Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εμ όταν ο Βαγγέλης ξεπουλάει και τα τσιμέντα αυτά γίνονται!

Άμυνα ανύπαρκτη, επίθεση έναν βετεράνο και κέντρο αντίστοιχο του ΠΑΟ τις σεζόν που παίρναμε πρωτάθλημα +20 πόντους..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 24,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• margaritagr

1508

• Cossutius.

1324

• Atallos1

1240

• MiDi_MiLiZ

849

Εγω ενα βλεπω παντως.

Οτι ο ΟΣΦΠ εκτιθεται συνεχως λογω αμπαλοσυνης. ξερω ξερω η καλυτερη ομαδα με τους καλυτερους παιχτες θα πειτε οι οπαδοι του μονο που αυτο ρε παιδι μου δε φαινεται στο γηπεδο τους τελευταιους 2 μηνες. Διαλεγουν παιχνιδια τα κωλοπαιδα επειδη στην ευρωπη εκαμε δυο νικες με το φαρδος και την ικανοτητα του Ρομπερτο.

Με 10 παικτες ξεκιναει καθε ματς ο ΟΣΦΠ και ελπιζετε ακομη μερικοι μαζι με τον Μιτσελ στην ανασταση του μητρογλα. Στη τελικη ρε κοουτς παιξε 4-6-0. Με 11 θα παιζεις και οχι με 10

Απο κει και περα η διατησια συνεχιζει να εκθετει τον ΟΣΦΠ. Η παραγκα καλα κρατει (γι αλλους βεβαια μπορει να ειναι προβοκατσια και βαλτος ο αρετοπουλος και οι πλαγιοι). Ηθελα να ξερα τι θα γραφαν αυριο οι εφημεριδες αν ισοφαριζε μετα το ακυρωθεν γκολ ο ΟΣΦΠ.

Ντροπη πια. Κουραστηκαμε.

• Like 6

Εγω ενα βλεπω παντως.

Οτι ο ΟΣΦΠ εκτιθεται συνεχως λογω αμπαλοσυνης. ξερω ξερω η καλυτερη ομαδα με τους καλυτερους παιχτες θα πειτε οι οπαδοι του μονο που αυτο ρε παιδι μου δε φαινεται στο γηπεδο τους τελευταιους 2 μηνες.

Απο κει και περα η διατησια συνεχιζει να εκθετει τον ΟΣΦΠ. Η παραγκα καλα κρατει (γι αλλους βεβαια μπορει να ειναι προβοκατσια και βαλτος ο αρετοπουλος και οι πλαγιοι). Ηθελα να ξερα τι θα γραφαν αυριο οι εφημεριδες αν ισοφαριζε μετα το ακυρωθεν γκολ ο ΟΣΦΠ.

Ντροπη πια. Κουραστηκαμε.

θα γραφανε "ματσαρα" και "παραπονα απο τους θεσσαλονικεις"

• Like 1

Γιατι πρεπει να αναστησουμε τον Μητρογλου; Φυσικα δεν πιστευω οτι τελειωσε το πρωταθλημα εχει πολυ δρομο ακομα.

Τι εχει μεινει να πουλησουμε;;;

Ο βασιλιάς είναι γυμνός...

Με 2 ντερμπι εκτός και αυτήν την ομάδα το πρωτάθλημα είναι χαμένο...Στα θετικά το οτι δεν το πέρνει ο βαζελος...

Του εβαλε τα γυαλια ο Αναστασιάδης του Μίτσελ σήμερα....

Έτσι πρέπει

Στα δικά σας μάτια μπορεί να φαίνεται αστείο γιατί είστε χορτάτοι από τίτλους και το πρωτάθλημα σας έχει γίνει συνήθεια.

Και να χάσετε ένα δεν έγινε και τίποτα, δεν έχετε την κάψα του Παοκτσή που έχει να πάρει πρωτάθλημα 30 χρόνια

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...