adi32 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Για να καταλαβει κανεις που εχει φτασει η καταντια τους Πανηγυριζουν που πηραν Χ απο την Τριπολη και που ο Ολυμπιακος δε θα παρει το πρωταθλημα αητητος με 40 βαθμους διαφορα Καλα παθαινουν οσα παθαινουν απο τον Τσακα και τους υπολοιπους
daPro Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 ετσι απλα τον πελατακο.. οταν κρεμασει ο Δ.Δ τα παπουτσια του,παει η ομαδα...
Cossutius. Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Aπλό μπάσκετ, χωρις καμία ιδιαιτερότητα. Ο ΠΑΟ ειναι ο Διαμαντίδης. Μόλις κουραστεί τελείωσε.
Tilemaxx Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Ο Σλούκας μαζί με τον Λό έχουν καλύψει επάξια το κενό του Μάτζαρη μέχρι στιγμής. Με ένα αμυντικό γκάρντ τύπου Λαφαγιέτ θα είμαστε σούπερ. Και ο Πάουελ μου άρεσε απόψε, όπως και ο Χαϊνς κλασσικά που μαζί με τον Λό για μένα ήταν MVP απόψε. Το καλό με την ομάδα αυτή είναι οτι έχει πολυφωνία στην επίθεση και μπορεί να βρεί λύσεις απο παντού.
washcloud Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Για ματς στην έδρα του, ούτε ο ΟΣΦΠ έπαιξε γαμάτα πάντως ε. Και μη ξεχνάμε και το της περασμένης βδομάδας με ΠΑΟΚ. Θέλω να πω, αν μιλάμε ομαδικά (και όχι οπαδικά), ούτε αυτός είναι σε τόσο καλή κατάσταση. Εμένα αυτό πάντως θα με απασχολούσε στη θέση σας, όχι το χάλι που (όντως) έδειξε σήμερα ο ΠΑΟ.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 ετσι απλα τον πελατακο.. Quoted for emphasis.
washcloud Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Θρυλος . Για τον Καπονο του αλλου ...κάνε το "Θρύλος" "Στράτος", και είσαι μέσα.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Καλα για τον Περπε μην σας κανει εντυπωση. Μιλαμε για παιχτη που ειχε γελοιοποιησει τον Τσιλντρες στα τοτε μεταξυ μας, στον παλαιμαχο θα σκαλωνε? Σε τετοιες ειδικες αποστολες απεναντι σε απροσαρμοστα αμερικανακια και γενικως στα ντερμπι, ομολογουμενως ειναι πολυ χρησιμος παικτης και λιρα 100.
dismemberer Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Για αυτο το λογο λεγαμε οτι σε σχεση με τον παιχτη που αντικατεστησε ( Αυτον...http://olympiacos-blog.blogspot.com/2013/02/blog-post_7211.html) ειναι τρελη αναβαθμιση ρε συ μιντι.
washcloud Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Βασικά "αδικήθηκε" από την θητεία του στον ΠΑΟ, πιστεύω εγώ. Τα ίδια και στην Εθνική.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Βασικά "αδικήθηκε" από την θητεία του στον ΠΑΟ, πιστεύω εγώ. Τα ίδια και στην Εθνική. Πως αδικηθηκε δηλαδη? Ο Ζοτς τα ακουγε απο μερικες μπασκετοφατσες της κερκιδας επειδη τοσα χρονια οχι απλα τον ειχε για βασικο 3ρι, αλλα επεμενε να μην φερνει (ή να μην βρισκει) αλλον στη θεση του για να περασει τον Περπε σε δευτερευοντα ρολο. Απολυτη εμπιστοσυνη και υπομονη απο Ζοτς, χρονος συμμετοχης παραπανω απο καθε αλλο 3ρι, ακομα και μετα απο 6-7 μηνες αποχης απτο μπασκετ τον εριχνε μεσα σε παιχνιδια φωτια. Η αδικια του Περπε στον ΠΑΟ ποια ειναι? Οτι ειχε για αλλαγες τον Τεπιτς, τον Ουινστον και τον Κετσμαν αντι για τον Γουιμς, τον Σαν Εμετεριο και τον Πιτ Μαικλ?
Tilemaxx Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Βαρυσήμαντη δήλωση Δημήτρη Γιαννακόπουλου:«Μπράβο στους Κορομηλά και Πηλοϊδη για τη μεγάλη τους νίκη σήμερα».
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Βαρυσήμαντη δήλωση Δημήτρη Γιαννακόπουλου: «Μπράβο στους Κορομηλά και Πηλοϊδη για τη μεγάλη τους νίκη σήμερα». Βολικη δικαιολογια για προεδρους ελληνικων μπασκετικων ομαδων, χρονια τωρα. Ξερουν κι αυτοι οι προεδροι που εχουν επιπεδο πριμαντονας. Ο τρακης θα κωλωσει?
Προτεινόμενες αναρτήσεις