kirileman Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Απόλαυση ο Νικολογιάννης αυτή τη στιγμή. 1
Atallos1 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Απόλαυση ο Νικολογιάννης αυτή τη στιγμή. Tον ακουσα , σιχαμα μεγαλο 1
mtzs Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Έγραψα εγώ ότι έπαιξα μπάλα? Εσύ έγραψες ότι μας έκαναν πλάκα. Μάλλον είχε κολλήσει το stream σου. Τα τελευταια 10 λεπτα τα ειδες; Αμα δεν ειχε μεσα τους αμπαλους Ατζαγκουν και σια και ηταν απλοι ποδοσφαιριστες εκει 4 θα εγραφε το κοντερ οταν σας ειχε πιασει πανικος μετα το δευτερο γκολ
Zus Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Τα τελευταια 10 λεπτα τα ειδες; Αμα δεν ειχε μεσα τους αμπαλους Ατζαγκουν και σια και ηταν απλοι ποδοσφαιριστες εκει 4 θα εγραφε το κοντερ οταν σας ειχε πιασει πανικος μετα το δευτερο γκολ Στα τελευταία 10 λεπτά εγώ σκόραρα. Άρα ήμουν καλύτερος και κέρδισα. Όταν μια ομάδα έχει πετύχει 2 γκολ από το πουθενά στην κυριολεξία και ανοίγεσαι για να πετύχεις γκολ, η άμυνα θα πιεστεί. Τα 2 γκολ από το πουθενά τα αμφισβητείς? Έπαιξε μπαλάρα ο βάζελος και μας έκανε πλάκα, αυτό λες? 1
d3monhunter Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Μπράβο στον Μήτρογλου για άλλο ένα ματς, μπράβο στον Ντοσεβί που η φανέλα πρέπει να ήταν στεγνή, μπράβο στον Μανιάτη που εξακολουθεί να προσπαθεί να βγάλει λόμπες-ασσίστ. Αν και ήμουν υπέρ το να φύγει ο Μίτσελ, μπράβο στον κ. Περέιρα για τις εξαιρετικές του επιλογές για άλλη μια φορά. Πάμε να βγούμε εκτός όλων των στόχων μέσα σε μια εβδομάδα, άλλη μια φορά μοναδικό κατόρθωμα.
mtzs Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Τα 2 γκολ από το πουθενά το αμφισβητείς? Έπαιξε μπαλάρα ο βάζελος και μας έκανε πλάκα, αυτό λες? Ηταν σαφως καλυτερος απο εσας με περισσοτερες ευκαιριες αντικειμενικα και με πολυ περισσοτερο παθος κατι το οποιο ειναι αυτο που συνηθως κρινει τα ντερμπυ. 1
~mxls~ Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Χάσαμε δίκαια. Κάκιστη εμφάνιση και όλη η ευθύνη βαραίνει τις αποφάσεις της διοίκησης. Μετά την απόλυση Μίτσελ ένα βήμα πριν αποκλειστεί η ομάδα από Ευρώπη, κινδυνεύει να αποκλειστεί από την πολύ κατώτερη ποιοτικα Αεκ στο Κύπελλο, έβαλε Παο & Παοκ ξανά σε τροχιά τίτλου. Πολύ πίεση στο υπόλοιπο διάστημα.
Sugizo Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 την σκηνή που μπαίνουν τα orc λες και είμαστε στο lord of the rings δε τη σχολιάζουμε, μόνο τον περέιρα; Αν και δε κατάλαβα γιατί πήγε εκεί. το τερμάτισες... μα αυτός ακριβώς είναι ο λόγος που μπαίνουν τα orc αμπελαλε 1
Zus Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Ηταν σαφως καλυτερος απο εσας με περισσοτερες ευκαιριες αντικειμενικα και με πολυ περισσοτερο παθος κατι το οποιο ειναι αυτο που συνηθως κρινει τα ντερμπυ. Το ότι κάποιος παίζει πιο παθιασμένα δεν δείχνει σε καμία περίπτωση μεγαλύτερο ποδοσφαιρικό δείκτη παίχτη. Πριν το γελοίο αυτογκολ ποια φάση είχε κάνει ο βάζελος, εκτός από ένα φάουλ του Πέτριτς αν θυμάμαι καλά, που ανήκε στο πρώτο ημίχρονο? Μέχρι να δεχτούμε το γκολ, ποιος είχε κλασική ευκαιρία στο ματς να σκοράρει, ο Ντουρμάζ μήπως? Από εκεί και πέρα, όταν στραβώνει τόσο πολύ το ματς, θα δεχτείς φάσεις, γιατί βγαίνεις μπροστά να ισοφαρίσεις. Ποια πλάκα μας έκανε αυτός ο άθλιος παναθηναϊκός επαναλαμβάνω? 1
mtzs Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Ποιος μιλησε για report; Ειναι παγια αρχη μου να μη κανω report και δεν εχω κανει ποτε εδω μεσα. Οποιος εχει τη μυγα μυγιαζεται
Sugizo Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 άρα δεν φταίει η πίεση του παναθηναϊκού η οποια έφερε τα 2 γκολ, σκόνταψαν οι παιχταράδες σας και κατρακύλησε η μπάλα προς το τέρμα ενώ έπινε νερό ο Roberto.αυτός ο άθλιος παναθηναϊκός που λες μόλις σου πήρε 3 πονταλακια αμπελαλε 2
Kostas93 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 το τερμάτισες... μα αυτός ακριβώς είναι ο λόγος που μπαίνουν τα orc αμπελαλε άρα δε φταίει ο βιαστής, φταίει η κοπέλα που ντύνεται προκλητικά. Συγχαρητήρια... 1
Zus Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Ποιος μιλησε για report; Ειναι παγια αρχη μου να μη κανω report και δεν εχω κανει ποτε εδω μεσα. Οποιος εχει τη μυγα μυγιαζεται Έχω ένα like από εσένα σε μήνυμά μου που δεν εμφανίζεται Λες να πάτησε η μύγα like? 1
Sugizo Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 άρα δε φταίει ο βιαστής, φταίει η κοπέλα που ντύνεται προκλητικά. Συγχαρητήρια... έλα τώρα, δεν το λες σοβαρά αυτό έτσι? δηλαδή εάν πήγαινε ο Αναστασίου μπροστά στην 7 και κουνούσε τα χερια σε στυλ "θα μου τα κλάσετε" να φανταστώ τα παιδιά τις 7 θα πρόσφεραν τσάι και κουλουράκια ετσι?
Kostas93 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 πάλι όρκ θα τους έλεγα και θα ήθελα τιμωρία αν έκαναν κατι αντίστοιχο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις