Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 24,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• margaritagr

1508

• Cossutius.

1324

• Atallos1

1240

• MiDi_MiLiZ

849

Δημοσ.

Ποιά ραδιοφωνική μετάδοση προτείνετε παίδες; (...προσοχή, ραδιοφωνική, Όμικρον-Ωμέγα, όχι Όμικρον-Όμικρον)Ποιά ραδιοφωνική μετάδοση προτείνετε παίδες; (...προσοχή, ραδιοφωνική, Όμικρον-Ωμέγα, όχι Όμικρον-Όμικρον)

Δημοσ.

Μα γιατι δε τους αφηνουν να σκοτωθουν να τελειωνουμε;;;

Γιατί δεν το κάνουν κεκλεισμένων να τελειώνουμε? 

Έχω βαρεθεί να βλέπω τα ζώα να κάνουν επίδειξη "ανδρισμού".

Δημοσ.

Αν έπιαναν οι μπάτσοι έναν απο αυτούς που μπήκαν στο γήπεδο και τους έκαναν τις μάπες μελιτζάνες, σαν τα κωλόπαιδα στο Βελβεντό, θα σου έλεγα εγώ για πότε θα σταματούσαν οι κάφροι. Δυστυχώς όμως το κράτος και η αστυνομία είναι χεσμένοι.

• Like 1
Δημοσ.

Έλεγα να το δω αλλά τελικά θα συνεχίσω με τις εργασίες μου.

Χάρισμά του όποιου και να το πάρει και ας βγουν μετά οι ...... να πανηγυρίζουν...

(Έτσι κι αλλιώς παιχνίδι λαθών βλέπαμε τόση ώρα)

Δημοσ.

Μπα το ιδανικο ειναι να οργανωσουν τελικο στο ΟΑΚΑ να τους βαλουν μεσα χωρις αστυνομια, να μην πανε οι ομαδες και να τους βγαλουν την επομενη οσους ζουν. Οι παιχτες δεν φταινε τιποτα. Ο Μασιουλις κατι πρεπει να εφαγε απτην κερκιδα γιατι κουτσαινε.

Επισης απορω, ειναι ενας μαλακας με ασπρη μπλουζα με 5 ματατζηδες γυρω του και παει και χωνει μπουκετα στο απο κει τετραποδο και τον κοιτανε. Γιατι δεν ανοιγουν τα κεφαλια και στους 2 προς γνωση και συμμορφωση?

Και τελος chris85 μη διαβαζω μλκιες τωρα, στη φαση αυτη, σοβαρα ο Λασμε σου εφταιξε?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...