thanos77 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Oτι θελουμε να παιρνει το πρωταθλημα η ομαδα που παιζει καλυτερη μπαλα ειναι τοσο δυσκολο να το χωρεσει το ολυμπιακο μυαλο σας? το προβλημα σας ειναι οτι θελετε να παιρνει πρωταθλημα οποιοσδηποτε αλλος εκτος απο τον ολυμπιακο. το αντιολυμπιακο παραλυρημμα μερικων ξεπερναει τα ορια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cossutius. Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Θελε !! Και γω θελω το πρωι να ξυπνησω και να χω διπλα μου τη Ναομι Καμπελ Οχι οτι θα με χάλαγε αλλα προδοσες την ηλικία σου ρε 30αρη και βαλε :-p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mtzs Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Θα μπορουσα να μαι Μιλφακιας Περαν αυτου ομως εχω αναφερει οτι πρωτο παγκοσμιο κυπελο που παρακολουθησα ηταν του 82. Οποτε λογαριασε 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bourdoulas Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Πάντως μου κάνει εντύπωση που υπάρχει τέτοια αντίδραση για τα χθεσινά. Εδώ πριν μερικά χρόνια ακυρώθηκαν πεντακάθαρα γκολ του βάζελου και πήραμε την νίκη με γκολ οφσάιντ. Έχουν γίνει διάφορες σφαγές. Δηλαδή τον αγώνα με την Τρίπολη περιμένατε; Κύριοι κανένας δεν θέλει να αλλάξει το ελληνικό ποδόσφαιρο. Εξυπηρετεί τους περισσότερους στη σημερινή του μορφή. Ούτε εσείς οι ίδιοι δεν θέλετε. Αν πραγματικά θέλατε θα το είχατε παρατήσει το άθλημα. Εκτός αν είστε μαζόχες. Δεν γίνεται να σε μαμανε και εσύ να συνεχίζεις να στηρίζεις αυτό το πράγμα. Κάθεστε και τσακώνεστε για ένα προϊόν το οποίο είναι σάπιο από τα γεννοφάσκια του. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mtzs Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Πάντως μου κάνει εντύπωση που υπάρχει τέτοια αντίδραση για τα χθεσινά. Εδώ πριν μερικά χρόνια ακυρώθηκαν πεντακάθαρα γκολ του βάζελου και πήραμε την νίκη με γκολ οφσάιντ. Παρακολουθω μπαλα ανελλειπως απο το 1980. Τετοιο απροκαλυπτο χειρουργειο και σπρωξιμο επι 90 λεπτα συνεχως δε θυμαμαι ετσι οπως μου ρχονται γρηγορα να εχω ματαδει. (ισως μπορει να συγκριθει με του Ποντικη στην ΑΕΚ). Παπουτσελλης, Παπαπετρου, Σιδηροπουλος, Κασναφερης και λοιποι αγαπητοι κορακες ( συγγνωμη αν ξεχναω πολλους ) ηταν απλα πταισματα εν συγρισει με το χτεσινο. Το χτεσινο ξεπερασε καθε προηγουμενο. Καθε λεπτο του αγωνα, αντε για να μη γινομαι υπερβολικος καθε διλεπτο υπηρχε σπρωξιμο στη περιοχη του Αστερα με καθε τροπο. Δεν ειναι μια η δυο φασεις η 5 φασεις να πεις οτι ενταξει ηταν βαλτος....... Μιλαμε για 30 και βαλε φασεις που επεφτε σπρωξιμο η σφυριγμα ανακοπης επιθεσης του αντιπαλου. Στη κυριολεξια σου σπαει τα νευρα και δε μπορεις να αντιδρασεις. Ο ανθρωπος ειναι εγκληματιας. Αυτο για μενα που παραμενει μυστηριο ειναι το πως οι ποδοσφαιριστες του Αστερα κρατησαν τα νευρα τους. Για τον κοσμο δε το συζητω. Αυτοι αξιζουν πολλα μπραβο και ειναι ακομη μεγαλυτερο το κατορθωμα τους να αποσπασουν ισοπαλια Παλι καλα που δεν εγιναν αυτα σε κανα ντερμπυ. Δε θα τελειωνε και μετα φυσικα οι Γαυροι θα πανηγυριζαν με τα γνωστα. Φτιαξτε ομαδα, επενδυσεις κλπ. Τωρα βεβαια