Rabican Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 μπραβο στον Παοκ για τη δικαιη νικη. για μενα 1-3 εληξε.. ελπιζω να παρει πρωταθλημα φετος. να ταρακουνηθει λιγο και ο χοντρος. στον οποιο παντως αξιζει ενα μπραβο που κατεβηκε στα αποδυτηρια του ΠΑΟΚ για συγχαρικια. δεν περιμενα τετοια κινηση..
katamaran7 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 ήταν δίκαιη νίκη του παοκ . κανείς δεν περίμενε τέτοια εμφάνιση
SlimData Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Δεν έχω δει ρε παίδες ούτε το ματς ούτε στιγμιότυπα. Αληθεύει ότι κάποιος κλώτσησε τον γλύκο στους πανηγυρισμούς της ισοφάρισης;
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Δεν έχω δει ρε παίδες ούτε το ματς ούτε στιγμιότυπα. Αληθεύει ότι κάποιος κλώτσησε τον γλύκο στους πανηγυρισμούς της ισοφάρισης; Κοκκινη στον Γλυκο ειναι κανονικα.
PostHelper Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 "Εκκλησια το Καραισκακη" https://www.youtube.com/watch?v=5YHktR9J_bA Ασε τις χαζομαρες και τα υπονοουμενα. Στο φυλλο αγωνα δεν εχει γραφτει τιποτα! Δεν εγινε τιποτα στο τελος συμφωνα με τον διαιτητη. Δεν εισηλθαν στον αγωνιστικο χωρο 15-20 οπαδοι του Ολυμπιακου. Δεν επεσε καμια κροτιδα-φωτοβολιδα στον Γλυκο στην αρχη. Κανενα αντικειμενο. Αυτο που κρατουσε και του το εδειξε και το ειδαμε ολοι μας ηταν οπτασια. Οποτε μην προπαγανδιζεις με βιντεο που τα εφτιαξες στο photoshop για βιντεο. Σε συνδιασμο με την ΤΡΑΓΙΚΗ για μια ακομα φορα ευνοια του διαιτητη υπερ του Ολυμπιακου: ΤΙΠΟΤΑ δεν αλλαξε. Ο ΙΔΙΟΣ ΕΜΕΤΟΣ συνεχιζει και υπαρχει στο Ελληνικο ποδοσφαιρο. Απλως ο ΠΑΟΚ νικησε και δινεται μικροτερη εμφαση στον παραλογισμο που ανεφερα. Ο εισαγγελεας Κορεας παντως, και επισημα πλεον ασκει διωξεις σε 16 ατομα(για κακουργηματικες πραξεις σε πολλα απο αυτα),-διαιτητες, παραγοντες κλπ, συγκεκριμενα 4 μελη της παρουσης ΕΠΟ, 4 μελη της παρουσης ΚΕΔ, 2 διαιτητες, 2 προεδρους ΠΑΕ κ.α-, και παραδεχτηκε πλεον μετα απο την ερευνα που ολοκληρωσε, την υπαρξη εγκληματικης οργανωσης στο Ελληνικο ποδοσφαιρο! Ειναι και επισημο! Προς το παρον δεν δωθηκαν τα 16 ονοματα, αλλά σε 2 εβδομαδες εδω θα ειμαστε(με το καλο) για να τα δουμε. Αντε να δουμε μηπως και ξεπλυθει η βρωμια.... Εγω κραταω μικρο καλαθι αλλά ποτέ δεν χανω την ελπιδα.
TAKE5 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Αγωνιστικά οι 2 ομάδες (αλλά και ο Παναθηναικός με Μπεργκ υγιή) είναι κοντά σε ποιότητα ΙΜΗΟ. Αν εξαιρέσεις το Ρομπέρτο που αντικειμενικά είναι 2 κλάσεις πάνω από όλους τους υπόλοιπους μόνο ο Κασάμι και ο Τσόρι υπό προυποθέσεις θα έβρισκαν θέση βασικού που θα έκανε μικρή διαφορά. Αντίστοιχα ο Αθανασιάδης και ο Βιτόρ είναι καλύτεροι από όλους τους αντίστοιχους του Ολυμπιακού μαζί. Ο Ολυμπιακός έχει βέβαια περισσότερες εναλλακτικές στους μέτριους παίκτες και αυτό θα μπορούσε να παίξει σημαντικό. Περίπου στα ίδια βρίσκεται και ο Παναθηναικός που είχε το πρόβλημα με Μπεργκ και αισχρές διαιτησίες οπότε το πρωτάθλημα αγωνιστικά θα ήταν πολύ ανοικτό αν δεν υπήρχε το εξωαγωνιστικό. Το εξωαγωνιστικό αν ισχύουν όσα ακούγονται ο Ολυμπιακός δεν προκειται να αντέξει θα καταρρεύσει (ακόμα αν δεν έχει και σαν ομάδα πρόβλημα δικαστικό). Αν δεν ισχύουν και δεν αγγίξουν τον Μαρινάκη οι διώξεις θα πάρει το πρωτάθλημα ευκολα
we_will_rise Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 4 μέλη της ΕΠΟ 2 πρόεδροι ΠΑΕ (ο ένας είναι ο βάγγος, ο άλλος; ) Μέλη της ΚΕΔ Διαιτητές Μπράβοι
PostHelper Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 4 μέλη της ΕΠΟ 2 πρόεδροι ΠΑΕ (ο ένας είναι ο βάγγος, ο άλλος; ) Αυτος που νικησε τον Εκτορα?
ozi Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 2 πρόεδροι ΠΑΕ (ο ένας είναι ο βάγγος, ο άλλος; ) Aυτός με τα καλά σουβλάκια
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Ειναι η τελευταια ευκαρια για το ελληνικο ποδοσφαιρο οι συγεκριμενες διωξεις. Πανε φυλακη οσοι πρεπει να πανε, οι ομαδες τους πανε ερασιτεχνικο αν αποδειχθει οτι εμπλεκονται και καθε κατεργαρης στον παγκο του. Αλλα ας μην ονειρευομαστε. Πανηγυρικες αθωωσεις και "δικαιωσεις" θα εχουμε... 1
thomasG4 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Ειναι η τελευταια ευκαρια για το ελληνικο ποδοσφαιρο οι συγεκριμενες διωξεις. Πανε φυλακη οσοι πρεπει να πανε, οι ομαδες τους πανε ερασιτεχνικο αν αποδειχθει οτι εμπλεκονται και καθε κατεργαρης στον παγκο του. Αλλα ας μην ονειρευομαστε. Πανηγυρικες αθωωσεις και "δικαιωσεις" θα εχουμε... Χαχαχαχα καλό. Να μπει στο τοπικ με τα ανέκδοτα. 1
we_will_rise Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Aυτός με τα καλά σουβλάκια Εγώ γιατί πιστεύω ότι είναι ο πρόεδρος της Χαλκιδόνας;
ozi Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Εγώ γιατί πιστεύω ότι είναι ο πρόεδρος της Χαλκιδόνας; Δεν σου λέω την γνώμη μου.Πληροφόρηση είναι Πάντως δεν βρίσκεται στους εμπλεκόμενους ο Σπανός.Αυτός έχει άλλα θέματα εκτός ποδοσφαίρου. Είναι 4-5 (που από και αν τους πιάσεις θα λερωθείς)εκ των ΕΠΟ/ΚΕΔ,αυτός που δεν ξέρει αγγλικά αλλά μόνο Πακιστανοκινέζικα που διοικεί την ΕΠΟ,3 διαιτητές.οι 2 πρόεδροι και μερικοι ακόμα που δεν τους ξέρω. Y.γ:Οι κατηγορίες που ασκήθηκαν(σε 7 από αυτούς) Συγκρότηση, ένταξη και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης (ασκήθηκε σε 7 άτομα). Απάτη κατά συναυτουργία, κατ΄εξακολούθηση, συνήθεια και επάγγελμα σε βαθμό κακουργήματος και πλημμελήματος. Απόπειρα εκβίασης κατά συναυτουργία και κατ'έξακολούθηση με απειλή βλάβης δραστηριότητας που ασκεί ο εξαναγκαζόμενος και'επάγγελμα και συνήθεια. Δωροδοκία και δωροληψία για αλοίωση αποτελέσματος αγώνα που περιλαμβάνεται σε στοιχηματικές δραστηριότητες σε βαθμό πλημμελήματος http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10770&subid=2&pubid=129916259 Και αθλητικοί δικαστές στη λίστα των 16 διωκομένων
we_will_rise Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Δεν σου λέω την γνώμη μου.Πληροφόρηση είναι Πάντως δεν βρίσκεται στους εμπλεκόμενους ο Σπανός.Αυτός έχει άλλα θέματα εκτός ποδοσφαίρου. Είναι 4-5 (που από και αν τους πιάσεις θα λερωθείς)εκ των ΕΠΟ/ΚΕΔ,αυτός που δεν ξέρει αγγλικά αλλά μόνο Πακιστανοκινέζικα που διοικεί την ΕΠΟ,3 διαιτητές.οι 2 πρόεδροι και μερικοι ακόμα που δεν τους ξέρω. Με τις υγείες τους Εύχομαι να σαπίσουν στην φυλακή https://www.youtube.com/watch?v=OotUr1y78SI Σε αυτό το καταπληκτικό βίντεο του mastouras GAMIAS 7 (το πρώτο χαρακτηριστικό ισχύει όντως) βλέπουμε τους λόγους για τους οποίους πρέπει να τιμωρηθεί ο Ολυμπιακός με την ίδια ποινή που τιμωρήθηκε πέρσυ ο ΠΑΟΚ (οι 3 βαθμοί play-off να μεταφραστούν σε βαθμούς πρωταθλήματος). Κατά τ'άλλα, μια ερώτηση για τα παιδιά που ήταν μέσα: Γιατί τέτοια μανία με τον Γλύκο; Αυτή τη μαλακία με το "βου-βου-βουλγαροι" πότε θα την κόψετε; Και μια παρατήρηση, ακούω συχνά πυκνά ότι τα ορκ του παοκ είναι τα χειρότερα της Ελλάδας. Λάθος φίλοι μου, ολωνών τα ορκ, είναι ορκ και τα κόκκινα δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα απ'τα ασπρόμαυρα!
Pa0ki Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Sold out δεν υποτίθεται ότι θα ήταν? Πολλά κενά στο γήπεδο
Προτεινόμενες αναρτήσεις