Zus Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Όμως, ως έχουν τα πράγματα τώρα, ο Ολυμπιακός έδρασε πρόχειρα και κακώς υπάρχει γκρίνια και ειρωνία. Δεν θέλεις να καταλάβεις ότι δεν περνάνε όλα τα θέματα μέσα από διαδικασίες. Πολλά γίνονται με ένα απλό ναι. Δεν θα κόστιζε τίποτα, αλλά μετά πώς θα γυρίσουν στη Θεσσαλονίκη τα παιδιά? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Snoob Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Super Moderators Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Εγώ πάρα πολύ θέλω να μου γράψεις ένα από τα "πολλά" που γίνονται με ένα "απλό ναι". Και ξαναλέω, να μην κάνει ο Ολυμπιακός δημόσιες σχέσεις στις πλάτες των άλλων. Είχε εκδώσει ήδη ανακοίνωση. Αν ήθελε να εμπλέξει τον ΠΑΟΚ, όφειλε να κάνει τουλάχιστον ένα τηλεφώνημα πριν. Όχι την ώρα του τζάμπολ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
daPro Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Εγώ πάρα πολύ θέλω να μου γράψεις ένα από τα "πολλά" που γίνονται με ένα "απλό ναι". Και ξαναλέω, να μην κάνει ο Ολυμπιακός δημόσιες σχέσεις στις πλάτες των άλλων. Είχε εκδώσει ήδη ανακοίνωση. Αν ήθελε να εμπλέξει τον ΠΑΟΚ, όφειλε να κάνει τουλάχιστον ένα τηλεφώνημα πριν. Όχι την ώρα του τζάμπολ. Τι ομάδα είσαι αν επιτρέπεται? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Snoob Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Super Moderators Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Βύζαντας Μεγάρων. Καταπληκτικό σκεπτικό, σε συγχαίρω. Δες αυτό που γράφω, όχι τι ομάδα είμαι. Πρίσματα και παρωπίδες, δεν βαρεθήκατε πια; Αλλά, τι ρωτάω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tiger.7 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Εδω αρχισαν να τους κραζουν οι ίδιοι συνδεσμιτες του ΠΑΟΚ, και οι αντιολυμπιακοι ασχολούνται γιατί ζητήθηκε την τελευταία στιγμή. Αλλη φορα δημοψήφισμα και καμια πρόταση στη Βουλή για νομο "ενος λεπτού σιγης"... Ρε τι ακούμε.. Φανταστείτε να είχε αρνηθεί ο Ολυμπιακός κάποιο ανάλογο αίτημα τι θα είχαμε ακούσει για ηθικούς Αγγελοπουλους, δήθεν, κομπλεξ κτλ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zus Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Εγώ πάρα πολύ θέλω να μου γράψεις ένα από τα "πολλά" που γίνονται με ένα "απλό ναι". Σου απαντώ με χιούμορ: Το φιλικό μεταξύ ΑΕΚ-ΠΑΟ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Snoob Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Super Moderators Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Eίναι βέβαιο ότι θα είχατε ακούσει πολλά, αν είχαν αρνηθεί οι Αγγελόπουλοι. Από μένα, πάντως, όχι. Οπότε, αν έχεις να απαντήσεις κάτι σε αυτά που γράφω εγώ, έχει καλώς. Τα "ρε τι ακούμε", αλλού. Ελπίζω να συνεννοηθήκαμε, Πίτα. Έτσι, συνέχισε να πετάς το μπαλάκι στην εξέδρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tiger.7 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Εγώ πάρα πολύ θέλω να μου γράψεις ένα από τα "πολλά" που γίνονται με ένα "απλό ναι". Και ξαναλέω, να μην κάνει ο Ολυμπιακός δημόσιες σχέσεις στις πλάτες των άλλων. Είχε εκδώσει ήδη ανακοίνωση. Αν ήθελε να εμπλέξει τον ΠΑΟΚ, όφειλε να κάνει τουλάχιστον ένα τηλεφώνημα πριν. Όχι την ώρα του τζάμπολ. Τι ομάδα είσαι αν επιτρέπεται?Οτι η υπόλοιπη Ελλάδα πλην των γαυρων... Εν τω μεταξύ, ενα κράξιμο για άλλη ομάδα πλην γαυρου δν εχει κανει ποτε... Υ.Γ και ξαναλέμε, τι θα εχανε ο ΠΑΟΚ αν δεχόταν? Θα κρυωναν οι παικτες του και για 25 θα ετρωγαν 30?Επισης, εδω το κράξιμο ξεκίνησε απο τους ιδιους τους οργανωμένους του ΠΑΟΚ, και κάποιοι ακομα μένος κατα του Ολυμπιακού. Ουτε ενα σχόλιο για τον ΠΑΟΚ. Θα ήθελα πολυ να μαθω αν οι ρόλοι ήταν ανάποδα.. Eίναι βέβαιο ότι θα είχατε ακούσει πολλά, αν είχαν αρνηθεί οι Αγγελόπουλοι. Από μένα, πάντως, όχι. Οπότε, αν έχεις να απαντήσεις κάτι σε αυτά που γράφω εγώ, έχει καλώς. Τα "ρε τι ακούμε", αλλού. Ελπίζω να συνεννοηθήκαμε, Πίτα. Έτσι, συνέχισε να πετάς το μπαλάκι στην εξέδρα. Σου απάντησα ηδη. Οτι ειναι τραγικό να γραφουμε μονο για τον Ολυμπιακό και καμια αναφορά στην σταση του ΠΑΟΚ που την κράζουν ηδη ακομα και οι οργανωμένοι της θ4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