το τροπαριο αλλαξε σε Πουλμαν. Εχει ο Θεος απο δικαιολογιες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Παρακολουθω μπαλα ανελλειπως απο το 1980. Τετοιο απροκαλυπτο χειρουργειο και σπρωξιμο επι 90 λεπτα συνεχως δε θυμαμαι ετσι οπως μου ρχονται γρηγορα να εχω ματαδει. (ισως μπορει να συγκριθει με του Ποντικη στην ΑΕΚ). Παπουτσελλης, Παπαπετρου, Σιδηροπουλος, Κασναφερης και λοιποι αγαπητοι κορακες ( συγγνωμη αν ξεχναω πολλους ) ηταν απλα πταισματα εν συγρισει με το χτεσινο. Το χτεσινο ξεπερασε καθε προηγουμενο. Καθε λεπτο του αγωνα, αντε για να μη γινομαι υπερβολικος καθε διλεπτο υπηρχε σπρωξιμο στη περιοχη του Αστερα με καθε τροπο. Δεν ειναι μια η δυο φασεις η 5 φασεις να πεις οτι ενταξει ηταν βαλτος....... Μιλαμε για 30 και βαλε φασεις που επεφτε σπρωξιμο η σφυριγμα ανακοπης επιθεσης του αντιπαλου. Στη κυριολεξια σου σπαει τα νευρα και δε μπορεις να αντιδρασεις. Ο ανθρωπος ειναι εγκληματιας. Αυτο για μενα που παραμενει μυστηριο ειναι το πως οι ποδοσφαιριστες του Αστερα κρατησαν τα νευρα τους. Για τον κοσμο δε το συζητω. Αυτοι αξιζουν πολλα μπραβο και ειναι ακομη μεγαλυτερο το κατορθωμα τους να αποσπασουν ισοπαλια Παλι καλα που δεν εγιναν αυτα σε κανα ντερμπυ. Δε θα τελειωνε και μετα φυσικα οι Γαυροι θα πανηγυριζαν με τα γνωστα. Φτιαξτε ομαδα, επενδυσεις κλπ. Τωρα βεβαια το τροπαριο αλλαξε σε Πουλμαν. Εχει ο Θεος απο δικαιολογιες. Μου αρεσει που παρακολουθεις και ανελλιπως απο το 1980 και δεν θυμασαι χειρουργεια ...Οσο για τις δικαιολογιες στο σπιτι του κρεμασμενου δεν μιλανε για σχοινι.Με τετοια νευρα παντως αστο δεν θα φτασεις ως το τελος ... Βλεπεις πχ σημερα το παιχνιδι Παο-Ατρομητος με αντιστοιχες λανθασμενες υποδειξεις offside και δεν μπορει βαζελος να παραδεχτει το προφανες ,αδυνατει απλα ...Γιατι ? Ειναι αυτο που ειπε το παιδι ,της νεας γενιας παναθηναικο δεν τον ενδιαφερει να φτιαξει το ποδοσφαιρο ,τον ενδιαφερει απλα να μην παιρνει πρωταθλημα ο Ολυμπιακος και να μην καθεται επι σειρα ετων να τον βλεπει να παιζει c.l και να μονοπωλει το ενδιαφερον των ΜΜΕ ..Εκνευριζεται ο οπαδος του παο με αυτο το πραγμα .Εγω θα παραδεχτω τον οπαδο που θα βγει να πει οπως ευνοουμαστε εμεις στο μπασκετ τα ιδια κανουν οι αλλοι στο ποδοσφαιρο τελος ...Υπαρχει ομως καποιος να το πει αυτο ? Φυσικα και οχι και ο λογος ειναι ο παραπανω που ανεφερα ..Τους ιδιους τους παναθηναικους για παραδειγμα που διαμαρτυρονται σαν τις κλαιουσες στο ποδοσφαιρο τους βλεπεις στο μπασκετ και πανηγυρισαν τουλαχιστον 3 τιτλους με διαιτητικα οργια υπερ τους .Χεστηκε τωρα αν ευνοηθηκε ή αδικηθηκε αρκει που κερδισε...Καταλαβαινεις δηλαδη τωρα δεν υπαρχει οπαδος που να θελει να φτιαξει κανενα αθλημα κακα τα ψεματα.Εγω προσωπικα στο λεω ειλικρινα μακαρι ο Παοκ ή εστω ο Παο να παρει ενα πρωταθλημα να ηρεμησουν και αυτοι και να μην μας ζαλισει τις μπαλες ο χοντρος αλλο με Μανιαταρους κτλ ,αλλα πιστευω οτι η πολυ η μιρλα τελικα σας εχει κανει περισσοτερο κακο απο οσο νομιζετε ή εχετε καταλαβει και εσεις οι ιδιοι . Ο Παναθηναικος ειναι δεδομενο οτι αν δεν βρει επενδυτη σοβαρο αργα ή γρηγορα θα κατεβει και αλλες θεσεις σε δυναμικη και εμενα γενικα μου εκανε εντυπωση αυτο το "φευγα" που εκαναν ολοι οι επενδυτες τοτε και εμεινε ολοκληρη ομαδα χωρις λεφτα ,γιατι αλλαξε και τον ποδοσφαιρικο χαρτη .Ενα μεγαλο μερος της αγωνιστικης καταντιας του ολυμπιακου οφειλεται και στην ανυπαρξια του παναθηναικου .Ο δε Παοκ εχει καλο προπονητη αλλα αν αρχισουν οι στραβες θα του φταιει μετα ο Μαρινακης και το φλουρι που δεν κερδισε στην βασιλοπιτα ... Παντως θα πρεπει ο Παοκ να περασει απο Καραισκακη αν θελει πρωταθλημα και ετσι οπως ειναι το προγραμμα γιατι μετα θα εχει και Παο και γενικα μια σειρα απο εκτος εδρας αγωνες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanos77 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 απο το 80 εχει να θυμαται σφαγες υπερ του ολυμπιακου ..αυτο θα πει αντικειμενικοτητα . σημερα τα αντικειμενικα site τουμπεκι για τα αισχη της ριζουπολης ,και αγωνιστικα και εξωαγωνιστικα αν τα κανανε αυτα ολυμπιακοι θα μιλουσαμε για τους αλητες χουλιγκανς που εκτρεφει ο ολυμπιακος .ευτυχως υπαρχουν και αυτοι και μας βαζουν τα γυαλια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mtzs Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 @konstantinos77: Αλλα αντ αλλων εντελως. Μιλαμε για μπαλα το πας στο μπασκετ. Στο σπιτι του κρεμασμενου δε μιλαμε για σχοινι και παει λεγοντας. ξεχασες να αναφερεις τα περι πουλμαν, αποδειξεων, επενδυσεων κλπ Δεν ειμαι βαζελος, το εχω ξαναπει. Απλα δε γουσταρω αυτο που γινεται απο το 96 και μετα. Τα μισα και βαλε χρονια που βλεπω μπαλα τα εχετε καταντησει σιχαμα στη κυριολεξια. Και αυτο το εχει κανει μια ομαδα μονο !!! τοσο απλο ειναι. Ουτε κανενας βαζελος, ουτε παοκ ουτε αεκ. Ανεφερα χειρουργειο σα το χτεσινο. Αλλα και πολλα αλλα αλλων ομαδων - προεδρων να προσπαθησω να θυμηθω δε τα καταφερνω. Αν μου βρειτε εσεις καποιο ευχαριστως να αναθερμανω τη μνημη μου. Μιλαμε για 40 φασεις προκληση κατα συρροη 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 σημερα τα αντικειμενικα site τουμπεκι για τα αισχη της ριζουπολης ,και αγωνιστικα και εξωαγωνιστικα αν τα κανανε αυτα ολυμπιακοι θα μιλουσαμε για τους αλητες χουλιγκανς που εκτρεφει ο ολυμπιακος .ευτυχως υπαρχουν και αυτοι και μας βαζουν τα γυαλια Το χει το γήπεδο μαλλον. Πρεπει να χε μείνει γαυριλοκαφριλα (θρυνεμπόλα η επιςτημονική ονομαςία) στα καθίσματα από τον περίφημο αγώνα του 3-0 και κόλλησαν και οι δικοί μας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanos77 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 @konstantinos77: Αλλα αντ αλλων εντελως. Μιλαμε για μπαλα το πας στο μπασκετ. Στο σπιτι του κρεμασμενου δε μιλαμε για σχοινι και παει λεγοντας. ξεχασες να αναφερεις τα περι πουλμαν, αποδειξεων, επενδυσεων κλπ Δεν ειμαι βαζελος, το εχω ξαναπει. Απλα δε γουσταρω αυτο που γινεται απο το 96 και μετα. Τα μισα και βαλε χρονια που βλεπω μπαλα τα εχετε καταντησει σιχαμα στη κυριολεξια. Και αυτο το εχει κανει μια ομαδα μονο !!! τοσο απλο ειναι. Ουτε κανενας βαζελος, ουτε παοκ ουτε αεκ. Ανεφερα χειρουργειο σα το χτεσινο. Αλλα και πολλα αλλα αλλων ομαδων - προεδρων να προσπαθησω να θυμηθω δε τα καταφερνω. Αν μου βρειτε εσεις καποιο ευχαριστως να αναθερμανω τη μνημη μου. Μιλαμε για 40 φασεις προκληση κατα συρροη αφου εισαι μπαρουτοκαπνισμενος θα θυμασαι σφαγες τυπου χαρλαβανη που ειχαμε νικησει κατακρατος και αυτον και τα αφεντικα του ,σε εναν αδιαφορο αγωνα για μας που αν δεν κανω λαθος η αεκ χαρη σ αυτη την νικη στεφτηκε πρωταθλητρια, τα δακρυγονα στην φιλαδελφεια και η διακοπη του αγωνα , τον ξυλοδαρμο του μπακα ,και κατι ομορφιες με αθηναικους και οφη στο παλλιο καραισκακη. τοτε δεν υπηρχε παραγκα βεβαια,.για αυτο και εσυ θυμασαι επιλεκτικα την σφαγη του ποντικη απο το 80 που παρακολουθεις ποδοσφαιρο ,τοτε ηταν ολα αγγελικα πλασμενα ,για αυτο ο καπετανιος με τους athens boys τραγουδουσε ποτε ξανα πρωταθλημα στον πειραια. η διαφορα του τοτε με το τωρα ηταν οτι το καρκινωμα της ομαδας ηταν η διοικηση ,και το γνωριζαμε ,σε αντιθεση με τους φιλους του παναθηναικου που προσπαθουν να μας πεισουν οτι για ολο αυτο το χαλι ευθυνεται ο ολυμπιακος .και εχουνε θεοποιησει τον αλαφουζο!!!! τον δικο τους σαλιαρελη .φυσικα και επικρατει διαφθορα στο ποδοσφαιρο,αλλα και οι 3 εχουνε ευθυνη και ο παναθηναικος και η αεκ και ο ολυμπιακος ειδικα τα 3 τελευταια χρονια. και δεν περιμενω να αλλαξει ολο αυτο το πραγμα ,αλλα δεν μπορω να βλεπω την υποκρισια των βαζελοπαοκτζηδων να μιλανε υποκριτικα για εξυγιανση. (εδω γελαω) παργκαρχης στην θεση του παραγκαρχη θελουν να γινουν. οταν απο την αλλη στο μπασκετ εχουν καταφερει να κρατησουν επι μια ολοκληρη 16ετια την παραγκα στο μπασκετ ειναι δυσκολο να πιστεψω οτι καποιος απο αυτους θελει εξυγιανση . 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SlimData Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Έχουν θεοποιήσει τον αλαφούζο λέει ο θεούλης... Ορισμός του μιλάω για να ακούω τη φωνή μου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanos77 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Το χει το γήπεδο μαλλον. Πρεπει να χε μείνει γαυριλοκαφριλα (θρυνεμπόλα η επιςτημονική ονομαςία) στα καθίσματα από τον περίφημο αγώνα του 3-0 και κόλλησαν και οι δικοί μας την αντιμετωπιση συγκρινα απο τα αντικειμενικα μμε και τον πολεμο που γινεται προς τον συλλογο .την τελευταια φορα που εριξαν καποιοι ανεγκεφαλοι ενα βαρελοτο εξω απο εναν συνδεσμο το ειχαν πρωτο θεμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 την αντιμετωπιση συγκρινα απο τα αντικειμενικα μμε και τον πολεμο που γινεται προς τον συλλογο .την τελευταια φορα που εριξαν καποιοι ανεγκεφαλοι ενα βαρελοτο εξω απο εναν συνδεσμο το ειχαν πρωτο θεμα Μα τα μεγέθη ειναι ανόμοια πια...παρόλο που η βλακεία ειναι καθολα όμοια σε μερίδα οπαδών και των δυο. Η ΑΕΚ μίκρυνε και εξαιτίας των λαθών της και εξαιτίας του διορισμένου. Δεν ειναι το ίδιο ένας πρωταθλητής με ευρωπαϊκές παραστάσεις και μια ομαδα που πλεον κάνει το αγροτικό της. Πρόπερσι που έγιναν ουκ ολίγα καραγκιοζιλίκια απο μέρους μας δεν είχαν επαρκή κάλυψη; Δεν ασχολήθηκε ο τύπος επισταμένως με τα γεγονότα που έγιναν με τον Πανθρακικό; Εγώ εχω ησυχάσει πάντως απο τον εμετό. Ουτε απ´εξω δεν περνάω πια...και δεν θα περάσω ποτε μεχρι να εξαφανιστούν. Σημερα στη Ριζούπολη θα θέλα να μουν και αντ´αυτου πήγα και ειδα Μανδραικος - Κρανίδι, μπάσκετ Γ´ εθνικής. Ήσυχα, όμορφα, χαλαρά και καθαρά οπως πρεπει να ναι όλα τα ματσάκια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanos77 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 διαφωνω ως προς το πρωτο σκελος ,η αεκ παραμενει ιστορικος συλλογος ,ασχετα αν ο τιγρακος επελεξε να την ριξει στην γ για να αναλλαβει. η αντιμετωπιση τετοιων γεγονοτων θα πρεπει να ειναι η ιδια για ολους ,ειδικα απο τα αντικειμενικα μμε και οχι να στοχοποιουμαι με την πρωτη ευκαιρια μια μονο ομαδα. ολη αυτη η βια προερχεται απο πληρωμενους στρατους των καθε προεδρων ,δεν προκειται να αλλαξει κατι αν δεν το θελησει πρωτα απο ολα η πολιτεια ,και σιγουρα δεν θελει γιατι καθε κυριακη εχουμε τα ιδια .δεν γινεται στα ευρωπαικα παιχνιδια να μην πεφτει καρφιτσα και στην ελλαδα να ζουμε συνεχεια αυτα που γινονται . και οσο οι συνδεσμοι χαρτζιλικωνονται προτιμοτερο ειναι να βλεπεις τετοια ματσακια χωρις να θελω να υποτιμησω τον μανδρακικο και το κρανιδι,ξερωντας οτι θα γυρισεις σπιτι και θα εχεις ολα τα μελη του σωματος σου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 @konstantinos77: Αλλα αντ αλλων εντελως. Μιλαμε για μπαλα το πας στο μπασκετ. Στο σπιτι του κρεμασμενου δε μιλαμε για σχοινι και παει λεγοντας. ξεχασες να αναφερεις τα περι πουλμαν, αποδειξεων, επενδυσεων κλπ Δεν ειμαι βαζελος, το εχω ξαναπει. Απλα δε γουσταρω αυτο που γινεται απο το 96 και μετα. Τα μισα και βαλε χρονια που βλεπω μπαλα τα εχετε καταντησει σιχαμα στη κυριολεξια. Και αυτο το εχει κανει μια ομαδα μονο !!! τοσο απλο ειναι. Ουτε κανενας βαζελος, ουτε παοκ ουτε αεκ. Ανεφερα χειρουργειο σα το χτεσινο. Αλλα και πολλα αλλα αλλων ομαδων - προεδρων να προσπαθησω να θυμηθω δε τα καταφερνω. Αν μου βρειτε εσεις καποιο ευχαριστως να αναθερμανω τη μνημη μου. Μιλαμε για 40 φασεις προκληση κατα συρροη Παλι το ιδιο και εσυ σαν τον αλλο ...Δεν ειμαι βαζελος λες ,λες και αν ησουν θα εκανε καμια διαφορα σε αυτα που σου ειπα ...Ρε μην γραφετε με νευρα και προσπαθειτε να βγαλετε απωθημενο εδω ,εκτος του οτι εκτιθεστε δεν προκειται να σας βγει ...Εχεις μισος απεναντι σε καποια ομαδα ομορφα ,χαλαρωσε λοιπον και ακου και την αλλη αποψη ...Γιατι να μην το παω στο μπασκετ? Το καλο του ποδοσφαιρου δεν αφορα γενικα τον αθλητισμο ? Τι σε χαλασε λοιπον ? Μαλλον αστο ,εκει δεν παιρνει πρωταθλημα ο Ολυμπιακος οποτε δεν σε ενδιαφερει . Στην αρχη ειπες παρακολουθεις απο το 1980 ,τωρα δεν σου αρεσει πια το ποδοσφαιρο απο το 96 και μετα ,μαλιστα...Αρα απο το 1980 μεχρι το 1996 σου αρεσε και ηταν οπως λεει και ο αλλος αγγελικα πλασμενο ...Συμπερασματακι ευκολο να υποθεσω ? Να μην το γραψω ε?Αστο ... Μαθε και κατι αλλο ,οταν πας απο την μια πλευρα στεγνα για να ικανοποιησεις το μισος και τον εγωισμο σου δικιο δεν θα βρεις ποτε απο κανενα και καταρχην δεν θα ικανοποιηθεις ποτε εσυ ο ιδιος ...Εκτος αν θες να συμφωνουν μαζι σου τα τσουκαλοπαιδα οποτε παω πασο .. Στα λεω επειδη εισαι και μεγαλος και ειναι κακο στα 20 posts που γραφεις τα 30 να πιπιλανε την ιδια καραμελα ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις