Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Με τις υγείες τους :) Εύχομαι να σαπίσουν στην φυλακή :)

https://www.youtube.com/watch?v=OotUr1y78SI

Σε αυτό το καταπληκτικό βίντεο του mastouras GAMIAS 7 (το πρώτο χαρακτηριστικό ισχύει όντως) βλέπουμε τους λόγους για τους οποίους πρέπει να τιμωρηθεί ο Ολυμπιακός με την ίδια ποινή που τιμωρήθηκε πέρσυ ο ΠΑΟΚ (οι 3 βαθμοί play-off να μεταφραστούν σε βαθμούς πρωταθλήματος).

Κατά τ'άλλα, μια ερώτηση για τα παιδιά που ήταν μέσα:

Γιατί τέτοια μανία με τον Γλύκο;

Αυτή τη μαλακία με το "βου-βου-βουλγαροι" πότε θα την κόψετε;

Και μια παρατήρηση, ακούω συχνά πυκνά ότι τα ορκ του παοκ είναι τα χειρότερα της Ελλάδας. Λάθος φίλοι μου, ολωνών τα ορκ, είναι ορκ και τα κόκκινα δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα απ'τα ασπρόμαυρα!

Ειπαμε εκκλησια το Καραισκακης.
  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 24,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• margaritagr

1508

• Cossutius.

1324

• Atallos1

1240

• MiDi_MiLiZ

849

Sold out δεν υποτίθεται ότι θα ήταν?

Πολλά κενά στο γήπεδο

Αφου οι περισσοτεροι εχουν βαρεθει:

α)Το να παιρνει δια ορισμου το πρωταθλημα ο Ολυμπιακος(την αηδιαστικη διαιτητικη και εξωαγωνιστικη ευνοια δηλαδη).

β)Το να διωχνει και να παιρνει 15 παικτες καθε χρονια.

• Like 1

Αφου οι περισσοτεροι εχουν βαρεθει:

α)Το να παιρνει δια ορισμου το πρωταθλημα ο Ολυμπιακος(την αηδιαστικη διαιτητικη και εξωαγωνιστικη ευνοια δηλαδη).

β)Το να διωχνει και να παιρνει 15 παικτες καθε χρονια.

Σφυρίζουν και στην Ευρώπη αυτοί οι διαιτητές; Γιατί κάπου πήρε το μάτι μου μια βαθμολογία. 30 25ος λέει και τέτοια. Στημένα όλα.

• Like 1

Οι υγιείς Ολυμπιακοί εχουν γυρίσει την πλάτη τους στον Μαρινάκη και ότι αυτός αντιπροσωπεύει. Μέσα τους ξέρουν τι συμβαίνει. Τα συγχαρητήρια του Βαγγελά ειναι για τους αφελείς και δεν φτάνουν

Σφυρίζουν και στην Ευρώπη αυτοί οι διαιτητές; Γιατί κάπου πήρε το μάτι μου μια βαθμολογία. 30 25ος λέει και τέτοια. Στημένα όλα.

το σωστό να λέγεται... 

έχω μαγαζί με γλυκά...

παίρνω μόνος μου όλη την επιδότηση από το ΕΣΠΑ, οι ανταγωνιστές δεν παίρνουν σάλιο, αναπτύσσω το μαγαζάκι μου, αρχίζω και πωλήσεις μέσω ίντερνετ (και σαπίζουν και οι υπόλοιποι καημένοι που προσπαθούν να με ανταγωνιστούν)...

για ρώτα και τον προηγούμενο ιδιοκτήτη τι έκανε μόλις έχασε μια χρονιά την "επιδότηση ΕΣΠΑ"...;;;

• Like 3

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι και?

Και εγω εαν ειχα ενα συστημα που θα με βγαζει 15 στις 17 χρονιες Τσαμπιονς Λιγκ, καποια στιγμη(μετα απο ΑΠΕΙΡΕΣ ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ και αρνητικα ρεκορ ηττων εκτός εδρας πχ στο Τσαμπιονς Λιγκ) θα αγοραζα καλους παικτες και θα σκαρφαλωνα θεσεις.

Εκτός αυτου εγω δεν ειπα οτι ο Ολυμπιακος ειναι τελειως αχρηστη ομαδα και οτι μόνο με την φοβερη ευνοιας της διαιτησιας κρατιεται και παιρνει ολα τα πρωταθληματα. Εγω ειπα αυτο που ειπα.

Αλλο το θεμα της ΕΞΩΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ διαιτητικης αλλά και εξωαγωνιστικης ευνοιας που ειχε ολα αυτα τα 17 χρονια και αλλο το οτι μερικες χρονιες ειχε και πραγματικα καλη ομαδα και αξιζε το πρωταθλημα αλλά και την διαφορά που το πηρε.

Επεξ/σία από PostHelper

Ειπαμε εκκλησια το Καραισκακης.

Ξεκολλα...  Εχεις δει και ξερεις πολυ καλα τι παιζει στο τηγανι... ε αυτα τα 10 λεπτα στην αρχη ειναι κλαιν μαιν σε σχεση με αλλες εποχες... αρα ναι εκκλησια ηταν... απο το 50 κ μετα δεν ακουγοταν τπτ....

Για να μην συγκρινουμε την Τουμπα...

• Like 3

"Λύνει το συμβόλαιο του ο Αμπιντάλ"

http://www.redplanet.gr/podosfairo/lunei-to-symvolaio-toy-o-ampintal.3179218.html

Κρίμα που δεν μπόρεσε να προσαρμοστεί στον Ολυμπιακο και να προσφέρει αυτα που περιμέναμε. Παραμένει πάντως τεράστιος, και σαν παικτης και σαν ανθρωπος.

Ξεκολλα... Εχεις δει και ξερεις πολυ καλα τι παιζει στο τηγανι... ε αυτα τα 10 λεπτα στην αρχη ειναι κλαιν μαιν σε σχεση με αλλες εποχες... αρα ναι εκκλησια ηταν... απο το 50 κ μετα δεν ακουγοταν τπτ....

Για να μην συγκρινουμε την Τουμπα...

Καθολου κλαινμαιν δεν ειναι. Επισυρουν βαση νομου βαρυτατες ποινες αλλα παρολα αυτα την ιδια γνωμη με εσενα ειχε και ο γαυρος Αρετοπουλος και δεν εγραψε τιποτα στο φυλλο αγωνος. Χτυπηθηκε παιχτης σας μεταξυ αλλων, αν αυτο για σενα ειναι επισης κλαινμαιν την επομενη φορα θα μπορουσες να δοκιμασεις εσυ να βρεθεις στη θεση του Γλυκου, (ή του Αναστασιου , η του Σισε κλπ).

Μονο στη δικη μας μπανανια θα υπηρχαν τυποι που θα τα λεγαν ολα αυτα κλαινμαιν. Σε οποιαδηποτε αλλη χωρα θα απαιτουσανε παραδειγματικες ποινες.

Αλλα τελος παντων ας τελειωνει καποτε η παραμυθα της εκκλησιας του Καραισκακη, για την Τουμπα νο.2

https://www.youtube.com/watch?v=5YHktR9J_bA

1176106.jpg

1176030.jpg

1176027.jpg

1176063.jpg

1176138.jpg

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

"Λύνει το συμβόλαιο του ο Αμπιντάλ"

http://www.redplanet.gr/podosfairo/lunei-to-symvolaio-toy-o-ampintal.3179218.html

Κρίμα που δεν μπόρεσε να προσαρμοστεί στον Ολυμπιακο και να προσφέρει αυτα που περιμέναμε. Παραμένει πάντως τεράστιος, και σαν παικτης και σαν ανθρωπος.

Σαν παίχτης παραμένει συνταξιούχος.

Έγινε η άμυνα πανηγυράκι για μικρά παιδιά και μια σωστή μεταβίβαση από την άμυνα 4 μήνες δεν έκανε ο άνθρωπος.

Στο καλό να πάει και να είναι καλά. Μέχρι εκεί.

Δεν σου λέω την γνώμη μου.Πληροφόρηση είναι

Εγώ πάλι έχω άλλη πληροφόρηση. Γενικά, όσο στην υπόθεση εμπλέκεται ο Κορέας, άκρη δεν βγαίνει.

Παράδειγμα:

Προχωρώντας, βλέπουμε το ποιος βρίσκεται πίσω από αυτό το βούλευμα. Είναι ο Αντιεισαγγελέας Πλημμελειοδικών Αθηνών Αριστείδης Κορέας, που έχει τη θέση και του αθλητικού εισαγγελέα. Μιλάμε για έναν κύριο που σύμφωνα με τη ''μαύρη χήρα'' του DPG MEDIA, δηλαδή σύμφωνα με site του κυρίου Δημητρίου Γιαννακόπουλου και όχι σύμφωνα με κάποιο ''γαυρο-site'', συνδέεται με τον κύριο Νικόλα Πατέρα, πρώην πρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟ.

Πώς συνδέονται Παπαγεωργίου, Μπίκας, Λαμπρόπουλος, Πατέρας, Κορέας; Όποιος το βρει κερδίζει εισιτήρια διαρκείας σε γνωστή ποδοσφαιρική ομάδα και δωρεάν νομικές συμβουλές από μεγαλοδικηγόρο.

Θυμίζουμε πως ο κύριος Πατέρας πριν λίγους μήνες κατέθεσε στη δίκη Ψωμιάδη πως είναι φίλος με τον πρώην παράγοντα της ΑΕΚ και της Καβάλας, πως τον αποκαλεί ''αδερφούλη'' και πως τον χρησιμοποιούσε για να μαθαίνει γεγονότα της ''ποδοσφαιρικής πιάτσας''. Δίχως την παραμικρή συνέπεια για τον ίδιο τον Πατέρα όλα αυτά, έτσι; Αντίθετα, ο ΒΑΓΓΕΛΑΡΟΣ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ έφαγε δύο ποινικές διώξεις ως τώρα επειδή ''μιλούσε με τον Μπέο'' (κι άλλη μία bonus για το Γιάχο πέρυσι στο ΟΑΚΑ από τον Καϋμενάκη της Τρίπολης). Θυμίζουμε επίσης πως ο κύριος Κορέας διέταξε το 2012 ''κατεπείγουσα εισαγγελική έρευνα'' για τον στοιχηματισμό του κυρίου Γιαννακόπουλου στη Μαλαισία, για το ματς Ξάνθης-ΠΑΟ 3-2 το 2008, η κατάληξη της οποίας αγνοείται και σήμερα. Πριν λίγους μήνες μάλιστα είχε κάποιες ''ενδιαφέρουσες'' συναντήσεις με τον κύριο Γιαννακόπουλο, πιθανώς γι'αυτό το θέμα.

Πως ξεκίνησαν οι συζητήσεις μεταξύ Τράκη και Κορέα? Μα φυσικά με αφορμή ένα δημοσίευμα:

http://www.newsbomb.gr/ellada/news/story/327107/ypo-entoni-amfisvitisi-oi-energeies-toy-anteisaggelea-k-korea

Και ποια η σχέση του Ν. Πατέρα με την ΕΛ.ΑΣ?

pateras-astynomia-600.png?itok=1-LxV2Vq

Επεξ/σία από Zus

Όταν γίνονταν τα ίδια και χειρότερα στην τούμπα που ήσουν ρε γατάκι?

Ναι το θέμα είναι ότι στη περίπτωση της Τούμπας γράφτηκαν τα πάντα στο φύλλο αγώνα και τιμωρήθηκε ο ΠΑΟΚ. Στο προχθεσινό αγώνα ο διαιτητής παρέλειψε (με δόλο; ) να γράψει αρκετά γεγονότα που θα είχαν ως αποτέλεσμα πιθανή τιμωρία του Ολυμπιακού (εδώ γελάμε).

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...