Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πρωτον . Αλλος αρχισε να λεει για φιλικα ΠΑΟ με Γκεσταπο. Μεγα ψεμα που κατι Τσουκαλαδες το αναπαραγουν και φυσικα οι αστοιχειωτοι στους οποιους προφανως πιανει τοπο αυτου του ειδους η προπαγανδα. Φυσικα δεν ασχοληθηκα να το διαψευσω, φανταζομαι οτι ολοι εκτος απο αυτον που το εγραψε ριξαν τα facepalm τους απο μονοι τους.

Δευτερον. Κανεις δεν μπλεκει ομαδες με ναζι κλπ, εκτος απο τους ιδιους τους οπαδους τους. Τις νεκροκεφαλες των SS δεν τις υψωνω εγω μεσα στο Καραισκακη. Ουτε εγω ξεκινησα κουβεντα περι ναζι εδω μεσα. Τουναντιον συστησα να αλλαξει κουβεντα σε αυτον που την ξεκινησε, για διαφορους λογους.

Τελος, το βιβλιο λεει κι αλλα για την οικογενεια των Αγγελοπουλων περα απο αυτα που αναφερεις, πχ:

Υπάρχει ένας κατάλογος των οικονομικών μεγαλοδοσιλόγων, που απέκτησαν τεράστιες περιουσίες. Ένας εξ αυτών, που αρχικά προμήθευε το αγκαθωτό συρματόπλεγμα, για να περιφρουρούνται οι φυλακές και τα στρατόπεδα των Γερμανών, αλλά στη συνέχεια προμήθευε και κάθε είδους οικοδομικό υλικό, ήταν η εταιρία της οικογένειας Αγγελοπούλου. Οι γνωστοί αδελφοί Αγγελόπουλοι, ένας εκ των οποίων έγινε υπουργός του ΕΑΜ, ένας άλλος δολοφονήθηκε από τη «17 Νοέμβρη» και ένας τρίτος μέγας ευεργέτης του Πατριαρχείου.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 24,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• margaritagr

1508

• Cossutius.

1324

• Atallos1

1240

• MiDi_MiLiZ

849

Πρωτον . Αλλος αρχισε να λεει για φιλικα ΠΑΟ με Γκεσταπο. Μεγα ψεμα που κατι Τσουκαλαδες το αναπαραγουν και φυσικα οι αστοιχειωτοι στους οποιους προφανως πιανει τοπο αυτου του ειδους η προπαγανδα. Φυσικα δεν ασχοληθηκα να το διαψευσω, φανταζομαι οτι ολοι εκτος απο αυτον που το εγραψε ριξαν τα facepalm τους απο μονοι τους.

Δευτερον. Κανεις δεν μπλεκει ομαδες με ναζι κλπ, εκτος απο τους ιδιους τους οπαδους τους. Τις νεκροκεφαλες των SS δεν τις υψωνω εγω μεσα στο Καραισκακη. Ουτε εγω ξεκινησα κουβεντα περι ναζι εδω μεσα. Τουναντιον συστησα να αλλαξει κουβεντα σε αυτον που την ξεκινησε, για διαφορους λογους.

σαν παιδακι του δημοτικου κανεις ρε μιδι ''οχι εγω κυρια αυτος τα ξεκινησε ολα''  . 

τι απαντηση να δωσω σε καποιον  που λεει αυτο το πραγμα ''Αν καποιος ξερει τροπο να παρω γερμανικη υπηκοοτητα ας μου πει, για να πηγαινω να ψηφιζω Μερκελ για λογαριασμο ορισμενων.'' για κανα 2-3 που μνημονευουν συνεχως τα μνημονια  και για τα οποια  θα πληρωνουν τα παιδια των παιδιων μας θα παιρνουν απαντησεις τυπου τσουκαλα.

χαχαχαχαχα καλο!

Πάντως είτε το πιστεύεις είτε όχι, κανενας φίλαθλος του ΟΣΦΠ δεν γουστάρει τέτοια.

Αρκει να βρεθεις σε κερκίδα του γαύρου και θα το διαπιστώσεις. Δεν ισχύει για "τσουκαλάδες".

Δεν είναι όλοι οι φίλαθλοι το ίδιο . Αυτό συμβαίνει σε όλες τις ομάδες

Τραυματίστηκε ο Λοτζέσκι στον αιφνιδιασμό. Τι να πει κανείς. Αυτά που συμβαίνουν στο μπασκετικό τμήμα μόνο μέσω της μεταφυσικής μπορεί να τα εξηγήσει.

γιατί σου φαίνεται περίεργο; ο ματ ήταν το μόνο μας τριαρι. Καταπονηθηκε πέραν του φγσιολογικου και έπαθε θλαση.

γιατί σου φαίνεται περίεργο; ο ματ ήταν το μόνο μας τριαρι. Καταπονηθηκε πέραν του φγσιολογικου και έπαθε θλαση.

Ουτε θλαση επαθε, ουτε εχει σχεση ο τραυματισμος του με κοπωση.

Κατα τ'αλλα Σιμονς τελος.

Το μεντιουμ λεει οτι δεν εχει παθει θλαση,ασχετα αν μπηκε στο νοσοκομειο με ΘΛΑΣΗ για να κανει μαγνητικη να δουν το μεγεθος της....

• Like 1

Άντε να δούμε πάλι τι θα βγάλει ο Ρομπέρτο :P

Σημερα δεν θελει απλο κερακι αλλα λαμπαδα στο μποι του χαχαχαχα

BTW εχει κανενας κανα καλο λινκ για το ματς αν ναι πμ

• Like 1

Το μεντιουμ λεει οτι δεν εχει παθει θλαση,ασχετα αν μπηκε στο νοσοκομειο με ΘΛΑΣΗ για να κανει μαγνητικη να δουν το μεγεθος της....

Γιατρος ειστε κυριε; Ξεστραβωθειτε:

http://www.sport24.gr/Basket/OmadesBasket/A1Olympiakos/rhksh_opisthioy_mhriaioy_o_lotzeski.3122466.html

ΥΓ. Απολογουμαι για την παραλειψη να σε προσθεσω στην λιστα στην οποια το πας για πρωταθλητης στο ινσομνια. Παρε τον ποντο κι απο μενα και καλη συνεχεια στην προσπαθεια για κατακτηση της κορυφης.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...