Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλα δεν μιλάμε για σερι οφσάιντ και άλλα τραγικα που βλέπεις εδώ.

Για παράδειγμα μιας και location μαλμε γράφεις, εκει ακύρωσαν γκολ του Μήτρογλου, έφαγε κάρτα για θέατρο ο Μανιάτης σε πέναλτυ & πιθανότατα αποβολή, συν καποιες κάρτες που δεν έβγαλε σε κλωτσιες των Σουηδών.

Ε, ο πρώτος ρεφ που θα πάρει τέτοιες αποφάσεις εδώ, απλα δεν έχει μέλλον ως σφυρίχτρα τουλάχιστον σε Ά εθνική ή γενικα κρεμάει σφυρίχτρα (και ενθύμια καμενα μαγαζια, σπασμένα αμάξια κτλ).

Btw, ένα βιντεάκι λίγο πριν ξεκινήσει η άνοδος του ΟΣΦΠ:

https://www.youtube.com/watch?v=QWdt26cxcUY

Πολύ πολύ ενδιαφέρον το βίντεο.. Η διαιτησία στο παιχνίδι σας εδώ ήταν πράγματη τραγική αλλά θεωρώ ότι είναι μακρυά απ'αυτά που έγιναν στην Τρίπολη. Επίσης, αν δεν κάνω λάθος τον φάγανε λάχανο εκείνο τον διαιτητή..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 24,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• margaritagr

1508

• Cossutius.

1324

• Atallos1

1240

• MiDi_MiLiZ

849

... Αν καποιος ξερει τροπο να παρω γερμανικη υπηκοοτητα ας μου πει, για να πηγαινω να ψηφιζω Μερκελ για λογαριασμο ορισμενων.

χαχαχαχαχα καλο!

Πάντως είτε το πιστεύεις είτε όχι, κανενας φίλαθλος του ΟΣΦΠ δεν γουστάρει τέτοια.

Αρκει να βρεθεις σε κερκίδα του γαύρου και θα το διαπιστώσεις. Δεν ισχύει για "τσουκαλάδες".

χαχαχαχαχα καλο!

Πάντως είτε το πιστεύεις είτε όχι, κανενας φίλαθλος του ΟΣΦΠ δεν γουστάρει τέτοια.

Αρκει να βρεθεις σε κερκίδα του γαύρου και θα το διαπιστώσεις. Δεν ισχύει για "τσουκαλάδες".

Ευτυχως ισχυει αυτο που λες, ασχετως των ιστοριων που γραφουν 2-3 μελη εδω και δημιουργουν αλλες εντυπωσεις.(πχ απαντωντας στον mtzs που δεν ειναι καν Παναθηναικος) .

Α η ερωτηση σου ηταν απλα ενα τεστ γνωσεων.

Ναι γνωριζω τον ιδιοκτητη.

Για πες τωρα πώς ακριβως εκτεθηκα.

Δεν ήταν τεστ γνώσεων αλλά δεν ήταν και αμφισβήτηση προς το άρθρο.

Πολύ απλά κάτι που γράφεται από site αντίστοιχου επιπέδου με την πράσινη (που εσύ ο ίδιος, ορθώς, κρίνεις) πιστεύω εσένα προσωπικά σε εκθέτουν (κοινώς, αν το έκανε κάποιο από τα γνωστά/άγνωστα νούμερα του φόρουμ οκ αλλά από εσένα περίμενα κάποια πιο αμερόληπτη πηγή).

Δεν το λέω για να σε θίξω απλά αυτό πιστεύω..

Ας έβαζες τουλάχιστον μια φώτο από τις εφημερίδες που έχεις και μετά να το συζητήσουμε (που και πάλι και εκτός θέματος θα βγαίναμε και δεν έχω και τη διάθεση να ψάξω ποιος καταχράστηκε τα περισσότερα αφού ως γνωστόν δεν τα έκανε κανείς με το σταυρό στο χέρι..)

Τα περί μπλεξιμάτων καθαρεύουσας με τον Τράκη προς εμένα δεν τα κατάλαβα αλλά οκ.. Δεν νομίζω να έχω πάει πολλές φορές τη συζήτηση από το μπάσκετ στο ποδόσφαιρο και τούμπαλιν για να καλύψω τα "άπλυτα" της ομάδας μου.

