Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Διαβάζοντας την συνέντευξη του Μελισσανίδη

Χαίρομαι που μορφώνεσαι...

Zus έχετε κάνει τόσα που αν ήμουν στην θέση σου θα ντρεπόμουν να βγώ να μιλήσω. Οι λέξεις χάνουν το νόημα τους ολυμπιακάκο.

Τα ίδια και χειρότερα κάνατε κάποτε, αλλά τον έπιασε από το σβέρκο τον τίγρη του ποδονίφτη ο Κόκκαλης και τον έστειλε πίσω στα λαθρεμπόρια να παίζει.

• Απαντ. 24,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• margaritagr

1508

• Cossutius.

1324

• Atallos1

1240

• MiDi_MiLiZ

849

Δημοσ.

Καλά διάβαζα πιο πρίν στο νήμα απο άλλα άτομα του forum οτι εδώ δεν είναι να κάνεις κουβέντα.

Τόση διαφθορά που αντικατοπτρίζει πλήρως την ελληνική πραγματικότητα.

Δημοσ.

Καλά διάβαζα πιο πρίν στο νήμα απο άλλα άτομα του forum οτι εδώ δεν είναι να κάνεις κουβέντα.

Τόση διαφθορά που αντικατοπτρίζει πλήρως την ελληνική πραγματικότητα.

+1

Αλλά όχι να το παίζετε Παναγίες με Μελισσανίδη πρόεδρο.

Δημοσ.

Ας αναστήσει και τον Χουντίνι να του δείξει πως να ξεκλειδώνει λουκέτα, χειροπέδες και κάγκελα φυλακής σε λίγο καιρό.....

Καλά όποιος πιστεύει ότι ο Μαρινάκης με την οικονομική συνεισφορά που έχει στον τομέα της ναυτιλίας ότι θα πάει φυλακή γιατί κλέβει στο ποδόσφαιρο είναι βαθιά νυχτωμένος.Άλλωστε την πολιτεία δεν την ενδιαφέρει το ποδόσφαιρο αλλιώς θα το είχε καθαρίσει από χρόνια.Όσο φυλακή έμπαιναν και κάποιο που σφαλιάρωναν αστυφύλακες όπου το αδίκημα είναι αυτόφωρο και κουβαλούσαν κουμπούρια μέσα στα γήπεδα δωροδοκούσαν τον Τσίγκωφ της Λάρισας για να ντοπαριστεί για να  μην φύγει το πρωτάθλημα από την Αθήνα έσφαζαν την Λάρισα στο γόνατο στον τελικό κυπέλλου του 84 και μοιραζόταν από τους προκατόχους τους ανθοδέσμες.Όταν βλέπουμε τις ομάδες τις μεγάλες των Αθηνών να μιλάνε για διαιτησίες εδώ στην επαρχία πέφτουμε  κάτω απ΄τα γέλια.Νισάφι πια μας γαμ...τε που μας γαμ...τε μην φωνάζεται κιόλας.Καλά και εσείς εκεί στον γαύρο έχετε ξεφύγει τελείως.Στο τέλος θα δώσουν σφυρίχτρα στον Τσουκαλά.

Δημοσ.

Διαβάζοντας την συνέντευξη του Μελισσανίδη, αναφέρει οτι δεν έχετε πληρώσει τις δώσεις για το δάνειο που πήρατε για το γήπεδο. Και δεν είναι τα λίγα που χρωστάει ο Παναθηναϊκός, χρέος που διακανονίστηκε. (χωρις τα χρήματα του δημοσίου που έχετε μια ζωή)

ΥΓ Εγγυτής για το δάνειο του γηπέδου ξέρετε ποιος είναι; Το ελληνικό δημόσιο! χα χα χα Χαιρε τρισμέγιστε Σωκράτη. Μνημόνιο μέχρι να λυσάξετε.

Φυσικά μνημόνιο μπορώ να σου πω κι εγώ αφού τα 220 εκ της Αεκ, έφυγαν από την πλάτη της και πήγαν στην δική σου.

