να τον σκορπισουν σε όλη τη Βαρκελώνη?

• Like 1

Ποιος σοβαρός προπονητής θα έλεγε αυτά τα πράγματα έχει καταλάβει το ρόλο του ο κύριος ένας ανθρωπος του ποδοσφαίρου που θεωρητικά πρέπει να αποτελεί παράδειγμα και όχι να ενεργεί σαν τον τελευταίο χουλιγκανο.

"Για το σκηνικό με τον οπαδό του Παναθηναϊκού πριν την έναρξη του αγώνα: "Σήμερα πραγματικά τρόμαξα γιατί μου επιτέθηκε ένας... μασκαρισμένος άνθρωπος. Είδα ένα φάντασμα μπροστά μου, φοβήθηκα, ένιωσα σαν παιδάκι. Σε οποιοδήποτε παιχνίδι, ο προπονητής έχει κάθε λόγο να μπαίνει στον αγωνιστικό χώρο. Η κίνηση που έκανα, έγινε αφότου αυτός ο άνθρωπος ήταν ήδη κοντά μου και ήθελα να του δείξω πως δεν φοβάμαι. Αντέδρασα γιατί είμαι άντρας. Του είπα έλα γιατί δεν σε φοβάμαι. Και ξέρετε γιατί δεν φοβάμαι; Γιατί είμαι άντρας!"

Οπως είπα πιο πριν ήξερε τις συνθήκες του παιχνιδιού και φρόντισε να ρίξει λάδι στη φωτιά ένας σοβαρός προπονητής (πχ Μιτσελ)  ΠΟΤΕ δεν θα έκανε κάτι τέτοιο.

Ασε που βρίκσετα σε πλήρης σύγχυση από την μία

Σήμερα πραγματικά τρόμαξα γιατί μου επιτέθηκε ένας... μασκαρισμένος άνθρωπος. Είδα ένα φάντασμα μπροστά μου, φοβήθηκα, ένιωσα σαν παιδάκι

από την άλλη

Η κίνηση που έκανα, έγινε αφότου αυτός ο άνθρωπος ήταν ήδη κοντά μου και ήθελα να του δείξω πως δεν φοβάμαι. Αντέδρασα γιατί είμαι άντρας. Του είπα έλα γιατί δεν σε φοβάμαι. Και ξέρετε γιατί δεν φοβάμαι; Γιατί είμαι άντρας!"

Κανα ψυχολογικό τεστ πέρασε πριν προσληφθεί;

Τα επεισοδια δεν αποτελουν δικαιολογια για ειμαι Ολυμπιακος και οχι Μαρθα Βουρτση

Τα περιμεναμε και καφροι ηταν ειναι και θα ειναι σε καθε αγωνα εφοσον δε συλαμβανεται κανεις

Οταν πηγαινα στην Τουμπα με Τζιοβανι Ριβαλντο Καστιγιο και εριχνα 3 αρες δε μας πειραζε καθολου

Χοντρε βαλε μυαλο πριν ειναι αργα για σενα

Το πρωταθλημα θα το παρουμε με 6-7 βαθμους αλλα τι να το κανω αν καταστρεφει καθε χρονο την ομαδα

Περειρα φυγε εισαι τραγικος

Oταν κοβεται αθλητης απο ιατρικα τεστ δεν υπαρχει θεμα αποφασης ή ρισκου. Δεν υπαρχει επιλογη στη διοικηση να ρισκαρει. (μη βλεπεις τι εγινε με ΠΑΟ και Ραιτ, εκει κοπηκε λογω κιλων με την προοπτικη να δουλεψει για να τα χασει).

Αλλα ο Μπονσου αν δεν απατωμαι εχει προβλημα με τα γονατα του.

Ειναι σαν να δηλωνεις παιχτης πολο και να μη ξερεις κολυμπι, δεν υπαρχουν 2ες επιλογες για ομαδα που στοχευει φ4. Η ΑΕΚ για το 2ο γυρο της Α1 προφανως δεν ειχε να χασει τιποτα να δοκιμασει. Επιλογη χωρις ρισκο.

Οι δε Αγγελοπουλοι, εχουν φαει στη μαπα καλα την υποθεση τραυματισμων, δεν νομιζω να μπαιναν ποτε στη διαδικασια να ριξουν ακυρο σε ιατρικα τεστ οταν εχουν περασει το "σχολειο" με Ματσιγιαουσκας, Βασιλοπουλο, ακομα και Σχορτσιανιτη μπορω να συμπεριλαβω σε αυτη τη λιστα καταχρηστικα μεν, αλλα ως μαθημα προς Αγγελοπουλους σχετικα με παιχτες που δεν εχουν εγγυημενη φυσικη κατασταση.

Σε ένα γόνατο έχει θέμα και είναι γνωστό εδώ και δέκα χρόνια. Η πλευρά του παίχτη βέβαια υποστηρίζει ότι μπορεί καμία φορά να χάνει λίγους αγώνες αλλά σε όλη του την καριέρα δεν έχει μείνει εκτός για σημαντικό χρονικό διάστημα.

Λογικά ο Ολυμπιακός θα φοβήθηκε την καταπόνηση από τους διπλούς αγώνες ενώ στην ΑΕΚ δεν έχει ανάλογο θέμα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...