Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δεν βγαζω κανενα απωθημενο. Εγραψα μια προσωπικη διαπιστωση η οποια αποτελει γεγονος και εσυ αρπαχτηκες (και κανα δυο αλλοι).

Το οτι αποτελει γεγονος φαινεται απο το οτι το κραξιμο που πεφτει ειναι και απο πολλους δικους σας οπαδους. Εμενα ως ουδετερο με ενοχλει αυτο που βλεπω. τοσο απλο ειναι. Οταν βγαλεις τα οπαδικα γυαλια τοτε συζηταμε. 

Φυσικα και νευριασα με αυτο που εβλεπα. Οποιοσδηποτε λογικος και νοημων ανθρωπος θα νευριασει. Αυτο ειναι το φυσιολογικο. Και οχι αυτο που παει να παρουσιασει ο Γκαιμπελισμος του Γαυρου. Στο προηγουμενο μεγαλο εγκλημα αυτο με του πάικταρα Μανιατη που επαιζε μπακοτερμα το γηπεδο αδειασε στην απονομη. Θυμαμαι αναλογο κραξιμο ειχε πεσει απο τους Ολυμπιακαρες και στο Κατσουρανειο ματς. Το κακο ομως με αυτον τον βοθρο ειναι οτι τα κανατε, τα κανετε και συνεχιζετε να τα κανετε. Και στις 3 περιπτωσεις επεσε το κραξιμο της αρκουδας αλλα μετα παλι εδω ειναι ολοι οι αποσβωλομενοι οπαδοι που μολις ανακαλυψαν την Αμερικη. Επεσαν απο τα συννεφα. Δε το περιμεναν αυτο απο το μεγαλειο του ΟΣΦΠ. Και μου μιλας για το σκοινι στο σπιτι του κρεμασμενου.

Θα μου πεις τι να κανω ρε μεγαλε να αλλαξω ομαδα; Οχι φυσικα και δε γινεται να αλλαξεις ομαδα. Αλλα τουλαχιστο κανε το μοκο η τουμπεκι γιατι δε σε παιρνει να μιλας για εγκληματα. Και ειμαστε τωρα εδω οχι τα προηγουμενα 20 χρονια.

Και αντ αυτου καθεσαι και μου λες για Αλαφουζ και το Μπασκετ. Ρε ειμεθα σοβαροι; Ο Αλαφουζ φταιει γι αυτο που εγινε στη τριπολιτσα; Εγω δεν ειδα κανεναν Αλαφουζ να στηνει απροκαλυπτα παιχνιδια. Ουτε να τον πανε πριμα οι διαιτητες κατα συρροην. Αντιθετως εχω δει να τον πηγαινουν καροτσακι τα κορακια σε κατι Βολους, ΠΑΣαδες, Εργοτεληδες, Πλατανιαδες κλπ. Γιατι αραγε;

Ελεος δηλαδη. Πραγματικα ελεος. Ορισμενοι δεν εχετε τον θεο σας.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 24,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• margaritagr

1508

• Cossutius.

1324

• Atallos1

1240

• MiDi_MiLiZ

849

Μιλαμε για τον γιο του αρχιπαραγκαρχη επι Σωκου, αυτου που συμετειχε στην περιφημη συνομιλια με τον Θωμα "ο ΟΣΦΠ και το Αιγαλεω να νικανε και ολοι οι αλλοι να πανε να γα". Προφανως και ο υιος δε θα αφησει κανεναν Καλογεροπουλο και λοιπα γατακια, να χαλασουν το ονομα της οικογενειας του που ειναι βαρυ.

Ο γιος ο οποιος το 2010 μια χαρα ικανός ηταν οταν πηρε ο Παο το πρωτάθλημα. Γκρινιαξε τοτε κανενας για τον κ. Σπάθα και τις ικανότητες του;

zzz1.jpg

• Like 2

Ο γιος ο οποιος το 2010 μια χαρα ικανός ηταν οταν πηρε ο Παο το πρωτάθλημα. Γκρινιαξε τοτε κανενας για τον κ. Σπάθα και τις ικανότητες του;

Αστειεύεσαι; Στην Θεσσαλονίκη κόντεψε να γίνει εμφύλιος! Εδώ τα κάλη του...

Δεν βγαζω κανενα απωθημενο. Εγραψα μια προσωπικη διαπιστωση η οποια αποτελει γεγονος και εσυ αρπαχτηκες (και κανα δυο αλλοι).

Το οτι αποτελει γεγονος φαινεται απο το οτι το κραξιμο που πεφτει ειναι και απο πολλους δικους σας οπαδους. Εμενα ως ουδετερο με ενοχλει αυτο που βλεπω. τοσο απλο ειναι. Οταν βγαλεις τα οπαδικα γυαλια τοτε συζηταμε. 

Φυσικα και νευριασα με αυτο που εβλεπα. Οποιοσδηποτε λογικος και νοημων ανθρωπος θα νευριασει. Αυτο ειναι το φυσιολογικο. Και οχι αυτο που παει να παρουσιασει ο Γκαιμπελισμος του Γαυρου. Στο προηγουμενο μεγαλο εγκλημα αυτο με του πάικταρα Μανιατη που επαιζε μπακοτερμα το γηπεδο αδειασε στην απονομη. Θυμαμαι αναλογο κραξιμο ειχε πεσει απο τους Ολυμπιακαρες και στο Κατσουρανειο ματς. Το κακο ομως με αυτον τον βοθρο ειναι οτι τα κανατε, τα κανετε και συνεχιζετε να τα κανετε. Και στις 3 περιπτωσεις επεσε το κραξιμο της αρκουδας αλλα μετα παλι εδω ειναι ολοι οι αποσβωλομενοι οπαδοι που μολις ανακαλυψαν την Αμερικη. Επεσαν απο τα συννεφα. Δε το περιμεναν αυτο απο το μεγαλειο του ΟΣΦΠ. Και μου μιλας για το σκοινι στο σπιτι του κρεμασμενου.

Θα μου πεις τι να κανω ρε μεγαλε να αλλαξω ομαδα; Οχι φυσικα και δε γινεται να αλλαξεις ομαδα. Αλλα τουλαχιστο κανε το μοκο η τουμπεκι γιατι δε σε παιρνει να μιλας για εγκληματα. Και ειμαστε τωρα εδω οχι τα προηγουμενα 20 χρονια.

Και αντ αυτου καθεσαι και μου λες για Αλαφουζ και το Μπασκετ. Ρε ειμεθα σοβαροι; Ο Αλαφουζ φταιει γι αυτο που εγινε στη τριπολιτσα; Εγω δεν ειδα κανεναν Αλαφουζ να στηνει απροκαλυπτα παιχνιδια. Ουτε να τον πανε πριμα οι διαιτητες κατα συρροην. Αντιθετως εχω δει να τον πηγαινουν καροτσακι τα κορακια σε κατι Βολους, ΠΑΣαδες, Εργοτεληδες, Πλατανιαδες κλπ. Γιατι αραγε;

Ελεος δηλαδη. Πραγματικα ελεος. Ορισμενοι δεν εχετε τον θεο σας.

Συνεχιζεις να εκτιθεσαι με αυτα που γραφεις επιμενω ...Γραφεις τα ιδια και τα ιδια και προσπαθεις εδω τωρα να βγαλεις απωθημενα ,ξερω εγω που σου λεω ,γιατι αυτα που λες μονο ανθρωπο με απωθημενα φανερωνουν .Το οτι εδω μου το παιζεις ουδετερος εμενα δεν μου λεει τιποτα ,οποτε μην το επαναλαμβανεις ,οπως επισης βιαστηκες να τονισεις οτι δεν εισαι οπαδος του παναθηναικου λες και εγω υποστηριξα κατι τετοιο .. :) .Eγω ποτε δεν ειπα οτι πχ δεν ηταν χερι του Μανιατη ,ή οτι δεν ευνοηθηκε στην Τριπολη ο Ολυμπιακος,απλα εισαι σε συγχυση και δεν μπορεις να σκεφτεις καθαρα ή να διαβασεις σωστα οποτε το παραληρημα σου το καταλαβαινω .Ο Τσουκαλας ομως και ο καθε Τσουκαλας σε κατι τετοιους απευθυνεται φιλε μου ,σε Τσουκαλοπαιδα καθε λογης πρασινα ,κιτρινα ,ροζ ... :) Τωρα το "μοκο τουμπεκι" και αλλες τετοιες διαλεκτους πες τις καλυτερα εκει που σε παιρνει ..

Μάλλον εννοει απο πλευρας οπαδών του ΠΑΟ.

Α οκ τότε.. Ντάξει αυτό έλειπε, αφού κατά βάθος όλοι μας είμαστε ελεηνά τομάρια.. Αν την Κυριακή ο Σπάθας ρίξει ένα γερό χειρουργίο στον ΟΣΦΠ με τον Πανθρακικό, μέχρι και follow στο twitter θα τον κάνω!

Α οκ τότε.. Ντάξει αυτό έλειπε, αφού κατά βάθος όλοι μας είμαστε ελεηνά τομάρια.. Αν την Κυριακή ο Σπάθας ρίξει ένα γερό χειρουργίο στον ΟΣΦΠ με τον Πανθρακικό, μέχρι και follow στο twitter θα τον κάνω!

Με Παο παιζετε Κυριακη ?

... follow στο twitter θα τον κάνω!

lol xD

Θυμάσαι που σου ελεγα και στο θέμα του ΠΑΟΚ, ο "δυνατός" βάζει τους δικους του κανόνες.

Επί του θέματος, επειδη γυρίζει το πράγμα, όπως έβλεπαν οι φίλαθλοι του ΠΑΟ με Πιλάβιο να παίρνουν πέτσινα απ'τον Νίνη μέχρι τον...Βυντρα, έτσι με Σαρρή δεν βγαίνει κάρτα και ας σπάσουν το πόδι του Μπεργκ. Οι ρεφς τότε (λέγε με Καλόπουλο ή Σπάθα) δεν είχαν παναθηναϊκά αισθήματα, απλα απο κει έπεφταν καλύτερα τιπς.

Η υποκρισία των πιο φανατικών, είναι ότι ελάχιστα θα μετριάσει τη χαρά τους αν προεδρεύουν ανέντιμα άτομα που θέλουν πρωτια με "κάθε" τρόπο. Ούτε φυσικα αν μπαίνουν μέσα και προπηλακίζουν ρεφς.

Απο δικια μας πλευράς. το πρόβλημα ίσως των περισσότερων φιλάθλων του ΟΣΦΠ σε ηλικίες >20, είναι πως δεν έζησαν, δεν πρόλαβαν να ζήσουν μάλλον τη διαιτησία να τον αντιμετωπίζει σαν ομαδούλα, όπως την Τρίπολη τώρα καλή ώρα. Όταν δεν θες να σε αδικουν, δεν πρέπει και να αδικεις με τη σειρά σου.

• Like 1

Mπορει αραγε ο Παο να το παρει το διπλο ? Δεν ξερω αν παιζει πανω Τουμπα ...

Ο ΠΑΟΚ έχει ξεκινήσει την αναμενόμενη κοιλιά του. Δεν πιστεύω ότι θα παίξει με τίποτα ο Μακ και δύσκολα ο Ρατς. Ο Άγγελος θα κοιτάξει ΣΙΓΟΥΡΑ να μην χάσει και θα ελπίζει στην ώθηση της Τούμπας για να κατηφορίσει το γήπεδο και να πάρει το ματς με μισό μηδέν. Πολύ πολύ δύσκολα το βλέπω διπλό γιατί και ο ΠΑΟ έχει τα χάλια του..

Πιστεύω θα πονέσουν τα μάτια μας και θα πάμε σε ένα σβηστό 0-0.

lol xD

Θυμάσαι που σου ελεγα και στο θέμα του ΠΑΟΚ, ο "δυνατός" βάζει τους δικους του κανόνες.

Επί του θέματος, επειδη γυρίζει το πράγμα, όπως έβλεπαν οι φίλαθλοι του ΠΑΟ με Πιλάβιο να παίρνουν πέτσινα απ'τον Νίνη μέχρι τον...Βυντρα, έτσι με Σαρρή δεν βγαίνει κάρτα και ας σπάσουν το πόδι του Μπεργκ. Οι ρεφς τότε (λέγε με Καλόπουλο ή Σπάθα) δεν είχαν παναθηναϊκά αισθήματα, απλα απο κει έπεφταν καλύτερα τιπς.

Η υποκρισία των πιο φανατικών, είναι ότι ελάχιστα θα μετριάσει τη χαρά τους αν προεδρεύουν ανέντιμα άτομα που θέλουν πρωτια με "κάθε" τρόπο. Ούτε φυσικα αν μπαίνουν μέσα και προπηλακίζουν ρεφς.

Απο δικια μας πλευράς. το πρόβλημα ίσως των περισσότερων φιλάθλων του ΟΣΦΠ σε ηλικίες >20, είναι πως δεν έζησαν, δεν πρόλαβαν να ζήσουν μάλλον τη διαιτησία να τον αντιμετωπίζει σαν ομαδούλα, όπως την Τρίπολη τώρα καλή ώρα. Όταν δεν θες να σε αδικουν, δεν πρέπει και να αδικεις με τη σειρά σου.

Το θυμάμαι και συμφωνώ απολύτως. Θα μου άρεσε να μην ίσχυε αλλά δυστυχώς ισχύει... Για να είμαι ειλικρινής βέβαια, με εξαίρεση τον Σπάθα στο Χαριλάου δεν θυμάμαι άλλη τέτοια σφαγή επί βασιλείας Πατέρα. Είναι λίγο πιο μετριοπαθείς οι βάζελοι, λίγο πιο εκλεπτησμένοι, με το γάντι θα σε σφάξουν. Ο βάγγος είναι στηγνός εκτελεστής και είναι άσχημο αυτό γιατί ταπεινώνει τους φίλους του οσφπ που προκειμένουν να υποστηρίξουν την ομάδα τους λένε ότι το άσπρο είναι μαύρο και γελοιοποιούνται..

Δεν έχω δει ΠΟΤΕ τον οσφπ να τον παίζουν σαν ομαδούλα και είμαι 25.. Εκτός από 1 ευρωπαϊκό ματς, νομίζω με την σαχτάρ εκτός δεν έχω δει σφαγή Ολυμπιακού ποτέ...

Ο ΠΑΟΚ έχει ξεκινήσει την αναμενόμενη κοιλιά του. Δεν πιστεύω ότι θα παίξει με τίποτα ο Μακ και δύσκολα ο Ρατς. Ο Άγγελος θα κοιτάξει ΣΙΓΟΥΡΑ να μην χάσει και θα ελπίζει στην ώθηση της Τούμπας για να κατηφορίσει το γήπεδο και να πάρει το ματς με μισό μηδέν. Πολύ πολύ δύσκολα το βλέπω διπλό γιατί και ο ΠΑΟ έχει τα χάλια του..

Πιστεύω θα πονέσουν τα μάτια μας και θα πάμε σε ένα σβηστό 0-0.

Ο Αναστασιαδης γενικα δεν χανει ,τον πιστευω πολυ στην δουλεια του παρολο που ειναι ετσι λιγο γραφικος καποιες φορες αλλα μου ειναι πολυ συμπαθης ..Αν νικησει Παο ο Παοκ και μεινει αηττητος στο Καραισκακη νομιζω πλεον ο δρομος ειναι ανοιχτος μετα οσο ποτε αλλοτε με βαση παντα την εικονα που εχουμε τωρα...Κοιλια παντως δεν βλεπω να εχει κανει ο Παοκ ,για την ακριβεια μονο ο Παοκ δεν εχει κανει κοιλια απο τους μεγαλους .

Εντάξει κάναμε την πλάκα μας αλλά προσωπικά με κούρασε η συζήτηση για την διαιτησία γιατί δεν υπάρχει διαθεση να αλλάξει κάτι και εδώ που τα λέμε δεν είμαι σιγουρος ότι μπορεί πια μια και για να γίνει θα πρέπει να τιμωρηθεί τόσο αυστηρά ο Ολυμπιακός που να μην τολμήσει να υπάρχει επόμενος. Στην Ελλάδα ζούμε που λένε.

Αγωνιστικά είναι ξεκάθαρες πια οι ελλείψεις ως τον Γενάρη δεν καλύπτονται και η προσωπική μου άποψη είναι ότι οι ευρωπαικές νίκες στα παιχνίδια που ήταν και πολύ τυχερός είναι οι μόνες που κρατάνε τον Μιτσελ στον πάγκο. Ψάχνει για ένα βαθμό στα 2 επόμενα εκτός έδρας παιχνίδια και αν επρεπε να μαντεψω θα έλεγα ότι αν δεν πάρει στο Τορίνο μετά ψάχνει για βοήθεια από την Ατλετικο που δεν θα καιγεται στο Τορίνο αλλιώς καλό και το europa. Με βάση τις εμφανίσεις του εως τώρα το europa είναι επιτυχία προκριση στην επόμενη φάση θα είναι κατόρθωμα

Ο Αναστασιαδης γενικα δεν χανει ,τον πιστευω πολυ στην δουλεια του παρολο που ειναι ετσι λιγο γραφικος καποιες φορες αλλα μου ειναι πολυ συμπαθης ..Αν νικησει Παο ο Παοκ και μεινει αηττητος στο Καραισκακη νομιζω πλεον ο δρομος ειναι ανοιχτος μετα οσο ποτε αλλοτε με βαση παντα την εικονα που εχουμε τωρα...Κοιλια παντως δεν βλεπω να εχει κανει ο Παοκ ,για την ακριβεια μονο ο Παοκ δεν εχει κανει κοιλια απο τους μεγαλους .

Στον αγώνα με τον Εργοτέλη ο ΠΑΟΚ ήταν φριχτός. Για μεγάλο διάστημα δεν μπορούσαν να αλλάξουν 2η πάσα. Ευτυχώς έχουμε επιθετικό που τελειώνει τις φάσεις αλλιώς το παιχνίδι πήγαινε για 0-0..

Είναι εμφανώς κουρασμένοι σημαντικοί παίκτες και οι αντικαστάτες τους είναι σαπάκια. Φαντάσου τώρα, Σπυρόπουλο αντί Ρατς, Μαρτενς αντί Μακ, Μαντούρο στην άμυνα...

Ευτυχώς επιστρέφουν Τζαβέλας και Σκόνδρας μετά την διακοπή..

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...