Και φυσικά, δεν σε ενοχλεί αυτό αφού το λέει ο πρόεδρος της Αεκ, που πήρε μια ομάδα εντελώς καθαρή από χρέη...

παρ'ολα αυτά σε ενοχλεί η δόση του δανείου για το Καραϊσκάκης και το ποιος είναι εγγυητής..

Το Καραϊσκάκης φτιάχτηκε με εγγυητή τον τότε πρόεδρο του ολυμπιακού και το δάνειο εξυπηρετείτο κανονικότατα.

Υπάρχει στους δημοσιευμένους ισολογισμούς της εταιρίας για το 2013 για όποιον θέλει να το ψάξει.

Το Καραϊσκάκης δεν επιβάρυνε κανένα Έλληνα πολίτη.Δεν ήταν στο ΠΔΕ{πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων}.

Αυτά για να ξέρουμε τι λέμε.

• Like 2
Δημοσ.

Το οφσάιντ κατά του ΠΑΣ που δοθηκε δε θα το σφύριζε, θεωρώ, ουτε 1 στους 100 εποπτες. Λάθη βέβαια γίνονται και τη γνώμη μας λέμε όλοι.

Για κάποιον αλλο η φάση μπορει να ήταν δυσκολη ή να έχει περιθώρια λάθους.

Δημοσ.

Σενιόρ Μίτσελ, νομίζω έκλεισε ο κύκλος σου στην ομάδα. Δεν πιστεύω ότι έχεις κάτι άλλο να δώσεις. Είδαμε ένα 6μηνο πολύ καλής μπάλας με εσένα στο τιμόνι, αλλά πέραν αυτού μια συγκεκριμένη φιλοσοφία πάνω στο χορτάρι ακόμα περιμένω να δω. Φυσικά η όποια αντικατάσταση πρέπει να γίνει το καλοκαίρι, και όχι τώρα με προχειρότητες και μπαλώματα στυλ Νικοπολίδη ή Ζίκο.

Παίκτες. Οι μισοί απλά δεν κάνουν. Αυτοί που τους διάλεξαν φταίνε πρωτίστως, αλλά κι εμείς τι ζητάμε; Λίγο πάθος και λίγη καλή μπαλίτσα. Παραπαίουν και δείχνει να μην τους νοιάζει.

Προς την διοίκηση, ούτε τρελά εκατομμύρια ζητάμε, ούτε ακριβά ρόστερ, ούτε εσαεί πρωταθλήματα και ευρωπαϊκά τρόπαια. Μια σωστότερη διαχείρηση, και μια ΠΙΟ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ στάση προς τον κόσμο.

Με καλύπτει πολύ το ποστ. :)

Απλά το μόνο που θα πω για την εικόνα της ομάδα στους τελευταίους αγώνες 

είναι ότι οι παίκτες εκθέτουν πολύ τον προπονητή τους με την απόδοση που είχαν.

Σε καμιά περίπτωση δεν είναι τόσο χαμηλές οι δυνατότητες τους.

Δημοσ.

Το οφσάιντ κατά του ΠΑΣ που δοθηκε δε θα το σφύριζε, θεωρώ, ουτε 1 στους 100 εποπτες.

Ουτε ενας στους 1000...

Τωρα βεβαια το να μιλαμε σε παιχνιδι του διορισμενου πως υπαρχει περιπτωση ''αγνου'' λαθους απο τον εποπτη ειναι απλα αστειο. Εδω και 20 χρονια τετοια ''αγνα'' λαθη βλεπουμε συνεχως.

• Like 4
Δημοσ.

Όσο θα υπάρχουν παράγοντες σαν τον Τράκη στο μπάσκετ, τα δέκα μέτρα offside θα είναι το στάνταρ (και λίγα λέω)

• Like 1
Δημοσ.

Δεν ξέρω αν πρέπει να φύγει ο Μίτσελ αλλά σίγουρα πρέπει να φύγουν μερικοί παίκτες..Κ να φτιάξουμε την άμυνα μας.σε κάθε αντεπίθεση του αντιπάλου τρώμε γκολ.

