Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βαρυσήμαντη δήλωση Δημήτρη Γιαννακόπουλου:

«Μπράβο στους Κορομηλά και Πηλοϊδη για τη μεγάλη τους νίκη σήμερα».

ετσι ειναι φιλε.το 50-50 ποναει.οταν εχεις μαθει τοσα χρονια στο 80-20 υπερ σου σου κακοφαινετε.

μια αναμενομενη και ευκολη νικη σημερα παρα την κακη μερα σπανουλη την αστοχια στις βολες και την απουσια μαντζαρη.με νορμαλ διαιτησια σαν την σημερινη αυτος ο παο δεν προκειτε να μας παρει ουτε ενα ματς

Για ματς στην έδρα του, ούτε ο ΟΣΦΠ έπαιξε γαμάτα πάντως ε. Και μη ξεχνάμε και το της περασμένης βδομάδας με ΠΑΟΚ. Θέλω να πω, αν μιλάμε ομαδικά (και όχι οπαδικά), ούτε αυτός είναι σε τόσο καλή κατάσταση. Εμένα αυτό πάντως θα με απασχολούσε στη θέση σας, όχι το χάλι που (όντως) έδειξε σήμερα ο ΠΑΟ.

αυτο μας απασχολει για την ευρωπη εδω και καιρο γιατι ο μπαρτζωκας ειναι αστειος.στην ελλαδα δεν μας απασχολει γιατι εχετε χειροτερο ροστερ και εξισου αστειο προπονητη.

• Απαντ. 24,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• margaritagr

1508

• Cossutius.

1324

• Atallos1

1240

• MiDi_MiLiZ

849

Δημοσ.

Σαν ταύρος μαινόμενος, μαζί με τους μπράβους του, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μπούκαρε στα αποδυτήρια των ρέφερι μετά την ήττα του ΠΑΟ στο ΣΕΦ, εκτοξεύοντας απειλές του στυλ "θα με βρείτε μπροστά σας, την αλητεία την έχω εφεύρει εγώ...". Οι διαιτητές φοβούμενοι δεν έγραψαν τίποτα στο φύλλο αγώνα!

"Πηλοΐδη, αυτό που κάνατε είναι αλητεία και την αλητεία την έχω εφεύρει εγώ! Θα με βρείτε μπροστά σας, να το ξέρετε... Στο φύλλο αγώνα γράψτε ό,τι θέλετε!"

http://www.redplanet.gr/basket/a1_basket/giannakopoylos-thn-alhteia-thn-exw-efeurei-egw.2115499.html

Δημοσ.

Δεν ειναι Παναθηναικος ο wachloud ρε :-)

Eιναι, ειναι

Παντα εχει πλακα να του την πεφτουν διαφοροι επειδη απευθυνεται στους ολυμπιακους σε 2ο πλυθηντικο κι επειδη παραλληλα δεν γραφει σαν αθρογραφος του πρωταθλητη.

Δημοσ.

Πως αδικηθηκε δηλαδη?

Ο Ζοτς τα ακουγε απο μερικες μπασκετοφατσες της κερκιδας επειδη τοσα χρονια οχι απλα τον ειχε για βασικο 3ρι, αλλα επεμενε να μην φερνει (ή να μην βρισκει) αλλον στη θεση του για να περασει τον Περπε σε δευτερευοντα ρολο.

Απολυτη εμπιστοσυνη και υπομονη απο Ζοτς, χρονος συμμετοχης παραπανω απο καθε αλλο 3ρι, ακομα και μετα απο 6-7 μηνες αποχης απτο μπασκετ τον εριχνε μεσα σε παιχνιδια φωτια. Η αδικια του Περπε στον ΠΑΟ ποια ειναι? Οτι ειχε για αλλαγες τον Τεπιτς, τον Ουινστον και τον Κετσμαν αντι για τον Γουιμς, τον Σαν Εμετεριο και τον Πιτ Μαικλ?

...σε εισαγωγικά, κατ' αρχάς, το αδικήθηκε, Μίντι. Και περιλαμβάνει πολλά πράγματα, όπως λ.χ. ότι ΙΣΩΣ και να μην ταίριαζε σε ομάδα όπως ο ΠΑΟ (...δεν φταίει ούτε ο ΠΑΟ που τον πήρε - ούτε κι ο Στράτος που πήγε, αλλά φαντάζομαι καταλαβαίνεις τί λέω). κι εννοώ το είδος του παιχνιδιού της ομάδας, όπου θα ταίριαζε μόνο ένα "πολύ αθλητικό" 3άρι, το οποίο δεν ήταν/είναι ο Περπέ...

Στον ΟΣΦΠ πάντως, πολύ καλύτερα φαίνεται - δεν νομίζω να έχεις αντίρρηση. Στον δε ΠΑΟ, δεν ξέρω αν ο Ζοτς θα μπορούσε να του ΔΩΣΕΙ πιο ενεργό ρόλο (η λογική της πρακτικής λέει "όχι" πάντως), προσαρμόζοντας το παιχνίδι φυσικά. Και βεβαίως δεν θυμάμαι ποτέ να "έκαψε" τον ΠΑΟ, η συμμετοχή του (το να μην τον έβγαλε κι από τα όποια δύσκολα αυτός, είναι άλλο καπέλο).

Δημοσ.

Eιναι, ειναι

Παντα εχει πλακα να του την πεφτουν διαφοροι επειδη απευθυνεται στους ολυμπιακους σε 2ο πλυθηντικο κι επειδη παραλληλα δεν γραφει σαν αθρογραφος του πρωταθλητη.

...πτου σου, αλήτη :ρ

Και για "size 14", και για τα άλλα...:ρ (...η "πλάκα που έχει")

(...πάντως, πράγματι "σπάζομαι", που χωρίς ο άλλος να διακριβώσει, ή ΕΣΤΩ να...ρωτήσει, μου κοπανάει είτε την ταμπέλα του βάζελου, είτε του γαύρου - είτε του οποιουδήποτε τεσπα...)

Με τον Ομπράντοβιτς μια χαρά ταίριαξε ο Περπέρογλου, ειδικά απο το 2010 και μετά.

...θες να πεις ότι ήταν "μια χρυσή μετριότητα", που ΣΩΣΤΑ λέει συχνόπυκνα ο Μίντι,,,,,για άλλους λόγους όμως...

Δημοσ.

Ε ναι ρε σύ, role player είναι ο Περπέρογλου, τι θέλουν μερικοί; Crossovers, μπασίματα και 20π.-10.ρ σε κάθε παιχνίδι; Να φέρουμε τον Νικολάκη τον Μπατούμ αν θέλουμε να ζητάμε τέτοια απο το τριάρι μας.

• Like 1
Δημοσ.

. Το καλό με την ομάδα αυτή είναι οτι έχει πολυφωνία στην επίθεση και μπορεί να βρεί λύσεις απο παντού.

Εχω ακριβως την αντιθετη αποψη. Αν δεν παρουμε δημιουργικο γκαρντ-σκορερ και συνεχισουμε να παιζουμε το συστημα "αγιος σπανουλης" στην επιθεση, δε θα παμε πουθενα.

Δημοσ.

...σε εισαγωγικά, κατ' αρχάς, το αδικήθηκε, Μίντι. Και περιλαμβάνει πολλά πράγματα, όπως λ.χ. ότι ΙΣΩΣ και να μην ταίριαζε σε ομάδα όπως ο ΠΑΟ (...δεν φταίει ούτε ο ΠΑΟ που τον πήρε - ούτε κι ο Στράτος που πήγε, αλλά φαντάζομαι καταλαβαίνεις τί λέω). κι εννοώ το είδος του παιχνιδιού της ομάδας, όπου θα ταίριαζε μόνο ένα "πολύ αθλητικό" 3άρι, το οποίο δεν ήταν/είναι ο Περπέ...

Στον ΟΣΦΠ πάντως, πολύ καλύτερα φαίνεται - δεν νομίζω να έχεις αντίρρηση. Στον δε ΠΑΟ, δεν ξέρω αν ο Ζοτς θα μπορούσε να του ΔΩΣΕΙ πιο ενεργό ρόλο (η λογική της πρακτικής λέει "όχι" πάντως), προσαρμόζοντας το παιχνίδι φυσικά. Και βεβαίως δεν θυμάμαι ποτέ να "έκαψε" τον ΠΑΟ, η συμμετοχή του (το να μην τον έβγαλε κι από τα όποια δύσκολα αυτός, είναι άλλο καπέλο).

Διαφωνω στο οτι βλεπουμε καλυτερο Περπε στον ΟΣΦΠ εφετος απο αυτον που βλεπαμε στον ΠΑΟ. Τυπικος Περπε της τελευταιας 5ετιας ειναι, με τα σκαμπανεβασματα του (στο ενα παιχνιδι μπορει να σου βαλει 15 ποντους με τρελα ποσοστα και με τριποντα υπο πιεση και στο επομενο να σου στειλει 2 ελευθερα τριποντα στα ορια για αιρμπολ, αλλα 2 στην εξω πλευρα του στεφανιου και στο ποσταρισμα να φαει ταπα απο ποιντ γκαρντ). Σημερα ηταν το κλειδι του αγωνα, ναι, κι αυτο τον καθιστα σημαντικο παιχτη (το φωναζω χρονια οτι στα ντερμπι ειναι παιχτης κλειδι και καποιοι εδω μεσα με λεγαν αμπαλο οταν θελαν να πιστεψουν οτι επειδη ο Τσιλντρες παιρνει 2-3μυρια ειναι και παιχταρας), αλλα στα παιχνιδια της Ευρωλιγκας τον περιμενα αρκετα καλυτερο για να ειμαι ειλικρινης (βαση των παραστασεων που εχω απο τον ΠΑΟ με αυτον τον παικτη).
Δημοσ.

Καλα στον Παο του ομπραντοβιτς ειναι που ταιριαζε απολυτα ο Περπερογλου. Και εξαλλου, και ο ΟΣΦΠ μεσες ακρες το ιδιο μπασκετ παιζει επιθετικα.

Δημοσ.

Εχω ακριβως την αντιθετη αποψη. Αν δεν παρουμε δημιουργικο γκαρντ-σκορερ και συνεχισουμε να παιζουμε το συστημα "αγιος σπανουλης" στην επιθεση, δε θα παμε πουθενα.

Αυτό το είπα και εγώ πρίν, έναν γκάρντ τύπου Λαφαγιέτ-Τζαάμπερ χρειαζόμαστε. Αλλά δεν μπορείς να διαφωνήσεις με το ότι εκτός του Σπανούλη, Πρίντεζης-Σλούκας-Παπανικολάου-Λό-Περπέρογλου, μπορούν να βγάλουν τα κάστανα απο τη φωνιά σε οποιαδήποτε στιγμή.

Δημοσ.

Το να βγαλουν τα καστανα πως το εννοεις? Να σκοραρουν? Προφανως. Αλλα καποιος πρεπει να τους πασαρει, δεν ειναι κανεις τους δημιουργικος παικτης (με εξαιρεση τον Λο).

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...