daPro Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Ο παοκ φέτος είναι ανώτερος..το χει δείξει με τις 4 άρες στο πρωτάθλημα κ με τις νίκες στο Europe league.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zus Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Ο στόχος του παναθηναϊκού, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΟΚ, όσον αφορά το πρωτάθλημα, είναι η πρώτη θέση στα play off. Διαφωνώ. Ο στόχος του ΠΑΟΚ είναι το πρωτάθλημα φέτος. Έχει συγκροτημένη ομάδα με καλούς παίχτες και το βασικότερο, έναν προπονητή που ξέρει την ελληνική πραγματικότητα και την ψυχολογία του ΠΑΟΚ και κυρίως του παοκτζή, καλύτερα από οποιονδήποτε και έτσι όπως τα κατάφερε ο χοντρός, ο Ολυμπιακός με Λεωφόρο-Τούμπα εκτός στον δεύτερο γύρο θα έχει δύσκολο έργο, ειδικά αν δεν πάρει τουλάχιστον 3 παίχτες (CB, επιθετικό και δημιουργικό χαφ) τον Γενάρη Τώρα όσον αφορά τον ΠΑΟ, μιλάμε για έναν περιπλανώμενο θίασο που βγήκε και στην Ευρώπη τρομάρα του, για να μας χαρίσει άφθονο γέλιο. Οι ομάδες φαίνονται στην Ευρώπη που δεν υπάρχει παράγκα, έλεγαν κάποτε οι βάζελοι και φέτος που έπεσε κι εκεί φαρδιά πλατιά η σβερκιά, ψάχνουν να βρουν πόσα εισιτήρια είχε ο Ολυμπιακός στον αγώνα με τη Νίκη και τον ΠΑΣ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
we_will_rise Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Διαφωνώ. Ο στόχος του ΠΑΟΚ είναι το πρωτάθλημα φέτος. Έχει συγκροτημένη ομάδα με καλούς παίχτες και το βασικότερο, έναν προπονητή που ξέρει την ελληνική πραγματικότητα και την ψυχολογία του ΠΑΟΚ και κυρίως του παοκτζή, καλύτερα από οποιονδήποτε και έτσι όπως τα κατάφερε ο χοντρός, ο Ολυμπιακός με Λεωφόρο-Τούμπα εκτός στον δεύτερο γύρο θα έχει δύσκολο έργο, ειδικά αν δεν πάρει τουλάχιστον 3 παίχτες (CB, επιθετικό και δημιουργικό χαφ) τον Γενάρη Τώρα όσον αφορά τον ΠΑΟ, μιλάμε για έναν περιπλανώμενο θίασο που βγήκε και στην Ευρώπη τρομάρα του, για να μας χαρίσει άφθονο γέλιο. Οι ομάδες φαίνονται στην Ευρώπη που δεν υπάρχει παράγκα, έλεγαν κάποτε οι βάζελοι και φέτος που έπεσε κι εκεί φαρδιά πλατιά η σβερκιά, ψάχνουν να βρουν πόσα εισιτήρια είχε ο Ολυμπιακός στον αγώνα με τη Νίκη και τον ΠΑΣ Κακώς διαφωνείς γιατί ο ΠΑΟΚ δεν έχει αρκετούς παίκτες με μέταλλο να αντέξουν να κάνουν πρωταθλητισμό και διαχείριση παράλληλα.. Οι τραυματισμοί πάνε σύννεφο και ο ΠΑΟΚ πλήγεται παντού. Ο Τζαβέλλας κάνει τον τραυματία, του Σκόνδρα του βγήκε το χέρι, ο κατσικάς στραβωπάτησε στο παρκούρ. Ευτυχώς γύρισε ο Μακ αλλά και πάλι. Τώρα παίζουμε ουέφα, την κυριακή Κέρκυρα εντός, μετά Γιάννενα και Λειβαδιά έξω. Την κέρκυρα την έχεις, απ'τα γιάννενα και τη λειβαδιά δε νομίζω ότι θα πάρουμε πάνω από 2-3 πόντους οπότε γεια σας.. Επίσης έχουμε να παίξουμε με αστέρα και ατρόμητο έξω.. Τον παναθηναϊκό δεν τον φοβάμαι γιατί κάνει το ίδιο που έκανε πέρσυ ο παοκ, μιλάει πολύ! Άμα δε του κάνει κανα δωράκι η μισητή του ΕΠΟ, ούτε στα play off δεν τον φοβάμαι. Του χρόνου δε, που θα έρθει και ο ερχόμαστε, θα παλεύει με τον ατρόμητο να μπει στα play off! Επίσης δεν μπορώ να ελπίζω στον Γενάρη γιατί του Άγγελου δεν του αρέσει να ακατώνει την τράπουλα... Πατάει στην ομοιογένεια της ομάδας και θα πάρει παίκτη μόνο ετοιμοπόλεμο, με συμβόλαιο στα ίδια μήκη κύματος με τους άλλους και φυσικά καλύτερο απ'τους υπάρχοντες! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
krom271 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Περυσι θα πεφταμε, του χρονου δεν θα βγουμε play off αλλα η φαπα φαπα καθε χρονο... Οσο για τα ποιος μιλαει πολυ μαλλον τα μπερδευεται γιατι εκει πανω εχετε σηκωσει ηδη πρωταθλημα... Αν ειστε δευτεροι στο τελος του πρωτου γυρου να πανηγυριζεται. Με μηδενικο παγκο και ... με τζιωληδες δεν πας πουθενα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
we_will_rise Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Περυσι θα πεφταμε, του χρονου δεν θα βγουμε play off αλλα η φαπα φαπα καθε χρονο... Οσο για τα ποιος μιλαει πολυ μαλλον τα μπερδευεται γιατι εκει πανω εχετε σηκωσει ηδη πρωταθλημα... Αν ειστε δευτεροι στο τελος του πρωτου γυρου να πανηγυριζεται. Με μηδενικο παγκο και ... με τζιωληδες δεν πας πουθενα. Αν ο στόχος σου είναι να ρίχνεις φάπες στον παοκ και δεν σε ενδιαφέρει τίποτα άλλο, τότε συγχαρητήρια, ΕΙΣΑΙ ΑΡΗΣ!!! Επί τι ευκαιρία συγχαρητήρια για την χτεσινή νίκη απέναντι στον Απόλλωνα Αρναίας! ΠΟΙΟΣ χριστιανέ μου βλέπεις να το έχει σηκώσει ήδη;;;;;;;; Κάθε μέρα ακόμα και τα ΜΜΕ λένε χαμηλά την μπάλα, χαμηλά την μπάλα! Δεύτεροι πιστεύω θα είμαστε σίγουρα, δε νομίζω ούτε ο αστέρας, ούτε η βέροια να μας φτάσει, θα ξεφουσκώσουν κι αυτοί.. Επίσης, ο Τζιώλης είναι απ'τους καλύτερους παίκτες του ΠΑΟΚ φέτος, μην κρίνεις εξ ιδίων τα αλότροια. Να σου θυμίσω Νικοπολίδη, Λυμπερόπουλο και Κωνσταντίνου. Στην ομάδα σου δεν χωρούσαν, αλλού διέπρεψαν! υγ: β' πληθυντικό = ΠΑΝΤΑ τελείωνει σε έψιλον (ε) το ρήμα (πανηγυρίζετε, μπερδεύετε). Σε -αι τελειώνει όταν έχουμε παθητική φωνή πχ. Πανηγυρίζεται δεόντος η κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον ΠΑΟΚ.. Δεν είμαι φιλόλογος, απλά φιλικά στο λέω, γιατί χτυπάει λίγο άσχημα στο μάτι! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zus Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Ας βάλει και κανένα τόνο ή αυτοί εκεί στο greenwebfans που κάνει copy/paste τις ακυρίλες του δεν βάζουν τόνους? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
krom271 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Φυσικα και δεν ειναι στοχος μου να ριχνω φαπες στον Παοκ. Το να ριχνω φαπες στον Παοκ ειναι το φυσιολογικο γιατι δεν τον υπολογιζω καν. Αλλα να βγαινουν οι Παοκτσηδες και να λενε πως εχουν ομαδα καλυτερη απο τον Παναθηναικο οταν ειναι του κλωτσου και του μπατσου με ξεπερναει. Οσο για το ποιος το εχει σηκωσει ακου ραδιοφωνα θεσσαλονικη να δεις τι λενε. Σιγουρακι το εχουνε τα καρντασια... ΥΓ. Την ξερω την γραμματικη δεν χρειαζομαι μαθηματα. Λογω κεκτημενης ταχυτητας και επειδη ειμαι στη δουλεια και γραφω το μηνυμα σταδιακα και απο το κινητο μου ξεφυγε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sred Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Το ότι κέρδισε τον ΠΑΟΚ σημαίνει ότι κυνηγάει πρωτάθλημα; Τότε το κυνηγάει και η Ξάνθη, ίσως το χτυπάει και η Καλλονή που μας πήρε Χ, ο δε ολυμπιακός φαντάζομαι παλεύει να μπει στα play off.. Είστε θύματα των ΜΜΕ! Ο στόχος του παναθηναϊκού, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΟΚ, όσον αφορά το πρωτάθλημα, είναι η πρώτη θέση στα play off. Ο στόχος του παναθηναϊκού δεν είναι το πρωτάθλημα γιατί ξέρει ότι δεν μπορεί να το χτυπήσει, αντίθετα ο παοκ, μπορεί να μην είχε στόχο, είναι όμως υποχρεωμένος να το κυνηγήσει εφόσον ήρθαν έτσι τα πράγματα. Το αν θα αντέξει είναι ένα σοβαρό θέμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jmirko15 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Φυσικα και δεν ειναι στοχος μου να ριχνω φαπες στον Παοκ. Το να ριχνω φαπες στον Παοκ ειναι το φυσιολογικο γιατι δεν τον υπολογιζω καν. Αλλα να βγαινουν οι Παοκτσηδες και να λενε πως εχουν ομαδα καλυτερη απο τον Παναθηναικο οταν ειναι του κλωτσου και του μπατσου με ξεπερναει. Οσο για το ποιος το εχει σηκωσει ακου ραδιοφωνα θεσσαλονικη να δεις τι λενε. Σιγουρακι το εχουνε τα καρντασια... ΥΓ. Την ξερω την γραμματικη δεν χρειαζομαι μαθηματα. Λογω κεκτημενης ταχυτητας και επειδη ειμαι στη δουλεια και γραφω το μηνυμα σταδιακα και απο το κινητο μου ξεφυγε. Μετά από ένα σημείο το ξέρεις οτι απλώς είσαι για γέλια και για κλάματα έτσι; Έκανες 2-3 νίκες και αυτοθεωρήσε καλή ομάδα; Χειρότερος από Ολυμπιακός ακούγεσαι. (ασχέτως που βγάζεις ότι απωθημένα έχεις για όλες τις ομάδες σε thread του Ολυμπιακού..) Επεξ/σία 8 Δεκεμβρίου 2014 από jmirko15 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
krom271 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 2-3 νικες; Αν δεν ειχαμε και τα εγκληματα με λεβαδειακο, καλλονη και διορισμενο θα ημουν και πρωτος παντως... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
we_will_rise Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 2-3 νικες; Αν δεν ειχαμε και τα εγκληματα με λεβαδειακο, καλλονη και διορισμενο θα ημουν και πρωτος παντως... Ξέχασες τον ΟΦΗ. Θα ήσουν πρώτος αν η ομάδα σου ήταν αρκετά καλή ώστε να κερδίσει Λεβαδειακό, Καλλονή, ΟΦΗ, Ολυμπιακό ή έστω κάποιους απ'αυτούς. Επίσης θα ήσουν πιο κάτω αν δεν κοιμώταν ο θεός με αστέρα ή πετύχαινες τον ΠΑΟΚ πλήρη! Επίσης θα είχες διατηρήσει λίγη αξιοπρέπεια αν έπαιρνες κανα Χ στην Ευρώπη και δεν γινόσουν Ολυμπιακός των 90s και early 00s. Επίσης θα ήσουν πιο συμπαθής αν δεν μιλούσες με ύφος χιλίων καρδιναλίων και τέλος έχε το νου σου γιατί δεν θα κοιμάται πάντα ο Θεός και κάποια στιγμή θα αποδοθεί ποδοσφαιρική δικαιοσύνη.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
krom271 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Ανεφερα τα ματς που με εκλεψαν. Τι οφη ξεχασα λες... Αν ημουν εγω πληρης με τον παοκ θα επεφταν τεσσαρες παλι... Εγω μιλαω με υφος χιλιων κσρδιναλιων ή εσυ που τολμας να λες πως ο παναθηναικος ειναι κατωτερος απο τον παοκ εχοντας μαζεψει την μια φαπα πισω απο την αλλη. Να περιμενεις οχι να ξυπνησει ο θεος αλλα να κοιμηθει καμια φορα μπας και με περασεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ντε Μπαλζακ Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Όπως εχθές που έφαγε ο ΠΑΟΚ 4 από την Ξάνθη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
we_will_rise Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Ο φίλος έχει ξεφύγει.. Βασικά τώρα θυμήθηκα ότι έλεγε κάτι τέτοια και στο νήμα του παοκ.. Θα κλείσω όπως και εκεί λοιπόν, καλή συνέχεια! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
krom271 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Εγω εχω ξεφυγει ή εσυ που με τα λογια και την φαντασια εφτιαξες ομαδα πολυ ανωτερη που δεν βλεπει καν τον παναθηναικο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις