Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 24,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• margaritagr

1508

• Cossutius.

1324

• Atallos1

1240

• MiDi_MiLiZ

849

Δημοσ.

...είσαι θεός μιλάμε!!! Αν βάλεις μέσα τον Καρβέλα και το κατσικίσιο τυρί, μαζί σου μέχρι θάνατο!!!

Δεν καταλαβα τι εννοεις....

Δημοσ.

Καλη δουλεια εκανε η πρασινη βλεπω

Πράσινη - ξεπράσινη, εγώ λέω ότι θέλει μεγάλη προσπάθεια για να τρως 10+ σε όλο τον αγώνα από αυτό το τσίρκο με τα πράσινα και ευθύνη γι' αυτό έχει ένας και μόνο ένας: Ο Μπαρτζώκας. & -

Δημοσ.

...δεν πειράζει, κατάλαβαν άλλοι.

Εσύ κράτα ότι είσαι θεός!

Nαι αλλά δεν καταλαβα εγω. Επισης ισως να μην καταλαβαν ουτε και μερικοι αλλοι.

Οποτε τι εννοουσες?

Δημοσ.

Πράσινη - ξεπράσινη, εγώ λέω ότι θέλει μεγάλη προσπάθεια για να τρως 10+ σε όλο τον αγώνα από αυτό το τσίρκο με τα πράσινα και ευθύνη γι' αυτό έχει ένας και μόνο ένας: Ο Μπαρτζώκας. & -

Δεν φταιει μονο ο Μπαρτζωκας αρχηγε .Παιζεις με 3 σουτινγκ γκαρντ απο τοτε που τραυματιστηκε ο Μαντζαρης και αυτο δεν πρεπει να εχει ξαναγινει στα χρονικα .Απο τους 3 τωρα οι δυο ειναι ο Σλουκας και ο Λο ,ευκολα βγαζεις συμπερασματα .Ειπαμε με τον παναθηναικο παιζεις αλλα απο οτι φαινεται μετα απο τοσα χρονια οι Αγγελοπουλοι δεν το εχουν μαθει ακομα το μαθημα τους ...

Δημοσ.

Ενταξει το προβλημα μας αμυντικα ειναι ο παουελ και επιθετικα οτι δεν υπαρχει αλλος πλην σπανουλη. Ο Λο μια χαρασ παικτης ειναι ΑΝ τον αηφησουν ταα κορ;κια να παιξει.

Ο Παουελ δρομο.. χτες

Δημοσ.

Επισης ο Μπαρτζωκας εκανε παλι το ιδιο λαθος ξεκινωντας με Παουελ ο οποιος οπως και στο ΣΕΦ ηταν η μαυρη τρυπα .Ουτε ριμπαουντ επερνε ουτε σκοραρε ,φαουλ εκανε σαν ηλιθιος ...Ο Μπαρτζωκας εμενα θα ξεκινησει να με ενοχλει οταν το ροστερ ειναι πιο σοβαρο και κυριως πιο πληρες απο αυτο που ειναι τωρα.Μην μου πει κανεις οτι περυσι παλι τον Λο και τον Σλουκα ειχαμε γιατι περυσι ειχαμε και Ιβκοβιτς .

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...