Δημοσ.

Το οφσάιντ κατά του ΠΑΣ που δοθηκε δε θα το σφύριζε, θεωρώ, ουτε 1 στους 100 εποπτες. Λάθη βέβαια γίνονται και τη γνώμη μας λέμε όλοι.

Για κάποιον αλλο η φάση μπορει να ήταν δυσκολη ή να έχει περιθώρια λάθους.

Επίσης ούτε 1 στους 100 δεν θα σταματούσε το οφ σαιντ του Καλτσά με την Βέροια στην Λεωφόρο,

μιλάω για το πρώτο ημίχρονο και πριν μείνει με 10 παίκτες η ομάδα της Βέροιας.

Λάθη γίνονται παντού..

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν πρέπει να φύγει ο Μίτσελ αλλά σίγουρα πρέπει να φύγουν μερικοί παίκτες..Κ να φτιάξουμε την άμυνα μας.σε κάθε αντεπίθεση του αντιπάλου τρώμε γκολ.

Παίχτες δεν γίνεται να φύγουν τώρα. Γίνεται όμως ο Μίτσελ να μην κατεβάζει την ομάδα με 6 αλλαγές, εφόσον αυτή την περίοδο έχει τα χάλια της.

Δημοσ.

Δεν φτάσει η αμυνα για το γκολ, σαφώς και ειναι ευθύνη του Μάνταλου.

Βλέπεις ότι οι αντίπαλοι φεύγουν στην κόντρα, ξέρεις ότι εχουμε δουλέψει στην προπόνηση να δίνεις ενα οφσάιντ, ενα χέρι, κάτι ρε αδερφέ....

Πως τους αφήνεις έτσι;

Βέβαια, δεν υπάρχει ούτε πλάκα, ούτε αστείο.

Αυτό που γίνεται στους τελευταίους αγώνες με σφυρίγματα που ξεπερνάνε κατα πολυ το ανθρώπινο λάθος ειναι η κατάρα σας.

Σίγουρα, υπάρχουν και κάποιοι που ειναι τόσο ανόητοι που δεν καταλαβαίνουν και θα συνεχίσουν την πιπίλα.

Υπάρχουν και οι άλλοι, αυτοί που σου λένε "στα παπάρια μου, θέλω να κερδίζω όπως κι αν κερδίζω". Τραγικό αλλά δεκτό.

Ε, οι υπόλοιποι δεν έχετε πια δικαιολογία. Κοντά δυο δεκαετίες πάντα υπήρχε μια απάντηση. Ε, πόσο πια..

Και ο εξευτελισμός μόλις άρχισε. Ακολουθεί και ποινικός εξευτελισμός. Βέβαια, τι απο τα δυο ειναι χειρότερο δεν ξέρω, αυτό που ξέρω σίγουρα ειναι ότι παίρνετε αυτό που σας αξίζει.

• Like 3
Δημοσ.

Παρτε ενα ωραιο σεναριο:

Ο ολυμπιακος κερδαει 5-0 την MFF την Τρίτη και Αντλέντικο παίρνει διπλό απ´την γιουβε αρα περνατε στους 16 και κληρώνεστε με την Βασιλεία την οποία αποκλείετε με 2 νίκες! Στην συνέχεια δεν ξέρω αλλα υποθέτω ότι θα πέσει φάπα ξάπλα με οποιον κι αν κληρωθείτε..

Στο πρωτάθλημα πάτε από γκέλα σε γκέλα και στο κύπελλο φτάνετε στον τελικό με τον ΠΑΟΚ όπου και γίνεται της Νέας Φιλαδέλφειας!!

Σούμα:

Φτάνετε μέχρι τους 8 του champions league.

Κατακτάτε την πρώτη θέση στα play off με σφυρήχτρα και σημαία για όπλα και αφού η ΕΠΟ αφαιρέσει 3-5 βαθμούς από πιθανούς ανταγωνιστές!

Ο ΠΑΟΚ κατακτά το double μετά από 10000 χρόνια!

Win-win scenario

Sent from my iPhone using Insomnia

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...