Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν έπιαναν οι μπάτσοι έναν απο αυτούς που μπήκαν στο γήπεδο και τους έκαναν τις μάπες μελιτζάνες, σαν τα κωλόπαιδα στο Βελβεντό, θα σου έλεγα εγώ για πότε θα σταματούσαν οι κάφροι. Δυστυχώς όμως το κράτος και η αστυνομία είναι χεσμένοι.

Μετά θα είχαμε τους δημοσιογράφους σε ρόλο δικαστών να κρίνουν αν χτυπήθηκε το "κακόμοιρο" το παιδί....

• Απαντ. 24,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• margaritagr

1508

• Cossutius.

1324

• Atallos1

1240

• MiDi_MiLiZ

849

Δημοσ.

Μόνο αν υπάρξουν νεκροί για παραδειγματισμό θα γίνουμε κράτος. Και ας βγούν μετά οι αριστεροί και ας μιλήσουν για αστυνομική βία. Δεν πειράζει.

• Like 2
Δημοσ.

Απο την σκηνη που ειδα μολις τωρα με εναν με κοκκινη μπλουζα και εναν με πρασινη μεσα στο γηπεδο περιτρυγιρισμενοι απο αστυνομικους, που προκαλουσαν ο ενας τον αλλον με μια παιδιαστικη συμπεριφορα, προσεξα στο δεξι χερι αυτου με την κοκκινη μπλουζα να κραταει κατι, πιθανοτατα μαχαιρι.

Και οι αστυνομικοι ΚΟΙΤΟΥΣΑΝ! Ουτε καν τους συνελαβαν. Ειναι τρομερη η ανοχη της αστυνομιας που φτανει βεβαια και ξεπερναει ανετα τα ορια της μη αστυνομευσης. Οι ανθρωποι ειναι αχρηστοι.....

Δημοσ.

Μόνο αν υπάρξουν νεκροί για παραδειγματισμό θα γίνουμε κράτος. Και ας βγούν μετά οι αριστεροί και ας μιλήσουν για αστυνομική βία. Δεν πειράζει.

Άσε τις φασιστικές σου απόψεις για άλλα thread.

Δημοσ.

Εγώ δεν είμαι υπερ του να βγουν οι αστυνμικοί και να σκοτώνουν-δέρνουν αλλά δεν καταλαβαίνω και το λόγο που πρέπει να τις τρώνε για να τους χωρίσουν, άστους ελεύθερους και ας σκοτωθούν μεταξύ τους...

Δημοσ.

Ενα λεπτο ελειψα και βλεπω διακοπηκε. Γιατι? Πως αρχισε εννοω....

Κατα την αποψη μου αρχισε με το που δε συνελαβαν οσους πετουσαν φωτοβολιδες, σαν να τους λενε, καντε τις ομορφιες δεν προκειται να κουνηθουμε..

Αλλα στο συγκεκριμενο σημειο ριχνει κουτουλια ο Λασμε στον Χαινς κ μανουριασαν.

Δημοσ.

1. Είτε τους αφήνεις ελεύθερους να σφαχτούν μεταξύ τους.

2. Είτε τους τουλουμιάζεις όλους μαζί και καθαρίζεις. Μέση λύση δεν υπάρχει. ΕΛ.ΑΣ 2013 = Ανέκδοτο.

Δημοσ.

Για όλα φταίνε οι ΚΑΕ, ξυπνάτε. Πάντα οι ίδιοι και οι ίδιοι δεν είναι μέσα στους τελικούς και κάνουν τα ίδια συνεχώς? Ποιος τους δίνει τα εισιτήρια? Γιατί εγώ δεν γνωρίζω καν πότε και που διατέθηκαν τα εισιτήρια για τον τελικό.

Να καταργηθούν οι σύνδεσμοι, να τελειώνουμε με τους συμμορίτες. Και να ψηφιστεί και ένας κωλονόμος, για όποιον αθλητικό παράγοντα κάνει δηλώσεις που  μπορεί να προκαλέσουν βία, μπαγλάρωμα άμεσα και ποινή 30 χιλιαρικάκια ακατέβατα, να σφίξουν οι κώλοι.

• Like 1
Δημοσ.

Σαφώς εκεί που χρειάζεται ειναι στα γήπεδα. χρειαζόμαστε και μία σωσία της margaret thatcher

Στα γήπεδα??? Για τους ανεγκέφαλους?? Ενώ γνωρίζουμε ότι η εγκληματικότητα στα αστικά κέντρα αυξάνεται καθημερινά...??

Δεν νομίζω.

Καλώς ή κακώς έχουμε να κάνουμε με ΠΑΕ & ΚΑΕ, δηλαδή ανώνυμες εταιρείες, αν θέλουν να πάρουν security...

Δημοσ.

Άσε τις φασιστικές σου απόψεις για άλλα thread.

Εγω που μισω και τον φασισμο θανασιμα αλλά και τον κομμουνισμο(αριστερες ιδεες κλπ) βλεπω οτι εχει 100% δικιο ο Τηλεμαχχχχ. Η αστυνομια δεν ειναι για να κοιταει οπως κανει. Period.

• Like 1
Δημοσ.

Για όλα φταίνε οι ΚΑΕ, ξυπνάτε. Πάντα οι ίδιοι και οι ίδιοι δεν είναι μέσα στους τελικούς και κάνουν τα ίδια συνεχώς? Ποιος τους δίνει τα εισιτήρια? Γιατί εγώ δεν γνωρίζω καν πότε και που διατέθηκαν τα εισιτήρια για τον τελικό.

Να καταργηθούν οι σύνδεσμοι, να τελειώνουμε με τους συμμορίτες. Και να ψηφιστεί και ένας κωλονόμος, για όποιον αθλητικό παράγοντα κάνει δηλώσεις που  μπορεί να προκαλέσουν βία, μπαγλάρωμα άμεσα και ποινή 30 χιλιαρικάκια ακατέβατα, να σφίξουν οι κώλοι.

Αυτό ακριβώς.

Δημοσ.

Έλεος με το κωλομπάσκετ σας.

Περιμένω να δω το "σαν σήμερα" της ΕΡΤ και το χει κόψει πόσες φορές φορ φακς σεηκ!!!!

Τελικά αυτός ο πλοίαρχος στις ακτές της Βρετανίας το 1952 το εγκατέλειψε το πλοίο ή οχι;

:lol:

• Like 3
Δημοσ.

Εγω που μισω και τον φασισμο θανασιμα αλλά και τον κομμουνισμο(αριστερες ιδεες κλπ) βλεπω οτι εχει 100% δικιο ο Τηλεμαχχχχ. Η αστυνομια δεν ειναι για να κοιταει οπως κανει. Period.

Να αρχίσουμε να μιλάμε σε οπαδικό νήμα για αριστερούς και δεξιούς?

Εγώ λέω ότι τα επεισόδια τα ξεκίνησε ένας ψηλός δεξιός από τα επίσημα που έκανε κωλοδάχτυλο στους δικούς μας, κακό ψόφο στους δεξιούς και στους φασίστες.

Τώρα είναι καλύτερα?

Ποιος άραγε θα βγει να διαμαρτυρηθεί, αν τα τσογλάνια που μπήκαν μέσα στον αγωνιστικό χώρο τα μπαγλάρωναν 10 κεφτέδες ματατζήδες και τα σακάτευαν? Ούτε αριστεροί, ούτε δεξιοί, ούτε μεσαίοι.

Είπαμε ποιος φταίει, τα υπόλοιπα περιττεύουν.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...