Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 24,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• margaritagr

1508

• Cossutius.

1324

• Atallos1

1240

• MiDi_MiLiZ

849

..."συγκινητικός ο αρχηγός, έφαγε ξύλο ο αρχηγός, έβαλε κρίσιμες βολές ο αρχηγός, λίγος ο Σφαιρόπουλος για το επίπεδο, μαλάκες οι Αγγελόπουλοι", μπλα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν έχεις κερδίσει ποτέ στο ΟΑΚΑ; Ούτε με την Εθνική Λιθουανίας σε κάποιο φιλικό;

«(Χαμογελάει!!)... Να σου πω την αλήθεια, δεν θυμάμαι να έχω κερδίσει! Όσο ήμουν στον Ολυμπιακό, όμως, ήταν πολύ δύσκολο να κερδίσουμε εδώ μέσα... Πολύ κλέψιμο φίλε, πολλές κλοπές...»

Πρεπει να τον εκλεψαν παλι σημερα τον Κλειζα.

Γελαει ο κοσμος. Απο τις πολλες φαπες το εχουν χασει εντελως...

• Like 3

Πρεπει να τον εκλεψαν παλι σημερα τον Κλειζα.

Γελαει ο κοσμος. Απο τις πολλες φαπες το εχουν χασει εντελως...

Γελοιος,λιγος και loser.

• Like 2

Τσάμπα μάγκας ο Λίνας. Ας το έλεγε πέρσυ όταν έτρωγε ψωμάκι στην Φενέρ του Ομπράντοβιτς.

Γυρολογος, λουζερ και καλοπαιδαρας με τα συμβολαια που καταφερε να εξασφαλισει αυτος δυσκολα θα ξαναβγει. Περισσοτερο γνωστος για τις δηλωσεις του παρα για τις επιτυχιες του.

Ο ΠΑΟ τον ετσουζε απο τοτε πολυ. Ερχεται ΟΑΚΑ με 3 διαφορετικες ομαδες και με καμια δεν καταφερνει να σταυρωσει ουτε βολη. ε ναι τον κλεβουμε. Τον διασυρουν συστηματικα ολα τα πιθανα 4ρια απο Τσαρτσαρη εως Φωτση και Γκιστ, ε ναι κι αυτοι τον κλεβουν.

Τουλαχιστον δεν πανε στον βροντο αυτες οι αστειες δηλωσεις, οπως βλεπω....πιανουν τοπο σε αντιστοιχου μηκους κυματος γαυρους. Ολοι οι υπολοιποι απλα γελανε με την συγκεκριμενη μπασκετικη καρικατουρα.

Γελοιος,λιγος και loser.

οταν καποιος λεει την αληθεια ειναι γελοιος  και λιγος..αθανατη παναθηναικη νοοτροπια. ελπιζω να ισχυει και το ιδιο για της δηλωσεις προσφατα του εκι γκονζαλες

για να δουμε τοτε τι λεει και ενας δικος σας παιχτης  που αγωνιζοταν στον ολυμπιακο.

Αποχωρώντας από τον Ολυμπιακό δήλωσες ότι «οι βρωμιές που γίνονται κάθε χρόνο» στέρησαν από την πρώην ομάδα σου πρωταθλήματα. Εξακολουθείς να το πιστεύεις; Και κάτι ακόμη: Εχεις αναρωτηθεί αν φέρουν αγωνιστικές ευθύνες οι παίκτες του Ολυμπιακού;

"Κατ΄ αρχάς, εγώ πρώτος αστόχησα στη βολή στον τέταρτο τελικό και αυτή η βολή θα με στοιχειώνει. Πρώτα, λοιπόν, φταίμε εμείς οι παίκτες. Η αλήθεια είναι ότι σε κρίσιμα σημεία έχουμε χάσει τη συγκέντρωσή μας.

Αυτό όμως που είπα για βρωμιές το πίστευα και το πιστεύω, το βίωσα όλα αυτά τα χρόνια: από την περίοδο 2006-2007, όταν εγώ αγωνιζόμουν στο εξωτερικό, με το περίφημο “no-call” στον Σκούνι Πεν ως τον εφετινό δεύτερο τελικό στο ΟΑΚΑ... Αισθάνθηκα την αδικία στο πετσί μου, και μάλιστα πολύ έντονα. Ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας. Ο Παναθηναϊκός είναι πολύ καλή ομάδα, αλλά ο Ολυμπιακός δικαιούταν ένα πρωτάθλημα". Η ερώτηση είχε γίνει από την εφημερίδα "Βήμα" τον Αύγουστο του 2011.

αποκλειεται να λεει αληθειες ,αφου τοτε ηταν και αυτος loser λιγος και γελοιος ..ευτυχως ομως τωρα πια δεν ειναι

Στο περιφημο non call βεβαια οι γαβροι παραβλεπουν πως αν οι διαιτητες στα τελευταια λεπτα τοσο της κανονικης διαρκειας οσο και της παρατασης σφυριζαν σωστα το ματς θα ηταν μια ψιλοανετη νικη του παναθηναικου.

Τουλαχιστον 6 λαθος σφυριγματα σε κομβικα σημεια ολα υπερ του ολυμπιακου....

Καποιος ευνοηθηκε στο ματς. Το θεμα ειναι πως αυτος που ευνοηθηκε σκουζει κιολας...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...