Zus Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 άρα δεν φταίει η πίεση του παναθηναϊκού η οποια έφερε τα 2 γκολ, σκόνταψαν οι παιχταράδες σας και κατρακύλησε η μπάλα προς το τέρμα ενώ έπινε νερό ο Roberto. αυτός ο άθλιος παναθηναϊκός που λες μόλις σου πήρε 3 πονταλακια αμπελαλε Στο πρώτο γκολ για την ιστορία πάντως, αυτό ακριβώς έγινε. Ο Ρομπέρτο ήπιε νερό στην έξοδο και ο Μαζουακού αποτελείωσε τη φάση με τη ζεμπεκιά του. Τρομερή πίεση, ούτε στο Μάντσεστερ δεν γνωρίσαμε τέτοια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sugizo Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 πάλι όρκ θα τους έλεγα και θα ήθελα τιμωρία αν έκαναν κατι αντίστοιχο. ναι να μην ξεχνάμε πάντα όμως η εξυγίανση να ξεκινάει από τις άλλες ομάδες... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostas93 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 ναι να μην ξεχνάμε πάντα όμως η εξυγίανση να ξεκινάει από τις άλλες ομάδες... Από όλους, δε κάνω διακρίσεις. Δε μπορώ να καταλάβω γιατί προσπαθείς να μου την πεις, δεν έχω θέμα, μακάρι να είχαμε αυστηρότατες τιμωρίες σε κάθε περιστατικό ανεξάρτητα από το ποιος το κάνει. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jmirko15 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Από όλους, δε κάνω διακρίσεις. Δε μπορώ να καταλάβω γιατί προσπαθείς να μου την πεις, δεν έχω θέμα, μακάρι να είχαμε αυστηρότατες τιμωρίες σε κάθε περιστατικό ανεξάρτητα από το ποιος το κάνει. Μάλλον γιατί το θυμάστε μόνο όταν γίνεται εναντίον σας.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sugizo Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Από όλους, δε κάνω διακρίσεις. Δε μπορώ να καταλάβω γιατί προσπαθείς να μου την πεις, δεν έχω θέμα, μακάρι να είχαμε αυστηρότατες τιμωρίες σε κάθε περιστατικό ανεξάρτητα από το ποιος το κάνει. ωραία τότε να ξεκινήσουμε με την τιμωρία του προπονητή σας που πάει μπροστά σε μια κερκίδα που γνωρίζει καλά τι και ποιος και πουλάει μαγκιά μονο και μονο για να προκαλέσει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostas93 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Μάλλον γιατί το θυμάστε μόνο όταν γίνεται εναντίον σας.. εξαιρετική υπόθεση, φαντάζομαι θα μου παραθέσεις και κάτι που το αποδεικνύει αυτό; Προσωπικά ανέκαθεν ήμουν υπέρ των αυστηρών τιμωριών -επαναλαμβάνω- ανεξάρτητα από το ποιος τα προκαλεί. ίσως έχει να κανει και με το κλίμα μεσα στο οποίο μεγάλωσα, αλλά ποτέ δεν κρύφτηκα-επαναμβάνω-εγώ σχετικά με όσα έχει κανει ο ολυμπιακός. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mtzs Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 «Θα ήθελα να μιλήσω πρώτα για τις συνθήκες. Δεν πρέπει να είμαστε περήφανοι καθόλου. Προσπάθησαν να μας τρομάξουν και ως ένα βαθμό το κατάφεραν. Μας πετούσαν συνεχώς αντικείμενα, στη διάρκεια του ματς δεν είχα τη δυνατότητα να πάρω συγκεντρωμένος αποφάσεις, δεν μπορούσαμε να εκτελέσουμε φάουλ ή κόρνερ ή πλάγιο. Σε οποιαδήποτε άλλη χώρα το ματς θα είχε διακοπεί σε πέντε λεπτά. Σε΄άλλη χώρα δεν θα είχε γίνει αυτό το ματς, δεν πρέπει να είμαστε περήφανοι.Αν ηταν δηλωσεις Αναστασιου η απαντηση θα ηταν η γνωστη: Φτιαχτε ομαδα και σταματηστε τη κλαψα. Διευκρινιζω εδω οτι προσωπικα συμφωνω 100% με τον Περεϊρα Ο Κασάμι δεν ξεκίνησε γιατί δέχτηκε φωτοβολίδα, δεν μπορούσε να αγωνιστεί. Ένας παίκτης μας δηλαδή δεν έπαιξε γιατί τραυματίστηκε πριν από τον αγώνα. Για το ματς, είχαμε τον έλεγχο, μπήκαμε σαν ομάδα. Δεχτήκαμε δύο γκολ από λάθη μας. Μόνο γι΄αυτό το θέμα θα πρέπει να μιλήσουμε»Προφανως και ολοι οι υπολοιποι ειδαμε αλλο ματς.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jmirko15 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 εξαιρετική υπόθεση, φαντάζομαι θα μου παραθέσεις και κάτι που το αποδεικνύει αυτό; Προσωπικά ανέκαθεν ήμουν υπέρ των αυστηρών τιμωριών -επαναλαμβάνω- ανεξάρτητα από το ποιος τα προκαλεί. ίσως έχει να κανει και με το κλίμα μεσα στο οποίο μεγάλωσα, αλλά ποτέ δεν κρύφτηκα-επαναμβάνω-εγώ σχετικά με όσα έχει κανει ο ολυμπιακός. Προφανώς δεν μιλάω για εσένα συγκεκριμένα αλλά γενικά.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostas93 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 ωραία τότε να ξεκινήσουμε με την τιμωρία του προπονητή σας που πάει μπροστά σε μια κερκίδα που γνωρίζει καλά τι και ποιος και πουλάει μαγκιά μονο και μονο για να προκαλέσει καλώς ή κακώς σε κανένα πολιτισμένο κράτος δεν ρίχνουν τιμωρία σε έναν προπονητή επειδή περπατάει στο γήπεδο, είναι δικαίωμα του. Αν είπε κατι ή προκάλεσε με χειρονομία (δυστυχώς δεν μπόρεσα να καταλάβω τι ακριβώς έγινε, το βίντεο που είδα δεν ηταν ξεκάθαρο) τότε φυσικά και θα πρέπει να τιμωρηθεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 «Θα ήθελα να μιλήσω πρώτα για τις συνθήκες. Δεν πρέπει να είμαστε περήφανοι καθόλου. Προσπάθησαν να μας τρομάξουν και ως ένα βαθμό το κατάφεραν. Μας πετούσαν συνεχώς αντικείμενα, στη διάρκεια του ματς δεν είχα τη δυνατότητα να πάρω συγκεντρωμένος αποφάσεις, δεν μπορούσαμε να εκτελέσουμε φάουλ ή κόρνερ ή πλάγιο. Σε οποιαδήποτε άλλη χώρα το ματς θα είχε διακοπεί σε πέντε λεπτά. Σε΄άλλη χώρα δεν θα είχε γίνει αυτό το ματς, δεν πρέπει να είμαστε περήφανοι. Αν ηταν δηλωσεις Αναστασιου η απαντηση θα ηταν η γνωστη: Φτιαχτε ομαδα και σταματηστε τη κλαψα. Διευκρινιζω εδω οτι προσωπικα συμφωνω 100% με τον Περεϊρα Ο Κασάμι δεν ξεκίνησε γιατί δέχτηκε φωτοβολίδα, δεν μπορούσε να αγωνιστεί. Ένας παίκτης μας δηλαδή δεν έπαιξε γιατί τραυματίστηκε πριν από τον αγώνα. Για το ματς, είχαμε τον έλεγχο, μπήκαμε σαν ομάδα. Δεχτήκαμε δύο γκολ από λάθη μας. Μόνο γι΄αυτό το θέμα θα πρέπει να μιλήσουμε» Προφανως και ολοι οι υπολοιποι ειδαμε αλλο ματς. . Δεν αλλαζει το point , ειτε του φταιει το γηπεδο του Περειρα ειτε ο υπνος που πηρε στον παγκο , η ομαδα ηταν κακη Οσο για το θεμα πριν αρχισει ο αγωνας , απολυτα λογικη η απαντηση του Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntenteras Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Ο Παναθηναϊκός πίεσε καλά στην μπάλα, έκλεισε τους χώρους και χωρίς να παίξει και καμιά μπαλάρα δίκαια νίκησε τον χειρότερο Ολυμπιακό. Η ομάδα για ένα ακόμα παιχνίδι μετά την ΑΕΚ και την Ντνίπρο δεν βλεπόταν. Απαράδεκτα τα λάθη της άμυνας, τα οποία ήταν αυτά που στην ουσία έδωσαν το παιχνίδι στον Παναθηναϊκό. Και δημιουργικά όμως ήμασταν χάλια. Για την σημερινή ήττα φταίνε όλοι. Παίχτες, προπονητής αλλά κυριώς ο χοντρός που νομίζει ότι θα φτιάξει ομάδα με παίκτες σαν τον Χάρα. Πάντως ο Ολυμπιακός είναι ακόμα αυτός που έχει το πάνω χέρι για το πρωτάθλημα με το +3, το πιο εύκολο πρόγραμμα και το το προβάδισμα στην ισοβαθμία χάρη στο γκολ του Τσόρι. Υ.Γ. Αυτοί που δικαιολογούν τον κάθε χούλιγκαν που μπουκάρει στον αγωνιστικό χώρο και κινήται επιθετικά προς παίκτες και προπονητή μάλλον είναι και αυτοί ανεγκέφαλα πρόβατα που δεν διαφέρουν σε τίποτα από αυτόν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sugizo Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Υ.Γ. Αυτοί που δικαιολογούν τον κάθε χούλιγκαν που μπουκάρει στον αγωνιστικό χώρο και κινήται επιθετικά προς παίκτες και προπονητή μάλλον είναι και αυτοί ανεγκέφαλα πρόβατα που δεν διαφέρουν σε τίποτα από αυτόν. ο χούλιγκαν είναι χούλιγκαν, δεν έχει μυαλό είναι orc, αλλα όταν πας μπροστά του και το παίζεις μάγκας και ταχαμ δήθεν, ε τα θέλει ο λοκως σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Linus_Lost Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Σε καμια λογικη χωρα δεν θα ριχναμε το φταιξιμο σε εναν προπονητη για τα απιστευτα εκτροπα που εγιναν σημερα.... Με την λογικη αυτη ο Ροναλντο και ο καθε παιχτης που προκαλει με πανηγυρισμους μετα απο γκολ θα επρεπε στην καλυτερη να τον κυνηγανε με καδρονια και κουκουλες 300-400 ατομα... Εξαλλου αυτος τους προκαλεσε, δεν φταινε τα καλα παιδια. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostas93 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 και πάλι δεν είναι δικαιολογία, στη κατάσταση που έχουμε φτάσει δε πρέπει να ψάχνουμε δικαιολογίες.Δια βίου αποκλεισμός και τέλος.Οι χούλιγκαν πρέπει να εξαληφθούν, ανεξάρτητα σε ποιον ανοίκουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zerg13 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Και τους κανει και χειρονομίες, υπαρχει βίντεο. Δεν ειχε καμια δουλεια να παει εκει, ουτε να ανοίξει διάλογο. Δεν ξερει οτι ειναι ενας και εκει ειναι μια κερκίδα με χούλιγκαν; Γιατι πηγε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις