Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

φυσικα δεν εχει σημασια ποιος διατητης θα μπει, αρκει να φορα ερυθρολευκη φανελα. σε αυτη τη χωρα πλεον τιποτα δεν εχει σημασια, ολα κατεδαφιστηκαν

• Απαντ. 24,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• margaritagr

1508

• Cossutius.

1324

• Atallos1

1240

• MiDi_MiLiZ

849

Δημοσ.

Actually , το βιαζουν κ αυτοι

Ε στον βαθμο που μπορουν ναι εννοειται. Υποκριτες τελειως και γραφουν και αηδιες. Ολες οι οπαδικες εφημεριδες το ιδιο κανουν εξαλλου. Αλλά εκει ειναι θεμα επιλογης και πρακτικης επιρροης. Εφημεριδες ειναι αμα θελεις δεν τις διαβαζις.

Απλως εδω μιλαμε για κατι ΑΠΕΙΡΩΣ μεγαλυτερο. Την πληρη καταστροφη, εμπρακτη καταστροφη, του Ελληνικου πρωταθληματος απο τον Ολυμπιακο που πλεον, εχουμε αφησει τα φαινομενα ευνοιας ή τεραστιας ευνοιας και εχει φτασει να το παιρνει επειδη ετσι θελει(φυσικα ο ΠΑΟΚ δεν κυνηγα κανενα πρωταθλημα οπως μαλλον φοβαται ο Μαρινακης οτι γινεται, αλλά ειναι τοσο κουτοι που δεν εχουν ιδεα απο ποδοσφαιρο και τοσο κακομαθημενοι ωστε θελουνε (δια ορισμου) να εχουν +20 βαθμους διαφορά απο τωρα ενω ο ΠΑΟΚ ετσι και αλλιως θα ξεφουσκωσει, 3 παιχνιδια εκτός εδρας εχει παιξει μόνο εαν δεν το αντιληφθηκατε ενω οι τραυματισμοι λογω ελλιπους ροστερ ερχονται συνεχως).

Ε καπου εδω νομιζω οτι σιγα σιγα θα τελειωσουν ολα αυτα δεν γινεται να συνεχιστει αυτο.

Η εμμονη σας με τους διαιτητες παντως εχει πλακα , δεν εχει σημασια πλεον ποιος θα μπει . Ετσι παντα θα εχετε μια μονιμη δικαιολογια για τις φαπες

Ισως, αλλά εχουμε ΟΛΟ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΜΑΣ! Με ολα αυτα που εχουν γινει στο παρελθον. Δεν ειναι δυνατον ουτε 1 στο τετρακις εκατομμυριο να κατηγορηθουμε για το οτι ειμαστε καχυποπτοι.

Σε αυτη την περιπτωση δε, ενταξει γελανε πλεον και οι πιο μακρινοι γαλαξιες με τους ορισμους διαιτητη αλλά και παρατηρητη.

Δημοσ.

Πέρυσι, κάπου στα τέλη Οκτωβρίου, καμιά εικοσαριά μέρες περίπου πριν τον αγώνα Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ

Χεχε....  :-D  :eek:

Ο διαιτητής Κώστας Ιωαννίδης που κατάγεται από τον Πειραιά αλλά πήρε… μεταγραφή στον σύνδεσμο διαιτητών Αργολίδας

Αυτο παλι το νεο εθιμο τι τραγωδια!!  :eek: Παρα πολλοι διαιτητες που ανηκουν σε συνδεσμο απο εναν νομό δεν καταγονται απο αυτον τον νομό!! Απλως επειδη πρεπει συνηθως οι διαιτητες να μην σφυριζουν τις ομαδες απο τον ιδιο ή κοντινους νομούς, εχουν βρει αυτο το κολπακι της "μεταγραφης νομού", ωστε να συμβαινουν αυτα τα γελοια περιστατικα. Και φυσικα δεν ειναι καθολου σπανια. Καθε αλλο.

Και μην πει κανείς αφελης οτι ετυχε ή οτι ο Ιωαννιδης κατοικει στην Αργολιδα. Ας δει καλυτερα ολους τους διαιτητες που σφυριζουν, απο που καταγονται, σε ποιον συνδεσμο τους τοποθετουν και που κατοικουν....  :-(  Τραγελαφικες καταστασεις στο Ελληνικο ποδοσφαιρο.

Μετά:

Αργότερα:

8,5 εκ ευρώ ο ΠΑΟΚ!

19 μέρες του πήρε για να βρει κουράγιο να ξαναγράψει

• Like 1
Δημοσ.

Ρε Zus, ειλικρινά πιστεύεις πως αυτός ειναι οι καλύτερος διαιτητής για αυτό το παιχνιδι? άσε τι θα γινει...

Εχει την ψυχολογία να σφυρίξει στο Καραϊσκάκη? δεν υπήρχαν καλύτεροι?

Δημοσ.

Ο Αρετόπουλος ήταν ο 4ος διαιτητής, που δεν είδε τους 500 να χτυπάνε τους παίχτες του Παναθηναϊκού στο Καλοπούλειο 2-1. (ούτε και την μολοτοφ είδε) Τι περιμένεις εσυ τώρα. Ας ήταν τίμιος και ας ήταν άπειρος.

Το συγκεκριμένο ματς είναι ένα ματς που αν ο ΠΑΟΚ είναι καλός, μπορεί να εκθέσει τον διορισμένο και τους "Αρετό-πουλους" του. 

Δημοσ.

Ρε Zus, ειλικρινά πιστεύεις πως αυτός ειναι οι καλύτερος διαιτητής για αυτό το παιχνιδι? άσε τι θα γινει...

Εχει την ψυχολογία να σφυρίξει στο Καραϊσκάκη? δεν υπήρχαν καλύτεροι?

Εγώ ξέρω ότι ο μόνος διαιτητής που είναι αρεστός στον ΠΑΟΚ είναι ο Κάκος.

Να αφήνει δηλαδή το ξυλίκι αβέρτα, να μη δίνει καταφανέστατες κόκκινες, να κάνει το παιχνίδι ροντέο με τα σφυρίγματά του κοκ.

Στο παιχνίδι με τον βάζελο ο ΠΑΟΚ είχε και τη διαιτησία υπέρ του και παρ' όλα αυτά κατάφερε να χάσει με εμφατικό τρόπο (προηγήθηκε δύο φορές)

Εκεί που θέλω να καταλήξω, είναι ότι πολλές φορές η προκατάληψη δημιουργείται σκόπιμα από την εκάστοτε ΠΑΕ για να καλύψει τις αδυναμίες κάποιας ομάδας σε ενδεχόμενο αρνητικό αποτέλεσμα (το οποίο είναι και το πιθανότερο βάση της δυναμικής και της προϊστορίας των δύο ομάδων στο Φάληρο)

Παράδειγμα αποτελεί το 0-1 πέρυσι μέσα στη Λεωφόρο με τον Μήτρογλου, που αν διαβάσεις εδώ μέσα τι έγραφαν τότε οι βάζελοι, θα νόμιζες πραγματικά ότι είδες άλλο ματς. Μιλάμε για ένα ματς που είχε πέσει το κλωτσίδι της αρκούδας και ο ΠΑΟ το τελείωσε με 11 παίχτες.

Δημοσ.

Να αφήνει δηλαδή το ξυλίκι αβέρτα, να μη δίνει καταφανέστατες κόκκινες, να κάνει το παιχνίδι ροντέο με τα σφυρίγματά του κοκ.

Στο παιχνίδι με τον βάζελο ο ΠΑΟΚ είχε και τη διαιτησία υπέρ του και παρ' όλα αυτά κατάφερε να χάσει με εμφατικό τρόπο (προηγήθηκε δύο φορές)

Εκεί που θέλω να καταλήξω, είναι ότι πολλές φορές η προκατάληψη δημιουργείται σκόπιμα από την εκάστοτε ΠΑΕ για να καλύψει τις αδυναμίες κάποιας ομάδας σε ενδεχόμενο αρνητικό αποτέλεσμα (το οποίο είναι και το πιθανότερο βάση της δυναμικής και της προϊστορίας των δύο ομάδων στο Φάληρο)

Παράδειγμα αποτελεί το 0-1 πέρυσι μέσα στη Λεωφόρο με τον Μήτρογλου, που αν διαβάσεις εδώ μέσα τι έγραφαν τότε οι βάζελοι, θα νόμιζες πραγματικά ότι είδες άλλο ματς. Μιλάμε για ένα ματς που είχε πέσει το κλωτσίδι της αρκούδας και ο ΠΑΟ το τελείωσε με 11 παίχτες.

Πέρα απ τις προκαταλήψεις και την κακή προϊστορία με την διαιτησία, ο φίλος λέει το εξής απλο. Το αυτονόητο δηλαδή.

Παίζει ενα ματς οσφπ-παοκ, ο δεύτερος με τον πρώτο. Ενα δύσκολο ματς σε μια δύσκολη έδρα. Γιατι δεν ορίζουν έναν διεθνή(δεν έγινε κλήρωση αλλα ορισμός) και με πείρα, και ορίζουν έναν άπειρο ΜΗ διεθνή; Με ποια κριτήρια επιλέχθηκε αυτός ο διαιτητής;

Αυτο είναι ύποπτο να μην πω τίποτα χειρότερο, και ξέχνα τις φανέλες ή τα ματς που είχε μυωπία. 

Δημοσ.

Φορ γιορ ινφο:

Kαθεστε και απαντατε σε ανθρωπο που αν μαθαινε οτι ο Τομι Σχινας (διαιτητης Α1) υπηρξε φιλαθλος του ΠΑΟ, θα το εκανε σημαια των επιχειρηματων του για πρασινη παραγκα στο μπασκετ.

Oh wait!

Τα ποστ καπου εκει το Μαιο 2012 υπαρχουν, τα accounts αλλαζουν.

Δημοσ.

Ότι δηλαδή αν βάζανε διεθνή, αυτός θα ήταν αμερόληπτος..

Στο καραϊσκάκη παίζεις, και κίτρινες θα πάρεις, και τα άουτ θα τα δίνει κόρνερ και οφσάιντ θα βγαίνει ακόμα και ο Γλύκος. Όποιος κι αν διαιτητεύσει. Και όταν με το καλό παίξουμε στην τούμπα, θα μας χαρίσει καμιά κίτρινη, θα κόψει τον γαύρο με κανα ανύπαρκτο οφσάιντ και θα είμαστε πάτσι, θα βάλει και ενα γκολ ο κλαους και είμαστε οκ για φέτος..

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Ειλικρινά δεν δίνω δεκάρα για το τι λεει η καθε ΠΑΕ. Εγώ θέλω τον διαιτητή να σφυρίζει ότι βλέπει. Μετα θα τον κρίνω.

Η ερώτηση ειναι σχετικά απλή παντως που σου έκανα και το πηγές μέσω λεωφόρου: ειναι ο κατάλληλος διαιτητής για αυτό το παιχνιδι? εχει τα τρεξίματα, τη ψυχραιμία, την αντίληψη και το εκτόπισμα για να επιβληθεί σε αυτό το παιχνιδι

Δημοσ.

μα φυσικα, αφου ακομα κι ο "καθηγητης της αλητειας" ειπε καποτε για τους ερυθρολευκους οτι ειναι "επιστημονες" ^_^

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...