konstantinos77 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Θα συνεχιστει σε αδειο γηπεδο λεει...Να γινει τι σε αδειο γηπεδο δεν καταλαβα ακριβως ,τελικος κυπελλου ? Θα μπορουσε επισης να λεγεται τελικος φιλικης προπονησης καλυτερα θα ηταν ... Εγω θα προτιμουσα ο τελικος να γινεται καθε φορα στην εδρα της μιας ομαδας με δικους της μονο οπαδους ή μονο με παρουσια παιδιων στις κερκιδες .Γιατι αυτο τωρα δεν ειναι κανενας τελικος ...Εδω βγαινει ο αλλος και λεει το διεκοψε ενω κερδιζαμε 10 ποντους ,απο εκει και περα τι να πεις ...Μετα στενοχωριουνται καποιοι που το λεμε μπασκετακι .
LRoi Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Έλεος με το κωλομπάσκετ σας. Περιμένω να δω το "σαν σήμερα" της ΕΡΤ και το χει κόψει πόσες φορές φορ φακς σεηκ!!!! Τελικά αυτός ο πλοίαρχος στις ακτές της Βρετανίας το 1952 το εγκατέλειψε το πλοίο ή οχι; Κλαίω 1
zizu10 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Να αρχίσουμε να μιλάμε σε οπαδικό νήμα για αριστερούς και δεξιούς? Εγώ λέω ότι τα επεισόδια τα ξεκίνησε ένας ψηλός δεξιός από τα επίσημα που έκανε κωλοδάχτυλο στους δικούς μας, κακό ψόφο στους δεξιούς και στους φασίστες. Τώρα είναι καλύτερα? Ποιος άραγε θα βγει να διαμαρτυρηθεί, αν τα τσογλάνια που μπήκαν μέσα στον αγωνιστικό χώρο τα μπαγλάρωναν 10 κεφτέδες ματατζήδες και τα σακάτευαν? Ούτε αριστεροί, ούτε δεξιοί, ούτε μεσαίοι. Είπαμε ποιος φταίει, τα υπόλοιπα περιττεύουν. Κι όμως θα έβγαιναν αρκετοί δημοσιογράφοι και θα έκριναν, γιαυτό δεν τολμάνε να κουνήσουν οι αστυνομικοί..
Tilemaxx Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Στο Βερολίνο το 2009 γιατί δεν άνοιξε ρουθούνι ρε παιδιά; Μήπως ήξεραν οτι εκεί με το παραμικρό θα είχε πούτσα και ξύλο; Μόνο με βούρδουλα καταλαβαίνει ο κωλοέλληνας, πάρτε το χαμπάρι. Πίπα-κώλο λοιπόν μέχρι να γίνουμε άνθρωποι και να ξέρουμε οτι με το παραμικρό θα τρώμε φυλακή όπως στα γήπεδα της Αγγλίας και των άλλων χωρών. Αλλά που, στο τελευταίο Σοβιέτ της Ευρώπης τι ψάχνετε; 2
LRoi Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Κι όμως θα έβγαιναν αρκετοί δημοσιογράφοι και θα έκριναν, γιαυτό δεν τολμάνε να κουνήσουν οι αστυνομικοί.. Μπούρδες. Και στο Σύνταγμα όταν κοπανούσαν όποιον γούσταραν απρόκλητα, βγήκαν οι δημοσιογράφοι και τους έκριναν, αλλά δεν είδα να σταματάει το ξύλο στην αμέσως επόμενη διαδήλωση. Είναι πολύ απλό: Η εντολή είναι, μην πειράζετε τα παιδιά, είναι δικά μας. So simple.
margaritagr Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Καλα τι μαλακες ειναι, ποση ωρα πια μεχρι να βγουν;;;;
kirileman Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Εγω που μισω και τον φασισμο θανασιμα αλλά και τον κομμουνισμο(αριστερες ιδεες κλπ) βλεπω οτι εχει 100% δικιο ο Τηλεμαχχχχ. Η αστυνομια δεν ειναι για να κοιταει οπως κανει. Period. Δε θέλω να κάνω πολιτική κουβέντα, απλά πάω στοίχημα ότι σου αρέσουν οι όροι "σταθερότητα", "αποτελεσματικότητα", "τάξη", "ασφάλεια", "ανάπτυξη", "επιχειρηματικότητα" ... και κοίτα να δεις που την έχω ξανακούσει αυτή τη φρασεολογία! Για το ματς, ο Χάινς έπαιξε καθόλου ή είναι τραυματισμένος; 1
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Για το ματς, ο Χάινς έπαιξε καθόλου ή είναι τραυματισμένος; Επαιξε. Φυσικα αν τρως φωτοβολιδα και μετα απο 5-10 λεπτα καλεισαι να αγωνιστεις μπροστα στους Ουνους που παραλιγο να σε σκοτωσουν, δεν ξερω ποση σημασια εχει το οτι αγωνιστηκε (φυσικα εχει σημασια οτι δεν επαθε τιποτα, αλλο ειναι το ποιντ). 1
Chris_85 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Τελος παντων, στα αγωνιστικα, ο Παο παιζει εξαιρετικη περιφερειακη αμυνα, ο Σπανουλης δεν εχει ουτε εκατοστο να ανασανει, ο Λο δε φαινεται οτι μπορει να απειλησει. Εμφανεστατη η απουσια ενος δημιουργικου γκαρντ, η απουσια του Ματζαρη στο να δωσει ρυθμο στην αμυνα, και φυσικα ενος φυσιολογικου ψηλου στη θεση του ανεκδοτου-παουελ. Ειναι αποριας αξιο γιατι ματσαρει ο Μπαρτζωκας τον Σοφο με τον σερμαντινι, αφου ΔΕ βγαινει με τιποτα αυτο το μαρκαρισμα. Μολις εριξε πανω του τον Χαινς, ο Σοφο δεν εβαλε ποντο, περαν των 2 βολων απο ανυπαρκτο φαουλ που κερδισε. Ο διαμαντιδης εχει υπερβολικα πολυ χωρο και αξιοποιει με τον καλυτερο τροπο τους συμπαικτες του.
zizu10 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Μπούρδες. Και στο Σύνταγμα όταν κοπανούσαν όποιον γούσταραν απρόκλητα, βγήκαν οι δημοσιογράφοι και τους έκριναν, αλλά δεν είδα να σταματάει το ξύλο στην αμέσως επόμενη διαδήλωση. Είναι πολύ απλό: Η εντολή είναι, μην πειράζετε τα παιδιά, είναι δικά μας. So simple. Βασικά και στις δύο περιπτώσεις βαλτοί είναι, στο Σύνταγμα να χτυπάνε κόσμο που διαδηλώνει γαιτί δεν ξέρει τι ξημερώνει και στον αθλητισμό να χαιδεύουν τοξικομανείς που πλακώνονται... 1
MJBulls23 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Δε θέλω να κάνω πολιτική κουβέντα, απλά πάω στοίχημα ότι σου αρέσουν οι όροι "σταθερότητα", "αποτελεσματικότητα", "τάξη", "ασφάλεια", "ανάπτυξη", "επιχειρηματικότητα" ... και κοίτα να δεις που την έχω ξανακούσει αυτή τη φρασεολογία! Δεν καταλαβαινω τι υπονοεις....
kirileman Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Άστο, pm... Ούτε καν pm, δεν είναι της ώρας.
washcloud Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Εγω που μισω και τον φασισμο θανασιμα αλλά και τον κομμουνισμο(αριστερες ιδεες κλπ) βλεπω οτι εχει 100% δικιο ο Τηλεμαχχχχ. Η αστυνομια δεν ειναι για να κοιταει οπως κανει. Period. ...είσαι θεός μιλάμε!!! Αν βάλεις μέσα τον Καρβέλα και το κατσικίσιο τυρί, μαζί σου μέχρι θάνατο!!! 2
LRoi Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Επίσης πάνω σε αυτό που λέει ο kirileman και το κλείνω εδώ, οι μπάτσοι είναι για να συλλαμβάνουν. Αν προβάλλει αντίσταση ο δράστης τότε περνάμε στο κοπάνημα. Εδώ τα κάνουμε όλα ανάποδα. Τον κοπανάμε κι αν αντιδράσει, τον συλλαμβάνουμε. Στα του ματς: Άρχισε και η διαιτητική αλητεία
Προτεινόμενες αναρτήσεις