Δεν ήταν τεστ γνώσεων αλλά δεν ήταν και αμφισβήτηση προς το άρθρο.

Πολύ απλά κάτι που γράφεται από site αντίστοιχου επιπέδου με την πράσινη (που εσύ ο ίδιος, ορθώς, κρίνεις) πιστεύω εσένα προσωπικά σε εκθέτουν (κοινώς, αν το έκανε κάποιο από τα γνωστά/άγνωστα νούμερα του φόρουμ οκ αλλά από εσένα περίμενα κάποια πιο αμερόληπτη πηγή).

Δεν το λέω για να σε θίξω απλά αυτό πιστεύω..

Ας έβαζες τουλάχιστον μια φώτο από τις εφημερίδες που έχεις και μετά να το συζητήσουμε (που και πάλι και εκτός θέματος θα βγαίναμε και δεν έχω και τη διάθεση να ψάξω ποιος καταχράστηκε τα περισσότερα αφού ως γνωστόν δεν τα έκανε κανείς με το σταυρό στο χέρι..)

Τα περί μπλεξιμάτων καθαρεύουσας με τον Τράκη προς εμένα δεν τα κατάλαβα αλλά οκ.. Δεν νομίζω να έχω πάει πολλές φορές τη συζήτηση από το μπάσκετ στο ποδόσφαιρο και τούμπαλιν για να καλύψω τα "άπλυτα" της ομάδας μου.

Επειδη το γεγονος ειναι γνωστο σε οποιονδηποτε δεν ειναι αστοιχειωτος θεωρησα οτι δεν εχει ιδιαιτερη σημασια ποια πηγη θα παραθεσω. Δηλαδη το οτι 1+1=2 δεν εχει σημασια αν θα το αποδειξεις χρησιμοποιωντας link του gavros.gr ή του cnn.com: ειναι αυταποδεικτο και δεν επιδεχεται αμφισβητησης. Αν εκτεθηκε καποιος ειναι αυτος που εσπευσε να στρουθοκαμηλισει επικαλουμενος την προελευση του site.

Εχω βιβλια για πηγες, εχω αποσπασματα εφημεριδων της εποχης, εχω διαφορα. Δεν χρειαζομαι ουτε τον τρακη να με μορφωσει ουτε και τα σαιτ του. Ομως συντομα, περιεκτικα και περιγραφικα  και για να τελειωνει στα γρηγορα η κουβεντα "εσεις φιλικα με τη γκεσταπο" χρησιμοποιησα το συγκεκριμενο link.

χαχαχαχαχα καλο!

Αυτό φαίνεται και από το γήπεδο που είναι μισοάδειο. Τώρα σε τι φταίμε εγώ, εσύ κι ορισμένοι άλλοι να διαβάζουμε 10 σελίδες για τη διαιτησία (που ούτε εμείς γουστάρουμε) δεν ξέρω...

Λέω ότι θα αδειάσει το γήπεδο και παίρνω απάντηση ότι ξέρει να μας κουμαντάρει ο Μαρινάκης (και κάνουν και like) :shock:

@Midi τώρα είδα ότι έκανες edit το προηγούμενο ποστ σου. Η απάντησή μου ελπίζω να ήταν περιεκτική και να σε κάλυψε σε αυτό που ρωτάς.

Επειδη το γεγονος ειναι γνωστο σε οποιονδηποτε δεν ειναι αστοιχειωτος θεωρησα οτι δεν εχει ιδιαιτερη σημασια ποια πηγη θα παραθεσω. Δηλαδη το οτι 1+1=2 δεν εχει σημασια αν θα το αποδειξεις χρησιμοποιωντας link του gavros.gr ή του cnn.com: ειναι αυταποδεικτο και δεν επιδεχεται αμφισβητησης. Αν εκτεθηκε καποιος ειναι αυτος που εσπευσε να στρουθοκαμηλισει επικαλουμενος την προελευση του site.

Εχω βιβλια για πηγες, εχω αποσπασματα εφημεριδων της εποχης, εχω διαφορα. Δεν χρειαζομαι ουτε τον τρακη να με μορφωσει ουτε και τα σαιτ του. Ομως συντομα, περιεκτικα και περιγραφικα  και για να τελειωνει στα γρηγορα η κουβεντα "εσεις φιλικα με τη γκεσταπο" χρησιμοποιησα το συγκεκριμενο link.

αν δεν εχει σημασια  η πηγη παραθεσης  μπορω να σου βαλω  οσα λινκ θες  απο διαφορα site και που εκει αληθειες λενε και αποκομματα απο εφημεριδες εχουνε  ..ας  το  η κουβεντα ξεκινησε απο την ''αλλαγη υπηκοοτητας'' και στα μνημονια που τοδσο αγαπατε και το κοπανατε συχνα  κανα 2-3.

αν δεν εχει σημασια  η πηγη παραθεσης  μπορω να σου βαλω  οσα λινκ θες  απο διαφορα site και που εκει αληθειες λενε και αποκομματα απο εφημεριδες εχουνε  ..ας  το  η κουβεντα ξεκινησε απο την ''αλλαγη υπηκοοτητας'' και στα μνημονια που τοδσο αγαπατε και το κοπανατε συχνα  κανα 2-3.

Nταξει καταλαβα το point σου. Αλλα την επομενη φορα που θα βιαστεις να μιλησεις για φιλικα με γκεσταπο φροντισε να εχεις διαβασει το βιβλιο που σου παρεθεσα (που δεν ειναι ιδιοκτησιας τρακη). Δεν σε παιρνει να μιλας για ναζι, αυτο ειναι το μαθημα ιστοριας της ημερας.

Thank me later.

Και φυσικα, η υποψια αμφισβητησης ιστορικων γεγονοτων επειδη ο midi_miliz τα παρεθεσε σε link απο newsbomb, κανει πιο επιτακτικη την αναγκη αυξησης ψηφων στην Μερκελ με καθε τροπο. Μνημονια μονο, τιποτα αλλο.

Δεν σε παιρνει να μιλας για ναζι, αυτο ειναι το μαθημα ιστοριας της ημερας.

και ειπε ο περηφανος φιλαθλος της νοπο . αν θελετε  μνημονια και ναζι χαρισμα σας  ,δεν μπαινω αλλο σε αυτο το τρυπακι

και ειπε ο περηφανος φιλαθλος της νοπο .

Βαλε κανα πανο με νεκροκεφαλες των SS μεσα στο Καραισκακη και μετα ψαχνεις για αν εχω καποια σχεση με καταργημενους συνδεσμους.

Μεχρι τοτε μαθηματα ιστοριας προς γνωση και συμ(μορφωση).

Βαλε κανα πανο με νεκροκεφαλες των SS μεσα στο Καραισκακη και μετα ψαχνεις για αν εχω καποια σχεση με καταργημενους συνδεσμους.

Μεχρι τοτε μαθηματα ιστοριας προς γνωση και συμ(μορφωση).

εγω ποτε δεν αρνηθηκα  οτι τα τελευταια 3 χρονια  η 7 εχει γινει αντρο Χ.Α εξου και η τεραστια εμπαθεια  προς τον μαρινακη , και το δικο σας παρελθον ομως ειναι το ιδιο βρωμικο  τουλαχιστον με σχεσεις νεοναζιστων .

δεν μπορεις να  λες οτι μου εκανες  μαθηματα ιστοριας  βαζωντας  ενα λινκ με ενα βιβλιο

• Like 2

Τραυματίστηκε ο Λοτζέσκι στον αιφνιδιασμό. Τι να πει κανείς. Αυτά που συμβαίνουν στο μπασκετικό τμήμα μόνο μέσω της μεταφυσικής μπορεί να τα εξηγήσει.

Μήπως ξέρεις και ποιος είναι ο ιδιοκτήτης της συγκεκριμένης ιστοσελίδας?

Διάβασα με μεγάλο ενδιαφέρον τη συζήτηση.

Καταρχήν να τονίσουμε οτι ο ιδιοκτήτης της συγκεκριμένης ιστοσελίδας ειναι ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Με μια μικρή ψακτική, είδα επίσης ότι το άρθρο αυτό αναπαρήγαγαν μόνο κάτι blog της κακιάς ώρας.

Εντύπωση μου έκανε δε οτι παρουσίασε σε φωτογραφικό κολάζ τον Άγγελο Αγγελόπουλο, (παππουθείος των σημερινών) με σβάστικα κτλ, τη στιγμή που ο έχων ιστορικές γνώσεις γνωρίζει οτι ο συγκεκριμένος ήταν Ακαδημαϊκός, αριστερός, μέλος της κυβέρνησης του βουνού (Ιστορία Ελλ. Έθνους Εκδοτικης Αθηνων Τ.ΙΣΤ, σελ.40,43 [μαζι με τον Πέτρο Κοκκαλη…ναι τον πατέρα του Σωκράτη :P ]) και από τους μεγαλύτερους διεκδικητές των Γερμανικών αποζημιώσεων.( Ουσιαστικά ήταν τόσο άσχετοι αυτοι που πέταξαν αυτο το άρθρο εκεί, που έβαλαν τον μοναδικό που δε θα μπορούσε να έχει σχέσεις με Γερμανούς, σε φωτό...)

Έτσι αποφάσισα να δω την κύρια πηγή του άρθρου. Αυτή που υποτίθεται οτι φέρει τον μεγάλο Αγγελόπουλο (προπάππο των σημερινών μεγαλομετόχων της ΚΑΕ Ολυμπιακός)  ως συνεργάτη των Γερμανών της κατοχής.

Το βιβλίο λοιπόν, χωρίς πολλά πολλά έχει μέσα μια λίστα ανθρώπων που υποτίθεται οτι συνεργάστηκαν, όχι ως προδότες απαραίτητα αλλά οικονομικά, με τη Γερμανική κατοχή. Μέσα σε αυτά τα ονόματα βρίσκεται ο προποπάππος, και οι 3 υιοί όπως γράφει χωρίς κάποια άλλη αναφορά.

ΟΜΩΣ Ιδιαίτερη μνεία κάνει το βιβλίο για τον Άγγελο Αγγελόπουλο (ναι το ιδιο που υποτίθεται οτι συνεργαζόταν με τους Γερμανούς σε οικονομικό κομμάτι) αναφέροντας πως ο άνθρωπος αυτός είχε τεράστια συμβολή στο θέμα των γερμανικών δανείων που χρεώθηκαν σε εμάς (επιβεβαιώνει και η Ι.Ε.Ε.)

Μεγάλη εντύπωση βέβαια μου προκαλεί οτι το συγκεκριμένο βιβλίο φθάνει στο σημείο να λέει πως η Γερμανία μας χρωστάει 500 δισεκατομμύρια ευρώ αυτή τη στιγμή, πράγμα το οποίο ο συγγραφέας Δημοσθένης Κουκουνάς διαλαλεί παντού.

Το βιβλίο λοιπόν αυτού του ανθρώπου, παρουσιάσθηκε ως πηγή κατηγορίας των  Αγγελόπουλων και για να αντικρούσει τι? Το φιλικό μιας μικτής με τα SS?? :-)

Θα ήθελα να δω τις απόψεις του Fotis13 για το ζήτημα :P :P

Όσο για το θέμα του φιλικού του Παναθηναϊκού με ομάδα των SS είναι γνωστό πως ελάχιστοι από αυτους υπήρξαν παίχτες του τότε ΠΑΟ. Περισσότερο φτιάχτηκε μια ομάδα, η οποία είχε διάφορους ποδοσφαιριστές που κατά βάση εξαναγκάστηκαν να παίξουν ώστε την επόμενη μέρα να προπαγανδιστεί πως έγινε αυτό το φιλικο με το όνομα του Παναθηναικού ως η Ελληνική ομάδα.

Είπαμε να κάνουμε καζούρα αλλά το να παρακαλάμε για μνημόνια και να μπλέκουμε έμμεσα ή άμεσα τις ομάδες μας σε ζητήματα Εθνικής προδοσίας είναι τουλάχιστον μικρότητα.

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...