daPro Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Βύζαντας Μεγάρων. Καταπληκτικό σκεπτικό, σε συγχαίρω. Δες αυτό που γράφω, όχι τι ομάδα είμαι. Πρίσματα και παρωπίδες, δεν βαρεθήκατε πια; Αλλά, τι ρωτάω... τι έπαθες βρε..Απλά μου φαίνεται ότι είσαι φανατικος αντιολυμπιακος κ γράφεις αυτά που γραφεις.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
InvadersMustDie Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 μεχρι και στην τουρκικη λιγκα κρατησαν ενος λεπτου σιγη .. εδω ο παοκ απειλουσε οτι θα φυγει εαν γινει αυτο.. και δεν φταιει ο οπαδος του παοκ.. οι καθυστερημενοι που κρυβονται πισω απο κατι κουστουμια φταινε. να βγουν να πουν το προβλημα τους και το λογο που το εκαναν αυτο.. να δουμε επιπεδο ηλιθιοτητας, οχι τπτ αλλο.. λες ενα ναι οκ και τελειωνει το θεμα.. και δεν το δυναμιτιζεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zus Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Εν τω μεταξύ, ενα κράξιμο για άλλη ομάδα πλην γαυρου δν εχει κανει ποτε... Μεγάλη αλήθεια. Και φυσικά έχει σημασία όταν ένας χρήστης "αντικειμενικός" στα χαρτιά καταφέρεται 9 στις 10 φορές εναντίον του Ολυμπιακού. Δεν είναι θέμα παρωπίδας, είναι θέμα αρχής που αγγίζει την εμπάθεια ώρες, ώρες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Snoob Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Super Moderators Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Η κλασική παπάντζα. Δες λίγο τι έγραφα όταν κάτι "σωτήρες" τύπου Βγενόπουλου έταζαν "Αμπράμοβιτς", και έγραφα στους Παναθηναϊκούς μην άγεστε και φέρεστε. Και τι μου έγραφαν τότε οι "Παναθηναϊκοί". Όλο και κάποιο φιντάνι θα είχε βρεθεί να γράψει πως ζηλεύω το αναδυόμενο μεγαλείο του Παναθηναϊκού και πως φοβάμαι που θα πάρει τα σκήπτρα του Ολυμπιακού. Εκεί είναι, μπες και διάβασε, αντί να γράφεις πως κράζω, επειδή δεν έχεις τι να απαντήσεις. Αλλά, έτσι είναι: όταν είσαι δέσμιος της παρωπίδας, λογικό και επόμενο είναι να τα βλέπεις όλα κόκκινα ή μη κόκκινα. Και πάλι καλά. μεχρι και στην τουρκικη λιγκα κρατησαν ενος λεπτου σιγη .. εδω ο παοκ απειλουσε οτι θα φυγει εαν γινει αυτο.. και δεν φταιει ο οπαδος του παοκ.. οι καθυστερημενοι που κρυβονται πισω απο κατι κουστουμια φταινε. να βγουν να πουν το προβλημα τους και το λογο που το εκαναν αυτο.. να δουμε επιπεδο ηλιθιοτητας, οχι τπτ αλλο.. λες ενα ναι οκ και τελειωνει το θεμα.. και δεν το δυναμιτιζεις Την καταλαβαίνεις τη διαφορά; Μάλλον όχι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zus Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Όχι, μια χαρά έχω απαντήσει. Σου έχω απαντήσει. Δεν ζητήθηκε να γίνει έπαρση σημαίας του Ολυμπιακού μέσα στην Τούμπα, ενός λεπτού σιγή για έναν νεκρό ζητήθηκε. Για ΟΠΟΙΟΝ νεκρό, θα έπρεπε να γίνει σεβαστό. Δεν μπορεί η ηθική να γράφεται σε κανόνες και κατάστιχα του ΕΣΑΚΕ. Αλλά, έτσι είναι: όταν είσαι δέσμιος της παρωπίδας, λογικό και επόμενο είναι να τα βλέπεις όλα κόκκινα ή μη κόκκινα. Και πάλι καλά. Την καταλαβαίνεις τη διαφορά; Μάλλον όχι. Βλέπεις ότι δεν έχω μόνο εγώ τη συγκεκριμένη άποψη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Oι δικαιολογιες του Παοκ κ του Πρελεβιτς ειναι αστειες , ειτε ετσι ειτε αλλιως Σιγα τις πολιτικες προεκτασεις που εχει το θεμα . Και επειδη ακριβως αυτα που ειπε ο Πρελεβιτς , η μαλλον , αυτα που του ειπαν να πει ειναι αστεια , εβγαλε κ ο ιδιος γραπτη δηλωση το βραδυ Η αποφαση ειναι αυτονοητη Απο τη στιγμη που καποιος θελει να τιμησει την μνημη καποιου νεκρου , οφειλεις να το σεβαστεις και καπου εκει τελειωνει η ολη συζητηση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Snoob Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Super Moderators Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Και ξαναγυρίζουμε στο ότι "ήθελαν να τιμήσουν το νεκρό". Και σας ξαναλέω, πως τρίχες ήθελαν να τιμήσουν το νεκρό. Ανέξοδες δημόσιες σχέσεις ήθελαν να κάνουν. Κι η πλάκα είναι πως αυτός που βρίσκει τώρα αποκούμπι στην "τίμηση του νεκρού" (Zeus, εσένα λέω) νωρίτερα κατάφερε να ψελίσει πως "δε συμφωνεί ακριβώς με τους Αγγελόπουλους". Ό,τι να 'ναι, πραγματικά. Βολευτείτε πως ζηλεύω το μεγαλείο του Ολυμπιακού ή ό,τι άλλο, και πολύ ασχολήθηκα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις